Українські розробники не можуть працювати з GitHub Copilot без VPN

Українські IP-адреси не можуть працювати з GitHub Copilot без VPN — розробники скаржаться, що втратили зв’язок з програмою.

Один з користувачів написав на GitHub, що втратив з’єднання з усіма плагінами Copilot. Його пост публікують у ЗМІ: «Вийшов з системи, поки працював. Усі пропозиції щодо виходу/входу мені не допомогли», — додав він.

Інший користувач припустив, що зміни могли статися після випуску Copilot For Business. Адже він базується на OpenAI Codex, а Україна не входить до списку країн, які підтримують OpenAI. До слова, GitHub зробив свій інструмент дописування коду на основі АІ загальнодоступним.

Офіційна позиція компанії GitHub поки що неозвучена.

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

В кого не працює, ось це мені допомогло.

MichaelGitArt:
“Guys, remove the extension, enable VPN, and install the extension again. Works for me”

Bing New, що використовує під капотом напрацювання OpenAI, продовжує працювати в Україні.
До речі, тепер мій пошуковик номер один після двох днів використання. Це нове слово в інтернет-пошуку.

Цікаво, коли Github заблокують.

ПІд VPN/Proxy все працює. Перевірено. Сетапиться за 10 хв. Рекомендую перестати скіглити і почати працювати в новій реальності. Великі корпи клали болт на наші проблеми. Їм проще забанити всю Україну і пару $ доходу чим розбиратись, які айпішки кримські, а які ні.

А можете будь ласка підказати гарний VPN. Я намагався зайти з clear VPN, то все одно показує український ip

Мені ProtonVPN (і взагалі сервіси цієї контори) подобається.

Я підняв інстанс на Digital Ocean за 4$ monthly для squid proxy, frankfurt.
Інструкція тут — gist.github.com/...​44ddf2a0533278a38888f3caf

VPN — це трохи оверкіл для цієї задачі. Зараз весь трафік і так через https.

Ага. VPN стає такою ж необхідною у господарстві річю як, скажімо, браузер.

Тому працюємо, донатимо на ЗСУ, щоб Крим повернувся якнайшвидше. Пофіксимо проблему з іншої сторони.

Ви пишете і думаєте як людина, яка *** буде.

Їм проще забанити всю Україну і пару $ доходу чим розбиратись, які айпішки кримські, а які ні.

РФ в Крыму вообще полностью отрубила украинскую связь, и не выдаёт IP из украинского пула. К тому же крымские IP без проблем геолоцируются. Так что причина в чём-то другом.

Якщо Крим — то Україна. То санкції проти Криму = санкції проти України

Нажаль, вони не єдині, хто закривають свої ресурси на рівні IP адрес. Можу ще додати тренувальні екзамени від Microsoft і європейські сервери Veracode (а ось американські сервера Veracode працюють).

Підписатись на коментарі