Стіл для роботи стоячи

Таке питання, хтось останнім часом замовляв собі таку штуку? Пошукав старі теми, деякі компанії вже не актуальні. В деяких немає зараз компонентів або замовлення з очікуванням в 1.5 місяці.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному3
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

замовляв тут — tehnotable.com
можу рекомендувати

Ті, хто має стіл уже хоча би з кілька тижнів/місяців, поділіться досвідом використання, а саме — коли ви у режимі дебагу чи роздумів — ви спираєтеся на стіл, чи горбатитеся? Як з цим боретеся?
І взагалі — чи не всілися ви і не піднімаєте стіл?

У мене стоячи думати не виходить
Ходити і думати так

Мітинг так

А там де фокус не можу статичнл стояти

А як на рахунок IKEA IDÅSEN, макс висота 127 см?

Подивіться у Юску. Дуже простий, електрично регулюється по висоті кнопками. Дешевий. Як для мене — співвідношення якості та ціни — те що треба. Тому щод не витрачати багато грошей у час війни — я бі купив собі такий. Може куплю після.

Купував у www.stiystil.com.ua
Дуже чудовий варіант, на все про все вийшло щось типу 35к грн в червні. Подивіться відгуки на цей (скролл донизу) www.stiystil.com.ua/...​z-elektro-regulyuvannyam.

В них також є опція що ви можете собі зробити з ним що заманеться. Я от собі вставив в нього розетки, беспровідну зарядку й зробив виріз під шнури. Але можна попросити зробити будь-що, при чому не сильно то й дорого, аля 30-50 баксів за одну хотілку. Ось мій варіант столу (майже 2 метри в довжину).
www.facebook.com/...​Tq2JfnPqGAaYBgC99UFwvLrl

Вітаю! На сайті ergo.place з 23.12.2022 до 09.01.2023 Різдвяно-Новорічні знижки −10% на одні з найстійкіших у верхньому положенні столи: ergo.place/...​zdvom-i-novym-2023-rokom
Всіх запрошуємо в наш ерго шоу рум (м. Київ, БЦ «Сільвер Центр», 2 поверх, оф. 1).

Ще таке питання, чим кращі стільниці з виямками від звичайних прямокутних?

Если выреза нет — для поддержки локтей нужно пологатся либо на подлокотники, либо на спецпальные подставки. Если вырез есть — локти легко можно ложить на стол. Сделать вырез стоит дешевле чем регулируемые подлокотники, и намного дешевле чем специальная подставка

ну я купляв літом — E-TABLE UNIVERSAL
норм стіл, хоча місяць назад був в jysk і там стояв стіл їхній — за ті самі гроші виглядає набагто надійнішим і більшим) jysk.ua/...​AtrhEALw_wcB&gclsrc=aw.ds тіпа такого

але це таке, звичайно краще ніж просто сидіти по 12 годин в день.. але спорт це не замінить)

судячи по фото в юску без памяті. як на мене це відразу відпадає, бо треба вручну кожного разу проставляти висоту, напряг) а так натиснув і пішов собі)

www.stiystil.com.ua/...​z-elektro-regulyuvannyam
5/5, купив собі, щоб змінювати роботу стоячи і сидячи впродовж дня (кастомізується столєшніца, кабель менеджмент, ширина, висота, довжина і т д)

видно что менеджмент :D
люди когда долго сидят за столом в одном положении — имеют проблемы, со спиной, шеей, ногами. Да, можно вставать, делать разминку, но объективно все равно 90% времени человек просто сидит, часто криво. А тут у тебя постоянная смена позы. сидя-стоя. Можно менять еще высоту стульчика — прям норм. Позволял бы этот стол работать лёжа, это был бы шедевр инженерной мысли. Стол своих денег стоит однозначно, если профессия сидячая.

В мене ikea trotten, підіймається за допомогою ручки яку треба крутити, в сьогоднішніх умовах напевно це краще ніж з мотором електричним.

У мене два роки отакий з 4 кнопками позицiй, з aliexpress — все чудово, нiяких проблем. m.aliexpress.com/item/33005097603.html
Верх ню частину брав в Ikea зi звичайного кухонного стола

Дуже рекомендую, користуюсь більше року, класна штука.

В мене від kulik systems, поки все чудово, ніяких проблем з мотором. Такий здається (ну або дуже схожий) kulik-system.com/...​able_universal/?idn=3201B Хоча ось бачу ще дешевше на Розетці є за 10к — rozetka.com.ua/...​ztk_edu_1210b/p341268052 Не бачу сенсу переплачувати за технотейбли, які коштують по 20-30 к.

Відразу раджу добрати килимок для ніг від втоми, особливо якщо у вас тверда і/або холодна підлога. Кілька годин стояти на твердій підлозі стає некомфортно. В мене ось такий bt.rozetka.com.ua/ua/220465663/p220465663, рекомендую, але можна і інші взяти чи балансери (не пробував)

До речі можу продати стільницю з вирізом, вона має бути комфортніша і ергономічніша за звичайну пряму — купив, але так і не використав (1000 грн, Київ). Такого типу і кольору scontent-iev1-1.xx.fbcdn.net/...​kWCWQOSgHTSuw&oe=63AAE5E0 Якщо купите окремо новий або б.у. мотор і ніжки, думаю вийде дешевше :)

А макс висота 120 см, це не замало? При рості > 190 см

Так, при рості 190 може бути замало. При своєму 173 см, у мене здається 113 виставлено. Вам краще піти тоді в магазини їхні і приміряти

у меня 186 см рост, и стол поднимается максимум на 120 см. Еще бы сантиметров 10-15 и был бы идеал. Для рук то высота нормальная, а вот из за того что монитор находится все равно низко — голова постоянно немного наклонена вниз.
помимо роста нужно быть готовым к следующим открытиям:
— первое что привыкнуть надо, заставить себя поднимать таки этот стол и работать стоя, часто это делать просто лень.
— второе, если работаете за пк, а не ноутом — кабель менеджмент будет ужасным, потому что все кабеля должны быть под 2м
-третье, кот который прыгает на стол и со стола с высоты 120м может по инерции обрушить монитор.

Згоден, ну мені не набридло за рік часу, кнопку натиснув і вуаля. Можна поставити собі нагадування на телефоні, головне просто не забувати це робити. Я десь половину дня працюю сидячи, половину стоячи. Стояти весь час теж нездорово.

Щодо кабелів згоден, у мене ноут, так взагалі нема проблем. З пк і моніком буде складніше

Решение проблемы с кабелями, в порядке полезности:
1. Купить удлинитель. Тогда к столу будет идти всего один провод
2. Прикрутить кабель-канал. Тогда удлинитель не будет лежать на столе, а будет аккуратно спрятан под стол со всеми лишними метрами других проводов
3. Сделать в столешнице отверстие для проводов. Тогда правда из кабель-канала будут не просто выливаться скопом сзади стола, а аккуратно сразу разводится каждый в своем направлении. Особенно актуально если что стоит вплотную к стене

Пункт 2 и 3, конечно, намного проще выполнить на этапе покупки стола

Я так понял у вас этого стола нету, и вы плохо понимаете проблему. При подъеме стола в максимальное положение все норм — кабели натянуты, и в принципе с кучей кабелей можно смириться. Но как только вы опускаете стол в крайнее положение, этой разнице в 50-60 каждого(!) кабеля нужно куда то деваться. Жестко закрепить можно конечно, но кабель в месте креплений будет сгибаться разгибаться каждый раз как вы поднимаете или опускаете стол.
а теперь представьте что у вас на столе 2 колонки, 2 монитора, клавиатура, мышка, микрофон, и кабель питания самого механизма стола. это тот случай когда лучше смириться.

Имею опыт в общей сложности с 4мя столами, так что очень хорошо понимаю о чем говорю. Пункт номер один, с удлиннителем — самый важный, то есть у вас ходит вверх-вниз только кабель удлиннителя — остальные, от опускания-подымания стола, не двигаются

у меня 186 см рост, и стол поднимается максимум на 120 см. Еще бы сантиметров 10-15 и был бы идеал.

Хмм, прийдеться книжки ставити під ноги стола, і так читаю тільки електронні.

у столов таких зачастую очень серьезный вес, и в верхнем положении он все равно хоть немного, но шатается. подложите книжку, и соседи придут к вам с вопросом, что ж такое у вас упало весом в 60 кг )

Теж актуально. Я правильно розумію що стіл для роботи стоячи можна опускати для роботи сидячи?

Так. Інакше це барна стійка.

А що, це ідея, як заповнити бари вдень

Підписатись на коментарі