Менторство з Front-End
Є час і бажання взяти одну людину на менторство по фронтенд розробці. Є складена программа, а також успішні кейси.) Звертайтесь!)
Є час і бажання взяти одну людину на менторство по фронтенд розробці. Є складена программа, а також успішні кейси.) Звертайтесь!)
Стану ментром frontend + nest.js.
Маю 9 років досвіду
Викладаю в школах прорамування
Якщо цікаво пишіть в телеграм @mr_lip_uk
Вартість : Підписка 6 місяців 100$, 24 місяці 250$
Усім привіт!
Готовий стати ментором для новачка.
Маю 3.5+ роки комерційного досвіду як Frontend developer (Angular) та викладацький досвід.
Ціна 700 грн. / 1 година.
Кому цікаво — пишіть в Телеграм @oleg_mell
А що, для ментора це забагато ?
Не знаю скільки зараз беруть 😅
Та й свій час не хочеться знецінювати
Не очікував, що приват платить 100к+. Виходить Ви ментор для багатих клієнтів ;)
Що ж, як-то кажуть «можливий торг» )
Кому треба буде — пишіть, домовимось)
Вітаю,
Шукаю ментора для допомоги у вивченні JavaScript з нуля.
Маю лише базові знання з HTML CSS JS.
Буду вдячний за допомогу.
Всім доброго вечора.
Шукаю ментора для перевірки знань та допомоги у складанні cv або стажування на безкоштовній основі.
Володію знаннями з HTML, CSS, SCSS, JavaScript та вивчаю React. Наразі пишу глобальний проект, ігрову платформу, буду вдячний код ревю
Привіт.
Готовий взяти кілька людей на менторство по направленню Angular/Ionic/Nestjs.
Також маю бажання провести тестові співбесіди для рівнів Jun/Middle/Senior
Для Middle/Senior є варіант зробити system design інтервью
Мови інтервью: укр, рус, eng
Все безкоштовно
пишіть в ТГ: @proximahaiz
Всім привіт!
Шукаю ментора або стажування на безоплатній основі.
Володію базовими знаннями з JavaScript, HTML, CSS. На разі навчаюсь на курсі front-end розробки, але хочеться попрацювати на реальному проекті
Привіт.
Який з JS framework ви обрали?
Якщо Angular, можу допомогти
Всім доброго дня.
Шукаю ментора для перевірки знань та допомоги у складанні cv або стажування на безоплатній основі.
Володію базовими знаннями з HTML, CSS, SCSS, JavaScript та вивчаю React
Привіт. Може комусь потрібний «підсобник», а для мене практика )) JS, React, Vue
Всім салют. Є для початківців крутий двіж з кодіва, в якому ви зможете отримати реальний досвід, пописати код, а найкращі залишаться з нами на цьому ж проєкті.
Поки що на безоплатній основі, від вас знання CSS, HTML, JS (без фреймворка )
по питанням: t.me/sergeygetman
Беру на ментортство full-stack developer Vue.JS / FLask (на безоплатній основі). @pedel1 — telegram
привіт) можу бути твоїм Front-end ментором
Мій досвід :
Вивчилась в Mate Academy , потрапила в компанію BetterMe, Genesis , працюю більше року
Стек технологій html, css, scss, js, ts, react, next
лінкедін — www.linkedin.com/...ia-miziukanova-0ba8a623b
телеграм — @v_mzknv
Всім доброго дня, шукают ментора по frontend, володію такими навичками html, css, js, але потрібно щоб ментор оцінив мої знання та вказав на помилки, на рахунок оплати, домовимося, ось мій тг-t.me/sergiy0706
Всім доброго дня.
Володію базовими знаннями з JavaScript, HTML, CSS, та вивчаю React.js
-
🌟 Шукаю ментора на безоплатній основі. 🌟
Привіт! Я студент Mate Academy, спеціалізуюся на Fullstack розробці. Зараз закінчую навчання Front-end частини, і мої знання включають такі технології як HTML/CSS, SASS, Tailwind, JS, TS, React та Redux Toolkit.
Також почав робити свій проект на портфоліо, використовуючи React. Поступово досліджую Backend і вже знайомий із SQL. У майбутньому планую вивчати Node.js.
Я ціную можливість знайти ментора, який би допоміг мені у моєму навчанні та рості професійних навичок. Якщо ви готові підтримати й надати допомогу, буду безмежно вдячний!
Дякую за увагу і чекаю на вашу підтримку та мудрі поради. 🙏
Про Mate Academy такі чудові відгуки тут на ДОУ, невже після навчання у них потрібен ментор?
Всім привіт!
Володію базовими знаннями з JavaScript, HTML, CSS, наразі вивчаю React.js.
Всім привіт, мене звати Лілія, я працюю в ІТ вже 10 рік і зараз займаюсь менторством в ІТ, заходьте до мене www.instagram.com/lkarpenko_pro і якщо вам підходить моя кваліфікацію буду рада з вами працювати =)
Беру на менторство людей по Front-end, кому цікаво пишіть в Linkedin
www.linkedin.com/in/bodyazinchenko
38 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів