Чому в Україні старлінк дорожчий за сусідів
Чому в нас термінали дорожчі ніж в сусідів?
Компанії категорично не подобалася ситуація, коли термінали, призначені для приватного використання, приєднували до мобільних веж. У Чернігівській області одним старлінком роздавали інтернет п’ятьом селам, бо був обірваний магістральний канал. Укрправда
- Хамство наших до Ілона особисто
- Війна і все з нею повязане
- Особливості національного законодавства. Старлінк подав папери в 2021. На разі ним дозволено користуватись «до кінця військового стану». А далі як? Тре заносити аргументи?
- Ваші варіанти
9 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівА у чому проблема зробити корпоративні тарифи. Чи нашим операторам потрібен цей головняк із податковою коли замість нормальних інвойсів та контрактів йде списання з карти
Ой бідненький як він це тепер переживе
Мабуть ближче. Заклали ризики. Хоча ні. Поведінка Маска у Твітері каже що там ціни він вигадує із стелі. Просто ткнув із закритими очіма у мапу і каже — тут 75$, а тут 50$.
— звучить як «мені не зручно вам платити тому товари я в вас крастиму»
Wtf
Лол
Типу американці, та й взагалі всі, не вважають, що він мудак. Достатньо коментарі і голосування у його твіттері почитати
Це неправда.
Це теж неправда. УПячка АКА УкрБрехня, як завжди, вигадує брехню на ходу. (я про невдоволення StartLink, а не про використання терміналів для мобільного зв’язку — це як раз одна з основних функцій, для чого нам передають термінали).
Йому на це пох.
Через війну StarLink підтримує підписки на десятки тисяч своїх терміналів на фронті БЕЗКОШТОВНО. Наприклад, мій термінал, який я замовив ще в 2021 році і отримав в червні цього року, коштутав мені тільки 100 USD (передплата), а як уїхав в одну артбригаду, жодних плат за нього більше не нараховувалось. Працює безкоштовно вже півроку, і навіть на залишок повної вартості терміналу мене не біллять.
Тут згоден. Зелений більшовик Гетманцев, головний «експерт» з економіки, точно не спростить Старлінку просування на нашому ринку. Принаймі, ПДВ на них не скасований, та й ліцензія — тільки на час воєнного стану.
Те, що ви бачите десь на OLX — це напівлегальний перепродаж терміналів. Тому, звісно, у посередників, товар вам буде коштувати дорожче, ніж у виробника.
Йдіть на www.spacex.com, замовляйте і отримуйте термінал та підписку на зашальних умовах.
ціни на термінали дійсно різні для різних країн. Термінали та сервіс для України та Польщі продаються дорожче ніж іншим країнам. Це інформація з www.starlink.com
Ukraine
Deposit US$75.00
Service US$75.00/mo
Hardware US$600.00
Shipping & Handling US$50.00
Poland
Deposit PLN230.00 (52$)
Service PLN335.00/mo (75$)
Hardware PLN2,720.00 (615$)
Shipping & Handling PLN0.00
Italy
Service €50.00/mo
Hardware €450.00
Shipping & Handling €0.00
Portugal
Service €65.00/mo
Hardware €450.00
Shipping & Handling €0.00
5. Монополія — як хоче так і крутить, бо альтернативи реальної немає.
5. Більшість старлінків що завозяться до нас купуються у європейських країнах. Не думаю, що пункти1-4 є причиною підвищеної ціни. Одному старлінку відома їх політика ціноутворення