У лютому на Djinni лише 2% вакансій для розробників без досвіду

💡 Усі статті, обговорення, новини для початківців — в одному місці. Приєднуйтесь до Junior спільноти!

За даними Djinni, у лютому рекрутери опублікували лише 111 вакансій для розробників без досвіду. Це 2% від усіх опублікованих за місяць.

Але шанс знайти роботу для таких кандидатів все-таки трохи вищий: 9% розробників, які цього місяця вже повідомили про найм — це кандидати без досвіду.
Хоча частка «новачків» серед активованих профілів ще вище, аж 20%.

Найбільше вакансій публікується для кандидатів з 3+ роками досвіду. Але наймають в результаті більш або менш досвідчених розробників.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Облінилися джуни. У мене купа пет проектів було перед тим як на першу роботу влаштуватися джуном. Тобто було чим хвастатись на співбесіді а не нити що безкоштовно буду працювати тільки візьміть і навчіть.

А зараз ще й гітхаб є, опенсоурс доступний як ніколи. Блін, можна добавити парочку пул реквестів в якийсь популярний репозиторій і потім в резюме писати строчку «контрибютор в XYZ» що вже тебе виділить на фоні інших.

Я це робив під час навчання в універі, коли інші матан зубрили, вчили нелевантні предмети, гуманітарку по типу філософії і психології, просиживали штани на парах. Забігаючи наперед, майже нічого з універа не пригодилося. Не те що я би все вчив, але все-рівно доводилось пару днів перед екзаменами і заліками шпори робити і щось по діагоналі таки читати. Але як я сказав, я нічого не втратив що не вчив.

Да і пет проекти я робив не для роботи, а тому що мене перло від програмування, був юнацький максималізм, думав перевернути світ чи хоча б свій стартап по типу гугла створити.

Йдеться про іншу справу. Фактично про дохід. Доки ти під час навчання універі хакерив, ти за якийсь рахунок жив — швидше за усе за батьківський. А може бути так, що того рахунка просто нема, може ще й допомогти батькам треба. І стосується це далеко не тільки ІТ. Нічого доброго в поточній ситуації нема. Звісно добре коли ті ПЕТ проекти якось виправдались, скажімо був набутий якись екпіренс який надав змогу заробляти чи зроблений продукт який продається. А як ні — бо вчив якусь або якусь тимчасово модну чухню типа Ruby, або легасі типу COBOL чи Delphi на які не можливо влаштуватись, бо це не затребувано ринком ?

Дефіцитні професії та напрямки, де низький поріг входження

Такого не буває, якщо низкий поріг входження — то там буде велика пропозиція. Дивитись треба на перспективні напрямки куди піде торнадо, за Гордоном Муром. Зараз це AI/ML тобто Python. Поріг входження в будь яку ІТ спеціалізацію був і буде великим і з цим не можна нічого зробити. Якщо ви натравлюєте сина заробляти по більше, що власне має сенс, вчіть його робити бізнес одразу. Найбільш витребуване знання в ІТ, як для джуніора так і для будь кого — англійська мова, сучасна мова міжнародного спілкування.

Робота без оплати, це теж такий показник безробіття — зветься приховане безробіття. Працювати над відкритими проектами, це зазвичай бізнес стратегія компанії, типу Red Hat чи Canonical. По суті потрібна з маркетингової точки зору, щоб краще конкурувати з компаніями які за рахунок великих маркетингових можливостей торгують проприєтарним програмним забезпеченням. Контрибьютити за дарма можна собі дозволити, коли є гроші на життя або тебе підтримує комьюніті як це сталось з Лінусом Торвальдсом, коли йому висилали гроші в конвертах. Red Hat надала Лінусу опціони, хоча він і не був не офіційним співзасновником ні навіть офіційним працівником. Теж між іншим бізнес стратегія, кадрова, схожа на співпрацю через ФОП.

Python AI/ML навіть тут на DOU, де об’яви платні, є вакансії junior чи навіть trainy. Звісно дуже мало їх. Щодо кумовства, нажаль це ніколи навіть у самі буми ринку не припинялося, це такий український менталітет. Просто на спаді ринку йдеться про присироїти джуна, а на підйомі йдеться про керівні посади. Якось, пам’ятаю коли був джуном році в 2007, при мені дівчина молодша за мене, привселюдно обматюкала одного з менеджерів — чоловіка, якому було років з 35. Той одразу звільнився. Тімліди з відділу сказали — «що тут поробиш, це пассія шефа». Що правда, там того геймдев акаунту дуже швидко не стало, усі розійшлись в різні сторони, з першої нагоди.

Повертаються старі добрі часи коли без досвіду не хочуть, а досвіду немає бо не беруть?)))

Це зветься безробіття. Змушене безробіття.

Це називається спад у бізнесі та зміна вимог

Є такий економічний закон Оукена, який каже, що спад ВВП на 1% збільшує безробіття на 2%. А відсутність роботи для молоді, це один з най досліджуваних факторів який вказує на безробіття загалом і економічний стан в державі. ЄС за цим фактором дуже щільно слідкує, найкращі показники в Австрії найгірші в Греції та Італії. Там фактично нема роботи для молоді, лише тимчасові заробітки за тимчасовими контрактами. Україна просто не показує, що держстат на міряв. DOU та Jinny показують, що трапилось із ринком ІТ — коротко, він обвально рухнув на 40%. P.S. За багатьма оцінками приблизно 4.2 мільйони Українців зараз безробітні, не можливо прорахувати скільки з них за кордоном (бо держстат не дає статистику), з 17.4 мільйона працездатних осіб 1.7 мільйона не зареєстровані підприємці.

Є чіткий тренд, що клієнти массовой вирішили по мародерити, закривати сапортні позиції для джуніорів і мідлів — сініорами. Абсолютно точно краще з великій кількостю трівіальних завдань «комсомольці» справляються краще. Загалом це погана ідея на усяку трівіальщіну вимагати супер-дупер сініора. Та нажаль «джуніора ніхто не купить» це така біда аутстафа.

А ви б викликали трейні сантехніка, для якого ваш виклик — перший в житті після ПТУ?

А насправді, я швидше за усе домовився із прорабом — а той вже з робітниками, напевно може поставити майстра слідкувати за молодими. Особисто мені пофіг хто робив : дівчина, растаман, чорношкірий чи азіатка, аби було зроблено добре, не тікло не забивалось і не гуділо, а також коштувало прийнятних грошей. Для цього у виконавців мають бути: знання, відповідне обладнання і контроль якості. Ну і чисто з досвіду — стажер прийде: своєчасно, тверезий та буде старатись. А от може бути хитро-зрозроблений остарбайтер з Азії, який не до крутить герметика, не розігріє інструмент, щоб він довше протримався і таке інше — а візьме більше. Ну або буде робити операторів в коді по більше, щоб йому авто тула зарплатню по більше нарахувала.

Тобто ви згодні заплатити за роботу прораба, досвідченого майстра та трейні сантехніка щоб у вас перестав капати кран? А може вам ще і проектну документацію треба зробити і освіжити план сантехніки в будинку? Може ще подивитись версію унітаза, бо вона стара і може потребувати апдейтів? Виходячі з цього, іноді краще просто запросити сеньер сантехніка і не паритись. Бо він це сам все розрулить.

Кран я можу сам замінити, а от стояк скажімо замінити чи зробити усю сантехніку в новій квартирі — кличуть сантехніків. З ПЗ проектами вже давно те саме, не цифрових організацій які працюють з ПЗ але не мають власних спеціалістів вже не залишилось і давно. Уся причина в «не продажі джуніорів» в ціні, рейт не той.

запросити сеньер сантехніка і не паритись. Бо він це сам все розрулить.

Це вже прораб, а не senior сантехнік — навіть коли сам працює.

На DOU для розробників без досвіду є спеціальний розділ Перша робота:
jobs.dou.ua/first-job

Підписатись на коментарі