Збір на колеса для танкістів в.ч. А1225 у складі Кракен
UPD 24/02: Збір закрито, Всім дякую!
Вітаю шановна спільнота. Я, та наші військові, танкисти знову звертаємось до вас по допомогу. Бо самі це зробити без вашій підтримки ми не взмозі. Але разом, те що здавалось неможливим — зараз вже цілком реально.
Тож, збираємо на гуму (6 колес), для танкістів в.ч. А1225 у складі Кракен, яким треба взути трофейний КАМАЗ та забезпечити підвіз матеріалів та снарядів на позиції, та для роботи ремонтного підрозділу.

Гума великого розміру, всехідна, з великим протектором. Ціна однієї близько 25 тис. грн + логістика.
Сумма, яку треба зібрати приблизно 156 000 грн. Сам я пробачте, не зберу. Тож долучайтесь, долучайте друзів та знайомих. І повірте, колеса для транспорту, не меньш важливі ніж старлінки, медикаменти, чи мавіки.

Ціль: 156 000 ₴

Посилання на банку

Номер картки банки
5375 4112 0345 3365
Звичайно там не тільки збори, бо я не фонд, а звичайний ІТвець.
Робіть будь ласка репости, бо то теж справа велика і кожні 10-20-100 гривень — важливі.
Дякую усім за підтримку. Звіт, та апдейти буду друкувати.
Окрема подяка редакції DOU за сприяння, та за майданчик.

UPD (15.02): Спільними зусилями вдалося зібрати 106 тисяч гривент. Дяую всім, хто не зважаючі на велике фіненсове навантаження (інші величезні збори, свої знайомі) допомагає мені та військовим танкістам А1225.
UPD2 (24.02): Дякую вам, спільними зусиллями накидали повну банку. Банку розбито, гума замовлена, та у дорозі!
8 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів