Migration to Magento

Вітаю всіх!

Шановне панство, я працюю як розробник Wordpress вже 8 років. Маю бажання з Wordpress перейти на Magento. Цікавить і бекенд і фронтенд, щоб порівняти і зробити вибір на чому зосередитися.

На жаль з документацією для Magento не так все й добре. На сайті в них якось все сумно, стисло і без особливих прикладів. Маю дві-три англомовних книжки по Magento 2 аж 2016 року видання. Ще є відео на Youtube, але теж приблизно того самого року публікації.

Дайте, будь ласка, відповіді на два наступних питання.

1. Де знайти прийнятну документацію по Magento?
  2. У першу чергу цікавлять книги, тож чи ці книги та відео ще актуальні?
👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Що маєте на увазі під більш кастомной розробкою, роботу на замовлення з фреймворками? Якщо так, то це мене не цікавить. Я зараз сиджу на одному легасі проекті, який мене задовільняє майже на всі сто. Але мені цікаво якраз запустити процес, який не вимагатиме від мене постійної присутності, хіба що тільки на першому етапі — етапі створення продукту.

Розумію. Всі ці інструменти є і в Magento. Це я вордпресом останні 8 років займаюсь, але ж він не єдиний інструмент. За ті 26 років, що я в ІТ мені вже набридло все. Я хочу взагалі з індустрії уходити в інші сфери діяльності. Тому якщо з Envato буде щось періодично крапати то мене це влаштує.

так ви можете просто по отдельности посмотреть технологии из которых сделана мажента. это ж по сути франкенштейн из кучи технологий и оверинжереный php код поверх symphony

Так, можу, але це час. Я шукаю швидких рішень. )))

Маю у підписках молодий канал про Magento — youtube.com/@serhii.chernenko. Можливо, автор допоможе із відповіддю.

Про Adobe Commerce знаю, дивився. Зрозуміло, що я для навчання собі комерц не поставлю. На скільки Open Source редакція буде відрізнятись від Commerce?

А як щодо книг? Вони застарілі, якщо видавалися для Magento 2 аж у 2016 році чи там ні чого принципово не змінилося?

Я попрощався з PHP в 2018 році й перестав слідкувати, але орієнтуйтесь по графікам активності.

Хочете рости далі то вибирайте Go або Rust, для обох мов в Україні є спільноти для обговорення.

Не цікавить мене ні Go ні Rust. Мене цікавлять майданчики типу Envato можливістю пасивного доходу. Можна звичайно Wordpress’ом там займатися, тим більше, що ця CMS там панівну роль відіграє, але надоїв він мені. Тому-то й хочу Magento спробувати.

Підписатись на коментарі