Переключення на Starlink RV (Portability)

Підтримка зараз пропонує переключення на RV замість трансферу з іноземної підписки.

Наскільки мені зрозуміло, RV підтримує паузи та продовження використання сервісу, як це відбивається на місячних рахунках так і не зрозуміло.

Наприклад, зараз я заплатив 70 євро 12.01 (до 12.02) і переключуся завтра на RV. Чи потрібно зараз доплатити? чи наступного місяця я вже буду винен 85 євро? а якщо я поставлю на паузу, мені все одно треба заплатити 85 євро?

Дякую за пояснення хто знає.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Привіт! Підкажіть. В грудні через Словаччину купив комплект ТП RV Starlink. На початку січня, у Словаччині перевірили його роботу та вимкнули. Відправили в Україну. Тут просто лежить. Через кабінет в Січні поставив на Паузу. Пару місяців був на паузів, абон.плату не знімали. А зараз, з Травня почало знімати 60Евро в місяць та кнопки Пауза немає. Вже за Червень зняло 60Евро. Замітив, що ТП MOBILE — REGIONAL. Хоча не змінював ТП. Є кнопка активувати ТП. Як його поставити на Паузу чи що зробити щоб не знімали 60Евро кожен місяць. Я не користуюсь ним. Всім дякую!

Доброго вечора. Є старлінк куплений в Італії, тариф Standart+Portability, працює в Україні вже 5 місяців, проблем немає. На український акаунт не переводили. Стало питання ставити на паузу. Якщо перевести на Mobile Regional і поставити на паузу на 4-5 місяців, при знятті паузи не заблокують? Чи можливо перенести європейський Mobile на український Residental, чи тільки Mobile на Mobile?Дякую

Я тільки що перемикнувся з residential на RV, тепер не 60$, a 95$ в місяць, але поставити на паузу не можу, пише “Pausing service is not currently available in your area. Please contact customer support.” (емодзі клоуна)

в Україні немає RV, residential працює як Portability і так в Україні

в мене Starlink зареєстровано в Їспанії

Вони тiльки-но запровадили RV для нас (i не факт що це звичайна помилка з їхнього боку :), можливо ще не все ок. А можливо як закинчится термiн поточного плану.

ну я оплатив due, але все одно не допомогло. Створив тікет.

мене попросили перелогінитися. Після того зміг поставити старлінк на паузу

portabilty вже немає в стандартному residential?
чи є смисл переходити на місцеву локацію, якщо можна платити 85 євро в Іспаніі?

RV нижчий пріоритет і, відповідно, нижча швидкіст

Це поки що відносна теорія, в ФБ групах писали, про одночасний тест 2х тарифів, різниці не було в швидкості.

поперше це пінг, мій старлінк приєднується до Іспанії, тому що адреса зареєстрована там.

З приводу паузи. Читаючи офіційний текст по паузі (він в кінці комента), я вважав, якщо нажму паузу до наступного білінгивого місяца, то списання не буде. Десь 16 січня прийшло мейл повідомлення, про новий Statement Period: 23.01.2023 — 22.02.2023, це вже 3 місяць сервісу. В акаунті BALANCE DUE був в розмірі наступного платежа. Я нажав на паузу десь 20 числа, думаючи, що з 23 січня оплати не буде. Но виявилося пауза діятиме з 23 лютого. Мій висновок — паузу потрібно ставити до виставлення ракухнку за 7 дні до початку нового періоду

На сайті starlink пишуть так:
Your service can be paused or un-paused at any time on your account page. Service is charged in full monthly increments and cannot be pro-rated.

If you pause your service before the end of your current billing period, you will still receive service for the remainder of your billing period. When you un-pause your service, service will begin again immediately and you will be invoiced for the upcoming month of service 7 days after activation.

If you wish to not be billed for the first months service you will have 7 days from your Starlink’s ship date to initiate a pause. If a pause is initiated after the billing statement has generated in your account, your Starlink service will be scheduled to pause the following month.

Note: Residential, Business, and Portability service types do not include the option to pause service at this time.

Звідки така інформація? У RV нижчий пріоритет і, відповідно, нижча швидкість. Також при переході на RV треба підтвердити що Ви погоджуєтесь з: «I understand that, at this time, if I change service from Residential to RV, I will not be able to switch back to Residential.»

Підписатись на коментарі