Шукаєте роботу? Новий розділ «Кандидати» на DOU

Привіт!

Влітку ми на DOU запустили розділ «Кандидати». Він розрахований на спеціалістів, які наразі розглядають пропозиції від компаній.

Наразі у пошуку роботи 25 тисяч спеціалістів. І щотижня до розділу додається 500-600 нових профілів.

Розподіл кандидатів за спеціалізацією

Трішки розповім, як працює розділ.

Як додати свій профіль в базу?

Переходьте в свій акаунт DOU і натисніть чекбокс «Шукаю роботу».

Усе, готово! Ваш профіль відображатиметься на сторінці «Кандидати».

Порада: разом із чекбоксом заповніть детально сторінку акаунту. Додайте деталі про себе, свій професійний досвід, стек і контактні дані. Чим повніше заповнений профіль, тим вище він відображатиметься в розділі, і тим вищі шанси, що вас побачить рекрутер.

Хто бачитиме мій профіль?

Розділ «Кандидати» відкритий лише для адміністраторів компаній. Звичайні й незареєстровані користувачі не мають доступу до цієї секції.

Щодо компаній, то доступ до кандидатів із досвідом до пів року мають усі адміни компаній. Доступ до більш досвідчених спеціалістів відкривається на платній основі. І наразі є у 30 компаній, таких як SQUAD, MacPaw, Ciklum, Softserve, Restream й інших перевірених роботодавців.

Тож якщо ви досвідчений спеціаліст і лише міркуєте над тим, щоби змінити роботу, можете увімкнути пошук, спаму від рекрутерів не має бути. (Але у нас не анонімний пошук).

Як компанії звʼяжуться зі мною?

Адміністратор компанії матиме доступ до вашого публічного профілю на DOU і до контактів, які ви вкажете в ньому. Тож рекрутер зможемо звʼязатися з вами за усіма наявними контактами в профілі.

Це всі основні моменти, які я хотіла би розповісти про новий розділ. Раптом у вас є питання або фідбек — залишайте все в коментарях.

👍ПодобаєтьсяСподобалось14
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Не дуже розумію чому це закритий розділ, було б круто, як би розділ був відритий, або хоча б показував загальну статистику, що б можна було подивитись конкуренцію за досвідом

что обидно, куа больше всего — а я себе найти не могу никак :(

Майже 45 тис. кандидатів у пошуку роботи

this reeks of desperation.

Кількість вакансій на jobs.dou.ua рекордна за 30 місяців
jobs.dou.ua/trends

Кількість вакансій

І що цей параметр показує? Особливо враховуючи, що є відчутна кількість вакансий, що висять більше ніж півроку-рік або виринають раз на квартал.

Яка кількість наймів?

DOU не відслідковує кількість наймів, тут t.me/djinni_official/1444 є дані Djinni про це.

DOU не відслідковує кількість наймів

Ну так ось. Повертаємось до питання: І що цей параметр показує?

тут t.me/djinni_official/1444 є дані Djinni про це.

А у них є десь цей графік за вересень? Бо якщо я його правильно прочитав, то риночок стабільно йде в п...ду :)

А у них є десь цей графік за вересень? Бо якщо я його правильно прочитав, то риночок стабільно йде в п...ду :)

Це графік за вересень у них мабуть буде у жовтні, а то ж вересень ще не закінчився.

859 повідомлень про найм на Djinni в вересні — на 40 більше, ніж минулого місяця і дуже близько до цифр минулого року.
t.me/djinni_official/1513

Насколько реально сейчас найти работу студенту 122-ая 3 курс?

Чого я не можу додати в навички нічого? Мене просто блокує. То шо роботодавці будуть бачити?

Пришліть, будь ласка, скріншот сторінки на [email protected] (і бажано текст, який Ви вказуєте в Навичках). Вибачте за незручності.

я ніколи так не шукав роботу (картинка з повіями біля шосе)

завжди, протягом більше 20 років:
вивчав ринок вакансій, дивився, хто мені підходить, готувався, заходив.

Тепер буде Джинні навпаки: кандидату доведеться платити щоб його запросили на співбесіду. А якщо потім візьмуть на роботу — так ще й відстьогувати з зарплатні.
Проте з’явиться цікава можливість «продати» своє робоче місце. Наприклад якщо зібрався звільнятися і валити — то можна оголосити аукціон: хто більше заплатить — того рекомендувати як свою заміну.
Пройшли часи коли компанії платили за рекомендації. Тепер, як усюди в Україні, аби влаштуватися на нормальну роботу треба або блат, або дати на лапу.

Айти пузырь лопнул, теперь рынок работодателя

Майже 45 тис. кандидатів у пошуку роботи

«А я тобі говорив що цей день настане, що це буде — а ти мені не вірила» ©
Бульбашка мала луснути так чи інакше — не може довго частина людей отримувати кіло-бакси, коли інші — кіло-гривні. Робота ІТшника не складніше ніж, на приклад, у бухгалтера — отже і зарплатня буде схожа.

Сложнее. Но такое количество и близко не нужно. Я всегда говорил вайтивайтишникам не страдать фигнёй, но никто не слушал.

Ідея для бізнесу — опт продаж мотузок та мила для випускників академії Шаг

DOU «Кандидати» — це тепер NeoDjinni.

Треба рекрутерам показувати в профілях кандидатів приховану галочку «нетоксичний кандидат», значення якої штучний інтелект обчислюватиме зі змісту постів кандидата на форумі.

Й на основі видалених коментарів, але за таку галочку треба брати з компаній $1000+ на місяць.

Тоді ідеальний буде без профайлу на доу

трохи незвична інтеграція того що я хочу показати на ДОУ з тим що я хочу продати

наприклад

Job title
Відморожений лосось
looking for work

>> looking for work
for a job?

Розділ «Кандидати» відкритий лише для адміністраторів компаній. Звичайні й незареєстровані користувачі не мають доступу до цієї секції.

А скільки взагалі сортів людей існує на ДОУ?
«Незареєстровані», «звичайні», «підтверджені», «адміністратори компаній» ... що ще? «блатной від ІТ Ассоціації», «блатной від Дія Сіті», «коханий пацак Макса»?
"Если в обществе нет цветовой дифференциации штанов — то нету цели"©

DOU канібалізує Djinni — тема для наступного подкасту Макса Іщенко.

Неочікуваний продуктовий хід!

На Джині є вакансії, у нас — кандидати. Все чесно)

Джин для гарячого ринку праці, а «Кандидати» для холодного.

Джин для гарячого ринку праці, а «Кандидати» для холодного.

Так на холодному «Кандидати» нах не треба тим паче. Потік кандидатів буде достатній з тих «хто сам прийшов».

«хто сам прийшов»

я так завжди й робив. Інтраверту важко на ринку труда — перемовини з купою незрозумілих пропозицій. Навіть знаючи контору, завжи є якийсь подвох, годі й казати про незнайомі.
Є чимало токсичних контор, великих і маленьких, з якими взагалі не варто мати справ.

Звичайне A/B-тестування. Дивляться, що краще піде.

Підписатись на коментарі