Південь Бахмута. Лютий 2023 Року. Я Побачив

Вітам Друзі. Хочу поділитися враженнями від поїздки в Бахмут 12-13 Лютого 2023 року. Назовемо це мабуть фразою — Я побачив.

Підписуйтесь на мій Телеграм канал. Відео з місій та інші новини я публікую там.

Місія включала в себе доставку VW Amarok від HELP99 запакований необхідним.

За два дні на фронті, я побачив більше ніж за весь 2022 рік. Хочу сказати, що наступати у ніх получається набагато гірше ніж обіцяли їх пропогандисти.

Я бачив, як працює Himars на світанку, коли у кожної ракети ореол, котрий несе надію Україні та смерть ворогам.

Я бачив, як метрів 200 над головою наш винищувач летить відпрацьовувати по позиціям окупантів.

Я бачив, як Гепарди працюють по Ланцетам, бачив як працює Ураган, їздив на Хамві.

Я бачив козломордих в 500 метрів від себе в їхніх бліндажах.

Я був в Часовом Яру, котрий перетворився на Бахмут восени 2022, в одному з районів міста від сили прильотів сотрясалася моя автівка. Скло не винесло тому що я його завчасно опустив.

Зустрівся там зі своїм приятелем з 93 Бригади «Холодний Яр», взвід котрого на тому тижні збив два рускіх літака за дві доби. Скромнішої людини ви не знайдете!

Я чув артилерістську дуель, коли через пару хвилин після нашіх виходів прилітає відповідь. І так цілий день.

Я бачив, як приводили до тями водія бойового пікапа, котрий влетів в блоки на блокпосту.

Я своїми очами бачив багато воїнів ☠️, котрих ми з вами підтримуємо з Липня.

Я жив з ними, ділив їжу з ними, спілкувався, втішав, молився та ободрював. Це було надзвичайно. Дякую усім!

Підписуйтесь на мій Телеграм канал. Відео з місій та внший контент я публікую там.

пікап зліва — Тойоту Такому ми купляли пів року тому. Під час бою за Клищіївку він єдиний з наявних тоді бандеромобілей, котрий не вийшов з ладу, та витягнув усіх.

Якщо хочете підтримати мою роботу, не зволікайте. Наразі мені потрібні набої .223 пальне, амуниція та регульований газоблок на мою AR-15.

Банка — send.monobank.ua/jar/7UC9eyNAuR

Картка банки — 5375 4112 0350 1072

Приват — 4149439043540214

PayPal itstud87(at)gmail(dot)com

Дякую за ваш час та увагу! Все буде Україна.

👍ПодобаєтьсяСподобалось18
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

+ Гарний початок. Хотілось би побачити інші фото та розповіді. Посилання на ТГ я не знайшов.

Воу, і справді, там :)

Підписатись на коментарі