Давайте зберемо 3 687 000 гривень на три БПЛА QBOND888
Друзі усім привіт, мене звати Володимир Андрєєв і я Talent Acquisition Manager в компанії Impressit. З 27 лютого 2022 року я займаюсь волонтерством і допомогою ЗСУ. За цей час ми вже пригнали більше ніж 120 автомобілів, купили до двох десятків снайперських гвинтівок, придбали 450+ систем Starlink, 22 ручних гранатомети Fort-600, автобус, дві фури, трал для перевезення військової техніки як нашої, так і підбитої ворожої, яка після ремонту стає нашою, баггі, генератори, портативні електростанції, тепловізори, ПНБ, купили зимової гуми на 600 000 гривень, оптика, рації... От буквально в суботу повезу 200 бронежилетів хлопцям.
Я стараюсь не розпорошуватись на все і всіх, працюю тільки з ССО.
Щоби між нами закріпилась довіра, можу тільки додати, що маю нагороди від Міністра Оборони Олексія Рєзнікова, від Командира частини ССО і від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного (залишилось два фінальних боса Кирило Буданов і Володимир Зеленський 😂)
Зараз у нас відкритий величезний збір на 3 687 000 гривень, за які ми хочемо придбати три БпЛА QBOND888 для ССО.
*Hor — на етапі старту була пілотна назва, зараз QBOND888
Наразі, силами соціальних мереж і колаборацією з Студентською Радою УКУ, Осередком ПЛАСТу у Львові і пабліком Перша Приватна Мемарня вдалось зібрати за чотири доби 914 231 гривню.
Звертаюсь до ІТ спільноти України — долучайтесь! Швидше зберемо, швидше наші ССО отримають «очі» і будуть знати куди, коли і шо запускати, щоб і кількістю і якістю нищити ворога!
Реквізити:
Банка: 5375411204515774
Банка: send.monobank.ua/jar/92oq8T2fst
Приват: 5363542603051781
PayPal: [email protected]
Все звітую в своєму Telegram каналі
Всіх з Днем Збройних Сил України! Разом до перемоги!
6 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів