Збираю кошти на обладнання для AR-15 Springfield Saint Victor

Вітаю ком’юніті. Мене звати Віктор. З 27го Лютого я служу парт-тайм військовим Капеланом. Безліч матеріалів про це є в моїх статтях на ДОУ, та на моєму каналі в Telegram. Багато разів я був на порозі смерті. Можете подивитись це відео з Солідару. За весь час служби я зібрав більше 2 мілліонів гривень на потреби ЗСУ, ТРО та Волонтерів. Більш детальний звіт можна подивитись в цій статті. Зараз допомога потрібна саме мені. В моїй статті від 23го Лютого ви можете побачити, що я серйозно відношуся до загроз з боку ворога. На початку вторгнення, в Березні 2022 року я займався евакуацією людей та допомогою ССО. Дуже часто буваю на відстані меньше трьох кілометрів від ворога. В останній раз це був Бахмут та Солідар. 13 Січня, я вже в восьмий раз їду на фронт і третій раз в Бахмут. Якщо навала знову піде на столицю, я встану на захист Києва, разом з одним з підрозділів. Я є сертифікованим пілотом дронів та стрільцем з АК-47. Але це на мою думку дуже не точна, застаріла зброя, тому я купляю AR-15 Springfield Saint Victor в офіційному магазині. В мене є оформлений дозвіл на купівлю зброї.

До карабіна мені потрібен цілий список апдейтів, а саме:

* Набої 1000шт 30000грн

* Магазін Daniel Defence 4шт 8000грн

* Підсумок на 3 магазина. 2000грн

* Підсумок боковий 700грн

* Коліматор + магніфер Romeo + Juliet (є варіант за 20К. Але його може не бути в навності) 29 000грн

* Ручка переносу вогню 3500грн.

* Набір для чищення 2000

* Двухточечний ремінь 4000-5000грн

* Синтетичне масло + карбон ремувер 800

В сумі це 81 000грн.

UPD. Звіт до збору — t.me/kapelan_it/307

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Збір закрит. Дякую ком’юніті. Дякую усім хто доєднався та не пройшов повз. Скоро буде звіт про придбане обладнання

Підписатись на коментарі