freelancehunt — блокує акакунти на 8 годин. Чому так сталося

— Всім привіт! Сьогодні сталася так ситуація. Замовник розмістив завдання на сайті freelancehunt у розділі HTML & CSS.

— Все, що необхідно було зробити — це в CSS змінити РАМКУ в кнопках, тобто дописати стиль і Все!) — Ціна була НЕВКАЗАНА!

— Я відповів на проект , вказав ціну 100 грн — але вказав ціну в КОМЕНТАРІ, так як сама система не дає можливості відповісти на проект вказавши ціну меньше ніж 500 грн !

— Як зьясувалося після двух годин переговорів с адмінистраторами в цому розділі не можна вказати ціну — меньшу , ніж 500 грн . Причому ні Замовнику ні Виконавцю!

— Тобто замовник розуміючи , ще 500 грн це багато за таку роботу- не вказуе ціну, А Я ЯК ВИКОНАВЕЦЬ розумію, ще ця робота не може коштувати 500 грн — вказую реальну ціну в коментарі!

— Сайт мене блокує на 8 годин!

— Може я чогось не розумію, ну не вкладаєтся в мене в голові, ЯК ТАК МОЖНА?

— Модератори розмовляють Українською, але ****

— Так що майте на увазі — кто там працює — Що неможна вказувати ціну в Коментарі до проекту! Або вказуйте ціну у 5 разів більше, або краще не вітповідайте!

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
— Тобто замовник розуміючи , ще 500 грн це багато за таку роботу- не вказуе ціну, А Я ЯК ВИКОНАВЕЦЬ розумію, ще ця робота не може коштувати 500 грн — вказую реальну ціну в коментарі!

Я вважаю що це мало(500 грн.), без тролінгу.

Мені часом постійні замовники шлють короткі тексти на переклад. Я їх попередив, що переклад 3х речень коштуватиме так само як і сторінка тексту, бо мені треба виділити час на спілкування з ними і узгодження завдання, вникнути в матеріал, а часом я не за ноутбуком, треба все відкрити і включити і хочеш-не-хочеш, а майже година піде. Тому, або збирають матеріалу об’ємом мінімум на сторінку, або скидають уривками, але платять як за сторінку. І ніхто не скаржиться. І нові клієнти теж. Цінуйте свій досвід і час.

Чуваче, дивися коментарі. Якби ти не перекручував, а Hunt усе одно праві.
Демпінг — зло.
Знай ціну своїй роботі.

Я працюю на цьому проекті вже 6 років, по перше — як нижче вказали «ти платиш за знання», по друге, 500 грн, це здається 12$, коли десяток яєць коштує 100 грн, за роботу в it, це копійки.. чому тоді замовник не витратив 50+ годин на вивчення css базового і сам це не зробив, якщо ця робота коштує якісь 100 гривень..?

Ви маєте досвід й розумієте, що й де зробити, щоб додати всього один стиль та вирішити задачу, це й коштує грошей.

100 гривень за додання стилю.
400 гривень за знання де це зробити.

100 гривень

це мабуть більше коштує написати цей пост

яке сумне життя

Теж 50 пропозицій на джобу
Набігли

Там година мінімум 90грн і роботу знайти реально. Може пошук і довгий, але потім працюєш собі рік і більше і вже не шукаєш

Как можно что-то делать за 100 гривен?

А потім кажуть: «Та на ваших біржах взагалі нічого не заробиш»

Підписатись на коментарі