Автономний коворкінг у центрі Вінниці

Всім привіт 😀
Мене звати Олександр. Я — розробник, який зіштовхнувся з проблемою електропостачання та доступом до інтернету як і багато хто з айті сфери.
Звертаюсь до вас з пропозицією щодо роботи в новоствореному коворкінгу в центрі Вінниці.

Коворкінг знаходиться на лінії енергоживлення, яку не вимикали під час блекауту, але у разі надзвичайних ситуацій — маємо генератор та чекаємо на старлінк у 20-их числах грудня.

Місце — Оводова 62а

Режим роботи:
пн-ср: 09:00 — 20:00
чт-пт: 09:00 — 18:00

Ціни:
пн-ср: 200 гривень на день
чт-пт: 175 гривень на день
Абонемент на місяць — 3000

Для зв’язку та бронування місця можете писати мені в телеграм: @sasha_madera

👍ПодобаєтьсяСподобалось9
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Что там по ссылке? Без авторизации не пускает.

ми впевнені в доцільності нашого закладу)

если этот коровкинг оформлен именно как коровкинг,то всё должно быть ок. По идее это прописано в уставе/лицензии — предоставление стола/стула/электричества/доступа в интернет за деньги, т.е. это их прямая деятельность
по ссылке же предприниматель продавал электричество — «брал символические 50 гривен за возможность воспользоваться розеткой».
Думаю, если бы он просто продавал за те же деньги минеральную воду в бутылке (чтобы за счет бОльшей маржи покрывать затраты на бензин) — формально было бы предьявить нечего — люди пришли в кафе, заказали напиток, сидят в тепле. Доступ к розеткам и вайфаю в кафешках есть уже давно, это бы никого не напрягло. И довольного давно уже есть «правило хорошего тона» — "купи что-то чтобы сидеть у нас.

Підписатись на коментарі