Кому продати CRM систему?

Всім привіт! Порадьте будьласка, я зробив свій пет-проект на java. Це така собі crm система зі складською звітністю. Але там немає інтеграцій з сайтом та месенджерами. Там є непоганий фронтенд, адаптував його (це готове рішення). По суті це тренувальний для мене проект, але я витратив пару місяців, у вільний час продумував усе необхідне що має бути в ній керуючись тим що є в системі, якою користується компанія в якій я працюю. Плюс ще додав те чого не вистачає в ній для наших працівників.

Питання таке, чи потрібна комусь система без інтеграцій впринципі щоб її обміняти на гроші? Або доробити та продавати дороблену компаніям (але тут питання у підтримці цього продукту, а це потрібні люди). Або можливо хтось, хто знається на інтеграції хоче разом доробити її та зайнятись цим проектом для спільної користі? Таке от у мене запитання. Дякую!

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Очередное никому не нужное поделие. Разве что за откат получится «продать».

Мне бы вашу незамутненность. Но я, безусловно, respect the hustle.

Типовий випадок: бородатий директор 30 років, другий рік живе в Києві, під Гатним. У таунхаусі. Знімає. Без ремонту. Другий місяць як жизні не баче без чату джипиті. Компанія з 6 душ. Всі на удальонкі.
Кричить:
«Я візьму! Але мені треба ще бот, сайт, мобільний додаток, і щоб CRM ще вміла сама гроші заробляти.
Скільки стоє? Ти шо 500 баксів допилити! Я думав 50 баксів з пожиттєвою підтримкою. Буду шукать дальше!»

поставь собі у компанію зменшиш кости і зрозуміешь іі переваги недолікіі, перед виходом на зовнішний ринок внутріншя система рекомендацій що буде складатися з дистанціі декількох шендшейків дасть обратний звязок і трохи реалізму

Попроси Катерину Костереву, пусть тебя поглотит.

А яка була задумка на початку?

Даю бесплатный совет — докрутить к проекту поддержку zapier. Тогда ее можно будет интегрировать хоть куда.

github.com/leon-mbs/zstore
бесплатно с веьинтерфейсом и кучей интеграций

CRM в базовій комплектації мало кому потрібна, під кожен бізнес її потрібно підганяти — на цьому і заробляють гроші

Спробуйте викласти на www.microns.io
Може хтось зацікавиться

Підписатись на коментарі