Збір для 65 бригади від Go-розробника
Привіт, мене звати Олег, я в ЗСУ з 25 лютого 2022 року, до цього успішно займався розробкою на Go, зробив свій вклад в українську Go-спільноту переклавши Go за Прикладом в команді на хакатоні, а вільний час проводив з сім’єю, як молодий батько.
Хоч я і проходжу службу в роті охорони, доводиться виконувати і функції піхоти при 65 бригаді.
Регулярно їзжу на нульові позиції й добре розумію, що можу підняти ефективність на ділянці фронту за яку відповідає рота. В мехбаті вже є дрони Mavic 3 з якими працює розвідка і які літають над позиціями ворога, але цього мало, потрібен дрон спостереження DJI Matrice M30T.
Про дрони була стаття на DOU Дрони на війні — їхня роль та особливості моделей, ось тамйкод 05:06 з відповідь на питання «Які цілі стоять перед DJI Matrice M30T і Mavic 3?».
Час та відповідальність
За час служби в ЗСУ, я встиг пройти теоретичні курси керування дроном від «Повернись живим» а також Victory Drones.
На базі в мене є час для самовдосконалення, який вкладу у навчання керуванням дроном Mavic 3. Кошти на купівлю Mavic 3 змогли назбирати на роботі мого брата. А на DJI Matrice M30T вже потрібна фінансова допомога від спільноти.
З розвідувальним дроном я зможу «їздити у відрядження» з механізованим батальйоном та підсилити їх, бо дрон може підніматись на доволі велику висоту, бачити на 30 кілометрів вперед, ще й має тепловізор.
Ціна
Дрон DJI Matrice M30T, зарядна станція та контролер €9500, це мінімальна ціна за потрібний комплект
- 6 запасних комплектів батарей, кожен €355, дають 3 додаткові польоти
- Додатковий пульт для оператора пілота потрібен, щоб стрімити, €1525
- 6 комплектів запасних лопатів, €50 за кожен
В роті вже є старлінк та екофлоу за них зможу домовитись. З машиною, для перевезення екіпажу, допоможе мехбат.
Розвідка
Я розпочав процес переводу у розвідувальну частину де зможу застосувати свої основні фахові вміння, але цей процес може затягнутись на півроку або навіть рік, тому цей час хочу використати на підсилення тут й зараз.
Як підтримати?
- Монобанка send.monobank.ua/jar/2VPBMTWDoV
- Картка 5375411204034396
- PayPal: [email protected]
Альтернативний збір
За можливості можете доєнатись до збору на 1000 дронів камікадзе від Dignitas.
Оновлення
29.04.2023 — придбав на olx два акамулятора TB30 за помірною ціною, на зняту суму зменшив збір. Дякую!
31.05.2023 — дрон придбано два тижня тому ( в день завершення збору) але було доставлено лише кілька днів тому. Так як постійно ллють дощі — не було можливості зробити фото вчасно.
Дуже дякую спільноті Доу, Вишибанкам, Go спільноті, зокрема Ярославу та Радіону!
по фінанасах:
- 20000 — 2 акамулятора tb30
- 75 474 — 6 акамулятора tb30 + 1 wb37
- 8090 — 3 акамулятора wb37
- 457640 — за дрон + додатковий пульт
Решту я вже спробую знайти самостійно =) Дякую усім хто долучився.
108 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів