«Шановний Ілон, можливо, якщо достатньо людей ретвітнуть, ви відповісте мені?». Як дизайнер Twitter намагався з’ясувати звільнили його чи ні — ОНОВЛЕНО
Співробітник Twitter Харальдур Торлейфссон з Ісландії 9 днів не міг зрозуміти, чи звільнили його з компанії, чи ні. Робочий комп’ютер було заблоковано, а відділ кадрів не міг надати Торлейфссону чітку відповідь. Тож він вирішив звернутись безпосередньо до Ілона Маска... Написавши йому в Twitter.
«Шановний @elonmusk 👋
9 днів тому доступ до мого робочого комп’ютера був заблокований, як і у близько 200 інших співробітників Twitter. Однак керівник відділу кадрів не може підтвердити, чи є я вашим співробітником, чи ні. Ви не відповіли на мої листи. Можливо, якщо достатньо людей зроблять ретвіт, ви відповісте мені тут?» — написав Торлейфссон.
У відповідь Маск уточнив, яку роботу той виконував та дозволив йому порушити договір про конфіденційність, щоб можна було це обговорити публічно.
Торлейфссон детально розписав свої обов’язки, проте у відповідь від Маска отримав лише два emoji.
Після цього співробітнику миттєво підтвердив звільнення керівник відділу кадрів. Але він досі не знає, чи виплатить йому Twitter передбачені при розірванні контракту гроші.
Згодом, Маск прокоментував, що не можна бути звільненим, якщо працюєш за контрактом:
The reality is that this guy (who is independently wealthy) did no actual work, claimed as his excuse that he had a disability that prevented him from typing, yet was simultaneously tweeting up a storm.
— Elon Musk (@elonmusk) March 7, 2023
Can’t say I have a lot of respect for that.
Натомість Харальдур Торлейфссон в треді розповів про ваду свого здоров’я та те, що він продав свою компанію Twitter:
Hi again @elonmusk 👋
— Halli (@iamharaldur) March 7, 2023
I hope you are well.
I’m fine too. I’m thankful for your interest in my health.
But since you mentioned it, I wanted to give you more info.
I have muscular dystrophy. It has many effects on my body.
Let me tell you what they are: t.co/2vb16kP6Yv
Оновлено: Ілон Маск перепросив та забрав свої слова назад
«Я хотів би перепросити перед Халлі за те, що я неправильно зрозумів його ситуацію. Моя думка ґрунтувалася на тому, що мені сказали неправду або, в деяких випадках, правду, але незначущу».
Також Маск додав, що дизайнер розглядає можливість залишитись в Twitter.
А що б ви зробили, якби 9 днів не могли зрозуміти чи вас звільнили?
22 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів