GitLab скорочує штат на 7%
Генеральний директор GitLab Сід Сійбрандій надіслав членам команди GitLab повідомлення про скорочення.
«Я прийняв рішення скоротити нашу команду на 7%. Це було дуже важке рішення, і я розумію, що це може бути неочікуваним для деяких із вас. Я хотів би трохи пояснити, як ми прийшли до цього. Поточне макроекономічне середовище є важким, і в результаті компанії все ще витрачають, але вони дотримуються більш консервативного підходу до інвестицій у програмне забезпечення та витрачають більше часу на прийняття рішень про покупку.
Я сподівався, що зміни пріоритетів наших витрат буде достатньо, щоб протистояти зростаючому глобальному економічному спаду. На жаль, нам потрібно вжити подальших кроків і узгодити наші темпи витрат із нашим зобов’язанням щодо відповідального зростання», — пояснив Сід Сійбрандій.
Кожен звільнений отримає підтримку:
- оплата протягом перехідного періоду;
- вихідна допомога: одноразова виплата, що дорівнює чотиримісячній базовій заробітній платі;
- премії за медичне обслуговування покриватимуться до шести місяців, де це можливо;
- можна залишити робоче обладнання;
- послуги з працевлаштування: коучинг, створення резюме, а також підтримка в пошуку роботи.
1 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів