Пошук безоплатної роботи в проекті для досвіду
Усі статті, обговорення, новини для початківців — в одному місці. Підписуйтеся на телеграм-канал!
Всім привіт. Розумію і орієнтуюсь в патовості ситуації з роботою для розробників без досвіду, але хочу запитати. За запит же не б’ють)))))))))
Може хтось чув, або знає компанії, які готові на безоплатній (без виплати зп) основі взяти людину (мене) без практичного досвіду написання коду?
Проходив курси (проходив, не пройшов). Добре з версткою, з js i react — базове розуміння (бачив, шо воно таке, можу наговнокодить — але стараюсь переробить це в щось +\- путнє).
Розумію прекрасно, що всі хочуть готову людину з хардами, але можу запропонувать базові знання і хороші софт скіли (з вмінням гуглить, дотошністю, високою відповідальністю та іншими позитивними характеристиками. Ну негативні теж є, не без них *смайл, шо сміється і з лоба капає піт*).
Суть в тому, що для мене важлива командна робота, і це спонукатиме мене до швидшого навчання (це мій профіт). У свою чергу, за декілька місяців ви зможете отримати потенційного співробітника, якому не треба платити кошти на етапі розуміння, чи підходжу я вам.
Пруфи про софт скіли готовий надати від минулих роботодавців.
Залюбки виконаю тестове завдання.
P.s. якщо ви не знаєте, чим допомогти по моєму питанню — можете кинуть тапок в коментарях, або тестове завдання (яке я виконаю і буду всім показувать, який я молодець *тут має бути гарольд, шо ховає біль, але нє*), я буду тільки радий.
Всім побільше електрохарчування і нехай здохне вся русня.
P.s. дякую всім за різнопланові коментарі і думки. Буду продовжувати доучувати а далі розберусь :)
32 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів