Шукаю матеріали та курси по React Native

💡 Усі статті, обговорення, новини про Mobile — в одному місці. Приєднуйтесь до Mobile спільноти!

Привіт!
Маю багато років практики на Xamarin.Form, але після «успішного» релізу MAUI минулого року, стало остаточно зрозуміло, що майбутнього крос платформи у бік мобільної розробки від Microsoft у найближчі роки не варто очікувати.
Наразі проходжу курс на платформі Udemy React Native — The Practical Guide, але хотів би зібрати якнайбільше ресурсів щодо самоосвіти у цьому напрямку, цікавить щось у бік Advance/Enterprise розробки на базі React Native що б у найкоротші строки підтягнути знання до адекватного рівня. Був би вдячний усим за підказки, особливо практикуючим розробникам на RN.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

А чим вам flutter невгодив???

Не я приймав фінальне рішення щодо платформи.
Але вирішили обрати RN + були наявні розробники, які допоможуть на першому етапі.

Як на мене RN це шлях в нікуди, в свій час я досить з ним побавився поки не розпробував flutter. Так що подивіться, порівняйте, зробіть тестову апку

Цілком можливо. RN мені не дуже подобається, трішки був здивований, що базові речі, як менеджмент графічних ассетів зроблений через одне місце, деякі моменти закриваються сторонніми плагинами, деякі через Expo, але від нього довелось відмовитись через «ще одна обгортка».
Я планував хоча б демку на ньому написати, але не заапрувили.
Буде час — подивлюсь. Зараз зайнятий реактом по самі вуха.

А що вам, конкретно, не зайшло у реакті?

Підписатись на коментарі