Що з профілями DOU?

Привіт,

1) Спочатку з квадрадних аватар зробилии круглі — це з певної причини, чи слідування дизайнерським трендам(зараз майже в всіх круглі)?

2) Потім додали цілий блок з роботою, рівнем англійської, навичками і т.д.

3) А тепер ще і ’шукаю роботу’ зелена рамка + попап

2,3 — це дуже схоже на лінкедін, планується якась інтеграція з Джінні?Чи внутрішній ’DOUin’? Бо навряд чи додано просто так.

Дякую.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Там трохи інша хронологія

2) Потім додали цілий блок з роботою, рівнем англійської, навичками і т.д.

Це з’явилось десь у квітні-травні минулого року.

1) Спочатку з квадрадних аватар зробилии круглі — це з певної причини, чи слідування дизайнерським трендам(зараз майже в всіх круглі)?

Це з’явилось в грудні минулого року.

3) А тепер ще і ’шукаю роботу’ зелена рамка + попап

Це з’явилось вчора, щоб користувач краще бачив свій статус і міг його вимкнути якщо він неактуальний.

Профілі користувачів поступово розвиваються, недавно ще додалась сторінка
dou.ua/...​edit-profile/communities наприклад. А у липні в профілі додалась сторінка dou.ua/applications

Пошук роботи на ДОУ не буде інтегруватись з Джином чи іншими сайтами, це скоріше розширення можливостей і функцій на ДОУ.

Дякую.

Пошук роботи на ДОУ не буде інтегруватись з Джином чи іншими сайтами, це скоріше розширення можливостей і функцій на ДОУ.

хм, тоді цей розвиток виглядає трохи дивно, бо інакшого застосування ніж для пошуку роботи/кандидатів для цієї розширеної інформації не бачу. Чи це працює таким чином, що тільки рекрутер/овнер вакансії розміщеної на ДОУ(якщо їх розміщують вони), на яку я відгукнувся через ДОУ, може переглянути ці дані?(в такому випадку це має сенс)

Це з’явилось вчора, щоб користувач краще бачив свій статус і міг його вимкнути якщо він неактуальний.

Це буде відображатись потім і в тредах? Бо зараз по ідеї можу бачити тільки я сам в своєму ж профілі?

Ще питання — планується тоді може якісь ще розширення в ком’юніті площині типу badges ’топ-коментатор’ і т.п., чи може якийсь портал з тестами, де можна буде підтвердити свої знання якоїсь технології і відповідну відзнаку у профіль?

хм, тоді цей розвиток виглядає трохи дивно, бо інакшого застосування ніж для пошуку роботи/кандидатів для цієї розширеної інформації не бачу. Чи це працює таким чином, що тільки рекрутер/овнер вакансії розміщеної на ДОУ(якщо їх розміщують вони), на яку я відгукнувся через ДОУ, може переглянути ці дані?(в такому випадку це має сенс)

У компаній є доступ до розділу Кандидати, де можна за різними критеріями шукати людей серед тих, хто знаходиться в пошуку роботи і представники компаній можуть писати цим кандидатам пропозиції.

Це буде відображатись потім і в тредах? Бо зараз по ідеї можу бачити тільки я сам в своєму ж профілі?

Поки що в тредах не планувалось, більше для самого користувача, щоб він не забував про свій статус.

Ще питання — планується тоді може якісь ще розширення в ком’юніті площині типу badges ’топ-коментатор’ і т.п., чи може якийсь портал з тестами, де можна буде підтвердити свої знання якоїсь технології і відповідну відзнаку у профіль?

Якісь badges плануються, вже зараз вони є для спільнот (які користувач вказав тут), напр. тут внизу:
dou.ua/users/zhenyafelis

Так профиля же листить нельзя, какая там интеграция?

Підписатись на коментарі