ChatGPT як ваш ментор-консультант
Колеги, на хвилі зацікавленості попередньою темою про мого друга-девопса dou.ua/forums/topic/42092 , а також на фоні того, що я отримав декілька десятків запитів на менторство лише за два дні, я вирішив створити невеличкий гайд по тому, яким чином ви можете використовувати ChatGPT як свого віртуального ментора-консультанта. З його допомогою ви можете скласти роадмапу свого професійного розвитку та знайти корисні ресурси для навчання.
В другій частині відео я показав як можна використовувати ChatGPT для вирішення DevOps задач і як суттєво полегшити собі роботу з кодом.
У відео я складаю план і вирішую задачки для DevOps інженера, але точно таким само чином замінивши слово DevOps на Backend/Frontend/Fullstack/Java/C++ developer чи QA чи BA чи будь-яку іншу спеціалізацію ви також отримаєте детальний план та консультацію.
Корисні ресурси які я рекомендую для більш глибшого ознайомлення з можливостями ChatGPT:
1. Building A Virtual Machine inside ChatGPT: www.engraved.blog/...a-virtual-machine-inside
2. ChatGPT Tutorial — Use ChatGPT for DevOps tasks: https://youtu.be/l-kE11fhfaQ
Якщо ви все ще по якійсь причині не маєте аккаунту, то зараз саме час його завести.
Пам’ятайте, ШІ не відбере вашу роботу, її відбере чувак який буде ШІ використовувати.
Приємного перегляду.
Таймкоди:
00:00 — Початок
03:30 — Реєстрація в ChatGPT
04:34 — Починаємо роботу, огляд функціоналу
06:54 — Питаємо систему хто такий DevOps і як ним стати
13:10 — Будуємо роадмапу навчання на девопса і шукаємо матеріали по підготовці
21:50 — Готуємося до співбесіди за допомогою ChatGPT
25:00 — Розповідаю про експерименти і як я написав дитячу книжку
27:25 — Показую виконання типових DevOps задач за допомогою ChatGPT
37:25 — Написання коду за допомогою ChatGPT, розв’язуєм типову задачу з LeetCode medium рівня. Генерація коду, коментування, написання тестів
45:50 — Підсумки
16 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів