Microsoft заявляє, що дасть співробітникам в США необмежену відпустку

Корпорація Microsoft заявила, що змінює політику відпусток, щоб надати працівникам США необмежений відпочинок. За словами представника компанії, зміни почнуть діяти 16 січня і стосуватимуться лише штатних працівників у США.

«Ви більше не будете формально фіксувати час відпустки», — йдеться в повідомленні. «Як, коли і де ми виконуємо свою роботу, різко змінилося. І в міру того, як ми трансформувалися, модернізація нашої політики щодо відпусток до більш гнучкої моделі була природним наступним кроком».

Відпустка все одно потребуватиме схвалення керівника, як це стандартно для компаній з «необмеженою» відпусткою. Співробітники, які не використали відпустку до 15 січня, отримають виплату в квітні.

На додаток до політики необмеженої відпустки, штатні працівники США мають стандартні вихідні, лікарняні тощо.

Така політика може виявитися складною, коли менеджери очікують невелику кількість відпусток або повну їхню відсутність. Прессекретар Microsoft сказав, що компанія розглянула можливі недоліки в такій системі й очікує, що зможе забезпечити працівникам належний час відпустки.

Співробітники, які працюють погодинно, і ті, хто працює за межами США, не мають права на політику необмеженої відпустки через різні закони та правила, йдеться в записці.

У минулому Microsoft експериментувала з іншими привілеями для співробітників, наприклад спробувала чотириденний робочий тиждень у своїй японській дочірній компанії в серпні 2019 року. Експеримент показав, що продуктивність в офісі зросла на 39,9% порівняно з попереднім серпнем.

А вам потрібна необмежена відпустка?

48%
16%
7%
4%
24%
227 голосів  ·  показати результати
👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Всі ці unlimited відпустки суцільний разводняк.
Якщо б компанія дійсно хотіла покращити бенефіти для співробітників, то ніхто не заважає підняти відпустку до 25 днів, 30 чи навіть 35 днів! Або «у нас unlimited але ви зобовʼязанів взяти мінімум 20 днів на рік».
Замість реального покращення роблять unlimited відпустку. В результаті в середньому співробітники беруть менше днів, ніж якби кількість днів була фіксована.

Як і в будь-якій дискусії майже завжди знайдеться захисник unlimited, який скаже «От я взяв х тижнів і мене навіть не вигнали або взагалі підвищили». Це називається anecdotal evidence. Реальність же така, що в середньому беруть менше відпустки і компанія заощаджує гроші.

Employees with traditional PTO plans take an average of 15 days off a year, according to a 2017 study from human resources platform Namely. Those with unlimited policies take just 13 days off.
money.com/...​ed-pto-vacation-pros-cons

До зміни: обмеження на відпустку знизу: 20 днів (чи скільки там).
Після зміни: обмеження на відпустку знизу: 0 днів.

Ліміт буває не тільки зверху ;)

Необмежена відпустка може ж бути і 0 днів якщо менеджер не схвалить.

12 січня
Microsoft заявляє, що дасть співробітникам в США необмежену відпустку
dou.ua/forums/topic/41616

18 січня
За інформацією Sky News, Microsoft планує скоротити приблизно 5% своїх працівників, а це 11 тис. людей.
dou.ua/...​osoft-lays-off-engineers

🤔

Уже прокоментували, що компанія виплатить компенсацію за невикористані дні, тобто це не спроба в моменті зекономити на відпустках скорочених людей.

Ясно, я не намагався натякнути, що компанія хотіла вчинити якось нечесно,
це у мене особисто виникло враження і ідея, що звільнення — це найбільш радикальна і повна форма необмеженої відпустки :)

Звільнення призводить до неоплачуваної відпустки, на відміну від...

А якщо взяти необмежену відпустку на 10 років, наприклад, то вона теж буде оплачувана?

Якщо ти власник компанії, то так. Інакше вона стане неоплачуваною через пару місяців ;) Там, зазвичай, мілким шрифтом дописують, що хоч відпустка й не обмежена, але майте совість.

10 Січня
Microsoft інвестує $10 млрд у розробника ChatGPT

18 січня
За інформацією Sky News, Microsoft планує скоротити приблизно 5% своїх працівників, а це 11 тис. людей.

Так краще

А цей ChatGPT точно заощаджує часи праці? Що легше та бистріше — написати свій код чи перевірити та виправити від помилок чужий?

Народ же користується гуглом і стековерлов замість того щоб самому писати свій код, шукають і підключають якісь однозадачні пакети і бібліотечки замість того щоб самому писати.

З ChatGPT це буде швидше і ефективніше, особливо якщо він буде інтегрований в IDE, особливо якщо у нього буде можливість обучитися на кодобазі проекта. Та навіть в нинішньому вигляді він набагато ефективніший ніж гуглити щось.

Можна скормити йому якусь легасі функцію де ніхто не може розібратися що вона робить, і він відрефакторить її так, що викине все зайве і зробить в три раза меншою. Далеко не завжди так, залежить від кривості функції, інколи зробить функцію більшою, чи нарушить функціональність (із-за того що не знає контексту (проекта і самого класу)), но все-рівно дуже допомагає.

Гугол не гарантує вам що ви знайдете вірну відповідь на першій сторінці видачі, вам все-рівно доведеться відкривати всі ссилки, читати, розбиратися і вмикати здоровий глузд а не копі-пастити як мавпа відразу в продакшн.

Мені здається що використання такого універсального фремворка не піде на користь. Перечитайте науково-фантастичну повість «Мішок» Уильяма Морисона.

Пропоную тепер зробити ще й необмежену зарплату! У кінці року кожен співробітник сам вирішує, скільки заробив за рік :)

працюйте на себе і ніхто не зможе вас обмежувати в зп ;)

Може хтось простими словами пояснити що це означає? А то всі сайти копі-пастять цю новину ніби це очевидно, а по факту самі редактори не розуміють, тому копіпастять як є з надієєю що читач зрозуміє.

Це означає що я можу відпочивати 365 днів в рік за рахунок компанії? Інакше як пояснити термін «необмежена відпустка»? Тоді всі відпочивати будуть і ніхто не буде працювати )

Чи це мається на увазі що можна буде брати неоплачувану відпустку додатково до оплачуваної? Ну це і так є, може в США нема.

Чи мається на увазі необмежену по терміну, тобто можна поїхати у відпустку на 2 місяці при умові що у тебе назбиралося відпустки на 2 місяці? Ну це і так де-факто було в софтверних компаніях, по крайній мірі у нас в Австралії, чи в США по іншому?

Нічого непонятно.

Це означає, що тепер, кожного разу, коли ти хочеш відпустку, треба принижуватися та випрошувати її. А якщо ти, негідник, візьмеш відпустки більше, ніж інші співробітники або більше, ніж подобається насяльнику, то тобі обов’язково будуть компостувати мізки і пояснювати, що так не можна, бо твій напарник Рагуль Бахадур взяв тільки 5 днів відпустки на рік.

Це ніяк не прояснює ситуацію. Скільки відпустки в рік теоретично і формально я можу брати і хто за це буде платити? Типу я можу 365 днів взяти якщо менеджер одобрить? (на практиці не одобрить, но все ж таки, допустимо у нього гарний настрій, я гарно попрацював і він одобряє).

Дивися.
Менеджер схвалює.
Ти береш зайчика.
Ділите профіт

Добре посперечатися про смак суші ніколи їх не куштувавши....

Ну тут, бачиш, багато бажаючих посперечатися про смак суші ніколи їх не куштувавши. А я, як людина, яка вже останні так років 7 працюю в компаніяї тільки з такою політикою, можу сказати таке: це означає що ніхто не веде облік днів, хто скільки взяв і тп. Це дозволяє не дуже думати якщо потрібні дні зараз, а чи вистачить залишку на заплановану відпустку потім. За моїми спостереженнями у середньому працівники беруть 4-5 тижнів на рік при такій системі. Я бачив і тих хто брав більше.

І що тобі заважає на три місяці в рік у відпустку піти? Чи брати відпустку на тиждень кожен місяць? Совість? Страх того що підвищення не получиш, бонусів не получиш, чи взагалі звільнять?

розуміння що компанія тобі платить грощі за виконання роботи. Як професіонал, будеш шукати баланс між роботою та відпусткою.

Пів року працюєш, пів року відпочиваєш, норм баланс виходить )

Якщо обидві сторони це задовольняє, чому ні...

За моїми спостереженнями у середньому працівники беруть 4-5 тижнів на рік при такій системі.

При необмеженій відпустці працівники принижуються, щоб взяти 4-5 тижнів? ЛОЛ. Вони ідіоти? Можна ж взяти 6 місяців. Чи не можна, і в реальності відпустка не необмежена, а всього 4-5 тижнів? :)

це означає що ніхто не веде облік днів, хто скільки взяв і тп.
За моїми спостереженнями у середньому працівники беруть 4-5 тижнів на рік

тобто по факту ліміт є, хоч формально й не оголошений

Це дозволяє не дуже думати якщо потрібні дні зараз, а чи вистачить залишку на заплановану відпустку потім.

такий кейс може вирішуватись 1) днями відпустки «у борг», 2) неоплачуваними днями понад оплачуваний ліміт, або 3) якщо мова йде про дійсно форс-мажорні обставини, просто узгодженням відсутності з менеджером.
просто я під відпусткою розумію саме ЗАПЛАНОВАНУ відсутність — для відпочинку та хобі, а не вирішення раптових побутових та інших проблем
інша справа, що хобі у людей можуть бути доволі тайм консьюмінь — експедиції в гори наприклад. і реально тут будь-якої відпустки може бути мало, і тому у мене викликає сумніви практична реалізація можливості піти у відпустку на півтора-два місяці заради своїх інтересів. формальні домовленості на кшталт «N днів оплачувані, довше — за свій рахунок» виглядають в даному випадку коректнішими

Це розводняк від корпорацій. Менеджери в командах починають неофіційно встановлювати ліміти на відпустки, значно менше ніж було при лімітованих днях, а якщо не відповідаєш таким неофіційним вимогам, то тебе просто виженуть або зареджектять підвищення чи бонуси, звісно з цілком легальною причиною.
У Майкрософта це взагалі я думаю на поток поставлено, бо у них система коли в командах завжди є лоу перформери, бо є квота на команду. Про це багато писали раніше, не знаю як зараз, але певно щось схоже.

Ну з глобал лоджику воно, звістно, видніше

коли я працював в глобалі там був великий аккаунт MS
це був самий жахливий аккаунт із всих які я знав за 6 років роботи в глобалі

а, ну це точно дає можливість обговорювати безлімітні відпустки

Будь-яку ідею можна зіпсувати неправильним її розумінням. Якщо менеджер або HR лайнюки, то вони будуть використовувати всі перевикористані дні поза лімітом як причину не піднімати винагороду або навпаки, як причину зниження позиції. Якщо працівник ледачий, буде використовувати це для того, щоб намахувати компанію, а потім ще й вихвалятися біля кулера, який він молодець, всіх надурив, гарна стратегія, беріть її на озброєння.

Якщо б в компанії були нормальні робочі відносини з самого початку, то дебільних обмежень по дейофам та відпусткам не було б. Аби бізнес працював...

А в чому не нормальні відносини ? За великим рахунком звичайний купи-продай. Купляти дорого — продавати дешево. Звісно як ти обарзієш і підеш у відпустку на три місяці, ти з неї назад не вийдеш. І звісно як менеджер почне на комусь кататись не пускаючи у відпустку, як мінімум матиме конфлікт — наприклад людина сама звалить в іньше місце. Коли нормальні людські відносини з менеджером — ходитимеш і у відпуску нормально.

Нормальні робочі відносини — це коли тобі в тебе де-факто працює система необмежених відпусток чи дейофів. Без прив’язки до бажання якогось там менеджера

Ну як наймеш сам людей, ти станеш тим самим менеджером який, зараза, заставляє працювать, не пускає у відпуску чи відгул будь коли хочеться і таке іньше. Бо виявляється щоб гроші мати, треба інколи роботу робити. Навіть ті самі відухи на крипто фермах обслуговувати, чи торгувати на крипто-біржах.

Відкрию секрет, але більшість програмістів у США не треба заставляти працювати

Місцевим веслярам цього не зрозуміти. В них пожиттєвий пошук балансу між «нічого не робити» та «отримувати гроші». Результат відповідний — десь посередині. ;)

А до чого тут місцеві, так взагалі люди зроблені. У когось нема взагалі ніякої мотивації — аби відстали. У когось вона на рівні створення власного бізнесу, чи болотування в: шерифи, мери чи президенти.

Реалії ринку. В нас превалюють галери над продуктовими компаніями. Тому переважає мислення весляра. В продуктових компаніях ти можеш отримати опціон, тоді з’являється сенс не просто грести потужніше, а ще й іншим не давати розслаблятися. В нормальних компаніях всі розуміють, що викладаються, тому приймається рішення піти у відпустку, наприклад, на місяць, набагато легше всіма.

Угу нещодавно бачів відос як ставлять на PIP аж бігом. Там просто іньщі методи — ніхто не сюсюкається. Як є проблеми одразу дискусія 1 to 1 в стилі Mr Anderson, it’s time to make a choose — you choose to be on your desk on time or you choose to you self to find another job.

ну і подивись процент PIP-у у компаніях. До речі не завжди піп це результат небажання працювати

Деякі менеджери не читали це в ме одичці і накупили ректальних термометріів

Думаєш не наймав? Якщо тобі в команду треба нормальний працівник, який розуміє, що від його роботи залежить успіх продукту, проекту, компанії, бізнесу, а ще й коли йому прилітають бонуси за успішно виконані задачі, то його в таких випадках треба примусово у відпустки відправляти, бо ще й не хоче йти, то саме таких й треба шукати. М — мотивація.

З перспективи галерних попогодин це, мабуть, неможливо уявити що когось не треба заставляти працювати

Тут ще менталітет совка спрацьовує. Хоча теоретично й не мусить... «Щоб ще таке зробити, щоб нічого не робити та гроші були...»

Ну так з бонусами будь який бовдур зможе мотивувати ! А як треба з конкурентами воювати щоб цього самого чувака який робитиме роботу до себе заманити, та залишитись в прибутковості на рівні конкурентів інакше вони вкладуться в перспективні розробки на ту фінансову різницю і зжеруть твою фірму ? От тоді і робляться різні абстрактні маркетингові трюки з додатковими днями відпустками за вислугу років чи безлімітними відпустками, корпоративними скидками, страховками, тощо. Скажімо в Google навіть піцу розносили до робочого стола. Хоча не думаю, що то була проблема за свої купити — та про це усі друзі та знайомі знатимуть, правда як і про похід до дієтолога після цього.

Шукають добровольців на скорочення і щоб не випдачувати залишок

Скоріше як HR беніфіт який нічого не коштує у фінансовому плані, чудовий маркетинговий хід.

Проходили ми таке. Це фактично означає відсутність фінансової компенсації за не використані дні відпустки. Зазвичай дні відпустки використовують як бонус за вислугу років, при тому, що щільний робочий графік зазвичай не дає ходити у відпустку більше ніж пару тижнів на рік, а може і того меньше. Дні відпустки нараховують HR-ри як бонус, але його треба узгодити з менеджером який по факту і вирішує відпускати чи ні, на скільки і в якому місяці. У тих хто довго працює через це на прикінці року зостається не використані дні через це, бо менеджер не дасть відгуляти ці 20-30 днів які накладаються в старожилів, дадуть стандартні 5-7 як і усім іньшим. То різницю за не використані дні в кінці року компенсують грошима. А от як відпустка «безлімітна» — нікому і нічого компенсувати не треба. Усякі «безліміти» це в принципі маркетингова замануха завжди в будь який торгівельній пропозиції. Безліміт це коли в бізнес стратегії прорахована середні показники і середня собівартість. Скажімо із інтернет трафіком це від початку відомо, хтось споживає набагато більше — а хтось на багато меньше але в середньому собівартість обслуговування одного абонента виходе однакова. Та з точки зору маркетинга і психології у нас безліміт — це дуже привабливо. А от безлімітну зарплатню ніхто не пропонує.

Ну якщо ти не вмієш ходити у відпустку....

Та всі ми вміємо, і не тільки в рідній Україні. Але ж треба бути цінним спеціалістом, та ще й дещо наглим, щоб права качати. Ну і для чого собі такому цінному та й ускладнювати ворк-лайф беленс з конченими умовами аля безлімітна відпустка?

ну кончені умови так кончені умови. Немає про що тоді далі говорити раз вже вирішили що кончені (як воно сперечатися про смак суші ніколи не куштувавши? )

Нам яке до того діло?

Это делается, чтобы выплаты за неиспользованный отпуск не давать при увольнении

Не только при увольнении, при не использовании положенных дней в конце года. Дни отпуска в американских компаниях часто являются бонусом за выслугу лет. Это классический HR-ый трюк, чтобы ты не увольнялся скажем через 3 года и шел искать другую работу рейсом по ЗП и левелапом, прихватывая с собой трактор (експертизу и ноу-хау). NCA в Америке вне закона, как и монополия. Даже Рокфеллера и Билла Гейтса засудили. А так чисто психологически разных бонусов будет жалко, дней ЗП, векселей на акции компании и т.п. Ну вот народ пишет что свалили из Google в Netflix где вместо бонусов — зарплата и довольны как слоны.

якщо що, в Нетфліксі теж безлімітна відпустка. Вони були одними з перших хто її і запровадив

якщо що, в Нетфліксі теж безлімітна відпустка. Вони були одними з перших хто її і запровадив

Воно й видно, нетфлікс першим обвалився

Не вистачає опції в опитуванні «Не вірю, що відпустка справді буде необмеженою».

А ще виходить, що твій ліміт відпустки замість чітко прописаної гарантованої кількості днів в договорі, буде знаходитися в голові твого менеджера, з яким можуть не скластися відносини і буде 5 днів замість 25 і в найбільш незручний період...

Таке теж проходили, через 6-9 місяців буде «важливий проект, реліз, багфікс, відрядження» тощо і тобі цю відпустку просто мувнуть чи відмінять, чи взагалі через день відкликають із неї. Нормальна стратегія ходити в недовгі відпустки, скажімо на тиждень — але декілька разів на рік. Більшість проектів тиждень без одної людини зможуть легко пережити, тільки треба графік узгодити щоб усі разом не поперли на майскі чи на різдвяні. Суб підрядники і взагалі можуть забути про відпустки на свята, на суб-підрядах усе і усім в останню чергу. Це по суті орендований персонал з ним далі всеодно не працювати тому його і не шкода.

на тиждень — але декілька разів на рік.

я це роблю і так, без безлімітної відпустки, 4 рази на рік на 5 робочих днів за раз (сувміщаючи з вихідними виходить 9-10 днів відпустки).
ще сувміщаю офіційні вихідні з дей офами на 1 день і виходить ще 4-5 коротких 4 денних відпусток.
в чому прикол безлімітної тоді?

4 рази на рік на 5 робочих днів за раз

виходить 20 робочих днів, це мало дуже
якщо говорити про насправді «безлімітну» я б забукала 2 місяці, не менше, бо інакше це безлімітний звіздьож, а не безлімітна відпустка, і оці всі розповіді вище по треду, що в США люблять працювати... ну флаг в руки...

якщо бути точним то не 20 а 25 було в глобалі, я ці 5 днів оствляв що б состикувати з оф.вихідними.
ще без проблем можна було брати неоплачувану до 30 днів на рік

Ніхто не дає необмежену відпустку. Кажу як людина, яка працювала у кількох західних компаніях з так званим unlimited pto. По факту там завжди треба мати дозвіл менеджменту і якщо ти будеш нагліти, тобі відразу про це скажуть. Якщо ж показуєш хороші результати, то можуть дати більше днів, головне результат.

Тема ні про що

Приходять працювати в компанію, а уходять від менеджера)

Компанія це маркетинговий бренд, торгівельна марка, створена одним чи декілька бізнесменами тобто людьми. Компанії як і програмами створюються людьми для вирішення питань людей і в інтересах людей. Коли ти приходиш в влаштовуватись в компанію ти ще просто на знаєш людину до якої ти йдеш влаштовуватись на роботу, коли йдеш вже чудово знаєш.

Якщо ж показуєш хороші результати, то можуть дати більше днів, головне результат.

Це принципова різниця! На галері тобі не дадуть відпустку навіть якщо нема задач. Бо інакше клієнт не заплатить. На галері єдиний результат роботи — за забілені гепа-часи.

Бобрику, то навіщо ти на галерах працюєш, ще й жалієшся?
Зазвичай єдина умова — узгодити заздалегідь.

Відпустки з клієнтом узгоджуються завжди. Справа завжди за начальником, хоче дасть хоче не дасть. Як за звичай у кого гроші той і король.

Як за звичай у кого гроші той і король.

В ЄС це не так, тут насяльника зобов’язаний нагадати працівнику, щоб той не забув взяти відпустку.

Перевірено на собі, хоч і не ЄС (Швейцарія) :-)

Підписатись на коментарі