Кіберполіція оголосила вакансії для айтівців. Вперше за 6 років

Кіберполіція оголосила про пошук спеціалістів за напрямками захисту ІТ-інфраструктури, розробки програмного забезпечення, технічного супроводження і збору цифрових доказів. Добір здійснюється на посади інспекторського складу поліції та цивільного персоналу до центрального апарату і в регіональні підрозділи.

Повний перелік вакансій, посадові обов’язки і вимоги до кандидатів — за посиланням. У категорії «територіальний орган» обирайте «Департамент кіберполіції».

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

А яке джерело інформації, що це вперше за 6 років? Наче на DOU регулярно з’являються вакансії від Кіберполіції...

Ось є 2021 рік — jobs.dou.ua/...​rpolice/vacancies/160950
Ось 2022 — jobs.dou.ua/...​rpolice/vacancies/221384

Якщо поставити собі ціль, можна більше знайти.

Я так розумію, кіберполіцейські не живуть на одну зарплату, вони може взагалі її з картки не знімають. А в основному знаходять собі кіберповій, вебкам моделей і за невеличку платню з кожної у розмірі декількох сотень баксів — не заважають їм працювати.

Мені здається, це робота зовсім не для кожного, бо особисто для мене і для багатьох моїх знайомих легше було вивчити мову програмування і статі ІТ-спеціалістом, ніж умовно «продати душу Дияволу».

Суцільне відчуття Меншовартості.
А ще, зарплата прив’язана до грн, тожж....

Заклад освіти ХНУВС
Дата направлення на навчання 17.04.2023

Бгггг... Хоча цікаво куди його евакуювали

хм, думаю як бонус бронювання від мобілізації

Це в доларах?

від 19к / $500 грн пишуть «після проходження» 😥

Згадування розміру компенсації без згадування вимог до кандидата є маніпуляцією.
Там вимоги схожі на trainee/junior. Зважаючи що trainee розробник перший період своєї роботи іноді за своєю користю десь на рівні офісної рослини на підвіконні, то 500$ на старті це нормально.

Одним словом, я вважаю що вони не запрошують та не надіються на мідлів та сеньйорів.

В мене таке відчуття, що у кіберполіції відсутнє розуміння Junior, Middle та Senior бо інакше б на DOU були статті «Як кіберполіцейський влаштувався в Genesis»

Там вимоги схожі на trainee/junior

Што? Який джун?
nabir.np.gov.ua/...​ocess_recruitment&id=6365

Бажані якості та навички:
добре розуміння «ІТ-основ»: платформи та операційні системи (Windows, Linux, MacOS), принципи мережевої комунікації та мережеві протоколи;
знання декількох бек-енд та фронт-енд мов програмування (Python, Java, C#, JavaScript/TypeScript);
знання основ верстки (HTML, CSS), базове знання тестування коду;
знання та навички роботи з відповідними мовам Framework;
знання Git, знання багатопотоковості;
ознайомлення із сучасними хмарними сервісами;
досвід роботи з різними типами баз даних (SQL та NonSQL);
досвід розробки та використання у проєктах нейронних мереж

мусора обычно дорабатывают работой на бандюков и закошмариванмем бизнеса

Це для сеньор мусорів. Це треба послужити рочків 5+. Інакше будеш манекеном на якому будуть демонструвати боротьбу з корупцією.

Підписатись на коментарі