Чи робить стрес програмістів тупішими?
medium.com/...mmers-dumber-f87af9d47aba
Виходить нейрони не працюють за умови стресу. Бо гадаю використовють інші зв’язки stdlib та мов програмування
medium.com/...mmers-dumber-f87af9d47aba
Виходить нейрони не працюють за умови стресу. Бо гадаю використовють інші зв’язки stdlib та мов програмування
тут вже десь згадували добру книжку Сапольского про зебр, ІМХО її варто прочитати, навіть якщо не дуже цікавитися темою, бо він і наукою займається і добре подає тему для нефаховців (в аудіоефірах він теж приємно слухається)
Наскільки я пам‘ятаю теорію (і це підтверджується на моїй практиці) невеликий стрес людину мобілізує і ти навпаки активно все робиш (як навіжений суслик).
Але це не може тривати постійно, тож після кількох тижнів в легкому стресі ти видихаєшся. А важкий стрес (тьху-тьху такого не було) одразу людину деморалізує, без етапу піднесення.
У вас не було тяжкого стресу за рік війни? Відверто здивований... Можу припустити, що дуже пощастило швидко виїхати і ви не чули жодного вибуху і не бачили жодного «прильоту». А усі ці новини про загиблих дітей, батьків? Фото з Маріуполя, Києва, Харкова? Невже жоден друг не писав вам «прощавай, вибач за все»?
Пригадайте випадок, коли пiд час iнтерв’ю ви протупили пiдказку та не змогли нею скористатися.
Оце воно.
І ця методика використовується на всі 100 для різноманітних завдань. Тож будьте обережні, є спеціальні проекти та псевдо-компанії для затуплювання програмістів розроблені психологами, з раші наприклад. Я з цим зіткнувся у 2014, коли дали заскладний код С++ 200 моделей QT, все йде через сигнали і нічого незрозуміло, док 0, де були різноманітні приколи з кодом, як витіснути головний хак за екран пробілами або заплутати за допомогою коментів, пресували всією компанією вигаданими деадлайнами і ржали як дегенерати як тільки додали до команди у чат, раша бидло воно таке, тим менш ця контора була партнером Sony, рубила бабло і моя робота навіть демострувалась на виставці Photokina. Але довелось не отупіти, а хакнути їх))
я вважаю, що стрес робить програміста менш вмотивованим, росфокусованим, непродуктивним, але ніяк не тупішим
А це не тупість коли працює невмотивована росфокусована непродуктивна людина? Такі у 90і продавали хати, приїджали до Києва і їх на вокзалі кидали наперсточники на всі гроші. Чогось згадався цей сюжет з тв.
Інтелект, якщо він є, то він залишається на місці
Тобто я пройду IQ тест з ± тим самим результатом якщо буду виспаний і якщо дві ночі не спав?
Я не знаю, що буде з вами) спробуйте, розкажете)
Він же повинен показати рівень інтелекту, тобто максимальну оцінку, а не ваш стан.
Напевно, що щось таки робить, адже правильно було б написати «Чи робить стрес тупішими програмістів?».
13 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів