Ексспівробітник Google: «Дізнатись про скорочення електронною поштою після 20 років роботи в компанії — „ляпас“». Реакція звільнених
Джеремі Джослін, інженер Google з
Джослін, згідно з його профілем у LinkedIn, працював у Google з 2003 року. «Мені важко повірити, що після 20 років роботи в Google я несподівано дізнався про свій останній день електронною поштою», — написав він у Twitter. «Який ляпас. Я б хотів, щоб я міг попрощатися з усіма віч-на-віч».
«Я ніколи не думав, що це станеться так», — додав Джослін у пості на LinkedIn.
В іншому коментарі на LinkedIn у п’ятницю Джослін сказав, що того ранку він втратив доступ до корпоративних ресурсів і «ніхто з мого ланцюга управління ніколи не звертався до мене».
Ось ще кілька цитат з постів звільнених співробітників (джерело — «Підслухано в ІТ»):
👉 «Я працював з Google вже більше 8 років. Дізнавшись, що я більше не гуглер (яким я себе ідентифікував протягом дуже довгого часу) через повідомлення про те, що мій корпоративний доступ не працює, і електронного листа, який був відправлений, поки я спав, я відчув себе нещасним. Я дуже вдячний всім моїм знайомим, які допомогли мені і піклувалися про мене під час цієї ситуації».
👉 «Через 7,5 років я відкрив свій ноутбук і побачив, що більше не маю доступу до корпоративної мережі, а також дуже довгий чеклист оффбордінгу. Хоча я ніколи не думав, що покину Google таким чином, я з оптимізмом дивлюся в майбутнє і я #opentowork в США».
👉 «На жаль, цієї п’ятниці я дізнався, що моя посада була серед 12 000 інших, які потрапили під скорочення в Google, незважаючи на те, що довгий час я був серед хай перформерів. Я працюю в Google вже 13 років і мені подобалося тут працювати. Я вдячний за досвід роботи з такою кількістю талановитих і чудових людей, які надихали мене кожного дня».
👉 «Я тепер Xoogler! Звільнили в п’ятницю, трохи здивований (збирався на підвищення в цьому циклі), але не в повному шоці, оскільки я знаю, що Google припинив найм співробітників. Було цілком зрозуміло, що це звільнення не пов’язане з продуктивністю, і, ймовірно, підрядник(третя сторона) розробила цей план/рішення для наших стейкхолдерів. Мій менеджер і менеджер над ним не мали жодного уявлення, і я також був під впливом їхнього оптимізму щодо цього. C’est la vie, #tech #layoffs».
Нагадаємо, Google звільнив близько 12 000 співробітників, або 6% своєї глобальної робочої сили. Генеральний директор Сундар Пічаї сказав, що компанія найняла надто швидко і не змогла утримати весь персонал у поточній «економічній реальності».
Найкращі коментарі пропустити