freelancehunt — блокує акакунти на 8 годин. Чому так сталося

— Всім привіт! Сьогодні сталася так ситуація. Замовник розмістив завдання на сайті freelancehunt у розділі HTML & CSS.

— Все, що необхідно було зробити — це в CSS змінити РАМКУ в кнопках, тобто дописати стиль і Все!) — Ціна була НЕВКАЗАНА!

— Я відповів на проект , вказав ціну 100 грн — але вказав ціну в КОМЕНТАРІ, так як сама система не дає можливості відповісти на проект вказавши ціну меньше ніж 500 грн !

— Як зьясувалося після двух годин переговорів с адмінистраторами в цому розділі не можна вказати ціну — меньшу , ніж 500 грн . Причому ні Замовнику ні Виконавцю!

— Тобто замовник розуміючи , ще 500 грн це багато за таку роботу- не вказуе ціну, А Я ЯК ВИКОНАВЕЦЬ розумію, ще ця робота не може коштувати 500 грн — вказую реальну ціну в коментарі!

— Сайт мене блокує на 8 годин!

— Може я чогось не розумію, ну не вкладаєтся в мене в голові, ЯК ТАК МОЖНА?

— Модератори розмовляють Українською, але ****

— Так що майте на увазі — кто там працює — Що неможна вказувати ціну в Коментарі до проекту! Або вказуйте ціну у 5 разів більше, або краще не вітповідайте!

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Раньше ФХ топ був — зараз скатилася у лайно. Банять проекти на Тільді, а на інші російскі системи накшталт Бітриксу не реагують. Чимало російських модулів для Вордпресу у замовленнях — все одно банять тільки за Тільду. Якийсь вибірковий песевдонаціоналізм. Не дозволяють обмінюватися контактами.

— Тобто замовник розуміючи , ще 500 грн це багато за таку роботу- не вказуе ціну, А Я ЯК ВИКОНАВЕЦЬ розумію, ще ця робота не може коштувати 500 грн — вказую реальну ціну в коментарі!

Я вважаю що це мало(500 грн.), без тролінгу.

Мені часом постійні замовники шлють короткі тексти на переклад. Я їх попередив, що переклад 3х речень коштуватиме так само як і сторінка тексту, бо мені треба виділити час на спілкування з ними і узгодження завдання, вникнути в матеріал, а часом я не за ноутбуком, треба все відкрити і включити і хочеш-не-хочеш, а майже година піде. Тому, або збирають матеріалу об’ємом мінімум на сторінку, або скидають уривками, але платять як за сторінку. І ніхто не скаржиться. І нові клієнти теж. Цінуйте свій досвід і час.

Чуваче, дивися коментарі. Якби ти не перекручував, а Hunt усе одно праві.
Демпінг — зло.
Знай ціну своїй роботі.

Я працюю на цьому проекті вже 6 років, по перше — як нижче вказали «ти платиш за знання», по друге, 500 грн, це здається 12$, коли десяток яєць коштує 100 грн, за роботу в it, це копійки.. чому тоді замовник не витратив 50+ годин на вивчення css базового і сам це не зробив, якщо ця робота коштує якісь 100 гривень..?

Ви маєте досвід й розумієте, що й де зробити, щоб додати всього один стиль та вирішити задачу, це й коштує грошей.

100 гривень за додання стилю.
400 гривень за знання де це зробити.

100 гривень

це мабуть більше коштує написати цей пост

яке сумне життя

Там година мінімум 90грн і роботу знайти реально. Може пошук і довгий, але потім працюєш собі рік і більше і вже не шукаєш

Как можно что-то делать за 100 гривен?

А потім кажуть: «Та на ваших біржах взагалі нічого не заробиш»

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Підписатись на коментарі