Інструмент для перевірки SMTP з’єднання онлайн
Доброго дня, шановна спільното!
Мене звати Лєра. Я хочу поділитися з Вами сервісом, який наша команда розробила за численними зверненнями клієнтів, і вирішила поширити у вільному доступі. Я працюю менеджером з розвитку продукту для автоматизованих імейл-розсилок, зокрема, по SMTP. І частенько до нас у службу підтримки писали користувачі, яким не вдавалося налаштувати сервер, і потрібно було методом «наукового тику» вгадувати, у чому ж може бути причина, перебираючи численні варіанти.
Це забирало багато часу, тож один із ініціативних колег вирішив зробити внутрішній інструмент для проведення тестової SMTP сесії, що відображала логи і відповідні помилки. Позаяк нам здалося, що такий сервіс може бути корисний багатьом користувачам, ми вирішили оформити його в привабливий візуальний інтерфейс, і представити широкому загалу. Адреса сервісу — smtpdebug.com.
Сервісом можна користуватися безкоштовно без реєстрації, додатково є доступ до розширених функцій, якщо увійти в систему. Сподіваюся цей сервіс буде корисний спільноті DOU, оскільки багато хто працює з налаштуванням електронної пошти.
Буду рада будь-яким відгукам, бо на даному етапі нам дуже цінно отримати зворотній зв’язок щодо того, наскільки це зручно, і чи є якісь нюанси або побажання по функціоналу.
Дуже дякую.
34 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів