Вже не новина: сапорт LinkedIn російськомовний

Отож, за всі мої антиватні гріхи вже вчетверте (а може і вп’яте? хто зна вже вкотре) мене заблокував LinkedIn, цього разу пишуть «назавжди».

Тільки одне не розумію: чого раптом, коли мій аккаунт та сеттінг 100% англомовний, мені саппорт пише російською? Навіть на звернення подівіться — Andrey — єдине англомовне слово в їх листі.

А хто мене не знає, розкажу: цього разу заблокували після мог допису там, ща я маю інсайдерьску інформацію, що EMEA саппорт LinkedIn значною мірою в Росії алоковано.

І це були навіть не докази. Отакий баянчик.

UPD: чорт, відновили аккаунт. Що ж, у життя ж почуття гумору

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Прикольно, меня один раз заблокировали, потом попросили подтвердить больше такого не делать, а это распространение контента про войну, типа тематика не проф, на второй раз при общение в комментариях заблокировали со словами насовсем, как добились что разблокировали?

КЕП!!! Відкрили омерику )))) Співвласники відбита кацапня, що топить за хуйла. Мене заблокували ще десь на прикінці лютого.

Співвласники відбита кацапня, що топить за хуйла.

LinkedIn Corporation
Parent organization: Microsoft Corporation

«Microsoft продолжит бесплатную технологическую поддержку для Украины в течение 2023 года и направит на это дополнительные $100 млн. Благодаря этому государственные учреждения, критическая инфраструктура и другие сектора в Украине продолжат бесплатно использовать цифровую инфраструктуру и работать в облаке Microsoft.

Microsoft объявила о решении приостановить продажи своих продуктов и услуг в России в начале марта. Также компания выделила более $35 млн в помощь Украине.»

«С начала полномасштабной войны суммарная помощь Microsoft в Украине составляет более $400 млн.»

До чого тут це? Основні співласники Лінкедін є затята кацапня. Крапка. А так можна приплутати шо завгодно.

Пояснение для танкистов: Microsoft купила соцсеть LinkedIn за $26,2 млрд в 2016 году.

Мені і udemi нещодавно написаі російською

І гугл з ютубом інколи клинить і деякі імейли російською
Хоч англійська скрізь

Якщо роботодавець хоче когось тут наймати, то звертається до місцевих рекрутингових агентств, які шукають через джині.

В пасивному очікуванні кандидатів (.net middle на Швейцарський продукт, прямий контракт) на Джинн приходять цікаві люди, а в Лінкедіні десятки джунів без релевантного досвіду.

коли мій аккаунт та сеттінг 100% англомовний, мені саппорт пише російською?

Так поле «Accept-Language» — не обманешь.

хм. можливо. в профілі ніби у мене прийнято англ, укр, рос і чайна. Хоча нічого крім англійської в контенті

ничо не понятно но интересно очень

То де український аналог лінкедіну чи хоча б approved by Ukrainians?

Не думаю, що це можливо. Щось чув про ніби я SkyWorker (якщо правильно написав) — проте за певних причин не вважаю це перспективним з цього боку (але лише в такому розрізі. Сам по собі сервіс може комусь і до вподоби)

Якщо ціль комунікація із професійним заходом, то, нажаль, аналогів поки нема.

Підписатись на коментарі