Зав’язуйте із розхвалюванням ідей!
Раптом зрозумів як сформулювати, у чому найголовніше лажають стартапи, які розповідають про свій проєкт інвестору. Вони всіма силами намагаються переконати інвестора в тому, що мають чудову ідею. Замість того, щоб переконувати в тому, що вони можуть її реалізувати — одержати результат.
1. Правильна людина може заробити на чому завгодно. Інше питання, що вже від ідеї залежить багато чи мало. А ось неправильна людина загубить навіть чудову ідею.
2. Тому зав’язуйте із розхвалюванням ідей. Почніть розхвалювати себе — що зробили, яких результатів досягли, які висновки з цього зробили.
3. І якщо предметом вашої гордості стане: «я вивчив ринок», «я склав фінансову модель», «я намалював інтерфейс майбутнього додатку», «я поговорив з кількома користувачами, які сказали, що вони б цим користувалися» — це якнайкраще описує те, що ви називаєте діями та вважаєте результатами.
4. І щоб двічі не вставати — перестаньте ставити запитання «як краще це зробити?», не почавши нічого робити. Зробіть вже це, блін, якось. А потім, як було сказано вище, оцініть результат і зробіть висновки. Тільки так у вас з’явиться щось, чим можна буде реально похвалитися.
—
🎙Приєднуйтесь до моєї спільноти в Телеграм де ми з командою аналізуємо актуальні бізнес-тренди з усього світу.
6 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів