Інструкція: як зареєструватися в ChatGPT
ChatGPT абсолютно точно змінить нашу роботу, тому вважаю що недоречно залишатися консерватором-лудитом, натомість потрібно негайно стрибати до хайп-поїзду та тестувати нову технологію.
☺️Дякую пані Вікторії та пані Валерії за уточнення та доповнення.
Маю зізнатися що нюанси з реєстрацією створювали тертя та відштовхували мене, але врешті цікавість переважила, тому ось вам інструкція:
- Підключаємо VPN, наприклад безплатний тариф ProtonVPN. Спершу я розгорнув Outline на DigitalOcean, але він не спрацював — Clouflare блокував всі запити.
⚠️Деякі VPN сервіси можуть не працювати. Якщо вас не пускає або показує «at capacity», спробуйте інший VPN а також почистьте сесію браузера⚠️ - Переходимо на openai.com/api, тиснемо Sign Up, вказуємо e-mail
⚠️Деколи на реєстрацію не пускає пошту. Реєстрація нового гмейл акаунта зазвичай допомагає⚠️ - Далі система питає телефон. Знаходимо друга-подругу з американським або європейським номером. В мене завалялась польська сімка, тому я просто вставив її у телефон. Я переконаний що зараз у кожного є знайомі закордоном, тому прийняти одну СМС не має бути проблемою. На один номер можна регати два акаунти, тому якщо ваша подруга вже зарегалась, то це не повинно стати перепоною. Якщо у вас не знайшлося знайомих, скористайтеся інструкцією від пані Валерії по реєстрації через сервіс для приймання смс.
✅Повідомляють що також працює сервіс juicysms.com
⚠️При реєстрації на номер, який вже був зареєстрований, ви не отримаєтее «Additional Free API Credits», щоб це не значило, але функціональність буде працювати. - Підтверджуємо e-mail та телефон
- Переходимо на chat.openai.com
- ...
- PROFIT!
Також вам стануть доступні API для створення власних продуктів.
Сьогодні ChatGPT за три присідання вже допоміг мені відповісти на робоче питання, яке я не міг нормально загуглити🤯
P.S.: підключайте мого бота для донатів для ЗСУ: @Donate1024Bot
✅Також інструкція від пані Валерії з скріншотами та використанням сервісів для прийому смс: valeriia-moskovets.notion.site/...d610d4b4cb86cc297dff1cdbd
105 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів