Будет ли наступление с беларуси на Западную Украину?

У меня вопрос, будет ли наступление российских войск с Беларуси на Западную Украину, а точнее на Волынскую и Ровенскую область?

Почему именно российские войска, так как беларуские войска на словах за Россию, но на деле за Путина и его авантюры никто там умирать не будет, если вынудят наступать, то будут массово сдаваться в плен.

Почему на Запад Украины — в шизофренической реальности Путина — это единственный шанс остановить поставку западного вооружения на Восток Украины, так что цель этих войск даже не занять какие-то территории, а создать временный хаос на пару месяцев.

Других возможностей нет: эффективность ракетных обстрелов сошла на нет, причиняют близкий к косметическому ущерб, поставки вооружения Украине ускоряются, на юге все печально и после Херсона отступление продолжилось, на Востоке попытка взять Бахмут напоминает попытку пробить головой каменную стену. Нет стену из камня можно пробить, если голов много, а стена одна, но процесс этот не сильно эффективный.

Так что из всех военных авантюр эта достаточно безумная, чтобы хоть сразу не гарантировать провал.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn

Найкращі коментарі пропустити

1. Щось на болгарській
2. Немає Західної України

Вчора дзвонив брат сестри кума який працює «наверхах».
Казав нічого не питати, просто збирати речі, запас їжі для котів на два тижні і виїжджати

З’їздь на Полісся і подивися, чи можливий там наступ.
Там болота, вузькі дороги, ліси. Ідеально для захисту, катастрофа для наступу. Всі дороги заміновані, мости зруйновані.

Так, завтра о 15:00 нападуть. Це мені передала сестра сусіда, в якого син вчора проходив повз будівлю СБУ.

Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

дії z орків не піддаються раціональному і логічному осмисленю. Якщо вони вирішать влаштувати новий waaaagh! вони попруть знову. Єдинне рішення — це збільшення постачань зброї, бажанно високотехнологічної щоб нівелювати кількісну перевагу орків. Людям які бояться , або в котрих панічні настрої порекомендую кидати все і їхати вже , краще перестрахуйтесь але будете в відносній безпеці, і головне не вертайтесь до закінчення війни

Не треба недооцінювати орків. Навіть Арестович, яки любить розказувати про ідіотізм орків і їх командування, признав що лише кілька випадковостей і героїзм окремих людей і підрозділів не дозволив їм взяти Київ. Тобто їх план взяти Київ наскоком як колись Тбілісі був не такий вже і поганий. Реалізація лиш підкачала і певна недооцінка соперника (нас, точніше ВСУ і спецназ, який не дав висадитись в Гостомелі).

Те ж саме зараз, розказують які орки тупі що трупами прокладають дорогу в Бахмут і на інших позиціях. Але насправді, вони діють доволі розумно:
— перемалюють неблагополучний контингент (зеків, алкашів, маргіналів, бомжів), короче всіх тих хто проїдав бюджетні гроші чи тянув рашку назад. Не здивуюсь що там же опозиціонери, які в мирний час на мітинги ходили, і яким не хватило розуму від мобілізації втекти.
— виявляють наші позиції і луплять потім по ним артилерією і РСЗО
— заставляють тратити нас боєприпаси які у нас на ціну золота

Київ спасла матінка природа і те, що орки запізнились з нападом. Це дозволило створити природні та штучні водні перешкодити з правого берегу. Ну і зухвалість, вони реально не очікували що українці будуть роз....вати їх колони, якими вони як на парад перли.
А так, згоден. Пропаганда дурна. Ніхто там у середньому не тупіший середнього українця.
Наша перевага в тому, що вони в силу ментальності, застарілості їх армії і генералів, які звикли до тактики жюкова — люблять закидувати мясом, і + в тому, що ми маємо західні зразки зброї, яка на покоління випереджає рашистські і може точечно їх випалювати, у той час коли вони накривають квадратами. Ну і звичайно своя земля допомагає.

подивись Битву за Чернігів
www.youtube.com/watch?v=aro7D2-yXgA
www.youtube.com/watch?v=5cMnF0_4wx4
Матінка природа то таке, якби не Сили Оборони, та трохи вдачі, то усьо. Думаю, скоро таке ж кіно про Битву за Київ випустять

Змініть заголовок.

Зараз живу в Ковелі, до білоруського кордону 60 км, стільки ж до польського.
Думки місцевих різняться, як і скрізь — ніхто нічого не знає, хто думає одне, хто думає інше.

В мене план простий.
1. Політичних аналітиків не слухаю: такі часи, що прогнозувати майбутнє неможливо.
2. Дивлюсь на дані щодо формування ударного угрупування з відкритих джерел, новин.
3. Машина заправлена, які речі швидко зібрати знаю; якщо що — часу на евакуацію буде вдосталь, це не Херсонщина і зараз не 24 лютого. Єдиний ризик, що в перші години наступу може «земля-земля» від С-300 в макітру прилетіти.

Ну і куди будете їхати? В який напрямок? Чи ви сподіваєтесь, що коли, не дай Боже, прелетить до вас, не прелетить в інши місто біля кордону?

Тут три дороги на південь, якщо не баритись то заторів ще не буде. Але що прилетить південніше? Арта/РСЗВ вже не достають південніше, але теоретично можуть дороги ракетами роздовбати звичайно.

Ось і я про те кажу, що вже не лютий місяць, і коли поїдуть то не колоною а спочатку будуть гатити по дорогам та мостам.Там вже дурних нема. Вони вже розуміють що іх очікує!

Так, дякую за зауваження, я скатаюсь додатково проаналізую дороги, бо по гугл-мапам не видно конфігурацію напевно. Там мають бути невеличкі мости по 15-20 метрів завдовжки, тож теоретична точність дозволяє поцілити їх Калібрами, Х-101 та Іскандерами. Але там такі річки — одна назва, — що військова техніка їх і вбрід подолає.

Я у 20 році їхав с Луцька на Ковельску трасу, і їхав по гугл там тоді були ну дуже погагі дороги не знаю як зараз, їздив дуже часто с кінця лютого по кінець каітня на Устілуг, але їздив з Київа через Канів а там по місцевим доогам на Луцьк траса на Житомир була закрита. Трафік — 40 — 60 км в годину, ну тоді був треш, думаю, що зараз буде не краще.

Зробили дорогу. Ковель — Луцьк можна 200 км/год їхати (безпечність винесемо за дужки), хоча зустрічаються островки вимушеного маневру для зниження швидкості. Головне питання це мости. А з Луцька вже можна їхати куди дружина^W душа забажає.

Я тому і акцентував на 20 році.

Ви напевно маєте на увазі, що їхали на Варшавську трасу, бо з Луцька до Ковеля нормальна дорога, а ви очевидно їхали на Маневичі, там гірша

Може і так. Я пом’ятаю бруківку десь з пів км та ями як після обстрілу.

У поляков до 10 часов очередь сейчас на кордоне. Это после 22 октября, как они получили вказивку — повально шмонать въезжающих в ЕС. Автобус или машина пересекает границу, похер, вещи вытаскиваем и все открываем. После идет проверка — не просрочен ли у тебя безвиз, или есть ли у тебя соотв. визы, разрешения на проживания в странах ЕС итд

А что такое ... просроченный безвиз... и зачем мне надо ...соотв визы... и что это такое, рабочая виза или что? И на сколько я помню, сначала паспорта а потом шмотки, это если едешь в машине.

просроченный безвиз

больше 90 дней находился в ЕС по безвиз. До октября на это не обращали внимания

соотв визы

у тебя обычный небиометрический загран. паспорт Значит виза на проживание и транзитные визы, если едешь дальше польши, должны там быть.

рабочая виза или что

насколько я знаю, выдача рабочих виз сейчас приостановлены. Сейчас вклеиваются страной ЕС стикеры в паспорт, которые означают, что ты под временной защитой этой страны ЕС. По нему тебе разрешено работать в этой стране, у тебя есть некоторая соц. защита — жилье, страховка, пособие итд. Этот статус приостанавливает счетчик дней безвиз. Если польские погранцы видят, что при наличии такого стикера и по количеству штампов в паспорте челночишь, заворачивают обратно.

сначала паспорта а потом шмотки,

Не совсем так. Подъезжает машина к польской границе, погранец собирает у всех паспорта и просит всех выйти и вытащить все вещи для осмотра. Паспорта относятся в их контору, для проверки по компу. И еще , если у кого то , нашли какие то нарушения, заворачивают назад всю машину или автобус, у меня так было

Не все успели утром 24ого убежать из Липцев и Циркунов, если что

Так.
Але як виявилось, якщо сидіти на ДОУ, то за 4 години до наступу все вже буде очевидно)
Ну і 2чі нахрапом не вийде атакувати(бо калібри та іскандери вже нікуди не літають). У чувака кращі та більші шанси. Нехай сам грає у цю гру.
Та й їхати «південніше» зараз, також сумнівно. 2/6 електрика вбʼє раніше ніж можливий наступ...

ок, собралить, приехали на границу и что дальше, штурмовать КПП планируете?
границы-то закрыты (для военнобязанных носителей членов от 18 до 60, естественно)

У мене план на південь їхати, а не на захід. Відстань до кордону вказав, щоб було зрозуміло, де той Ковель знаходиться.

Якщо все піде як 24го, то прокинешся ти в окупації.

Все ж таки не зрозуміло, як це впливає на рядового громадянина. До цього не можна підготуватися, і не можнв запобігти. Тож живемо далі

як це впливає на рядового громадянина

Не можна поїхати на Світязь і там перезимувати, наприклад.

Білоруські війська на території України стануть законною ціллю для НАТО як агресор без ядерної зброї. І це навіть не напад на саму Білорусь, де Рашка теоретично згідно договорів може вписатися.

До речі, цікава історія — одні казали, що недавно померлий Макей був зв‘язковим Лукашенка з Заходом, а Володимир Огризко (який наче теж слів на вітер не кидає) говорив, що то навпаки гебешний друг із Москви...

недавно померлий Макей

Это было последнее китайское предупреждение Бульбомену.

та с чего вы взяли? где вы такое находите или вычитываете?
просто помер чувак...

Просто так, в 64. Чувак без хронических болезней. От сердечного приступа. Министр иностранных дел. Просто так

У меня отец умер мгновенно без хронических болезней от сердечного приступа на даче копая картошку лопатой . Дальше что ?
Да , люди могут умереть внезапно .

Не надо выдавать желанное за реальность .

В нас коли дід зліг з як виявилося раком простати (паралізувало ноги), то лише тоді ми дізналися, що він щоночі вставав по два рази в туалет, і ще інші симптоми були, але ні татові, ні тітці не скаржився, тримався бодрячком до останнього, у 82 танцював залюбки.
Необстеженість — часта історія для звичайних людей, але не для державних діячів, таке от...

Необстеженість — часта історія для звичайних людей, але не для державних діячів

Michael Jackson
Prince
George Michael
не державні діячі звичайно, але теж померли зненацька.

Наркоманы ..... «Красная жара» (1988) фраза капитана милиции Ивана Данко.

Кокаинум.
Тот же голос 🤣
Але саие ці хлопці здається не були активними наріками.
Як наприклад Dave Gaham of Depeche Mode, який живий-здоровий

У Майкла Джексона был личный врач, который выписывал ему разные стимуляторы, чтобы он мог работать, ибо богатырским здоровьем в действительности не отличался. В результате врач присел на 4 года за непредумышленное убийство по халатности.

А інші?
Тут банальне Імхо.
Люди, навіть багаті, нк переймаються здоров’ям так, як би потрібно

Выскажу свое мнение..
1. со стратегической точки зрения — это должно быть
2. нападение зимой? — та ну... врядли

Могли бы, давно напали бы. Видимо немогут.

Що слід очікувати цієї осені в Україні?

Я вижу так:
— я не думаю, что к зиме разбомбят отопление . Но! На юго-востоке очень может быть . Центр и запад не пострадает
— каждый месяц войны будет угнетать страну и людей в стране все больше и больше .
— миграционные настроение с юга страны будут выше и выше . Никому не поприколу жить в радиусе обстрела с-300
— веерное отключения не будет
— электрике будет и отопление от конвекторов затащит
— у кого газ — вам капец
— юг не отобьём это уже ясно. Вялотекущая война , бакс 50-60 , враньё по телеку про вот вот победим
— границы не откроют
5 серпня 18:10

dou.ua/...​rums/topic/39420/#2458557

Наша ж ти баба ванга

по факту, как я сказал так и есть.. только про свет не попал.

Купи у мене долари, хоча б по 50, якщо

по факту, как я сказал так и есть
только про свет не попал

А ще про газ, а ще про бакс.
Про «угнетение» і міграцію прогноз неконкретний. Влада ще з літа оголошувала евакуацію з прифронтових зон, тут нічого було прогнозувати. Про

по телеку про вот вот победим границы не откроют

очевидно, що так буде до кінця війни.

юг не отобьём это уже ясно. Вялотекущая война

я би не назвав те, що відбувалося протягом осені, в’ялотекучою війною. Відбили Харківщину і значну частину Херсонщини.

Висновок — ти передбачив очевидні речі, все інше, щодо чого не було певності на початку серпня — в молоко. Таки Ванга з тебе погана.

Але з цим

Могли бы, давно напали бы. Видимо немогут.

згоден.

— юг не отобьём это уже ясно. Вялотекущая война , бакс 50-60 , враньё по телеку про вот вот победим

Ще до 24.02 декілька разів натрапляв на різну аналітику на рахунок того, що рашка може окупувати Підвень для коридору в Крим, але цей коридор не реально втримати. Власне +/- це бачимо зараз: виносяться комунікації на Запорізькому напрямку, відчайдушні атаки орків на Вугледар, щоб відсунути нашу арту, гілка заліниця яка йде через Токмак під нашим вогневим контролем.

рашка може окупувати Підвень для коридору в Крим, але цей коридор не реально втримати

Від творців «Кримський міст впаде за декілька років...».

Автодорогу вже майже відновили. Залізниця працює, зі швидкісними обмеженнями.

Від творців «Кримський міст впаде за декілька років...».

Як мінімум група Інформаційний Спротив про це писала, ну це там де купа відставних військових аля Машовець та інші. Не пам’ятаю, щоб вони писали що Кримський міст сам впаде.
Доречі, той же Машовець те ж писав що з Херсона рашка чи сама вийде, чи отримає поразку, бо всі комунікація перерізані. Трохи не справдились сподівання творців «Россія здєсь навсєгда»

Щодо самого Херсону то було очевидно. З Дніпром не забалуєш
А от щодо лівого берегу, то все не так-то й просто. Вони довго можуть його втримувати, якщо буде бажання

Якби мова йшла про добити — напали б залюбки. А щоб пробити — дурних нема.

Ребята, не стоит вскрывать эту тему. Вы молодые, шутливые, вам все легко. Это не то. Это не Чикатило и даже не архивы спецслужб. Сюда лучше не лезть. Серьезно, любой из вас будет жалеть. Лучше закройте тему и забудьте, что тут писалось. Я вполне понимаю, что данным сообщением вызову дополнительный интерес, но хочу сразу предостеречь пытливых — стоп. Остальные просто не найдут.

Я тебе как флотский человек говорю!

любой из вас будет жалеть

о чём жалеть-то?

Это мем, которому лет 20

бо в руснявих пабліках постійно вигадють якісь міфічні дати де ось ось і почнеться. Остання дата була 1 грудня, тоді, як і у попередні дати, нічого не сталось. Зараз вигадують що перенесли на 15. Ну в них там постійно «вот вот і Київ паде, треба ще трохи потерпіти»

я даже не знаю, кто кого круче... рф паблики про киев вотвот падет, или ютуб+укр новости — еще 2-3 месяца и путина свои застрелят, или у него там рак откроется, или его увезут куда-то в аргентину.

я даже не знаю, где больше чуши любям в уши льют.

или ютуб+укр новости — еще 2-3 месяца и путина свои застрелят, или у него там рак откроется, или его увезут куда-то в аргентину.
я даже не знаю, где больше чуши любям в уши льют.

Ну досить корисно потроху викреслювати «експертів» з обох сторін. Особисто, мені подобається слухати російських майорів ФСБ лібералів, які в «опозиції».
1. Потапенко от розповідав, що вже все договорено і в листопаді буде договір зі статусом Кво, бо не має сечі терпіти ці борошна.
2. Іларіонів (самий крутий з них всіх, вміє так понагнітати, що біжиш скуповувати рублі) розповідав, що не має шансів, рашка буде повільно вичавлювати ЗСУ. Потім правда було перегрупування на Хірьківщини та звільнення Херсону. Але то таке.

Патамуша 16 декабря в пятницу (банный день)

Наступление начнется 15 декабря

Через 2-3 недели

Через 2-3 недели

Кароче стартап на соточку: карти для planning poker з числами Фібоначі +додаткова карта — Арестович.

В ПаріМатч мали б бути точні дані, якщо б така лінія була доступна. Вся б верхівка МО Білорусі вклалась. :)

Я думаю 22го, щоб «захватіть кієв за трі дня» до Різдва :)

16 грудня, нічого не було. Все шо треба знати про форумних вангувальників.Відмази «я не казав якого року» не канають.

100-відсотковий результат тільки у демона Лапласа. Але виявилось, що навіть і він не працює.

Короче, є таке діло. Кум подруги брата (ну як подруги, він її той того..) з розвідки каже, що на Новий рік попруть. Ніхто не вірить, але там якусь штуку білоруси придумали: тіпа дрон, який бачить всі міни і на них падає. І все, далі дорога на Київ, Рівне відкрита. Я би їхав...

Лукашенко этот перфоманс совершенно не нужен, будет дальше продолжать выкручиваться. И тем более выступать с какими-то военными инициативами со стороны Беларуси не станут. К тому же у РФ на сегодняшний день задача удерживать позиции, а не заниматься наступлением. Весь перфоманс будет скорее всего на Донбассе.

тіпа дрон, який бачить всі міни і на них падає.

Дрон, що паде на всі міни.
Сам, один?
Це ж технології не з цієї планети :-)

Так. Сам. Один. Дрон стрибунець. Впавши на одну міну одразу від вибуху підпружинює і падає на наступну ціль.

«кум» это кто, что-то с религией связано?

на Западную Украину?

На запад Украины.

буде, але не зараз

беларуские войска на словах за Россию, но на деле за Путина и его авантюры никто там умирать не будет, если вынудят наступать, то будут массово сдаваться в плен

щось потягнуло копіумом

Будет ли наступление с беларуси на Западную Украину?

Не будет. И именно по этой причине после поражения в Украине есть все шансы на оккупацию Беларуси. В случае военного захвата, этот захват у РФ получится полностью, и в этом случае через несколько лет может сложиться довольно любопытная, и на первый взгляд неожиданная ситуация. Что все национальные республики — выйдут из РФ, а сама РФ будет включать оккупированную Беларусь. Такое развитие событий наиболее вероятно, поскольку ресурсов на удержание Кавказа и Татарстана у РФ после поражения не будет, а вот на Беларусь — вполне хватит. Также это ещё означает, что проезд через Беларусь после этих событий станет невозможным.

Я перевіряв у коріша з ГУР. Каже, що інфа сотка

ІМХО якщо та війна і є прогнозованою, то тільки на рівні глибокого аналізу від пана арестовича: «злі язики з того боку кажуть», «дураку зрозуміло», " «два-три тижні» і таке інше. Оскільки, як правильно підмічено, улус веде не війну а спєцопєрацію по переміщенню українців з України к будь-яким їпєням подалі жеби «нє смєлі так жить», шукати чіста військові підгрунтя марно :( ІМХО таке: прям щаз — ні, наступального потенціалу замало, техніка вивезена в мордор; а 15 грудня як обіцяє Ярош — то вже хз, йому видніше. Є також на мою думку передумови наступу, політична і важлива: зігнуть картопляного лося в дугу або відправити до Макєя і потому «помститись» за нього клятим бандерівцям. Допоки він живий і віддає накази, видається що закінчити кар’єру секретаря каміцєца камсамола і політрука роти — на лаві підсудних, він не хоче. Друга, військова, тому менш важлива — морози, по нульовій температурі через Волинь ані танки не проїдуть, ані солдати не проповзуть, хіба Іскандери будуть літати. І щодо Рівного є великі сумніви, набагато важливіше перерізати залізницю в р-ні Ковеля, Володимира, Червонограда і Львова. Но і вдруге взять Київ за три дні.
Є альтернатива наступу: окупувати Білорусь, нікуди особливо наразі не лізти, але створити загрози для України на майбутнє і продати «Мінськ наш» як перемогу у війні і порятунок братського народу від бандер.

Наступ буде, і буде він за участі військ рб. Що б там не казали про біларусів, в більшості своїй вони мало чим відрізняються коли не від росіян, то від мобіків з окупованих регіонів України.
Стосовно логіки війни. путін веде не війну. путін всі ці 9 років веде спецоперацію. Основними інструментами якої є диверсії і теракти. Але він веде її без огляду на те, що Україна — не росія. Це в росії можна вибити пару трансформаторів і залишити населення без комунальних благ на місяці. Це в росії можна перерізати пару магістралей, і перекрити постачання до цілих регіонів.
Стосовно Бахмута — ху@ло намагається діяти за схемою захоплення Дебальцевого, Волновахи, Маріуполя, Лиману, Попасної, Рубіжного, Сіверськодонецька. Перетворення міста на руїни із наступним відведенням звідти українських військ (іноді через «коридори» або «евакуацію») і заходом в ці руїни окупантів. Але наразі співвідношення сил таке, щоб сподіватись на успіх цієї авантюри.

Что будет, тебе не скажет никто но в ближайшее время не нападут — нечем

А на юго-востоке что будет? Твой конфидент вернулся из отпуска?

Я уехал, вот прямо сейчас проезжаю венгерскую границу. Везу кучу фото и впечатлений: Милан, Венеция, Барселона

Шо подробнее? Выехал на мероприятие, по специальному разрешению Минобороны. Уже еду обратно. Стою сейчас на границе, мать их

а на какие мероприятия дают разрешения минобороны?

Ви краще спитайте не про відрядження а про посаду і у якому департаменті . Бо є аж чотири інструкції тільки від КМ У які дуже суворо регламентують сам процес оформлення відряджень і посадові обов’язки та саму посаду. Я не буду вдаватися у деталі та казати зайве, але історія про «спец разрешения» це з циклу .... купила мама коника... Перепрошую.

Мій друг музикант, постійно на закордонні гастролі їздить за законом. Не «блатний» і не держслужбовець, звичайний собі хлопак.

А ви його спитайте, скільки ві бумажок підписав, і скільки разів прохожив співбеседу з його керівництвом ( скоріше мін культ) Бо спм він без згоди і до Київа не доїде.

скільки ві бумажок підписав

Только одну, что вернусь

скільки разів прохожив співбеседу

Ни разу

без згоди і до Київа не доїде.

Так минобороны и дало, с нами полковник СБУ ездил

Не вдаваясь в подробности, я очень хорошо знаком со всеми процедурами по выезду сотрудников КМ У Не буду отдельно говорить о МО и СБУ, но думаю и уверен что формы и назначение «папірців» одинаковые. Единственное отличие это структура департаментов и служебные обязанности. Отдельный случай (ваш) можно не обсуждать, но даже из ваших слов понятно что существует определенная процедура в которую обычный гражданин не вписывается.
P/S
Не буду называть еще пару документов который вы подписывали или в отдельной форме или как часть контракта.

существует определенная процедура в которую обычный гражданин не вписывается.

Самый обычный гражданин, никакого контракта у меня нету

Не буду называть еще пару документов который вы подписывали

Расписку я написал, что вернусь — это все!

Я на соревнования ездил, по джиу-джитсу. Половина команды менты/военные и они меня знают. Так что никаких проблем с выездом не возникло

Так для мобілізації — не годєн, а на змагання по джиуджитсу — годєн?))
Іноді краще лишній раз промовчати бо правда все одно вилазить, а п*здунів видно здалеку))

Таки да. У меня идиопатический гиперальдостеронизм, рабочее давление 170, бывает и 200. Но я его не ощущаю
p.s. Я ещё и аспирант, воевать не горю желанием

І типу для лжиулжитсу, особливо змагання — це не проблема? Ну-ну. Можна не виправдовуватися, все давно зрозуміло

типу для лжиулжитсу, особливо змагання — це не проблема?

Да, именно так. Ну не пойду я воевать, совсем: отменят бронь для учёных — ещё что-то придумаю

Аспирант это еще не ученый.
Диссертация сперва

Зри в корень.
Мой коммент не об этом 🤣

идиопатический гиперальдостеронизм

— так вон оно в чем дело

Да мне как то особо и не интересно.... Просто даже в этом случае работала процедура. Нашим пограничникам, сейчас, абсолютно не интересно кто кого знает, есть определенные реестры там есть фамилии и номера паспортов а кто и почему вносит эти данные в эти реестры это уже другой вопрос.

Ну так см. выше: все сделали за меня

Кожаев ему сказал «Не выпустишь — на ремни порежу, со мной СБУ-шиники тренируются еще», и сразу выпустили)

Выпустили потому, что был шанс занять призовое место

Це вони на місці вже опреділили?)

По результатам чемпионата Киева, потом Украины

У мене знайомий motion designer регулярно катається через Мінкульт.
Тиждень тому скидав відео, як метро в Німеччині зупинилося, бо на колію впала... повітряна кулька😂
Він там реально за відеоряд до якогось performace відповідав.
Казав, шо якісь папірці підписував, але всім відомого бюрократичного пекла і близько не було.

Бо спм він без згоди і до Київа не доїде

Звичайно, не сам. Там ціла команда, все централізовано робилось.

Сказати «я митець, пустіть мене за кордон», очевидно, не вийде, якшо ви про це.

Так і треба починати с того, що все проходить централізовано. І для цього існують окреми процедури.

В IT теж існують певні процедури. Мабуть, не просто так.

Напевно натовський спецназ їздив тренувати))

їздив тренувати

Вырубать алкашей и падших наркоманов

натовський спецназ їздив тренувати)

Не оно, но близко

Не путай туризм с иммиграцией, ходил по музеям . Вроде Барселона дешевле, но см. выше

наверное будет. Но возможно и нет

Буданов вчера сказал, что в ближайшее время ничего такого не будет.
Буданову можно верить.

І його прогнози в цілому поки збуваються.
Все інше — це деза.

Вчора дзвонив брат сестри кума який працює «наверхах».
Казав нічого не питати, просто збирати речі, запас їжі для котів на два тижні і виїжджати

Прикол как то совсем не прикольный.

Ні. Я теж таке чув від кума друга брата по баті. Каже, що в ОПі вже всі на Мівіну перейшли і готуються до переїзду в Буковель

Батько друга працює в СБУ. Сьогодні терміново викликали на зустріч. Повернувся пізно і нічого не пояснив. Сказав збирати речі та бігти до магазину за продуктами на два тижні. Зараз ми їдемо кудись далеко за місто. Я не знаю, що відбувається, але мені здається, що почалося...

Найсмішніше що ті, хто дослухався напередодні 24 до подібної інформації, зараз за кордоном у безпечних локаціях, а купка кмітливливих тролей інфантильних діточок без электрики плачуть, з приводу своєї важкої невиїздної долі і продовжують так само жартувати як напередодні 24..

Хто виїхав напередодні війни — молодці, а хто не виїхав —

купка кмітливливих тролей інфантильних діточок

? 8))) А хто тоді у вашому всесвіті ті жінки, які виїхали спочатку, а зараз вже повернулися —

без электрики плачуть

за власного бажання?

Ага, повелитель картошки уже тащит своих картофельных рабов на убой :)))

Так, завтра о 15:00 нападуть. Це мені передала сестра сусіда, в якого син вчора проходив повз будівлю СБУ.

З’їздь на Полісся і подивися, чи можливий там наступ.
Там болота, вузькі дороги, ліси. Ідеально для захисту, катастрофа для наступу. Всі дороги заміновані, мости зруйновані.

«Чому якунович ніразу не був у Волинській області? — Бо всюди на в’їзді пише „Вас вітає **ина!“ і лише там — „Волинь — край партизанської слави!“ » :-D

Рекомендую подивитись поплаву стосовно цього: www.youtube.com/watch?v=nF_ai7C-MPg

коротке саммарі: угруповання росіян десь на ~13 тисяч там є. Ци сили вони можуть поповнити в будь-який час, іехніку взяти в білорусів.
Так швидко і глибоко вони не зайдуть, але селищам на біля кордону треба бути готовим до будь-яких ситуацій.

1. Переброску сил и средств заметили бы заранее и отреагировали бы
2. Возможно появление зеленых человечков с сильным польским или прибалтийским акцентом на территориях рб

Других возможностей нет

Ядерное оружие. Будьте морально готовы к тому, что его попробуют применить.

Ядерное оружие. Будьте морально готовы к тому, что его попробуют применить.

Путин крыса, а крыса храброе существо только в безвыходной ситуации. Как только попытается снять с хранения боеголовки — станет законной целью для американского оружия. А грохнуть одного человека для США не проблема.

Там уже морально к этому готовы (сдаче Крыма), а вот если начнётся героическая оборона Белгорода, то могут быть варианты.

1. Щось на болгарській
2. Немає Західної України

Шо даже так, кардинально, вообще нет? Там на zданутых форумах уже обсуждают как после войны отдадут Галичину Польше.

Ну так не читай эти форумы.
А то наелся это руснявого корма и в обосранных штанах побежал на доу строчить пост.

Мне хватило Ирпеня в марте. Сейчас у меня почти полная независимость от блекаута, но если повториться, то нужно что-то будет думать.

почти полная независимость от блекаута

це хибне відчуття

с отоплением в квартире вопрос решил?

Твердотопливный котел в частном доме, электропила, генератор и бесперебойник, который тянет электропилу. Твердотопливный котел может работать даже без электричества (гравитационная разводка), но похуже, чем с насосом. Также есть газовый котел.

с частным домом и дурак сможет

электропила, генератор и бесперебойник, который тянет электропилу

Не простіше бензопилу купити? В мене є акумуляторна електропила — теж нічотак, але аж прям кубами дрова не попиляєш.

Только бензопила, С электро всегда больше проблем. Аккумуляторные долго не держут, а у проводные стремные (можно обрезать провод).

Шо то — ***ня, шо это — ***ня.
Вот, это обе хуйни такие, шо я, б***ь, ***л её маму рот.

А смысл, если есть инверторный генератор бензин-газ? Та же бензопила, разве что в лес с ней ходить неудобно.

Щоб працювати бензопилкою, потрібна бензопилка і паливо. Щоб в такому сетапі запустити електропилку, потрібно інверторний генератор, подовжувач, електропилка і те саме паливо.

Моторесурс бензопилки дешевший за моторесурс генератора, автономність вище, та й надійність вище. Вихід з ладу будь-якого компоненту із ланцюжку в першому пункті як мінімум залишить вас без дрів, як максимум — і без електрики.

ККД окремого девайса вище за ланцюжок перетворень «ДВЗ-генератор-інвертор-електродвигун».

Можливо це все мої експериментаторські загони, звичайно, але я завжди за принцип «одна задача — один девайс».

Припустимо генератор у вас все едно єбаше по 6-8 годин на добу. Бо якщо він є, а електрики нема, то чого б йому не працювати?
По друге, у вас не перегорить свічка запалювання, якщо її нема. А де в селі взяти потрібну свічку? Правильно, у рай центріі. 40 км туди, 40 км назад... 2 години всрать
А оці преколи, коли повітряний фільтр фсьо?) Я ж так люблю розбирати бензопили та копатися в тому всьому. Мммммм...

Кожен хазяїн знае, який саме інструмент саме йому й потрібен

dou.ua/...​campaign=09122022#2528176

Припустимо генератор у вас все едно єбаше по 6-8 годин на добу.

Для таких режимів вже треба брати дизельний генератор, бо бензиничу буде тяжко (а якщо бензинич кЕтайський — гарантовано тяжко).

По друге, у вас не перегорить свічка запалювання, якщо її нема.

Але вона є в генераторі (знов-таки, якщо мова не про дизель, але в дизельного свої приколи). Свічками, мастилом та іншим ЗІПом раджу запастися відразу — хоч для генератора, хоч для пилки.

Кожен хазяїн знае, який саме інструмент саме йому й потрібен

Тут згоден на 100%.

Для булгакоєвських пояснюю:
немає Західної, Східної, Північної, Південної України — є Захід України, Схід України, Північ України, Південь України. Це не менш важливо ніж в і на.

І так допоки ви читаєте русняві ресурси і жуєте руснявий медіаконтент — безпеки у вас і у нас бути не може, бо потім щось одна руснява пізда пиздоне, потім інша, а у вас каша в голові і наративи, на які, коли вам звертають увагу — ви навіть не розумієте про що це.

немає Західної, Східної, Північної, Південної України — є Захід України, Схід України, Північ України, Південь України.

Жопа есть а слова нет?

Це не менш важливо ніж в і на.

Ну то есть совсем не важно

допоки ви читаєте русняві ресурси і жуєте руснявий медіаконтент — безпеки у вас і у нас бути не може

У меня для тебя плохие новости

Жопа есть а слова нет?

Жопа є, і назва їй рашка.

Україна це унітарна держава, тому жодних «західних» та «східних» Україн існувати не може.

Є західна частина України, досить ділити на «регіони».

А до війни вони пи.діли про Київ за три дні. Пизд.ти вони можуть багато чого.

Рашка натомість не має ресурсів щоб сформувати там нормальне угруповання.

Так ей и не надо, главное замедлить поставки западной техники на Восток на месяц или два. Зерг-раш чмобиков из тюремных зон на T62 (которых много) вполне подойдет.

Подібна спроба атаки завершиться розйобом білоруських нпз.

Якось совок за місяць втратив близько мільйона вбитими і захопленими у полон. Тут буде таке ж, якщо спробують.

за місяць втратив близько мільйона вбитими і захопленими у полон.

Вполне приемлемые потери для Путина. Все равно будет послан биомусор даже для России.

Але паралелі не на нашу користь, бо ті втрати ніхто не помітив і війна була виграна.

Якось совок за місяць втратив близько мільйона вбитими і захопленими у полон. Тут буде таке ж, якщо спробують.

Это когда такое было?

Зерг-раш чмобиков из тюремных зон на T62 (которых много)

почему не классическое — «Земля налетит на небесную ось» ?

долго обучать зеков на Т-62, чтобы они теперь не только со стрелковым, но и на ОБТ дезертировали?
не говоря уже о самой возможности обучения, а также стоимости и длительности этого процесса, в отношении наинизшего ранга расходного материала

Т-62/Т-62М появились на линии фронта, не потому что их много, а потому что небольшая часть из них — каждый год снималась с консервации и принимала участие в учениях резервистов (ибо новые модели танков — и дороже и старые резервисты им не обучены), соответственно была боеспособна, большинство остальных — десятки лет ржавели просто под открытым небом (при совке с них хоть снег зимой сметали — по разнарядке из госпредприятий могли людей нагнать для этих целей, как будто срочников было мало, а после совка — даже этого не делали);
в планах по модернизации, читай восстановления, у миннападения эрефии 800х Т-62 в течении будущих ТРЁХ лет, что в разы меньше текущих потерь ОБТ за неполный год

белорусы зашуганные. вот сегодня/вчера чыкчырык принял закон что за гос измену расстрел для чиновников и вояк.

так что — или стреляешь в хохлов, или тебя расстреляют (а возможно и всю семью, если сдашься)

пиши прямо: «сцикливі», ми не в ЕРАМі Біларусі

Да но нет наверно

Підписатись на коментарі