Кому продати CRM систему?
Всім привіт! Порадьте будьласка, я зробив свій пет-проект на java. Це така собі crm система зі складською звітністю. Але там немає інтеграцій з сайтом та месенджерами. Там є непоганий фронтенд, адаптував його (це готове рішення). По суті це тренувальний для мене проект, але я витратив пару місяців, у вільний час продумував усе необхідне що має бути в ній керуючись тим що є в системі, якою користується компанія в якій я працюю. Плюс ще додав те чого не вистачає в ній для наших працівників.
Питання таке, чи потрібна комусь система без інтеграцій впринципі щоб її обміняти на гроші? Або доробити та продавати дороблену компаніям (але тут питання у підтримці цього продукту, а це потрібні люди). Або можливо хтось, хто знається на інтеграції хоче разом доробити її та зайнятись цим проектом для спільної користі? Таке от у мене запитання. Дякую!
10 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівОчередное никому не нужное поделие. Разве что за откат получится «продать».
Мне бы вашу незамутненность. Но я, безусловно, respect the hustle.
поставь собі у компанію зменшиш кости і зрозуміешь іі переваги недолікіі, перед виходом на зовнішний ринок внутріншя система рекомендацій що буде складатися з дистанціі декількох шендшейків дасть обратний звязок і трохи реалізму
Попроси Катерину Костереву, пусть тебя поглотит.
А яка була задумка на початку?
Даю бесплатный совет — докрутить к проекту поддержку zapier. Тогда ее можно будет интегрировать хоть куда.
github.com/leon-mbs/zstore
бесплатно с веьинтерфейсом и кучей интеграций
CRM в базовій комплектації мало кому потрібна, під кожен бізнес її потрібно підганяти — на цьому і заробляють гроші
Спробуйте викласти на www.microns.io
Може хтось зацікавиться