Чи потрібно гнатися за новими технологіями і постійно вивчати щось нове, чи краще вдосконалювати ті програми, які вже освоїв?
Ситуація наступна. Закінчивши річні курси, де вивчав html, css, js react, node.js та зробив багато проектів на js i react, які є в портфоліо і на github.
Але роботу знайти не можу. Часто в вакансіях пишуть потрібен junior з 1 річним або 2 річним комерційним досвідом. Окрім того у вимогах пишуть ще, що потрібно знати Angular, Vue.j, Typescript, SQL, Php, Wordpress.
Вивчаючи ці програми, знову зявляються якісь нові, наприклад Docker чи ще там щось, тоді вже починаєш забувати реакт і джава скріпт.
Хотів би почути пораду. Чи варто це все вивчати, чи шукати вакансії де потрібно тільки Реакт І Ноду з тайп скриптом? Мене вони цілком задовольняють.
Маючи знання англійської c1 її навіть ще ніхто не спитав і не перевіряв із агенцій. Тому переконуюсь що англійська тут не важлива. Так як особисто знаю декількох мідлів, які її взагалі не знають.
Мав декілька інтервю з британськими і німецькими компаніями по microsoft meeting, аледалі пройти не міг, бо зразу ж у вас не має 2 роки досвіду. Вибачте но ми не будем розглядати Вас.
А компанії з України взагалі не відповідають на резюме.
29 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів