Проблема з «чеським» Starlink

Привіт, маю проблему з роботою Starlink:

1. Купував Starlink ще у листопаді, але не чіпав, тільки подивився що цілий і він лежав у мене, а я платив чеську абонплату (60 CHK)
  2. Сьогодні перший раз запустив його, підключив мобільну аппку
  3. Після чого аппка мені видала текст, що моя фактична адреса (в Україні) відрізняється від service address у Чехії (де його через Нову Пошту замовляв) + інтернет із-за цього не працює (хоча роутер світиться, антена крутиться)
  4. Пішов у налаштування міняти цю сервісну адресу, але там месседж
    Due to high demand, you may not be able to reconnect your current address. і кнопка оновлення адреси заблокована

Я чув, що це треба в якусь підтримку писати, але на яку краще адресу — може, хтось вже з українців проходив це пекло від Ілона і підкаже з власного досвіду.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Не дають створити топік, тож вибачте спитаю тут. Маю Starlink на чеській адресі + Portability, користуюсь у Дніпрі. Швидкість 30-50 Мбит це норма? Чи можна якось підвищити?

Просто підключіть портабіліті, як вам уже написали. З України вона безкоштовна (тобто вам пише скількісь там крон, але коли включаєте, їх не знімає, бо тарілка бачить де ви).
Сервіс адресу для того міняти не потрібно. І поки він чеський, ви ще можете перейти на РВ, щоб ставити на паузу. А от з України — під сумнівом (зовсім недавно у декого такий функціонал з’явився в укр аккаунтах, але не ясно чи працює).
Зараз купа людей зареквестили перехід на укр резідентал з європейського, і тепер чекають функції, або відповіді з саппорту. Тому просто ввімкніть портабіліті і читайте «народний старлінк» у фб чи телеграмі

Зараз зміна країни не доступна, через підтримку також. Вони роблять кнопку щоб передавати аккаунт, обіцяли мати в кінці січня, але мабуть щось пішло не так і поки що немає

Увімкніть Portability режим. Я проходив таке ж, і у мене був чеський старлінк.

тобто буде трохи дорожче і працюватиме без зміни сервісної адреси, вірно?

ми пробували portability, але система все одно просить спочатку змінити сервісну адресу

Треба деякий час щоб Portability запрацював. Рекомендують залишити старлінк увімкнутим на добу.

також перевірте чи місячний платіж Starlink оплачений.

Можливо відключили сервіс. Якщо не корустивались за адресою, то вимикають сервіс після 2х місяців, навіть RV. Спробуйте додати Portability або напишіть в сервіс перевести на адресу в Україні. If your service has ended or is scheduled to end soon but you need it to be active until the transfer can be processed — please reach out to support. We apologize for the inconvenience and truly appreciate your patience.

Підписатись на коментарі