Супротив, або зробимо на от""ісь

Попався мені якось оцей сайт. Ну думаю, яка гарна ідея. І дезайн непоганий. Державний домен. Усе серьозно... Але не працює. В тому сенсі, що спробуйте відправити анкету, воно не працює. Начебто бек упав. Або ніколи не працював...

«повідомити інформацію» так само не працює. Але виглядає гарно.

Чому у нас завжди так. Зробили, гарну ідею продали, гроші получили, а працює чи ні, то не наша проблема.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Ну не знаю на скільки гарна ідея відправляти там такі анкети.
Telegram бот виглядає більш анонімніше та зручніше — у польових умовах все ж в телеграм швидше заносити данні
А так як інформаційний портал свою функцію виконує. Деякі статті там досить непогані, треба почитати.

А ще там зрадонька зрадна prntscr.com/clNerUmKOLQY
Але це все дрібниці. Бачу що останні роки є позитивні зворушення, стараються

А ще там зрадонька зрадна prntscr.com/clNerUmKOLQY

Це показується мовою браузера:
i.imgur.com/um4UItI.png

Гарний детектор. На Кропивачі ще ліпше, там рушій завжди українську віддає, а лялькоскрипт враховує локаль оглядача. Раз на кілька місяців неодмінно до /bugs/ набігають диванні Фаріони, що у власному оці скалки не бачать, і генерують лулзи.

Ну може баг. Вийде тестувальник з відпустки, пофіксять

а воно анонсовано десь, що вже працює? чи де він вам попався?

Ну, в моем интенете, если сайт в общем доступе то он какгбы должен работать. Если что-то тестируется и не выложено в работу, оно должно быть скрыто он посторонних глаз.

це в ідеальному світі великих корпорацій) а в світі стартапів інакше) а у нас зараз все великий суцільний стартап, бо прорахувати нічого не можна. Працює — добре, не працює — є над чим працювати. А так ви безкоштовний тестер. От розробникам в трейсах прилетять помилки і вони допилять платформу :)

Підписатись на коментарі