Шукаю волонтерів для допомоги в розробці сайту для популярізації велоруху

💡 Усі статті, обговорення, новини про продукти — в одному місці. Приєднуйтесь до Product спільноти!

Вітаю!

Я є однім з організаторів невеличкої велоспільноти у м. Одеса.

Мета цієї спільноти це популярізація велоруху саме у цьому місті шляхом влаштовання велозаїздів вулицями міста великою колонною.

Є бажання зробити інформаційний сайт для більшого охвату спільноти та полегшення внутрішніх процесів.

Потрібна допомога в розробці дізайну та UI (Angular).

Що є наразі: частково зроблений backend (роблю його самостійно) на .Net, GitLab та UI у початковому стані (практично нічого немає).

Перелік сторінок є ось туть: Сайт ВФ UK та Сайт ВФ RU

Нажаль, ця робота не передбачає оплату, тому що проект є цілком некомерційним, але сподіваюсь що знайдуться бажаючі.

З усіма питаннями можно звернутись в коментарях або у Telegram

P.S. вибачте за помилки

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

А strava, tunturi routes чем не угодили?

во-первых strava абсолютно не подходит для имеющихся задач, а только лишь как дополнительный инструмент.
во-вторых, strava не пользуется популярностью у нашей аудитории.

про tunturi routes не слышал.

сейчас за тунтури не вспомню, но вроде и на обічніе байки можно цеплять біло. а насчет страві ті ошибаешься, спортсмені и ойти у нас многие пользуются ей. да и просто те, кто ходит в залі или на турнички

нет, не ошибаюсь.
я говорил про частный случай нашей аудитории (участников) заездов.
подавляющее большинство это начинающие велосипедисты, которые ещё не слышали или не хотят пользоваться стравой.
когда речь идёт про Украину в целом, то да, страва достаточно популярна.

Є така соціалка www.komoot.com Одеса там також є :)

наскільки я пам’ятаю, це інструмент для створення маршрутів, а не соціалка

Ну там є друзі, лайки, фоловери. Можна створювати маршрути і запрошувати друзів. Можна шарити своє місцезнаходження онлайн. По маршруту можна робити фото і позначати прикольні місця. В кінці отримати анімаційний звіт і статистику.

я бы предложил обойтись без разработки сайта и создать группу в популярных социалочках, а сэкономленное время потратить на контент)

зацікавлені люди є
цей сайт біль для того, щоб зібрати усе що є в одному місці.
приведу приклад.
ми збираємо велосипеди для дітей і публікуємо звіти про це.
з часом усе губиться десь далеко в постах, а при наявності сайту це буде в одному місці.

Такой сайт лепиться на WP из плагинов и тем за 2-3 часа. Зачем там нужен бакенд и ангуляр?

для упрощения внутренних процессов и возможности найти информацию помимо соц. сетей

Не вижу такого, что бы не решалось через WP.

Маю досвід і з вордпресом і з ангуляром. Розвертати ангуляр для умовного сайту-візитки — як горіхи відбійним молотком лущити.

Хіба би був зеленим трейні і суто для портфоліо це робив.

у планах на майбутнє є купа всього для чого буде потрібен бек.
наприклад, купа внутрішніх сповіщень та інтеграція з Telegram ботом.
може я не мав досить досвіду з WP, але мені здається що він не дуже гнучкий.

Это уже все есть готовое в 10 вариантах на WP

Підписатись на коментарі