Apple готує ноутбук зі складаним екраном і віртуальною клавіатурою?

Аналітик Мін-Чі Куо розповів, що Apple працює над складаним варіантом iPad. Але його «конкуренти» Росс Янг та Марк Гурман сказали, що в них поки що немає інформації стосовно такого планшета компанії, — пише Mezha.Media.

Росс Янг доповнив, що в нього є інформація про складаний 20,5-дюймовий ноутбук, який може вийти вже у 2025 році (хоча й сам не виключає, що такі чутки можуть бути лише PR-кампанією). Схожі думки про такий лептоп він вже висловлював торік.

Схоже, компанія дійсно розглядає варіант лептопа зі складаним екраном, який дозволить використовувати віртуальну клавіатуру в зігнутому положенні, або зовнішню в розкритому стані екрана.

🤔 А ви прихильники віртуальної клавіатури чи це не зручно?

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Показують, що вони вміють в зігнутий екран, як і вже давно самсунг, але в телефонах ))) Відстають.

Так планшет чи ноутбук?

там написано «макчутки», офіційного пресрелізу ще немає

Я більше про косяки редакції. В заголовку одне, в тексті інше. І постійно так

Враховуючи який фідбек і розпізнавання помилкових дотиків має маківський тачпад, то може і вийде зробити пристойну наекранну клавіатуру.
Але це явно буде не ноут, а скоріш айпад з iOS який можна погнути без наслідків

Насправді якщо пофантузати то було б прикольно використати технологію екрану коли під час режиму вводу на екрані виникають фізичні клавіші які можна поклацати. Про прототип такої технології читав ще у середині нульових, але тоді не пішла у продакшен через невеликий ресурс такого екрану.
Було б круто якщо Apple зробить щось подібне.

Дійсно проривна технологія. Уявіть як зміниться наш світ коли екранні дівайси будемо складати навпіл. Це можна порівняти хіба з виходом першого айфона. От би Джобс то бачив. Епл обертають цю планету. Шах і мат хейтерам маків.

Телефони ж вже є, але то поки дорога іграшка, з великим ризиком бути зламаною)

Вони вже років зо пʼять є, якщо не більше. Але шось не дуже популярні.

Я ещё пару лет назад такой телефон в дьюти фри крутила в руках — крайне уродливое зрелище, этот сгиб довольно заметен и выглядит фуфу так как экран не полностью разравнивается.

Так, але ж воно так і заглохло б через ціну і марність, але ж епл вирішили упоротись в цьому напрямку і тепер пушитимуть цю ідею як тільки можуть, а хіпстери побіжуть то все купляти, бо то ж епл випустив.

самсунг це робить в фолді вже кілька років

нове дно фанатизму маководів

Можливо у твоїх вологих мріях.

чи це не зручно

А взагалі хтось може сліпий набор на віртуальній клаві? Я так на телефоні і не освоїв. Хоча на кнопочному міг похизуватись набором СМС у кишені.

Хоча на кнопочному міг похизуватись набором СМС у кишені.

Рассматривая летних девушек в Киевском метрополитене? :-)

Свайп-режим набору на андроїді, на іос теж якийсь аналог є. Але воно не 100% точне, особливо, поки під користувача підстроїться.

Для великих екранів я хз це адапутвати, щоб було зручно, розбити клавіатуру на 2 окремих напівблоки і анкорити їх до країв екрану, де якісь сенсори будуть чітко визначати де долоні юзера?

Тут прям напрошується якась технологія віртуального тактильного відклику, щоб над віртуальною клавітурою на екрані на відстані кількох мм — до 1 см можна було імітувати для пальців користувача відчуття справжніх клавіш. Можливо під екран зафігачити масив ультразвукових випромінювачів, та зробити щось типу аналогу фазованої антенної решітки, тільки для ультразвукових хвиль. Але я хз, наскільки поточні технології вміють в мінітюаризацію повʼязаних технологій (пʼєзо-елементи здається треба для того?)

Підписатись на коментарі