Пошук безоплатної роботи в проекті для досвіду

TelegramУсі статті, обговорення, новини для початківців — в одному місці. Підписуйтеся на телеграм-канал!

Всім привіт. Розумію і орієнтуюсь в патовості ситуації з роботою для розробників без досвіду, але хочу запитати. За запит же не б’ють)))))))))

Може хтось чув, або знає компанії, які готові на безоплатній (без виплати зп) основі взяти людину (мене) без практичного досвіду написання коду?
Проходив курси (проходив, не пройшов). Добре з версткою, з js i react — базове розуміння (бачив, шо воно таке, можу наговнокодить — але стараюсь переробить це в щось +\- путнє).

Розумію прекрасно, що всі хочуть готову людину з хардами, але можу запропонувать базові знання і хороші софт скіли (з вмінням гуглить, дотошністю, високою відповідальністю та іншими позитивними характеристиками. Ну негативні теж є, не без них *смайл, шо сміється і з лоба капає піт*).

Суть в тому, що для мене важлива командна робота, і це спонукатиме мене до швидшого навчання (це мій профіт). У свою чергу, за декілька місяців ви зможете отримати потенційного співробітника, якому не треба платити кошти на етапі розуміння, чи підходжу я вам.
Пруфи про софт скіли готовий надати від минулих роботодавців.

Залюбки виконаю тестове завдання.
P.s. якщо ви не знаєте, чим допомогти по моєму питанню — можете кинуть тапок в коментарях, або тестове завдання (яке я виконаю і буду всім показувать, який я молодець *тут має бути гарольд, шо ховає біль, але нє*), я буду тільки радий.

Всім побільше електрохарчування і нехай здохне вся русня.

P.s. дякую всім за різнопланові коментарі і думки. Буду продовжувати доучувати а далі розберусь :)

👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Искать бесплатную работу уже неактуально. Теперь за возможность получить опыт нужно доплачивать.

гарна ідея, але чому не почати, наприклад, з upwork? Роби ставку, напиши, що зробиш безкоштовно та за гарний відгук. Трохи, звичайно, проектів запориш, але досвід отримаєш.

Якби ж вони відповідали на Апворк. Там велика конкуренція і на одну пропозицію 500 переглядів. Скільки не пиши їм відповідей 0. Тільки затрати на купівлю конектів для можливості писати повідомлення.

Відповідають, ніколи не купляв конекти. Там була фішка, здається вже немає, коли за першу відповідь на ставку вам давали 10 конектів, то взагалі була лафа.

На Upwork дешево зроблять індуси, за відгук там наймають тільки шахраї і можна ще більше вляпатись. З нуля там робити нічого, зіпсуєте тільки свій профіль, а Upwork може ще потім приносити гроші

Зіпсувати можна і супер прокачаний профіль. Тут все залежить від вас. А якщо ви безкоштовно робите перший(ші) проекти, то взагалі клієнти дуже лояльні.

продати себе — це теж скіл, прокачуйте його, запропонуйте щось таке від чого клєнт не відмовиться і наймуть.

А де наймуть? Чого не має таких сайтів,де зробив завдання, отримав грогі? Це був би реальний фпіланс для всіх. Наприклад як codewars. Тільки за зробоене завдання шоб виплачували.

так а ким ви хочете бути в цій команді? які задачі будете вирішувати? які очікування? пропишіть чітко. Наприклад, «я очікую, що я буду спочатку верстати, а потім шось наваяю на js, рухаюсь в бік react/angular».
Тоді вам напишуть «оце вам ніколи не запропонують, треба оце». І ось тоді ви за «отим» підете допрацьовувати безкоштовно вдома. Бо на роботу йдуть за гроші.

На жаль, джунам зараз важко «войти_в_айти». Але не неможливо. Потрібно дивитись резюме, але в принципі Ви самі зможете відповісти на питання: А чим Ви краще ніж інші 50 джунів з резюме у стопці? Софт-скілли? Для джуна це не так важливо. Хард-скіллів по факту немає. Бажання швидко навчатись? И при цьому незакінчені курси? Виглядає досить дивно. Про рівень англійської — нічого не вказано, що означає ймовірну прогалину і тут.

Викладайте лінк на резюме, я думаю Вам тут накидають порад. Але саме головне — Ви чимось повинні відрізнятись від 50 джунів-конкурентів. І саме погане, що можна видумати, це знецінювати свій час і навички (якими б малими вони не були) та працювати задарма...

Кожна робота повинна оплачуватись. Навіть інтернатура. Не варто знецінювати свій час

Автор, купи на юдемі (11$) курс frontend developer from zero to hero і пройди його. Користі буде набагато більше

Я подивися (пошукав) на Юдемі — щось не знайшов його.
Можеш дати посилання?

На юдемі вже не доступний (тільки для тих хто раніше купив)
zerotomastery.io/courses/learn-react

Найгірший початок кар’єри із усього що можна вигадати.

Ідея: шукаєте ще 3-5-8-10 початківців з подібними проблемами, бажано зібрати групку з бекенд розробників, фронтент розробників і тестувальників. Скидаєтеся по 100-200$ з людини. Потім шукаєте фулстек інженера відповідно до ваших мов програмування, у якого є вільний час (вечори після роботи, вихідні), мотивація та бажання заробити трохи додаткових грошей.

Пропонуєте йому/їй гроші в обмін на менторство вашої групи. Разом придумуєте ідею проекту, реалізовуєте її, десь публічно викладаєте. Вписуєте проект в резюме. Всі задоволені.

Я би навіть приєднався до команди

гарна ідея!
Я колись менторив таку групу трейні з 10 людей — намагалися імітувати усі робочі процеси, робили проект типу Трело.
Проект не закінчили, але люди чомусь навчилися і майже половина влаштувалися на роботу.
Але тоді попит був великий.

вчити повинен той, хто вміє це робити. Будь-який розробник, що має вільний час, може бути абсолютно бестолковим в наданні інйормації. Це не 100% варіант( от я б не пішла вчити групу

Оскільки це відповідь на мій комент, хоч і без цитати — мені й відповідати на це:)
Не зовсім зрозуміла позиція стосовно моїх спогадів про менторство :)
Але на всяк випадок поясню, що досвід викладання (в іншій сфері) теж маю і я склав усі свої навичка та набирав ту групу.

Тебе датут черновую работу которую никто делать не зочет.где ты все равно ничему не научишся. И программирование не футбол тут командная рпбота не всегда хороший способ обучения
Для этого больше подходят open-source проекты потому что там участники заинтересованы ао всем проекте а не как на галере — сделать свой кусок закомитиь код отметить часы в таймшите и забить на проект до следующего рабочего дня..

И кстати употребление айтишного слегга через еаждое слово еще не делает тебя ацтишником

Так а контакти де, як тобі написати?

Ось тг: t.me/biggestandfattest
Вирішив не залишати одразу

Проблема, що працівники, котрі наразі щось роблять, будуть витрачати свій час на новачка. Себто, конторі навчання нової людини коштує і грошей (зарплатня досвідченим товаришам за витрачений час), і затримки проекту. А новачок може або не впоратися з проектом, або втекти через дорогу на +500, коли чомусь навчиться.

Я б радив сидіти вдома писати якусь іграшку (чи там сайт) щоб натренуватись дебажити (чи деплоїти), так дійти до стану «можу зробити що завгодно — лише дайте мені достатньо часу та гугл» і тоді ходити на співбесіди, чи проситись до контор. Таку людину коли беруть — то хоч певні, що в перший тиждень вже зможе баги фіксити, відповідно — з неї буде якась користь, а не лише проблеми.

Так тебе точно ніхто не візьме, зразу видно який ти спеціаліст якщо погоджуєшся на нульову зарплатню

Підписатись на коментарі