Тім Кук впевнений, що люди готові платити за iPhone більше. Може вийти Ultra Model
Головний виконавчий директор Apple Inc. Тім Кук, виступаючи під час телефонної розмови про прибутки, зробив ненав’язливе зауваження, яке може розповісти про майбутнє компанії. Він сказав інвесторам, що споживачі готові платити за найкращий можливий iPhone.
«Я думаю, що люди дійсно готові напрягтися, щоб отримати краще, що вони можуть собі дозволити в цій категорії», — повідомив Кук.
За його словами, підвищення ціни не проблема. Фактично, споживачів можна було б переконати витрачати більше.
«Я думаю, що люди готові докласти зусиль, щоб отримати найкраще, що вони можуть собі дозволити в цій категорії», — сказав Кук під час розмови, зазначивши, що iPhone став «невід’ємною частиною» життя людей. Споживачі тепер використовують пристрій для здійснення платежів, керування технікою розумного дому, керування своїм здоров’ям і зберігання банківських даних, сказав він.
Apple внутрішньо обговорювала додавання iPhone вищого класу до верхньої лінійки своїх смартфонів. І компанія вже докладає більше зусиль, щоб відрізнити свої моделі Pro від стандартних iPhone, даючи споживачам привід платити.
Коли iPhone 15 з’явиться пізніше цього року, Apple ще більше диференціюватиме рівні продукту за допомогою низки матеріалів, процесорів і камер. Це включає в себе надання моделі Pro Max перископічної лінзи, яка забезпечить покращений оптичний зум.
План Apple провести більшу різницю між Pro і Pro Max викликав припущення, що компанія вибере новий топовий бренд: Ultra. Apple вже використовувала таку назву для свого спортивного розумного годинника високого класу та топової версії процесора M1.
Але замість того, щоб перейменовувати Pro Max на Ultra, Apple могла б додати iPhone ще вищого класу над обома моделями Pro. Всередині компанії обговорювали можливість зробити саме це — потенційно до випуску iPhone у 2024 році.
Найкращі коментарі пропустити