В Україні легалізували електронні гроші

Верховна Рада ухвалила у другому читанні законопроєкт (№ 4366) про оподаткування платіжних систем. Про це повідомив народний депутат ВР Ярослав Железняк.

«Там багато позитивних новацій для розвитку cashless-розрахунків в Україні, але з найбільш цікавого та інноваційного:

1. Легалізуємо електронні гроші та прирівнюємо рахунки електронних гаманців до рахунків банків.
  2. Можна сплачувати електронними грошами податки (правда, на Казначейство все одно зайде фіат).
  3. Також буде можливість і комуналку електронними грошами сплатити, якщо ж звичайно буде їх приймати ваш постачальник послуг», — написав нардеп.

На час війни обіг електронних грошей обмежений, тому це — після перемоги. І не плутайте крипту та електроні гроші.

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Сидів, думав, чому мені зручніше криптою оплачувати все все все у інтернетах — ну на гаманець перед тим як його світити можна перевести лише необхідну для оплати сумму.
А саму кредитну тільки на біржі де купуєш крипту показувати.
От тільки як це розповсюдити — щоб приймали оплату криптою всюди?

Так ось з чим пов’язане останнє раллі крипти, хтось злив інфу китам )

От мені подобається, закон ухвалили, процессів нема і нічого толком не налажено, а податки вже плати.

Кожна ваша операція з електронними грошима і усі подробиці про неї буде зберігатись в данних кожної використаної вами електронної монети 👍🔥🤦

Тепер інформація про кожну вашу операцію з грошима буде зберігатись у кожній використаній вами монеті електронних грошей 👍🔥🤦

може гусєщепатєлі таки зроблять якісь судові та антикорупційні реформи замість збільшення кормової бази для банди зелібоби?

а перед цим банда пороха, перед яника, перед ющенка, Усі пагані виходить?

Так для цього крипту і створили. Правда треба всі державні операції на крипту перевести, щоб всі криптою получали доходи і платили податки.

> про оподаткування платіжних систем
Серйозні рефрми, революційні я б сказав.

будь ваша ласка, не журіть ( але кеп сарказм побачив. помилився?

Підписатись на коментарі