Вибір ТВ для маленької кімнати
Є кімната шириною 2.5 метра, хочу поставити на стіну телевізор для ігор, кіно та роботи. Зупинився на двох варіантах −55 та 65 дюймів. Поділіться досвідом, хто ставив такі діагоналі на таку відстань. 65 забагато?
Є кімната шириною 2.5 метра, хочу поставити на стіну телевізор для ігор, кіно та роботи. Зупинився на двох варіантах −55 та 65 дюймів. Поділіться досвідом, хто ставив такі діагоналі на таку відстань. 65 забагато?
За нормами —
Правило
www.rtings.com/...-to-distance-relationship
Здравствуйте. Подскажите, а бывают ли телики на чистом андройде? (не Android TV) Чтоб можно было ставить любые приложения
Бувають приставки на чистому андроїді, я собі таку взяв (не додивився). З пультом користуватися неможливо (ну як, можливо, але дуже незручно після Андроїд ТВ). Короче, я б не рекомендував
Вам треба просто активувати режим розробника у вашому пристрої і майже все буде можливо!
В мене від телевізора до стіни десь 2.8 метра, діагональ 58, то нормально, можна було б і більшу.
Про проектор запитання. Я дуже часто переміщуюсь, можливо використання проектора, наприклад у вогоні поїзда, а саме у купе? Хтось таке вже застосовував?
Навряд чи.
Хоча залежно яка ціль.
Може купи окулус квест?
Чи портативний монітор
річ у тому, що там можливо отримати досить велике зображення, та спроектувати і змаштабувати його на стіну купе. cube projector 4k наприклад, такий, www.youtube.com/watch?v=xPbmSvNuekw&t=1s
Але я вважаю, що він завеликий для купе вагону, та займає богато місця у валізі.
Портативні проектори — це зазвичай іграшки які не мають практичної цінності, принайні я не бачив прийнятної якості (можливо вони все ж існують)
Ще й знайти місце для проекції важко, замість звичайного вагона з сірими стінами може попастися совковий шпон, а в інтерсіті тупо нема куди направити
www.vrbeginnersguide.com/...es-on-the-oculus-quest-2
www.oculus.com/...s/quest/2017050365004772
тіки купе зачиняй
бо по голові тюкнуть не знатимещ хто
Де ви це використовуєте, якщо це не є секретом.В літаку?Хочу зрозуміти підійде це мені або ні...
Як досліжу? В мене тут світло тіки 3 години на добу. На степуху я таке можу собі дозволити за рік, якщо все будет гаразд.
в літак пустять
в поїзд і подавно
smartglasseshub.com/...nal activation or damage.
Поставила проектор на расстоянии 3 метра от стены, диагональ 100 дюймов вышла.
Цена вопроса 2 года назад была 6к грн за всё.
Фул ХД с нетфликсом и ютьюбом, андроид и внутренний сторедж, вайфай и езер, яркость тоже супер.
Wzatco c5. Сейчас, знаю, уже его старший собрат появился — c6.
По ним очень много обзоров в интернетах есть.
Главное в итоге это обязательно повесить под потолок и не пытаться ставить на штатив 😬
С прошлым проектором был экран, но мне не зашло, поэтому сейчас у меня просто светло-голубая стена (какая была), искажений цветов я не вижу.
По феншую говорят, что в идеале светло-серая поверхность.
Думаю, тут зависит от зрения и расстояния до стены.
Если реально от глаза до стены 3 метра, то эти 0,5 мм вряд ли будут видны имхо.
Ну таких китацських за 50 100 в мене 3.
Китайці іх за ревью роздають.
Лякаю дітей на хеловін привидами.
Тільки вони не тягнуть показувати іграшки
Відео 1080 ок
У меня до этого был дешманский проектор с али, чисто по приколу купила, вообще ничего от него не ожидала, но хотела на его примере понять, что мне нужно от моего следующего проектора да и вообще заходит ли мне такой формат.
В итоге телик все эти 2 года с новым проектором не включался, не знаю даже, работает ли он до сих пор 🤣
Ну вони так, протсенькі дуже, я дитині купив десь за 120, мультики дивитись — бімба!
Але в приниципі ввечірі влючити кіно також можна, звісно не телек, але в оцих бескінечних перїздах та житлу бог зна де, це просто мегадевайси! :-)
Можна зразу лінзи на −3 прикупити. І в кінотеатрі, зазвичай, місця у першому ряду вільні.
Можна якісь дані на дослідження чи щось типу того? Звідки −3 взялось?
У мене 58″. Розміщений на 2.3м від спинки дивану. Хочеться більший. 65 думаю буде якраз супер, як в кіно.
ще в 55/50 модель люблять пихати VA матрицю замість IPS
по тихому
Не знаю, як зараз, але раніше телевізори не давали чіткого зображення, і текст було видно не дуже добре. Не знаю, може зараз щось помінялось, але я б без тесту не брав.
я поставил проектор для этих целей и на стену хорошее полотно к нему 130 дюймов, или 290*160см. смотрю с
you will also need a special screen ~$500+
www.vava.com/products/alr-screen-pro
дешувший
3 lasers and 1 laser options
$500 screen required
я вот такой брал на али за 495$
www.aliexpress.com/...ist_main.6.21ef1802xAuWf4
и полотно к нему за 38$
www.aliexpress.com/...ail_item.3.9c88f19cxfdfd3
да он просто офигенный, 10 из 10. он реально компактный, и портативный, т.к. в нем есть батарея, хватает на
при дневном свете конечно не норм. но от него этого и не требуется.
можно в магазин пойти и померять или сделать прямоугольник из бумаги и посмотреть как оно будет
Номограми в інтернеті на цю тему дивилися? Є навіть інтерактивні — www.rtings.com/...-to-distance-relationship
В мене відстань від дивану до ТВ виходить 2.5 метри. Цікаво, чи не доведаться крутити головою на
Маю 55 і у мами 65, з відстані
Дивлячись яка відстань до телевізора. Якщо менше півтора два метри то по своєму досвіду велика діагональ не дуже комфортна
Та якщо є можливість, беріть найбільше що влізе, тиждень буде здаватися великим, а далі звикнете і буде норм(:
Топ комент. Головне не слухати продаванів у магазині. Доводили що на мою відстань 43″ то максимум. По факту хочу 65ку тепер після
79 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів