Давайте зберемо 3 687 000 гривень на три БПЛА QBOND888

Друзі усім привіт, мене звати Володимир Андрєєв і я Talent Acquisition Manager в компанії Impressit. З 27 лютого 2022 року я займаюсь волонтерством і допомогою ЗСУ. За цей час ми вже пригнали більше ніж 120 автомобілів, купили до двох десятків снайперських гвинтівок, придбали 450+ систем Starlink, 22 ручних гранатомети Fort-600, автобус, дві фури, трал для перевезення військової техніки як нашої, так і підбитої ворожої, яка після ремонту стає нашою, баггі, генератори, портативні електростанції, тепловізори, ПНБ, купили зимової гуми на 600 000 гривень, оптика, рації... От буквально в суботу повезу 200 бронежилетів хлопцям.

Я стараюсь не розпорошуватись на все і всіх, працюю тільки з ССО.

Щоби між нами закріпилась довіра, можу тільки додати, що маю нагороди від Міністра Оборони Олексія Рєзнікова, від Командира частини ССО і від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного (залишилось два фінальних боса Кирило Буданов і Володимир Зеленський 😂)

Зараз у нас відкритий величезний збір на 3 687 000 гривень, за які ми хочемо придбати три БпЛА QBOND888 для ССО.

*Hor — на етапі старту була пілотна назва, зараз QBOND888

Наразі, силами соціальних мереж і колаборацією з Студентською Радою УКУ, Осередком ПЛАСТу у Львові і пабліком Перша Приватна Мемарня вдалось зібрати за чотири доби 914 231 гривню.

Звертаюсь до ІТ спільноти України — долучайтесь! Швидше зберемо, швидше наші ССО отримають «очі» і будуть знати куди, коли і шо запускати, щоб і кількістю і якістю нищити ворога!

Реквізити:

Банка: 5375411204515774

Банка: send.monobank.ua/jar/92oq8T2fst

Приват: 5363542603051781

PayPal: [email protected]

Все звітую в своєму Telegram каналі

Всіх з Днем Збройних Сил України! Разом до перемоги!

👍ПодобаєтьсяСподобалось10
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

+
P.S. А хто виграв машину з того минулого збору 4 млн грн?

Привіт Володимире, розіграш відбувся і Мінікупер виграв хлопець з Луцька. Приїхав, забрав, покатався тиждень і віддав назад, щоб ми розіграли її вдруге, адже і він і його дружина мають автомобілі, а третя їм не потрібна. Ми її розігрували вдруге на зборі на снайперські гвинтівки. Другого розіграшу ще не було, все руки не доходять, бо багато великих зборів нахлинуло. Стоїть чекає. але наступного тижня проведемо розіграш і Мінікупер і Айфона і Ейрподсів, всьо шо мали зробити.

Підписатись на коментарі