Продам Starlink

Продам Starlink новий, повністю оплачений. У використанні не був. Коробка відкривалась лише для перевірки.
Куплений у Словаччині. Тариф residental + увімкнений portability. Абонплата 75євро.

Ціна 20500грн
Зареєстрований на окрему пошту і окремий акаунт.
Самовивіз Київ.

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Може варто почекати? €75 щомісяця це відчутно. Як вдалось зарезервувати канали, два провайдера і мобільний?
В 2023 ще існує загроза Києву, а у випадку переїзду по Україні Starlink зручна і необхідна річ.

Оце ви некротему відкопали. Місяць пройшов вже). Трудиться старлінк на благо ЗСУ.

Похоже выехал из Украины раньше, чем приехал старлинк :)

Да я просто предположил, что человек заказал старлинк, и пока старлинк ехал в Украину, человек уже уехал из Украины, поэтому старлинк даже не использовался :)

Ні, ніхто нікуди не виїзжав. Старлінк куплявся як резервний канал, так і не знадобився.

та не, просто тому що ситуація зі світлом на стільки покращилась, плюс більшість операторів повстановлювали АКБ на свічі дома, що зараз старлінки так не сильно комусь і потрібні.
У самого на балконі старлінк валяється

У меня кстати недавно оптику оборвали и несколько дней не было инета, старлинк очень даже помог. Ремонтная бригада когда приехала, спросили, сколько я их ждал, очень удивились что всего несколько дней, сказали что есть люди и по два месяца ждут ;)

Декілька місяців ?)) Це мабуть приватний будинок, мені швидше ще одного провайдера провести)

Не знаю як зараз, але ще у грудні у Києві треба було чекати до 2 тижнів, щоб Ланет прийшов поставити акумулятор на обладнання. Зрозуміло, що їм від того вихлопу не дуже багато, тому це не дуже приорітетний виклик, важливіше нових користувачів підключати і косити бабло.

Підписатись на коментарі