ChatGPT може стати платним
Всім привіт!
Нещодавно натрапив на статтю про те, що так гучний ChatGPT може стати платним. Я не став лазити блогами компанії, а вирішив відразу запитати у того, хто безпосередньо пов’язаний з цим проектом, а саме у самого ChatGPT. Отже, наш діалог:
- Чи маєш ти ліміт повідомлень?
- Ні, я не маю ліміту повідомлень. Ви можете ставити мені стільки запитань, скільки захочете.
- Чим буде особлива твоя платна версія? І чи буде вона взагалі?
- На даний момент я є безкоштовною версією, яка доступна для використання в різних програмах. Проте, OpenAI, компанія, яка розробила мене, може у майбутньому випустити платну версію з додатковими функціями та можливостями для більш спеціалізованих використань. Але поки що це не підтверджено.
- Чи залишиться твоя безкоштовна версія такою самою, як зараз?
- Не впевнений, як саме розвиватиметься платна версія мене у майбутньому, і як це може вплинути на безкоштовну версію. Однак, швидше за все, існуюча безкоштовна версія продовжуватиме працювати і буде доступна для використання, але деякі додаткові функції можуть бути доступні лише у платній версії.
- Коли, приблизно, ти станеш платним?
- На даний момент я не маю інформації, коли OpenAI випустить платну версію мене. Це може бути зроблено в найближчому майбутньому або може бути відкладено на більш пізню дату. Я рекомендую відстежувати новини та оновлення від OpenAI для більш детальної інформації про плани на мою платну версію.
- Спасибі за інформацію!
- Немає за що! Я радий допомогти. Якщо у вас є якісь питання, з радістю на них відповім.
Ось начебто і все. Вибачаюсь, якщо вам не сподобався формат посту. Просто програміст вирішив пограти у журналіста)
Якщо Вам подобаються пости про ChatGPT, то можу випустити докладну статтю, де я прошу у нього написати різні програми, починаючи від «Hello World» і закінчуючи складними. Перевіряю усе, та даю боту декілька завдань на різні теми.
19 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів