Вибір ТВ для маленької кімнати

Є кімната шириною 2.5 метра, хочу поставити на стіну телевізор для ігор, кіно та роботи. Зупинився на двох варіантах −55 та 65 дюймів. Поділіться досвідом, хто ставив такі діагоналі на таку відстань. 65 забагато?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

За нормами — 3-4 діагоналі від ТВ до глядача. Якщо вже будете брати великий (поза нормами), то хоч беріть з функцією масштабування з чорними полями. Щоб якщо буде завеликий, то не жаліли потім.

Правило 3-4 диагоналей давно уже утратило свою актуальность, для современных телевизоров используются другие критерии:
www.rtings.com/...​-to-distance-relationship

Здравствуйте. Подскажите, а бывают ли телики на чистом андройде? (не Android TV) Чтоб можно было ставить любые приложения

Бувають приставки на чистому андроїді, я собі таку взяв (не додивився). З пультом користуватися неможливо (ну як, можливо, але дуже незручно після Андроїд ТВ). Короче, я б не рекомендував

Вам треба просто активувати режим розробника у вашому пристрої і майже все буде можливо!

Вчора лежав за метер ві 65
Все ще не крутив головою

В мене від телевізора до стіни десь 2.8 метра, діагональ 58, то нормально, можна було б і більшу.

Дивлюсь 65″ десь з 3.5м.
Думаю що для 2.5м брав би 55″.

Про проектор запитання. Я дуже часто переміщуюсь, можливо використання проектора, наприклад у вогоні поїзда, а саме у купе? Хтось таке вже застосовував?

Навряд чи.
Хоча залежно яка ціль.

Може купи окулус квест?

Чи портативний монітор

річ у тому, що там можливо отримати досить велике зображення, та спроектувати і змаштабувати його на стіну купе. cube projector 4k наприклад, такий, www.youtube.com/watch?v=xPbmSvNuekw&t=1s
Але я вважаю, що він завеликий для купе вагону, та займає богато місця у валізі.

Портативні проектори — це зазвичай іграшки які не мають практичної цінності, принайні я не бачив прийнятної якості (можливо вони все ж існують)
Ще й знайти місце для проекції важко, замість звичайного вагона з сірими стінами може попастися совковий шпон, а в інтерсіті тупо нема куди направити

Це технологічнї окуляри віртуальної реальності.

А ви самі у подорожах його часто використовували?

це те щоб я зробив
в поїзді давно не ьув нажаль

Де ви це використовуєте, якщо це не є секретом.В літаку?Хочу зрозуміти підійде це мені або ні...

а як щодо дякую за їдею підУ досліжу?

Як досліжу? В мене тут світло тіки 3 години на добу. На степуху я таке можу собі дозволити за рік, якщо все будет гаразд.

Поставила проектор на расстоянии 3 метра от стены, диагональ 100 дюймов вышла.
Цена вопроса 2 года назад была 6к грн за всё.
Фул ХД с нетфликсом и ютьюбом, андроид и внутренний сторедж, вайфай и езер, яркость тоже супер.

Wzatco c5. Сейчас, знаю, уже его старший собрат появился — c6.
По ним очень много обзоров в интернетах есть.
Главное в итоге это обязательно повесить под потолок и не пытаться ставить на штатив 😬

Ясно, а екран який?
Можна просто проектувати на побілену стіну?

С прошлым проектором был экран, но мне не зашло, поэтому сейчас у меня просто светло-голубая стена (какая была), искажений цветов я не вижу.
По феншую говорят, что в идеале светло-серая поверхность.

Ідеально гладка чи можна і шорстка ±0.5мм?

Думаю, тут зависит от зрения и расстояния до стены.
Если реально от глаза до стены 3 метра, то эти 0,5 мм вряд ли будут видны имхо.

Навіть на чорну
Можливо захочеться зашторити вікна чи повимикати світло

Ну таких китацських за 50 100 в мене 3.

Китайці іх за ревью роздають.
Лякаю дітей на хеловін привидами.

Тільки вони не тягнуть показувати іграшки
Відео 1080 ок

Ото я крутий
6 холодильників
3 прожектори...

У меня до этого был дешманский проектор с али, чисто по приколу купила, вообще ничего от него не ожидала, но хотела на его примере понять, что мне нужно от моего следующего проектора да и вообще заходит ли мне такой формат.
В итоге телик все эти 2 года с новым проектором не включался, не знаю даже, работает ли он до сих пор 🤣

Ну вони так, протсенькі дуже, я дитині купив десь за 120, мультики дивитись — бімба!
Але в приниципі ввечірі влючити кіно також можна, звісно не телек, але в оцих бескінечних перїздах та житлу бог зна де, це просто мегадевайси! :-)

65″ мінімальний варіант. За 55″ забудьте.

Можна зразу лінзи на −3 прикупити. І в кінотеатрі, зазвичай, місця у першому ряду вільні.

Можна якісь дані на дослідження чи щось типу того? Звідки −3 взялось?

У мене 58″. Розміщений на 2.3м від спинки дивану. Хочеться більший. 65 думаю буде якраз супер, як в кіно.

ще в 55/50 модель люблять пихати VA матрицю замість IPS
по тихому

наприклад
www.amazon.com/...​ix=lg qled,aps,120&sr=8-5

хтось використвує телевізор як великий монітор для роботи?І якої діагоналі?

Не знаю, як зараз, але раніше телевізори не давали чіткого зображення, і текст було видно не дуже добре. Не знаю, може зараз щось помінялось, але я б без тесту не брав.

можна спробувати LG c2 42″
більша діагональ буде занадто великою

я поставил проектор для этих целей и на стену хорошее полотно к нему 130 дюймов, или 290*160см. смотрю с 4-5 метров, отлично. и для игр и для кино и для работы.

який проектор 4K порекомендуєте?

нічого собі, а подешевше нема?

1 лазер 1500
почитай про різнйцю

you will also need a special screen ~$500+
www.vava.com/products/alr-screen-pro

дешувший

www.vava.com

3 lasers and 1 laser options
$500 screen required

Але ж 1080 р

За 50 доларів таке

что за 50 долларов? не понял.

Скільки зірок йому поставите?

да он просто офигенный, 10 из 10. он реально компактный, и портативный, т.к. в нем есть батарея, хватает на 2-3 часа. еще и 3D.

А как оно при дневном свете? Норм изображение?

при дневном свете конечно не норм. но от него этого и не требуется.

можно в магазин пойти и померять или сделать прямоугольник из бумаги и посмотреть как оно будет

65″ бери смело, если есть куда ставить

Номограми в інтернеті на цю тему дивилися? Є навіть інтерактивні — www.rtings.com/...​-to-distance-relationship

Хєрня повна. Телевізора мало не буває

Підтверджую. Ці таблиці видають занижений розмір.

55 для кіно більш-менш, але для геймінгу можна брати 65 сміливо :)

В мене відстань від дивану до ТВ виходить 2.5 метри. Цікаво, чи не доведаться крутити головою на 65-ці. Хоча звісно хочеться щось велике.

65 на відстані десь 2.5 — 3 метри

все ок
головою н екручу

Ніт. Можете навіть поставити 85.

Маю 55 і у мами 65, з відстані 3-4 метри візуально різниці майже немає, обидва здавались великими на момент покупки, а зараз малуваті :D

Дивлячись яка відстань до телевізора. Якщо менше півтора два метри то по своєму досвіду велика діагональ не дуже комфортна

2.5 метри виходить.

Тоді думаю буде норм. Але це дуже індивідуально усе якщо чесно.

Та якщо є можливість, беріть найбільше що влізе, тиждень буде здаватися великим, а далі звикнете і буде норм(:

Топ комент. Головне не слухати продаванів у магазині. Доводили що на мою відстань 43″ то максимум. По факту хочу 65ку тепер після 58-ки

Підписатись на коментарі