Чи є життя після 30?

Привет, я живу в Харькове с матерью и бабушкой, работаю на удаленке.

Через пару недель мне исполнится 30, и вот давит тоска на душе, что лучшие годы уже прошли и впереди только старость и одиночество.

Друзей у меня немного, все онлайн или разъехались по другим городам, про девушек вообще не хочется говорить. В школьные годы я был омегой, а в студенческие — хикканом, сидел дома, фильмы смотрел и в зал ходил. Пытался на последних курсах ходить на свидания с интернета, но дальше одной встречи не заходило. Потом я ушел с головой в карьеру, думал что с деньгами у меня будет шансов и девушка сама появится, но это был мираж, были только феи легкого поведения. Когда работал в офисе большой конторы, казалось что какая-то социальная жизнь есть и все нормально. А потом началось, то ковид, то полномасштабная война... Сейчас сижу дома и не выхожу из-за военкомов, жду развязки.

Как у вас прошли года после 30? Реально ли еще найти востребованную девушку помоложе в таком возрасте или уже только соглашаться на компромиссные варианты? При том что большинство востребованных женщин покинуло страну и интернет в последние годы сильно поднял планку.

👍ПодобаєтьсяСподобалось12
До обраногоВ обраному5
LinkedIn

Найкращі коментарі пропустити

Так хочеться процитувати Подревянського... " Тому шо треба не всякой хйуней заніматься, а жити інтєрєсно: читати книжки, бути шпіоном, дресірувать любіму обізяну, і ходить в оперу з красивими тьолками"

«дитя виховане в одностатевому шлюбі — мама та бабуся»...
Без образ, але треба давно відриватися від них, тоді дурні питання в голову лізти не будуть.
Не знаю як можна будувати кар’єру і чи яким бути задротом, щоб таке писати в 30. От чесно не знаю.
Мабуть краще пройти курс у психолога.
Це щира порада.
P. S. І да, навіть в 40 і далі життя бурлить, якщо ним займатись, а не дурницямм по життю

Ти для початку просто переселись кудись подалі від свого оточення і поживи сам. В 30 років життя тільки починається.

Для більшості людей в 30 років життя ще навіть не починалося. Тому що в цьому віці більшість тільки вчиться жити по своїй программі, а не тій що заложили в них батьки/соціум (школа, універ, знайти роботу, завести сім’ю, купити житло).
Коли базова програма виконана, тільки тоді люди починають замислюватися над «а що далі?», вчаться розуміти свої бажання, вчаться брати на себе відповідальність за своє життя.
А ті, хто весь цей час ще живуть з бабусею, так взагалі ще навіть базову програму не виконали щоб рухатися далі.
Так що у ТС є шанс, що може до 40 років він такі почне жити. А може і ні.

«я живу в Харькове с матерью и бабушкой, работаю на удаленке»

«Через пару недель мне исполнится 30, и вот давит тоска на душе, что лучшие годы уже прошли»

І це кращі роки?
Мої кращі роки почалися, коли я став жити сам, а потім ретельно підбирав, кого запрошувати приєднатись

Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

я по справжньому щаслива стала після 30, в то не зважаючи на війну і всі жахи

Я також коли переїхав на Тенеріфе став майже цілком щасливим у 50+ років.
Отже можна сказати що «війна допомогла».

а там не нудно жити? я розумію тиждень чи два, а далі? що там робити?

якщо ти не займаєшся віндсерфінгом то навіть не знаю...

в мене в Київі набагато більш занять ніж щось одне, це треба прям дуже любити віндсерфінг

так, це аддиктивний спорт
й дорогущий, й складна техніка
й екстремальний бо вода і вітер і волни ітп

Куди ліпше на матрасі гойдатися на хвилях!

але слідкуй за вітром!
скіко таких матрасників у море віднесло шо гвинтокрилами шукають потім

що там робити?

А що я робив коли мешкав у Харкові (окрім роботи)? Читав книги, дивився фільми, грав в ігри.
До війни ще міг поїхати на природу, в парк чи просто прогулятися містом. У відпустки їздив на море та подорожував.
Але з 2020 року довелося жити у самоізоляції — і за 3 роки це вже почало зводити мене з розуму.
Що я роблю зараз на райському острові?
Десь 4-6 годин проводжу у океані. Тут мене зрозуміє тільки людина, яка усе життя тягяла на собі щонайменьше +30% зайвої ваги. І це не просто «треба меньше жерти» — я мав надлишкову вагу навіть у голодні 90ті. Просто у мене така будова тіла: як у моржа чи морського котика. Я можу чудово і довго плавати, пірнати, але на сущі відчуваю на собі вагу земного тяжіння.
Також тут я можу подорожувати пішки на природі. І це зовсім не те, що подорожувати пішки по місту і дивитися на сірі стіни навкруги. Комусь може подобаються великі міста, багато місць для «туси», великі натовпи. Я інтроверт і скупчення людей мене дуже нервує. На самоті з природою я відчуваюся більш спокійно і навіть натхненно.
Ну і книжки, відео та ігри ніхто не забороняв. Інша справа що можна читати книжку лежачі на пляжі, або гойдаючись десь у гамаку. Навіть одна додаткова кількість кисню у повітрі робить дива: якщо в офісі я постійно хотів спати, то перші дні за містом я взагалі відчував щось на кшталт кислородного сп’яніння.

І це не просто «треба меньше жерти» — я мав надлишкову вагу навіть у голодні 90ті

Це каже лише про те, що ваш «комфортна» вага (set point) — бути товстим. Але чудес не буває. Щоб мати надлишкову вагу за рахунок жиру — треба переїдати. В дуже рідких випадках причиною є якісь захворювання.

Щоб мати надлишкову вагу за рахунок жиру — треба переїдати.

Зрозуміло що якщо пити одну воду то мабуть не набереш жиру. Але далі усе індивідуально: у кожного з нас знайдеться знайомий який їси удвічі більше — але так салом не заростає (при цьому фізично теж не працює).
Хто його знає: гени, гормони, метаболізм, глісти чи просто звички. Але факт є факт: люди можуть однаково їсти, однаково двигатися і мати зовсім різну статуру.
У моєму кейсі я впевнений у генетиці: у нас у родині худих не було.

Я також коли переїхав на Тенеріфе став майже цілком щасливим у 50+ років.

може в тебе не сам переїзд, а те, що ти перестав працювати має такі наслідки?

Перестав працювати — це також дуже важливо. Я думав перестати працювати на галеру з перших днів війни — бо тягнути стресс від перебування у Харкові під обстрілами + звичайний стресс від галерної роботи = це вже занадто. Тим більше не маючи змоги не тільки поїхати у відпустку, але навіть вийти на вихідних у парк.
Але ось що я подумав: що зміниться якщо я покину роботу? Я так само не зможу покинути самоїзоляції, але при цьому не зможу донатити — а отже нічого робити для перемоги, зможу увесь день розважатися за компьютером — але не буде сенсу чос щось вчити і якось розвиватися. А головне: може з’явитися забагато зайвого часу аби вдовольняти спокусу жерти та бухати.
Отже якби не робота — скоріш за все за 3 роки я б не тільки поїхав від самоізоляції, а взагалі втратив би людську подобу і перетворився на увесь час п’яну свиню!
Після переїзду я проводжу за компом десь 3-4 години на день (проти 12-16 у минулі роки). Відповідно я дещо втратив зайву вагу (яле ще багато лишилося), знову можу проходити 10-15 км у день і стан мого здоров’я покращився. Просто завдяки можливості мешкати на природі і плавати у морі скільки завгодно.

це ваше життя і вам вирішувати як його прожити
я наприклад не хочу нікуди бо в мене друзі, рідні
та наші дівчата найкращі і не тільки зовнішньо

Чесно кажучи, це приємно читати. Незважаючи на війну. І особливо пам’ятаючи, скільки років ви не були готові до змін.
А як ваші рідні, не виїжджали з Харкова?

Предки на жаль (а може і на щастя) виїхали з Харкова у кращій світ ще до початку війни. Тим самим зробивши можливим мій виїзд (навряд чи я покинув би їх у Харкові).
Більш віддалені родичі — по різному: хтось виїхав в Європу ще на початку, хтось служить, хтось героїчно загинув на безглуздому штурмі посадки (писав про це), а хтось застряг і ховається від ТЦК.
Більшість колег чоловічої статі, з якими я працював у Харкові — втекти за кордон не встигли. Тому коли я ще працював то жіноча частина (включаючи ПМ) була у Польщі, а решта команди була у Польщі тільки «віртуально» (для клієнта), а насправді переховувалася десь на західі України.

це секрет, не сильно та і прихований насправді )

я так розумію, що питання в тому чи треба дорослішати?

вважаю доросла людина відрізняється від дитини — доросла віддає цінності, дитина добирає.

в чому вигода дорослої людини — робити розумні вкладення заради накопичення достоїнства. щоб після смерті душа мала змогу злетіти.

що може доросла людина, чого не може малюк? наприклад, доросла людина може вкладати силу в свої спокійні розумні слова

Харе Крішна. дякую за увагу, що пам’ятаєте.
користуйтеся позитивною клавіатурою —
hackaday.io/...​/178216-positive-keyboard

dvorak

Розкладка клавіатури? 😁

в чому вигода дорослої людини — робити розумні вкладення заради накопичення достоїнства. щоб після смерті душа мала змогу злетіти.

Робота на господаря — це аж ніяк не про накопичення гідності. Галерних рабів до раю не пускають!

Так
Яйки не відрізають але природній відбір
Кадровиці з планктоном не водяться

чпокнути кадровицю то є мета вашого життя чи шо?

патаму шта на 10 девчонок по статістікє 1 СТО
і той одружений чи жінка (нєженствєнная, какмужик)

наверное от конторы зависит
где может надо будет даже подпрыгнуть

Я имел в виду, которая первая подгребла СТО, та и молодец)

конечно молодец

обычно лет 20 надо, чтобы получить зарплату СТО, а тут за полгода может получиться

господар то у рабів на кацапії
а вільні люди працюють на роботодавця
не пишіть більше такої дичини

Вільні люди працюють на себе.

вільні люди працюють на роботодавця

Те сами що написати що вільні селяни працюють в колгоспах.

у тебе каша у голові щодо поняття волі, чувак
не всім заходить бізнес, це нормально

закінчуй з цим дитячим максімалізмом, в тебе ж вже напевно мудя сиві а ти міркуєш як підліток

вільні люди працюють на роботодавця

На галері?

Дорослий це про відповідальність за свої вчинки. Ти можеш поводити себе як дитина, але якщо усвідомлюєш і приймаєш усі наслідки такого способу життя то ти дорослий

живи зараз а не «після смерті»
доросла — це та, яка приймає відповідальність на себе, це все

та після 60

Тобто коли вже тойво?

коли на 5-30
але так не у всіх, залежить від багатьох факторів

коли на 5-30

Не знаю я цих секретних кодів 🙂

Друге правило життя — якщо тебе хтось звинувачує — уходь від того — він покидьок.
Якщо ти сам себе в чомусь звинувачуєш — то тут хто зна що робити.
Я ще розбираюся з цим.

Друге правило життя — якщо тебе хтось звинувачує — уходь від того — він покидьок.
Якщо ти сам себе в чомусь звинувачуєш — то тут хто зна що робити.
Я ще розбираюся з цим.

Ауф!

Самобічування контрпродуктивна штука. Як в принципі звинувачення будь кого у чомусь.
Замість звинувачувати треба:
1) Знайти спосіб розгребсти це гімно
2) Зробити висновок як в це більше не вступити

Добре підмічено, але ось тобі халепа:
Є люди, у яких добре працює пам’ять, таких меншість.
Та ще є люди, у яких погано працює пам’ять. Таких більшість.
Я вихожу з кількості успішних та неуспішних у житті.
Так ось — тим, у кого память працює погано, набагато легше звинувачувати інших, чим себе.
Бо їм просто погано згадується, хто там був винний. У чому там була причина.
Тому обвинувачення інших це супертренд нині.
Сучасності треба відповісти тільки на одне запитання:
Як памя’тати все якомога краще? Як нічого не забувати?
Як всім безпамятькам начепити протези гарної пам’яті, щоб все у всіх нарешті стало складатися як треба.
Ну й тому АйТі це потенційна панацея для людства.
Але й якісь обов’язкові вправи на поліпшення роботи пам’яті, якісь добавка до їжі..

Хочеш бути успішним? Пам’ятай все.

Сучасності треба відповісти тільки на одне запитання:
Як памя’тати все якомога краще? Як нічого не забувати?

Записувати.
Або просто вести записи типу щоденника.
Або, на мою думку, можна використати якусь систему, типу zettelkasten (тут на форумі є пара статей на тему)

Але постають інші питання :)
— як не забувати записувати?
— як не лінуватись записувати?

як не забувати записувати?

Абсолютно вірно!
Це і є головна проблема людей со слабкою пам’яттю.
Вони забувають, що їм треба не забувати, що їм треба використовувати механічні інструменти для — як запам’ятовування, так і для згадування.
У людей з гарною пам’ятью такої проблеми немає.
Тобто скажеш ти людині зі слабкою пам’ятью, що їй треба все записувати, вона запише може раз, може два, але забуде згадати потім, тобто прочитати записане, а пізніше забуде навіть, що намагалася записувати, щоб добре пам’ятати все.
Цю проблему повинен вирішіти якійсь механізм автоматичної рєєстрації і автоматичної допомоги у пошуках — який штучно інтелектуально виявить чи розпізнає потребу такої людини, створить запит до пошукової системи, яка автоматично десь на диску чи в облаці знайде необхідну інформацію і відправить її такій людині. наприклад у такому вигляді:
— Знов шукаєш окуляри? Вони у тебе на шії висять, на мотузці.

Люди з пам’яттю як у золотої рибки щасливіщі

Але постають інші питання :)
— як не забувати записувати?
— як не лінуватись записувати?

Тренироваться. Дисципилина. Нарабатывать привычку.
И это не моё личное мнение, это мнение ученых, которое как раз такие моменты изучают.

тренуйте умовний рефлекс, наприклад записувати одразу, це просто
на рефлексах 90% поточної діяльності тримається

Не звинувачуй інших. Звинувачуй у всьому себе.
Ось перше правило життя.
Той, хто його порушує — той покидьок.

Той, хто його порушує — той покидьок.

Не звинувачуй інших.

Я найголовніший покидьок теперь. Бо побачив все це.
Стріла часу сучасної цивілізації — обвинувачувати інших.
Я пропоную — повернути на 180 degrees цю стрілу.
Ось візьмемо християнство — є там сповідь — але це визнання, хто винний.
Видалимо християнство з сучасного світу — допобачення визнання своєї відповідальності.
Хто тепер безвідповідальний? Більшість.

Я найголовніший покидьок теперь. Бо побачив все це.
Стріла часу сучасної цивілізації — обвинувачувати інших.
Я пропоную — повернути на 180 degrees цю стрілу.
Ось візьмемо християнство — є там сповідь — але це визнання, хто винний.
Видалимо християнство з сучасного світу — допобачення визнання своєї відповідальності.
Хто тепер безвідповідальний? Більшість.

Не кури єтого больше. слишком тебя торкает

Якщо тебе турбує ця концепція — я добре зробив що її запостив.

Якщо тебе турбує ця концепція — я добре зробив що її запостив.

не вижу тут «концепцию», вижу типовые цытаты с «пацанских пабликов»

Що ж я курю? Бачиш, я відкрив, що повільне дивакувате чисто розумове (де єдиний інструмент це прояв активністі мозку ) дослідження, як можна алгорітмічно міркувати, записане нативною мовою якимось біохімічним чином «торкає»
Лише потрібно трохи концентрації (концентрація це коли частота спроб за деяку одиницю часу стає достатньо великою, щоб можна було сказати — цей розчин подій непогано концентрований тепер).
Таке міркування для мене стало насолодою. Це все пішло від марних спроб створити алгорітмічного ШІ, який зможе у нативну мову — без всіх цих нейроно мережевих прибамбасів.
До речі, нічого складного наче і нема. Треба просто зробити постійне додавання все нових умов у універсальне рівняння бота.
І ось роздумуючи чому і кіт і собака різні створіння, хочу у них чотири лапи і хвіст і як це могло б бути, якби можна було обумовити всі ці факти, і що таке факт сам по собі...
Колись цьому далі назву: софос
Також таке поглиблене міркування є різновидом медітації — а це теж «торкає»
Якщо дивитися зі сторони — це виглядає як я, який дивлюся у найближчу стіну — у крапку на ній, як у бездонню далечінь. Деякий час.
Це біохімія, розумієш — моя біохімія з цього процесу робить гормони щастя. Дуже смачні. Я насолоджуюся. Просто «тащуся», як сказав би якійсь нарколига.

Есть вопрос по доставкам — как купить хорошие овощи, мясо, фрукты через Глово?

На сайте видел что работают только с большими супермаркетами типа АТБ/Сильпо.

А как послать их в маленькие магазинчики во дворе выбрать хорошие продукты?

Відкривати рота і домовлятися з кур’єром напряму без посередників.

Як відсутність особистого життя впливає на переговори щодо зарплати та пошук роботи? Чи можна в такому випадку просити вищу за медіанну зарплату, або ж рекрутер зможе «просканувати» мій емоційний стан?

Чувак, скажи серйозно, Іщенко тобі платить? )

Так, людина без особистого життя що вкладає весь вільний час у справу буде звісно заробляти набагато більше медіани і навіть більше за верхню межу.
Але якісь дивні у тебеі уявлення про «особисте життя»
Ти не маєш дівчини і гадаєш що не маєш особистого життя?
А якщо людині в принципі не подобаються дівчата, і хлопці теж не подобаються. Така собі нейтральна у сексі людина. Але має багато друзів. Це відсутність особистого життя?
Чи взагалі такий собі хіхікоморі що ізолювався від усіх. Чи думаєш у нього відсутнє особисте життя? Для нього все що робить закрившись удома це особисте.
У тебе мама, бабуся і повії. Це все твоє особисте життя.
А все що ти пишеш до вже ідея фікс, яка базується на хибних уявленнях про світ мовної моделі що ти натренував. Принайні дуже сподіваюсь що це все якийсь бот пише

Скажу те, від чого багато хто може посміхнутись :)
Мені 56 років.
Мені досі цікаво жити та вчитись, чим і займаюсь.
Рано прокидаюсь до 6:00.
Харчування — максимально свіже та просте, злаки, морепродукти, багато сирих овочів.
Рівень життєвої енергії — значно вище, ніж пам’ятаю себе у 40 років.

P.S. Жінки у моєму теперішньому житті — то «щось із чимось».
То дуже дивно чути, коли жінка, котрій менше 40 років, каже тобі після доволі тривалого спілкування: «Я не знаю... Навіщо я тобі? Я хвора, у мене хронічні хвороби. Що ти зі мною будеш робити?...».
Так отож :)

P.P. S. Не знаєш, що робити?
зажди поглиблюй рівень англійської — то кругом згодиться.

Важливо: кожень день ходити пішки не менше 5-6 км.

Скажу так. Последние 15 лет после 30 очень интересные. Мне почти 45. После 30 все самое интересное только начинается. Будут и женщины и девушки и деньги и машины и приключения, все будет.

Важно не сидеть дома и не бояться, осторожно да, но прятаться от всего не стоит.

Я ни в ковид, ни во время войны дома не сижу. За последние 15 лет произошёл такой коллейдоскоп событий о котором можно писать книги.

Совет, вылаза из берлоги, шевелись, занимай активную позицию, общайся много и праздными людьми, не парься. Твоя жизнь только начинается и все самое интересное ещё впереди. Если нужно, пиши, про девушек расскажу многое))))

Второй раз я женился в тридцать пять...

2240 коментарів. вже хтось написав — що ні, ви померли і в пеклі? (не засмучуйтесь, приїхали)

Мене чоловік на ФБ знайшов, йому тоді було 31)
на той момент жив з батьками, потім переїхав до мене)

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Альо, редакція, які правила порушує коментар «Жиголо)))»? Таблеточки прийміть чи що😂

Так прописаних правил як таких нiде нема, тому дивись пункт 1)

Радив би автору брати приклад з Вашого чоловіка.

Чтобы склеить кого-то в интернете нужна хорошая внешность на фото

Ну, я скоріше мав на увазі не спосіб пошуку, а що робити після того, як вдасться знайти наречену — переїхати жити від мами з бабусею до нареченої.

Шило на мыло. Хотя конечно всяко лучше чем в 40 вместе с мамой бгггг

Можна поставити картинку кота або якусь квіточку :)

Професійних фотографів і фотошоп ніхто не відміняв

Жизнь после 30 привносит свои печали, такие как смерти родителей становятся всё вероятнее

Це далеко не для всіх недолік

В залежності від того, чим ви займалися до 30.

Тут уже говорили но стоит повторить что бы подчеркнуть важность этого — после 30 самый критичный и важный шаг — понять, чего ты хочешь добиться в следующие 20-30 лет и построить план как этого добиться.

До 30 эти цели банальны, поэтому там планирования особо и не надо, карьера сама по себе строится, вечерики крутятся :)

Но вот после 30 — все становится не так однозначно и начинаешь улавливать чего же ты реально от жизни хочешь помимо банального успеха. Вот на этом и надо сосредоточится, понять себя и построить план как реализовать свои желания

Наконецто я дождался© человека кому нужны эти тимбилдинги, хороводы и прочие активности. Поймите, это все ложь и притворство, кстати за ваш счет, от тех кто вас, называет ресурсом. Если сегодня вас уволят, завтра, места в «дружной компании/семье» на корпоративе вам, уже не будет.
Займитесь чем-нибудь кроме работы, танцами, конным спортом, тенисом и пр.
Хотите найти женщину, сьежайте от родственников, они подсознательно вас «опекают» от этого. Фактически, паразитируют на вас.
Пожив пару лет самостоятельно, научившись стирать, готовить, убирать. Женщины заведутся сами, бегать за ними бесполезно, им нравятся те, кто их не в грош не ставит.

им нравятся те, кто их не в грош не ставит.

Нет. Им нравятся высокие красивые успешные мужчины. Такие нравятся всем женщинам и поэтому у таких мужчин нет проблем с женщинами. У таких мужчин часто несколько женщин и кому-то эти мужчины уделяют больше внимания, а кому-то, кто меньше нравится — меньше.
Т.е. причина и следствие перепутаны

Им нравятся высокие красивые успешные мужчины.

Я вот невысокий, некрасивый и даже в чем-то толстый
но девушкам всё равно нравлюсь.
Хотя в последнее время это уже скорее не девушки, а милфы — но и девушки, бывает, обращают внимание.

но девушкам всё равно нравлюсь

Таким ж невисоким, некрасивим і в чомусь товстим? )

і в чомусь старим)

Когда мне мне біло 20, я считал 30х женщин старіми.
Что я хочу сказать сейчас: миліе девушки, ... :)

Таким ж невисоким, некрасивим і в чомусь товстим? )

Разнім. таким — наверное тоже, но тут уже я не очень обращаю внимание.

Пам’ятаю одногрупника з універа який також на словах був мастером пікапа і Дон Жуаном. Потім якось доводилось рік шарити з ним квартиру, і, він дійсно частенько водив баришень в свою кімнату. Одне тільки но... всі баришні були із категорії «в чомусь некрасиві, в чомусь товсті, в чомусь старші за нього». Правда і він був не красень.

От от. Чомусь успішність у деяких міряється кількістю.
Але одна довгонога красуня, 25 річна, без проблем — вартує більше пучка з двадцяти от таких, яких він водив )

це вже дивлячись, яка вона в лiжку, а то мож вона бiльш по церебральному сексу)

краще 25-річна струнка красуня по церебральному сексу, ніж підстарковата, богиня сексу з жирком )

якщо потрахатись та розбiгтися, то нi)

одногрупника з універа

напевно в нього не було далекоглядних планiв. А досвiд можна iз кращими використати

Ні, не дивлячись. Сам факт того, що ти звабив топ, на яку слинку і не тільки хочуть пустити тисячі інших, багато вартує, ніж водити кожен день жиробасиків за ревасік.
Хоч вони там і 1001 позу з камасутри покажуть

Усьому свiй час. З якоюсь кiлькостю «не дуже» за плечами це буде бiльший шанс, нiж цнотнику знайти одну красуню на все життя.

Тим бiльше що он Трамп не каже, кого вiн водив. Може й нiкого)

Кожному своє. Комусь краще красуня за гроші, комусь — жиробасік, яка буде щиро тебе хотіти, комусь — і те, і інше.

комусь — жиробасік, яка буде щиро тебе хотіти

Як правило ті, кому хочеться жиробасіка, насправді це те, що їм максимум доступно.

Скоріш за все, так і є. Не бачу нічого поганого у цьому. Кожному своє.

не завжди.
Доволi багато струнких хлопцiв полюбляють жiночок материнського типу.

Це дуже справа смаку. Я одного разу мутив декілька місяців з дамою, класичної модельної зовнішності, але із нею було настільки нудно, що я не став продовжувати стосунки. Хоча приятелі казали, що я тупий такою дівчиною нехтувати.

Пам’ятаю одногрупника з універа який також на словах був мастером пікапа і Дон Жуаном.

какая связь между «мастер пикапа» и «нравлюсь девушкам и милфам»?

В тому, що подобатися молодим, симпатичним дівчинам, і подобатись страшненьким, повненьким, мілфам — це різні речі ). Ну ок, тобі 50, тому мілфи також зараховуються. Але якщо вони страшненькі, повненькі, з прицепом, то це таке, немає чим гордитися )

І контекст «нравлюсь» не розкритий. Нравлюсь в тому плані що кофе з печеньками носить і фліртує, чи в тому плані що на корпоративних посідєлках сміється з твоїх жартів )

В тому, що подобатися молодим, симпатичним дівчинам, і подобатись страшненьким, повненьким, мілфам — це різні речі )

Страшненьким я наверное тоже нравлюсь, но тут уже я не обращаю внимания.

І контекст «нравлюсь» не розкритий. Нравлюсь в тому плані що кофе з печеньками носить і фліртує,

Типа того.

чи в тому плані що на корпоративних посідєлках сміється з твоїх жартів )

Нет, совершенно посторонние и независящие от меня люди

на самом деле, чтобы нравится людям в целом (и женщинам в частности), не нужно прилагать особых усилий. Достаточно просто не быть козлом. И на общем фоне козлов — ты всегда будет выглядеть выигрышно.

І та любила, і та хуєла... Та подивіться на себе, кому ви нужні? ©

Настолько нравитесь, что у вас несколько женщин, как пишет комментатор ранее?

не девушки, а милфы

то есть в Украине это девушки после 25 где-то. А у вас какой возраст? А девушка, это 18летняя цнотлива? Ну если вам чуть больше 30ти, то это как-то creepy

то есть в Украине это девушки после 25 где-то.

не, милфа, конечно, она после 25, да. но 27 — это не милфа. если тебе не 16, конечно.

А у вас какой возраст?

50

А девушка, это 18летняя цнотлива?

почитайте выше про «милых девушек»

Ну если вам чуть больше 30ти, то это как-то creepy

Да, чуть больше. ничуть не крипи.

Literally, milf-mom I’d like to f..., hence с этого делаем вывод что в первом комментарии вы отсекли милф, а это по Украинским меркам девушки от 25 лет и старше (у большинства к этому времени уже есть дети). Соответственно, ваш пул женщин сократился до 18-24 летних. В этой выборке вероятность встретить милф снижается.

50
Literally, milf-mom I’d like to f..., hence с этого делаем вывод что в первом комментарии вы отсекли милф, а это по Украинским меркам девушки от 25 лет и старше (у большинства к этому времени уже есть дети). Соответственно, ваш пул женщин сократился до 18-24 летних. В этой выборке вероятность встретить милф снижается.

исходно MILF обозначала женщин возрастом около 35-55 лет, (*)

Nope. Просто в развитых странах, женщины обычно первенца ближе к 35 и выше рожают, а в Украине в период 18-29 большинство.
Соответственно если вы отсекаете по принципу милф, то вам подходят в Украине 18-24 (а они кстати там еще остались?)

Соответственно если вы отсекаете по принципу милф,

то получается 30-40 лет.

вы перепутали дверь, душнилы — двумя этажами выше.

А если нет детей,то милфой никогда не станешь? Камон,это вообще не про наличие детей. А про внешний вид. Это как dad bod, можно и в 18 подходить под это описание.

dictionary.cambridge.org/...​s/dictionary/english/milf
Вы сначала с этимологией этого сленг понятия разберитесь.
То что тс в своем контексте где-то там имел в виду женщин после 35, это его личное мнение.
I just pointed out, что милф-это конкретно женщина с ребенком, то есть в Украине он все таки ищет девочек до 24 лет, но попадаются после 25.

I just pointed out, что милф-это конкретно женщина с ребенком

Нет, это называется РСП

А милфа — это милфа, и дети тут совершенно ни причем.

“М” в абревіатурі то ж Mother.
Mother means kids 😂

мне всегда казалось, что «М» — это не про детей, а про восприятие женщины конкретным мужчиной. поэтому ровестница не может быть милфой, а для дядьки в 50 лет милфой будут (могут быть) 75+ бгг ))

мне всегда казалось,

Різні люди, різні сприйняття.
Це ж нормально 😎

«М» в абревіатурі то ж Mother.
Mother means kids 😂

а когда молодая девушка зовет тебя «папочкой» — ты тоже обязан иметь детей?

главное чтобы не дедушкой звала (а он ее внученькой бгг ) )

Папіком може?

«папочкой», бо розуміє, що у батьки їх по віку.

Власне «М» так само запросто, але батько по далі від дітей, ніж мати (як правило)

папик — это про возраст или про кошелек?

Сразу кину)
www.urbandictionary.com/...​ine.php?term=daddy issues
when a girl has a messed up relationship with her dad. usually the fathers fault. either he left or is acting like a total bitch.

as a result the girl might be attracted to older men, or men with anger issues if her father was an angry man, and sometimes will stay in an abusive relationship because it would just feel like home.

when a girl has a messed up relationship with her dad. usually the fathers fault.

зачем искать виноватых? может женщине просто нравятся мужчины старше или в принципе нравятся разные мужчины, а не только ровестники

папик — это про возраст или про кошелек?

both

Пухкість портмоне приходить з віком 😂

Пухкість портмоне приходить з віком

это вообще классно и приятно. было бы очень грустно, если б с возрастом прибавлялись лишь морщины, пузо, лысина

Папіком може?

«папочкой», бо розуміє, що у батьки їх по віку.

daddy — «папочка», папік то вже наше

Daddy says “Come and sit on my knee”
Daddy says “You’re the only girl for me”
’Cause Amelia, “You’re Daddy’s favorite girl”
Amelia, “Daddy loves his little girl”

Daddy comes in the dark of night
Daddy say “Don’t be scared, it’ll be alright”
Amelia, “Daddy hates to see you cry”
Amelia, “You’re the apple of Daddy’s eye”

Daddy says “Dry your tears and give me a smile”
Daddy says “If you’re good I’ll hold you awhile”
’Cause Amelia, “You’re Daddy’s precious girl”
Amelia, “Daddy loves to love his little girl”

“Daddy, tell me Daddy,
Is this really love?”

Daddy says “Don’t tell Mama what I did to you”
Daddy says “If you do I’ll beat you black and blue”
’Cause Amelia, “You make Daddy feel like a man”
Amelia, “Daddy loves you more than Mummy can”

“Daddy, tell me, Daddy
How can you call this love?”

Amelia
Damn your Daddy to hell

Urban dictionary говорит чуть иначе
A MILF is any woman with children who has men that want to have sexual intercourse with her. The term is also sometimes used to describe women above a certain aged (30 or 40+) who are not mothers themselves, but are deemed to be sexually attractive, and also have men that would like to partake in sexual intercourse with them.

Также встречал интерпретацию, что среди школьников-подростков если стоит на маму одноклассника, то милфа, в 25 мало кто в Украине имеет ребенка подросткового возраста.

Нет, точно также и бабулей можно быть без внуков. Достаточно надеть платок и взять телегу.

В 25 с ребенком,это чаще в селах только. В Киеве обычно только на нормальную работу к этому возрасту устраиваются,какие дети.

По Киеву мерять будем?)
У 2018 році українки народжували вперше в середньому у 25,4 року. Загальний середній вік материнства — 27,7 року
expres.online/...​ospishayut-stavati-mamami
Сейчас конечно ситуация вышла за рамки статистики

А медианный какой? Я знаю нескольких, кто в 16 родил,но это не репрезентативно

Там mother в сенсі що за віком як твоя мамка, а не у сенсі, що з власною дитиною

Там mother в сенсі що за віком як твоя мамка,

Вот уже нет :)
“a sexually attractive woman who has children or is in early middle age.”
35-40 лет

35-40 лет

маме Стифлера было минимум полтос

Стіфлер їв лайно, то не треба його у приклад ставити 😂

ну а что ему было еще делать? воркауты на турнике крутить и питаться органик огурцом?

At the time American Pie was released on July 9, 1999, she was 37 years old

маме Стифлера было минимум полтос

около 40, если правильно помню

Лол) тогда получается вообще смешно, тс написал что ему 50 и на него обращают внимание милфы) те 70летние?

Лол) тогда получается вообще смешно, тс написал что ему 50 и на него обращают внимание милфы) те 70летние?

Учитывая что под «мамочкой» понимают не «свою собственную мать», а «взрослую женщину с формами и, вероятно, ребёнком/детьми» — то да, это смешно :)

Отличный стеб...
Как «успешный мужчина» может быть бедным?
Да и Франклин далеко не мачо, а всем нравится.

Как «успешный мужчина» может быть бедным?

Запросто
зависит от того что значит «успешній», в какой области, и так далее

О, філіал Офісу Простих Рішень на ДОУ!

О, філіал Офісу Простих Рішень на ДОУ!

По части правильніх советов — мі впереди планеті всей.
надежнее спрашивать только у таксистов и сантехников.

Так я не пропонував ніяких рішень. Чи стати високим і красивим — то рішення?

Та я за то, що у відносинах все дуже індивідуально.
Універсальних правил немає. І низькі, і некрасиві, і довб***би, і бідні — усі знаходять собі пару, питання тільки у рівні запитів.

100%. Мій комент був про ідеального принця на білому коні. Коли з принцем шансів на стосунки 0, а просто спати на 1 ніч — вже не варіант, то приходить час до кривих, косих і т.п. на яких жінки скоріше погоджуються, ніж вони їм подобаються

А еще желательно не только высокие, но и длинные)

А какая разница? Мечтать можно много о чем, другой момент что мрии нередко бывают малосбыточны.
Если ты не маньяк или инвалид, то у подавляющего числа соискателей желамое находится.

Не знаю о чем вообще речь, о какой разнице.
Мой изначальный коммент был о том, что «забить и сама найдется» — нет. И о том, что «женщины предпочитают тех, кто их в грош ре ставит» — тоже нет.

можно почитать книгу Роберта Грина — Соблазнение, там 100500 исторических реальных примеров кто кому за что нравился и как кого донжуанил и мерлинмонроил

исторических реальных примеров

т.е. в историях — исключительно успешные/знаменитые мужчины (иначе они бы в историю не вошли) и времена, когда женщины не работали и брак имел исключительно экономический контекст, т.е. совсем другая реальность.
Мне достаточно примеров из реальной жизни

ну это не персональный коммент, в общем
кейсы стали знаменитыми не просто так, да и что такое пару сотен лет для изменения в мозгах...

Вон взять стратегию и философию — люди до сих пор видят истину в том что писали тысячи лет назад

В нашей реальности для женщины, работающей за минималку, брак — это тоже экономический контекст, т.к. за минималку она даже хату снять не сможет.

В нашей реальности для женщины, работающей за минималку, брак — это тоже экономический контекст,

брак это в принципе экономический контекст. юридически там все про экономику и часто мужчина несёт убытки, это плата за возможность воспитывать своих детей и кушать свежий борщ

* Ничего не гарантировано, кроме платы

это плата за возможность воспитывать своих детей

і не своїх

мужчин нет проблем с женщинами

Может и есть, мы не знаем. Все дело в целях.
Я тоже не высокий, не красивый, скверный характер и зарплата не фаанговская. Тем не менее женщин было достаточно в жизни.
Теперь к проблемам, важно что хочешь от женщины — если просто поебаться, то очевидно за высоким-красивым-успешным не угнаться, если же хочешь долгих и прочных отношений на всю жизнь, то у высоких красивых такие же проблемы как и у мелких страшных. На спринте они хороши, а вот быть хорошим на марафоне — совсем другой скил.

Відвал башки. Мені здається з чоловіком має бути безпечно. Як і чоловіку з жінкою. Але це досвід...

Чесно кажучи, не зовсім зрозуміло щодо безпеки. Чи могли б Ви, будь ласка, детальніше пояснити, що Ви мали на увазі — безпеку в плані захворювань, що передаються статевим шляхом, чи щось інше, на зразок не пропонувати партнеру вночі піти в якесь небезпечне місце?

высокие красивые успешные мужчины. Такие нравятся всем женщинам и поэтому у таких мужчин нет проблем с женщинами.

та нет, все не так
проблем с женщинами нет у кого вообще нет никаких женщин

а так чтобы один хотел оттяпать у другого психические и физические ресурсы (это вот все эти обеспечивай, ублажай, помогай, поддерживай, выслушивай, удовлетворяй, люби, восщищайся, уделяй внимание) и чтобы это ощущалось как «нет проблем», то это надо быть не красивым и высоким, а сильно влюбленным, очень щедрым, богатым и с кучей свободного времени

Все так. При **прочих равных** подавляющее большинство женщин отдаст предпочтение высокому красивому успешному, а не низкому уроду неудачнику. О чем вообще разговор.

конечно
не только женщина, а вообще любой человек предпочтет хороший качественный корм, чем питаться на помойке

но мы ж не будем ожидать, что интересы корма где-то будут учтены ))

Такие нравятся всем женщинам и поэтому у таких мужчин нет проблем с женщинами.

Ну так о чем тогда спор. Тут прям очередь желающих сказать, что нет нет нет, ничего ты не понимаешь. Все не так и все индивидуально. Я лишь описал критерии *идеального* партнера в противовес мнению, что не надо что либо делать в направлении женщин, нужно забить и тогда они потянутся сами, ведь женщины любят тех, кто их в грош не ставит.

ладно, проехали, ты вообще не про то

я понимаю, что это просто такая фигура речи, но звучит все равно забавно — если мужчина нравится женщинам, то у него не будет с ними проблем

та я не думаю, что из за работы. мне кажется больше потому что женщины выехали и количественно их меньше чем мужчин. а так мужчины нужны женщинам точно также как и женщины мужчинам. только хотелки друг к другу у полов в разных плоскостях. поэтому имхо потенциально это поле для конфликтов (считай проблем).

— у тебя зарпата маленькая!
— зато у тебя жопа большая!

— зато у тебя жопа большая!

я вижу это как двойную победу

Дядь, если ты кривой/косой, с тобой будут епаться если деньги есть, но тоже с отвращением, если денег нет — ты едешь мимо, так было всегда, что тут удивительного?

Такие нравятся всем женщинам и поэтому у таких мужчин нет проблем с женщинами.

Якщо ти маєш на увазі швидко знайти партнера для сексу — то так. Якщо ти про довготривалі відносини та родину — то проблеми ті ж самі, що і у інших.

Майже усі високі-успішні-красиві, кого я знав у житті, не були особливими бабниками, а навпаки, були закохані у одну жінку багато часу (деякі ще і не взаємно).

Я що десь писав, що всі такі чоловіки бабники?

Ні, я і не стверджую, просто думки свої написав

Реально ли еще найти востребованную девушку помоложе в таком возрасте

С каждым годом шансы выше, сечешь ?

після 30 тільки починаєш розуміти що до 30 було не так.

В цілому, важко, життя це справжній хоррор. Важливі люди починають
вмирати, приходить розуміння, що це місце, це здебільшого ад.

Далі буде біль, емоційна, фізична, втрати соціальних зв’язків,
можливостей, здоров’я, зовнішності. Буде гірше.

І час несеться все швидше та швидше, і нічого абсолютно нічого ти
з цім не можеш зробити. Ти повільно вмираєшь як і все у цьому світі.

Може померти на війні і не така погана ідея, все одно помреш, та так
хоч з фаном.

Але є і щось класне. Багато тупняка якій був важливий в 20 перестає
хвилюваті. Ти фокусуєшся на тому, що для тебе важливо.

Ти перестаєш брехати себе, в якомусь сенсі починаєш життя з початку
дійсно твоє життя.

Починаешь любити, відчувати, бути собою.

это самый клевый депрессивный коммент что я тут читал, это однозначно успех — если оставите еще пару таких под разными темами — найдете свою нишу)

Да, со смертью надо смириться всем, после 30 успех начинает измерятся не в том сколько заработал а в том в каком возрасте умер

Sad but true. ПС: жаль только видеть ошибки — не ад, а пекло, да и мягких знаков лишних нагенерили

дякую за фідбек, не почнешь писати не зрозумієшь коли трапляються помилкі, в мене не було Україньской взагали окрім двух класов в школі, тому я тількі так вмію.

Обида приводит к раку, говорят. Берегите себя. А если серьезно, то нет ничего позорнее перехода «на ридну мову» только с прилетами ракет, да и то, не удосужившись выучить ее. Сурж — это позор нашей страны.

Найцікавіше, що багато людей тут скаржилося, ось жінок випустили за кордон, вони там імпортних женихів знайшли, а український рід не хочуть продовжувати.
Тут гуляв у парку і побачив щонайменше три пари, де дівчата окучивали іноземців, які приїхали в цей час в Україну (напевно секс туризм)
Але суть не в цьому, а в тому, що хоч війна, хоч не війна, дівчата знаходять іноземців, а наші айтішники так і не можуть продовжити славетного українського роду, бо їм не дають.

Який то козак, що не може знайти собі пару? :)

Так вони спеціально на іноземців і полюють. Так що ти не в полі їх радару anyway.

Є ще ти хто полює спеціально на мажорів
Але такі особини не сильно відрізняються від нічних метеликів. Тільки якщо останніх можна порівняти із фриларсерами, то ці шукають довгострокові жирні контракти.
У будь якому випадку нафіг ті повії здалися?

точно, протилежну стать же ми не для цього шукаєм, ага)

Щоб читати їм власні вірші — вона відмазатись і втекти не зможе, за час то заплочено

«Я плачу ескортниці не за те, щоб вона прийшла, а за те, щоб вона пішла» ©

До того ж не створюють драму, не іпуть мозг. Ви знайдете дуже мало одружених успішних чоловіків. Нахіба якщо можна молоду ескортницю із зовнішністю топ моделі хоть кожен день позволити якщо хочеться пом’яти жіноче тіло?

Але суть не в цьому, а в тому, що хоч війна, хоч не війна, дівчата знаходять іноземців, а наші айтішники так і не можуть продовжити славетного українського роду, бо їм не дають.

Подивися відео де тих відчат питають скільки хлопець має витрачати на них на місяць. Здається найбільш скоромна (мабуть тільки приїхала з села) — сказала $1000. А ляльки привабливіше (та більш «доглянуті») — від $3000 і на скільки фантазії вистачить! Модельки на власних (на-со-са-ла) авто взагалі казали і під $100 К (і хтось їм це таки дає!).
І це тільки на її салони, косметику, процедури, фітнес і одяг. Сумочка $6000, платтячко $3000, сандаліки $1500 — усе це аби бути красивою для коханого хлопця! А житло, комуналка, їжа і усе інше — це і так «чоловік зобов’язан».
Скільки там кажешь зарплати у ІТшників? З такою тільки бабок на сільский дискотеці знімати!

Модельки на власних (на-со-са-ла) авто взагалі казали і під $100 К (і хтось їм це таки дає!).

Я цього взагалі не розумію хто їх ухажує. Там повний комплект — груди, губи, скули, дилда 180+см, в 25 виглядає на 35 (а може вона і є 35), пафос і зверхність в кожному слові. Короче ходяча карикатура. Воно ж не тільки тупе і негарне, но і дороге. І все-одно якийсь депутат її кришує. Да в метро половина дівчат краще виглядають, і молодші, і без цього всього пафоса, і дешевше, половина погодиться за 5к в місяць зустрічатися, а деякі навіть безкоштовно якщо підтянутий Тищенко, а не Стфанчук якийсь.

половина погодиться за 5к в місяць зустрічатися

співпрацювати)

дилда 180+см,

Єто не она ділда, єто просто ті — гном

Це на 10см вище середнього зріста жінок у країні з самими високими людьми на планеті — Нідерландах. Тому нащо ти хамиш?

Це на 10см вище середнього зріста жінок у країні з самими високими людьми на планеті — Нідерландах. Тому нащо ти хамиш?

Называть девушку 180+ «дылдой» — вот это — хамство.
Называть мальчика, который называет девушку «дылдой» — гномом — это четкое и ясное определение его морально-этических качеств.

Была у меня парочка знакомых девушек, которые из за таких гномов и их отношения — жутко комплексовали из-за своего роста, хотя девушки были очень даже ничего так (ну я то в целом люблю рослых, да. Ну и не очень рослых тоже.).

Ти мав би право називати мене гномом якби знав мій ріст. А так ти дилду гномом обізвав, чим і облажався )

Якби я дійсно був маленький, я би не образився якби мене гномом назвали, у мене з самоіронією і самооцінкою все добре. Я сам себе дилдою називаю (не путати з ділдо) Тому і не бачу причин дівчині ображатися на слово дилда, я же не в лице їй про це кажу, і не говорю про конкретну дівчину. До того ж, багато дівчат сприйняли б це за комплімент.

Ти мав би право називати мене гномом якби знав мій ріс

Но я назвал тебя гномом за морально-єтические качества, о чем сразу написал в посте
В ответ ті сказал что «а зато у меня *** большой». Я даже не знаю что мне теперь делать с єтой информацией.

Якби я дійсно був маленький,

ти маленький

у мене з самоіронією і самооцінкою все добре.

А еще — большой *** :)

Я сам себе дилдою називаю

Не вопрос. если бі ті назвал СЕБЯ дилдою — никто бі не обратил внимания.

Тому і не бачу причин дівчині ображатися на слово дилда

А я вот — 155. Я не обижаюсь на слово «гном» и не вижу причині, по которой кто-то должен обижаться на слово «гном».

я же не в лице їй про це кажу

разумеется, не скажешь — тебе ж от девушки сразу прилетит

До того ж, багато дівчат сприйняли б це за комплімент.

Вот и ті воспринимай «гном» как комплиент, дружескую подъебку и одобрение твоего поведения :)

Я 191 якщо що. І нижче пояса з розміром все добре, а то наступним коментом скажеш що стручок маленький )

І нижче пояса з розміром все добре,

Сам факт упоминания — уже говорит о многом.

А я бачу що хтось завидує ;)

Всегда хотел большой хуй, наверное даже больше, чем девушки хотят огромные сиськи

Заздрить. Зае..али со своим суржиком!

Але айтишник не пiде в метро, упс)

То просто товар, на який є свій покупець. Ну ви як діти малі. Ще й не можете весело проводити час.
Ви ж розумієте, що за $3000 на місяць воно не просто так сидить та очами кліпає?

не просто так сидить та очами кліпає

— звідки гроші на таку машину?
— очима накліпала!

Зависит от города. Киевлянки зажрались. В областных центрах, включая Харьков, аппетиты поменьше, а в городках районного уровня вроде того же Первомайска Николаевской области аппетиты IT-шник вполне потянет. Просто олигархов и иностранцев на всех не хватит, а последних не хватит на тех, кто не в состоянии освоить иностранные языки.

а последних не хватит на тех, кто не в состоянии освоить иностранные языки

мож это плюс, что не в состоянии освоить и просто молчит

Подивися відео де тих відчат питають

Посмотрел видео, где девушку спрашивают «что лучше всего делать на первом свидании», так она ответили «шаурма на урожае».
Не те ві видео и не тех девушек смотрите.

Лучше уже шаурма на пл. Победы, напротив разрушенного дома офицеров. Ну, это если свидание в Виннице.

Не буду спорить, не пробовал шавухуиеа урожае, далеко от меня

Подивися відео де тих відчат питають скільки хлопець має витрачати на них на місяць.

Бобрику, ну ти ж наче розумний, не розумієш що ті відео для кліків та пожежі в коментах знімаються?

не розумієш що ті відео для кліків та пожежі в коментах знімаються

думаю, що розуміє, але приємніше думати, що кругом одні лярви, яким від тебе потрібні одні гроші, ніж визнати, що проблема в тобі

людей я зустрічаю на роботі і на касі в супермаркеті. на роботі одні бовд хлопчиська, а дівчата тільки в супермаркеті. І там їм від мене треба тільки гроші (

Прям бачу, як чувак у супермаркеті каже касирці «вам тільки одне від мене треба!»

Навпаки — я розумію що усе життя був огидним жиробасом і спортивної фігури у мене ніколи не буде. Просто не готовий я витратити на це 100500 годин ще й обмежувати себе у одному з небагатьох доступних задоволень (пожерти).
Отже я цілком розумію що єдиною причиною аби дівчата цікавилися такими «типовими програмістами», як я — це дохід вищій за гарних хлопців на районі.
Але, як показують ці відео — він не настільки вищій! Бо поруч (у цьому ж місті) є хлопці, які піднімають не $5000, а $50К і навіть $500К на місяць. І вони можуть свої губастим лярвам купувати машину і давати по $10К на шопінг. А ті потім охоче знімають про це свої блоги і вчать інших дівчат що «менше $30К на місяць — це взагалі не мужик, у таких не має бути сексу».

Куча жиробасів мають більше дівчат, ніж умовний Кожаєв, завдяки легкому характеру, балакучесті і веселості.

Діагноз по інтернету, то, звісно, таке, але у мене склалося враження, що тобі не дають не тому, що ти жиробас або мало заробляєш.

завдяки легкому характеру, балакучесті і веселості

Цікаво, як зараз уявляють типового програміста?
За моїх часів це був асоціальний задрот у світері з оленями, який якщо і розмовляв — то на незрозумілій мові.

Та різні є, через пару років, якщо аутсорс не вмре, в Україні взагалі буде як у середньому по суспільству. Часи задротів закінчилися.

За моїх часів це був асоціальний задрот у світері з оленями, який якщо і розмовляв — то на незрозумілій мові.

Єто когда такое біло и где? давнім-давно в стране волшебніх пони?

Типові молоді програмісти зараз розсікають на бмв, вештаються по клубах та ресторанах, займаються спортом або фітнесом... Оті светри з оленями були від нестачі грошей, а не від вродженого задротства :)

Просто колись раніше айті було професією субкультури і туди йшли працювати майже виключно ті кому було це цікаво. І тому найбільш задротисті в темі виглядали асоціальними для людей поза субкультури, хоча згадавши ранній інтернет чи ще фідонет все у них було непогано з соціалізацією, просто вона вся відбувалася в цьому замкнутому колі інших айтішників.
А зараз айті і як професія і як культура стала мейнстрімом — у всіх телефони і комп’ютери, всі користуються інтернетом, сервісами, магазинами. Запитаєш у фронтендщика чим він займається на роботі — і всі можуть зрозуміти, а раніше що робишь: «патчу KDE под FreeBSD» і далі розмова вже якось і не просувається.

раніше що робишь: «патчу KDE под FreeBSD» і далі розмова вже якось і не просувається.

А типа «шабрю по плите» — оно офигенно понятнее для обічного человека?

ну зараз навіть тьолочкі з губами люблять айті і розбираються в інтернетах.

А типа «шабрю по плите» — оно офигенно понятнее для обічного человека?

Ух ти! Більше 20 плям у квадраті 25×25 мм виходить? А як фарбу використовуєте класичну берлінську лазур чи щось новомодне? :)

а що ви шабрили щоб на плиті?

а що ви шабрили щоб на плиті?

какое то учебное пособие. слесарь из меня так себе :)

у всіх телефони і комп’ютери, всі користуються інтернетом, сервісами, магазинами

І коли по телефону кажеш
— На сайті такомуто завантаж такий то файл ( кажеш де саме той файл ) , заархівуй і скинь мені на мейл...
У відповідь : «Ти що, я ж не програміст!»
😂

Ви переоцінюєте можливості пересічних, чим старше або далі від столиці — тим гірше, навіть молодь іноді дивує:)

100% населения пользуется водопроводом и розетками
но дай бог чтобі они умели хотя бі лампочку поменять, не говоря уже о розетке/прокладке/картридже.

Так відкрити файл, занести дані, заархівувати, відправити комусь.
Це обслуговування, чи «кран відкрити»?

Це примітивна дія, якщо ми кажемо про текстовий файл, на що пересічний скаже «ой шота сложна, можна я флешку принесу».
Дружина за кілька років в поліграфії вже купу таких персонажів бачила, при чому майже ніхто і не намагається чомусь навчитися:)

вы точно уверены что в полиграфию приносят «текстовые файлы»?

Я мав на увазі всякі .doc і тому подібне, але ви не повірите, що тільки люди не приносять — хоч .txt, хоч .gif, ще краще документ.exe, а тут мені розказують що пересічні в айті шарять:)

Вот видите, даже вы, айтишник, говорите одно — а имеете в виду другое. После этого вы ожидаете, что человек, который знаком с компутером «по верхам» поймет, что вы от него хотите?

вообще, неточность в терминологии и определениях меня выбешивают с завидной регулярностью, когда приходится разгадывать ребус «что же имел в виду человек, когда говорил ЭТО»

Тому що я людина і можу помилятись або дозволити певні неточності, але навіть так ця теза не підтверджується:

у каждого дома по дцать телефонов/телевизоров/прочей аппаратуру. холодильники, роботі пілесосі и прочая фантастика.
95% населения в состоянии только поменять батарейки в пульте. Не вижу ничего странного в том, что люди не знают того что, по вашему, «культура стала мейнстримом». Ві ведь тоже, хоть и программист, но не знаете где-то порядка 90% знаний из єтой культурі?

с завидной регулярностью, когда приходится разгадывать ребус «что же имел в виду человек, когда говорил ЭТО»

Мемчик always has been, не? :)

Вітання для мене на ойцій фотці напишіть.
Що, думаєте менеджер буде сам набирати?
Я б всрався 😂

Отож.
Тому казати «всі мають гаджети, користуються» то не означає вміють 😂

Якщо вже проводити таку аналогію, то це якби людина не знала як в крані відкрити саме гарячу воду чи що таке взагалі можливо :D

Отнюдь. Упаковать/вложить/отослать — єто такой себе медиум адвансед, типа как настроить счетчик тепла на правильній проток.

Та який адвансд, якщо це ізі гуглиться, це людям простіше сказати

не исключено и такое.
мне, знаете ли, тоже во многих случаях проще вызвать спеца и сказать «за что я тебе деньги плачу, за то чтобы я всё сам знал и умел?» чем начинать разбираться в какой-то ненужной мне хрени.

Упаковать/вложить/отослать — єто такой себе медиум адвансед

My point це базові навички.
Сюди ж входить ще вміння в Email, бо у нас натомість «я на вайбер скину»

Але як робивмна саппорті юзерів, то регулярно було:
Юзер каже клієнту: «Та не питання, скидуйте мені документи на вайбер»
А потім приходить з питанням: «А скажіть, я от попросив на вайбер файли. Прислали, а я можу їх роздрукувати»
А мене просто тягнуло відповісти: «А куй тебе знає, чи ти можеш, чи ні, я ж не телепат»

My point це базові навички.
Сюди ж входить ще вміння в Email, бо у нас натомість «я на вайбер скину»

Сфигали это «базовые навыки»? :)
Я вот тоже на вайбер скидываю если чо (или в телегу), и ничего, манагеры, которые хотят заработать денег — умеют пользоваться вайбером и не парятся на эту тему

А мене просто тягнуло відповісти: «А куй тебе знає, чи ти можеш, чи ні, я ж не телепат»

Это потому что ты херовый саппорт, колторый считает что он не помощник юзеру, а начальник или надсмотрщик.

Я вот тоже на вайбер скидываю если чо (или в телегу)

А ти тут до чого?

Просто питання для самого себе: «Чи взяв би на роботу помічника, для якого перераховані вище навички то є Rocket Science?»

Это потому что ты херовый саппорт, колторый считает что он не помощник юзеру

Ем, саппорт, який робить замість юзера у даному випадку.
Як на мене це хороший саппорт, але юзер від цього не стає розумнішим.
Це ж до того велось, що юзер попросив, бо типу «я знаю як вайбером користуватись», і, так, нібито знає.
Але крок вліво і все...
Це знову ж до теми «всі мають гаджети, а отже вміють»

Просто питання для самого себе: «Чи взяв би на роботу помічника, для якого перераховані вище навички то є Rocket Science?»

ну, для тех, кого я беру на работу — там требования совершенно другие
но причем тут «помощник» и «общая компутерная грамотность», с которой мы начинали?

но причем тут «помощник» и «общая компутерная грамотность», с которой мы начинали?

Ну бо ж помічник повинен мати «загальні навички»
Але дискусія не має сенсу, адже не озвучено те , що до ни входить з вашої точки зору.
Свою я озвучив.
Базове
— файли (різні, особливо офісні ) вміння редагувати , папки, пошук без затупів. Обмін, незалежно від того «як». Друк, сканування, архівування.

А далі аже буде графіка, екселевські розрахунки, бази даних (access, бо він у офісі)
Ну, якось так.
Але це нажаль для більшості здається недосяжним :(

архівування

В мене дружина фотограф, і вона клієнтам віддає результат у вигляді 2 посилань: веб-галерея і архів з повнорозмірними фотками. Так от переважна більшість не знає що з тією лінкою на архів робити

Ну бо ж помічник повинен мати «загальні навички»
Але дискусія не має сенсу, адже не озвучено те , що до ни входить з вашої точки зору.

Изначальная дискуссия началась с того, что

І коли по телефону кажеш
— На сайті такомуто завантаж такий то файл ( кажеш де саме той файл ) , заархівуй і скинь мені на мейл...
У відповідь : «Ти що, я ж не програміст!»

Как вы сюда приплели помощника — я даже не понимаю,

Просто розвиток дискусії.

Ну нехай я то кажу асистенту (вашому, чи ще чиємусь)

Ну нехай я то кажу асистенту (вашому, чи ще чиємусь)

Мой ассистент знает свою работу. Если он (ну, если быть точным — она) чего-то не знает — то очень быстро этому научается.

Ем, саппорт, який робить замість юзера у даному випадку.

Значит ты херовый саппорт, если не можешь юзеру доступно рассказать/подсказать

можешь юзеру доступно рассказать/подсказать

Юзеру, якому похєр, підказати можна.
Щоразу і щодня.
Ти не стикався просто 😂

Ти не стикався просто 😂

Да, за 27 лет в ойти и за 10 лет работы внедренцем — «я не сталкивался»

Отже стикався 😁

Именно поэтоум я больше 15 лет работаю исключительно с софтом (ну и раньше — с железом), внутри команды
а общением с внешним миром занимаются специально обученные люди.

буває. добре коли кран міцний і можна зрозуміти без інструкції))

І чим це відрізняється від будь-якої іншої кваліфікованої професії накшталт викладачів, науковців, лікарів, інженерів? Так само всі варяться у доволі закритому середовищі, і коло спілкування формується здебільшого у профільному вищі та на роботі. Вчителі, науковці, лікарі й інші так само ходили у старих светрах, бо грошей не було, плюс багато часу приділяли роботі. А потім в ІТ з‘явились гроші, і різко типовий ІТшник змінив старий светр на сири-по-500 © та дзеркалку. А «кде із фрібсд» нікуди не ділися :)

асоціальний

Це тут ключове слово. Я бачив таких огрів чоловічої статі що були в стосунках з симпатичними дівчатами, що «типовий програміст» на їх фоні буде виглядати як Ален Делон. Але вони виїжджали завдяки прокачаним софтскілам, упертості, веселості та легкому характеру. Це для дівчат куди більш важливе ніж зовнішність.
Навіть судячи по собі, у мене з зовнішністю порядок і дівчат було багато, але десь до 19 років я був нецілованим не тримавшимся за ручку цнотливком через травлю в школі через мій задротський характер і типове постсовкове виховування мамою та бабусею. Дівчата мною не цікавилися бо я був замкнений та неусміхнений увесь час. Ось після початку студентства коли я переїхав із своєї хацапєтовки в Київ, почав жити студентським життям і відчув свободу, змінив колектив із шкільного бидла на освічених студентів з усіх куточків країни то все пішло вгору.
Це при тому що я був бідним студентом і в мене в місяць було десь 200 доларів. І я ніколи не зустрічав дівчат що мені якось пред’являли за те що я їх не можу зводити в кафешку чи шось таке, ця вся ***ня існує лише десь в хайпожерських інстаграмах де бидло в коментах сереться на тему хто платити на побаченні повинен.

У светрі. Заебали со своим суржиком!

Навпаки — я розумію що усе життя був огидним жиробасом і спортивної фігури у мене ніколи не буде. Просто не готовий я витратити на це 100500 годин ще й обмежувати себе у одному з небагатьох доступних задоволень (пожерти).

так и не нужно 100500 часов тратить
удовольствие пожрать — только в голове, когда будешь воспринимать еду как необходимость а не как кайф — все быстро поменяется
от жиробаса до вменяемой фигуры проходит около года, зато жить станет намного легче (особенно когда сбрасываешь 30кг)

от жиробаса до вменяемой фигуры проходит около года, зато жить станет намного легче (особенно когда сбрасываешь 30кг)

Цілий рік нічого не жерти?! І що треба аби при цьому жити було в кайф? Хіба що сісти на хмурий!

жрать пиво с чипсиками по вечерам не получится, но голодным не останешься

Цілий рік нічого не жерти?! І що треба аби при цьому жити було в кайф? Хіба що сісти на хмурий!

Глисти заведи :)
Або анемію; я мав — худнеш на 1 кг в день, але чуєш себе як лютік-їбанутік, ходиш 4 км/г по GPS-у, бо вже від 5 км/г голова крутиться :)

Жартую — так худнути не раджу

Цілий рік нічого не жерти?

30 кг — це десь 240-270К калорій. Тобто створити середній дефіцит 800 в день за рахунок іншої дієти + трохи руху додати. 10 км прогулянка — вже 400 калорій ) Можеш собаку завести, 2 додаткових прогулянки по 5 км на ізічах ) ну і оземпік чи веговій в допомогу ))

Марихуана, только может пробить на хавчик еще сильнее

Скакалку купи :)

І стрибай. Кожного. Дня.

Кожного.

Ну, крім вихідних.

А так 5/7, як на роботу.

Окей, перші два тижні можна і через день стрибать.

Як вийдеш на 200×10 за ранок (і почнеш важити менше сотні), починай ще й бігати потроху.

Жерти можна, в принципі, те ж саме. Обмежив себе тіко в солодощах, які дуже люблю. Але тягнеться то повільно. І я перестав вечеряти. Зрештою, я не кар’єрний екскаватор, мені не треба стільки палива.

В середньому за місяць спалювалося по 5 кіло. Можна біло й більше. Але я дещо лінивий і пожрать люблю. Готувать теж.

Скакалку при весе 100+? Да ты «гений».

Я просто документацію читаю ;р

Коли ти жирозавр то скакалка безпечніша за біг. Просто тому що стрибки йдуть на 2-3см від землі. Це набагато менше навантажує суглоби. Але при цьому цей ритм дає таке потужне кардіонавантаження що просто ну.

Я бігати почав лише тоді як вага знизилась до сотні десь. Заодно й дихалка трохи покращилася з тим стрибанням. Стрибнув свої дві тищі, поки до старту дійшов то і перепочив. А потім хвилин 30 бігаєш підтюпцем собі.

Якщо маєш сходи поруч, можеш собі уявляти що ти Рокі :)

Коли ти жирозавр

У меня вес 100. На жирозавра не похож
что я делаю не так?
(но прыгать тоже нельзя, позвоночник в трусы осыпется)

Ну, Колеман взагалі 150 може важити. Але це професійна кочка, ані грама зайвої ваги. Мова ж тут про малорухливих пузанчиків, які важче ноута нічо в руки не беруть :)

Мова ж тут про малорухливих пузанчиків, які важче ноута нічо в руки не беруть :)

И ты предлагаешь им «встань и прыгай по 1000 раз»?

Ну спочатку можна й по 50. В день.

За 3 місяці цілком реально вийти на 10 підходів по 200 за заняття. І, якщо ще й не нажиратись як не в себе, бонусом буде якась та спалена вага. Залежить від.

Це все — якщо є така потреба.

В мене така потреба була, я ходив і стрибав. Коли падав дощ то бігав (окей, шкандибав більше) по сходах (10 разів на 9 поверх).

Ну спочатку можна й по 50. В день.

За 3 місяці цілком реально вийти на 10 підходів по 200 за заняття. І, якщо ще й не нажиратись як не в себе, бонусом буде якась та спалена вага. Залежить від.
Це все — якщо є така потреба.

а если нет — ты просто не хочешь © :)

Ну це не ядерна фізика.

І не якийсь там фреймворк для червонооких.

Схуднення в основі має в собі дуже просту ідею. Спалюй більше ніж споживаєш.

І всьо.

Це все можна порахувати на папірчику. Я занадто для того лінивий і по олдскулу стрибав.

В мене тут під боком компашка ендуристів пасеться. Майже всі худі як тріски. Жилаві, витривалі. Але худі. Просто тому що гоцання тим камінням та корінням в горах дає не лише гарні фотки та розповіді хто де як падав і скільки летів донизу схилом, а й порядне таке навантаження.

Чуваки з МХ-тусовки взагалі всі худі. Просто тому що ганяють не під настрій, а по розкладу. І тамошня траса з кам’яними садами це взагалі ппц. Круг зробив, втримався на моті? Мінус кілограм :)

Схуднення в основі має в собі дуже просту ідею. Спалюй більше ніж споживаєш.

І всьо.

над нормальной реализацией это идеи врачи и прочие ученые бьются много лет, пока что безуспешно
Иначе можно было бы просто не кормить человека пару месяцев — и дело сделано.

В мене тут під боком компашка ендуристів пасеться. Майже всі худі як тріски. Жилаві, витривалі. Але худі. Просто тому що гоцання тим камінням та корінням в горах

просто потому что полный человек не сможет гоцать по горам.
Вот если бы у вас был пример, когда в эндуристы приходили толстяки и худели — тогда да.
А а увас пример — когда только дрыщи идут в эндуристы
Путаете причину и следствие

Чуваки з МХ-тусовки взагалі всі худі. Просто тому що ганяють не під настрій, а по розкладу.

Ааналогично. дайте повторяющийся пример когда толстяки на байках худели .

Товстуни не худіють.
Ті, хто схуд це виняток🙄

над нормальной реализацией это идеи врачи и прочие ученые бьются много лет, пока что безуспешно

Якщо сніжинці в очі відверто сказати що вона ліниве ледащо, вона образиться, почне плакати і (настрашніше) не дасть тобі грошей. А ти не купиш собі нове Феррарі.

Всьо просто.

А сніжинок навколо — просто натовпи нелякані. І в них є гроші. Загалом субкультура сніжинок це манічка суто забезпечених людей. Серед бідноти представників цієї субкультури ти не знайдеш.

А так ти годуєш ту сніжинку казочками що вона сонечко, дитя індиго і ше якийсь гендерфлюгер і... Стрижеш.

Ти ж хочеш нове Феррарі, нє?

Вот если бы у вас был пример, когда в эндуристы приходили толстяки и худели — тогда да.

imgur.com/UHu8U1q — таке згодицця в якості пруфця? :) Десь з середини квітня 2011 року по середину грудня 2011. Судячи з розмірів та форми дірок в паску, схуд я на 6. З яких три дірки провертів вже сам.

В компанії, з якою я тоді починав намотувати свої перші кілометри, крім мене тіко один чувак був, типу, «пузатим». В свої 70 з гаком років мав невелике таке пузіко, яке було помітне тільки тому що термуха вся в обтяжку.

Так і почався мій перший етап схуднення. Причому ніякої дієти я тоді не дотримувався, традиційно жер як не в себе + солодощі. Бахнути після покатухи морозивко то взагалі було як діти в школу. Чіпси, шоколадки, вафельки? Егегей, дайте дві (миски)!

Це, звісно ж, не (мото)ендуро. Це велоендуро. Не так далеко можна за день заїхати але зате воно значно дешевше та безпечніше. Зрештою, той вел десь 15 кг важив, а не 150. Дуже важлива різниця, коли воно приліта тобі по хребту (коли це сталося в мене вже був інший вел, десь на 2кг легший).

В тому ж 11 році я випадково потрапив в тусовку яка в Україні займається розвитком велоспорту (не фізкультури, а саме спорту). Тіла навколо або «нормальні», або відверто «спортивні». Секрет простий. Регулярно катали там... Всі. Не лише спортіки, в яких режим, а взагалі всі причетні.

Другий етап схуднення в мене стартував рік тому, коли я перестав пролазити в двері улюблені штани. Раму та підвіску вела було відверто шкода гвалтувати своїми кілограмами ну я і купив скакалку. За півгодини з нею можна дуже якісно упоротися, в той час як на велі за півгодини ти лише з міста виїдеш.

Плани на власний мот в мене з’явилися відносно недавно але повномасштабка їх попсувала. Нічо страшного, це лише гроші. Вікна цілі, стіни на місті, мені цього достатньо. Гріх скаржитися, як то кажуть. Маю сподівання що та сума таки на користь пішла добрим людям. Після перемоги почну збирати їх знов. Бо захист я зібрати вже встиг :)

Якщо сніжинці в очі відверто сказати що вона ліниве ледащо,

Ох уж эти фантазёры.

imgur.com/UHu8U1q — таке згодицця в якості пруфця? :)

Сорри, но коллаж из велика и реклама ножа — это не доказательствао. Более того, нужно более одного случая, чтобы хотя бы заподозрить серию, а не единственный исключительный случай

Угу.

Ці докази не докази, доказів мало, треба більше доказів.

Саме так це і працює.

ЛІНЬ.

Я так розумію що завтра вранці я знов один займатимусь, так? :)

Чаке дивиться на тебе якось сумно та з непорозумінням.

youtu.be/FiDjYBe__AE

Саме тому його тут і нема.

Зате є скакалка.

Ці докази не докази, доказів мало, треба більше доказів.

Обїективно, на снимках: природа, реклама ножа и пояса
что она призвана доказать?

Я так розумію що завтра вранці я знов один займатимусь, так? :)

Да, потому что «ві просто ленитесь» — єто максимум «ошибка віжившего». прекрасно, что у вас всё получилось и до сих пор получается, но «случаи бывают разные».
Кому-то помогают физупражнения и нагрузка, кому-то нет — а то и противопоказаны.

Чаке дивиться на тебе якось сумно та з непорозумінням.

Да, и таких людей у нас — десяток на 7 лярдов. Разумеется, это «доступно каждому»

откуда возникает вопрос: про дольфа я слышал. про вас — ни разу. почему так? вы — ленитесь?

да он даже не представляет что такое эндуро
я за 4ч был сверху донизу мокрый (это я еще 65 кг вешу), у меня не было сил просто стоять на ногах, не то чтобы куда-то ходить.
И это еще с тем что у меня 4г стажа на 2х колесах и это была еще не ахти какая трасса, так легкие молдавские поля

да он даже не представляет что такое эндуро
я за 4ч был сверху донизу мокрый (это я еще 65 кг вешу), у меня не было сил просто стоять на ногах, не то чтобы куда-то ходить.

Т.е. вы предлангаете человеку с лишним весом и нетренированному — 4 часа экстремальных нагрузок.
Что бы что? довести до инфаркта?

Опять таки — «не каждый выдержит эндуро», не так ли?
если бы «каждый» — то все бы им только и занимались?

Т.е. вы предлангаете человеку с лишним весом и нетренированному — 4 часа экстремальных нагрузок.
Что бы что? довести до инфаркта?

ой
подними жопу и сходи прокатись
никто там с плетью не стоит и не подгоняет, устал — лег на траву и отдыхаешь, передохнул — сел поехал дальше. Это весело

Опять таки — «не каждый выдержит эндуро», не так ли?
если бы «каждый» — то все бы им только и занимались?

у тебя какой-то пунктик на хоть какие-то физ нагрузки из-за веса ?

Я худел с 94 до 80 при росте 172 за 3 месяца. В основном на дифиците калорий. Еще иногда ходил на работу и с работы по часу. Уже не помню сколько раз в неделю. Пробовал тогда бегать. Болели колени из-за этого. Пришел тогда к выводу, если человек сильно толстый, то нет смысла убиваться спортом. Можно заниматься, но чисто для себя, для удовольствия. Если хочется кардио и быстрее похудеть — ходьба самое то. Устал — иди медленней. Сильно устал — сядь на маршрутку) Абсолютно щадящий режим

я сполз с 105 до 60-62 за год примерно
также, сначала просто ходил, потом начал наматывать по 10-15-20-30 км в день. в весе 75-80 уже прям хотелось бегать. Бегал, но не длительное время, а интервально 2-4 минуты желательно с небольшим подъемом, дальше пешком 5-7 минут. Если по дороге попадались турники — то не пропускал обычно
ходить на работу самое оно, раньше правда было далековато ~12км. Сейчас 4км — на машине только в дождь/снег/болото

я сполз с 105 до 60-62 за год примерно

А шкіра?
Півроку досить, щоб «стяглась»?

да примерно за пол года вытянулась
повезло что не было растяжек

ой
подними жопу и сходи прокатись

Я бы попробовал, но подвижность моего позвоночника не позволяет мне ездить на велосипеде в иной позе, кроме как «положение на троне».

у тебя какой-то пунктик на хоть какие-то физ нагрузки из-за веса ?

Лишнего веса у меня совсем немного.
А вот физические нагрузки мне противопоказаны.

у тебя прицел сбит, скакалку можно юзать при почти любом весе
да и 100+ это не жиробасы

У меня папа давно пробовал прыгать в квартире на скакалке. Соседи снизу жаловались, что у них штукатурка с потолка сыпется. Просили, чтобы не прыгал)

удовольствие пожрать — только в голове, когда будешь воспринимать еду как необходимость а не как кайф — все быстро поменяется

просто не толстей.jpg

если у человека проблемі с гормонами, обменом веществ, етк — что делать?
обічно говорят — «иди к врачу».
но, оказівается, можно просто потерять удовольствие от еді (ну там, не знаю, жрать разную несъедобную отвратительную хрень)

если у человека проблемі с гормонами, обменом веществ, етк

Галімі відмазки. По собі знаю😂

Галімі відмазки. По собі знаю😂

да? А я вот, к примеру, после того как мне поменяли препараті — похудел, хотя единственное что поменялось — єто препарат
но согласен, єто галимая отмазка, просто надо захотеть ©

но согласен, єто галимая отмазка, просто надо захотеть ©

imgur.com/...​abeouf_just_do_it/5ql0P5F

І як? Поділись секретною програмою☺️

Краще послухаю людину у якої більше досвіду

Ой, инстаграмній блогирщик! какая прелесть!
а я думал что на тему гормонов и прочего обмена веществ — лучше у єндокринолога спрашивать...
Но, конечно, у каждого могут біть свои авторитеті

Краще послухаю людину у якої більше досвіду

Блядь :)
Поищите на в єтом треде слово «кортизол».

Послухай відео🤦‍♂️ Там теж кортизол згадується.

Послухай відео🤦‍♂️ Там теж короизол згадується.

Вот именно, дружок, вот именно :)
я про кортизол тут уже писал. но, разумеется, я не авторитет :)

фактически, вот этот «недосып», «переедание» — это всё (чаще всего) следствие переизбытка кортизола, который в свою очередь следствие стресса (который, кстати, многие «заедают» — привет от наших рептилоидных предков. От них же у нас любовь к сладкому)

От і замкнутий круг. Почитай відгуки. Там реально купа позитивних результатів. У кого немає результатів — той просто лінива жопа

От і замкнутий круг. Почитай відгуки. Там реально купа позитивних результатів. У кого немає результатів — той просто лінива жопа

Отзывы на что и результаты на что?
на действие кортизола? Я и так знаю о нем (не всё, конечно, но базовый минимум)
на то, что его можно победить немедикаментозным путём? Ой сомневаюсь, если пошли проблемы — то только таблетки.

Але ж гугленіє «як тримати кортизол у нормі» веде до здорового способу життя, сон, не перенапружуватись.

Коротше кажучи то, що й завжди рекомендують.

Чи то мова про те, що умовна людина до 35-40 херила себе, а потім «ой»?

Але ж гугленіє «як тримати кортизол у нормі» веде до здорового способу життя, сон, не перенапружуватись.

Коротше кажучи то, що й завжди рекомендують.

Чи то мова про те, що умовна людина до 35-40 херила себе, а потім «ой»?

Там речь идет о том, что нужно делать, да
Диета, не напрягаться, ЗОЖ, вот єто вс’.
потому что таблетки, которіе полагаются в комплекте к єтому всему — может віписать только врач. а если их «віпишет» блогер, а зритель от єтого помрет — блогеру прилетит по жопе. Поєтому блогері и сайті советуют то, что не повредит — и исходит из здравого смісла
Да, надо диета, надо ЗОЖ/Сон/отдіх
И да! Иногда (а может — и довольно часто) єто помогает (или по крайней мере — сильно облегчает) жизнь.
но как правило — физиологию не обманешь, и надо к доктору — которій пропишет диету етк — и правильніе таблетки. И єффект будет лучше, чем просто от таблеток.

я вот не в первій раз сижу на диете. раньше толку біло 0
а вот с доктором и таблетками — толку есть
без таблеток — сахар 12-15
с не совсем теми таблетками — сахар 8-9
с теми таблетками — сахар 6-7 (практически норма)
во всех 3х случаях — одна и та же диета. и не помогает
Таблетки разніе — помогают.

Ну, так.
Хтось пігулки, хтось БАДи, хтось Гербалайф і так далі...
І добре, шо є вибір.

и надо к доктору — которій пропишет диету етк

Без образ, щось я Комаровського згадав 😁
Шютка

Без образ, щось я Комаровського згадав

Смотрел его редко, если честно
но из того что я видел — человек рассказівал обїективно правильніе вещи. У нашего народа (тм) к сожаление ОЧЕНЬ НИЗКАЯ грамотность в плане лекарств
«Дайте мне какой-то антибиотик посильнее, для профилактики насморка» ©
а комаровский рассказівал о том что а) соблюдайте гигиену и рекомендации врачей б) слушайте врачей
(да, есть врачи жопощники, согласен, которіх слушать — смерти подобно)

Комаровсьеий чисто як блогер.
Нічим не зашкодить.
Чи допоможе — хз.
Дивак та й усе.

Про

слушайте врачей

Мені лікар одного разу казала: «Щоб достовірно знати, краще консультуватись по черзі у різних лікарів. Бо ніколи не знаєшхто тебе хоче вилікувати , а хто на тобі заробити»

От і верь после етого людям 😂

Антибіотики... Я так часто чую, що їх прописують, що вже і не знаю.
При ковіді теж намагались нима напхати по максимуму

От і верь после етого людям 😂

я прямо писал

(да, есть врачи жопощники, согласен, которіх слушать — смерти подобно)
Комаровсьеий чисто як блогер.
Нічим не зашкодить.
Чи допоможе — хз.
Дивак та й усе.

Скорее — как популяризатор медицины. вы сильно недооцениваете весь тот кошмар, который творится в головах людей.

Антибіотики... Я так часто чую, що їх прописують, що вже і не знаю.

Ключевое слово «прописывают». Врач. А так то народ его просто жрет, «ну оно же сильное, помогает!» ©

Вообще говоря разница между «не следовать рекомендациям врача» и «следовать рекомендациям врача» — это разница между «приобрести устойчивость к большинству распространённых анальгетиков/обезбаливающих и всё равно страдать от болей» и «раз в пару-тройку месяцев принимать таблетку цитрамона в качестве обезбаливающего»

Ключевое слово «прописывают». Врач. А так то народ его просто жрет

Тому і жре, бо лікар прописує коли треба і не треба.

как популяризатор медицины

У світі де

есть врачи жопощники

Важка справа

Хтось пігулки, хтось БАДи, хтось Гербалайф і так далі...
І добре, шо є вибір.

БАД/Гербалайф/Гомеопатия.
Плохо что ЕСТЬ такой вібор.

Я от послухав від жителів Европи як воно там....
То, мало чим краще 🙄
Отже Народна медицина буває остання надія...
Prince, George Michael померли від пневмонії, Карл!

Але, кого я намагаюсь надурити?
Ніхто вічно ще не жив.

Я от послухав від жителів Европи як воно там....
То, мало чим краще 🙄

У них как раз нормально.

Отже Народна медицина буває остання надія...

Угу. когда роженице дают жевать щетину, для облегчения болей, или в родовой канал суют сахар, чтобы выманить ребёночка, который не хочет выходить

Prince, George Michael померли від пневмонії, Карл!

Потому что пневмония — сложное заболевание, и только благодаря медицине оно стало не таким смертельным, каким было.

У них как раз нормально

Я теж так думав, а виходить, що в нас простіше.

только благодаря медицине оно стало не таким смертельным, каким было

Угу, лиш вони взяли і померли...
Напевно виняток, але ж

Угу, лиш вони взяли і померли...
Напевно виняток, але ж

Совершенно верно. Исключение.

Я теж так думав, а виходить, що в нас простіше.

Тут можно много спорить. но если обратится к статистике по максимальной продолжительности жизни, к-ву заболеваний и так далее — то видимо европейцы всё таки что-то делают правильнее нас.

статистике по максимальной продолжительности жизни, к

Імхо там окрім медицини є ще фактори.

Просто прикол у тому, що неодноразово чув про ЕС, що там до лікаря записуєшся за місяць +...
Натомість у нас заплатив приватному і усе.
А на питання: «А, що у Вас там не можна заплатити і усе?»
Чомксь або не розуміють, або виявляється, шо такий візит коштує 500 евро, що как бі овердохрена.

Просто прикол у тому, що неодноразово чув про ЕС, що там до лікаря записуєшся за місяць +...

да, есть такое

Натомість у нас заплатив приватному і усе.

И он прописал тебе фуфломицин в таблетках.

И он прописал тебе фуфломицин в таблетках.

Тобто інший лікар, «бесплатний» такого не зробить?

Тобто інший лікар, «бесплатний» такого не зробить?

Может да, может нет. не знаю
что чотко знаю — платный доктор получает деньги за то что ты к нему приходишь. и чем чаще приходишь с чем более тяжелой проблем — тем больше денег он получает

А безкоштовний не отримує нічого, то ж йому може бути похер.
Звичайно є винятки.

Хєрасє, «від пневмонії». Пневмонія, якщо не помиляюся, по смертності на третьому місці після онкології і серцево-судинних захворювань.

Це коли тобі 20 і ти здоровий бичок, то це може і таке собі, а коли тобі 35 і ти програміст вже за 50, то це дуже серйозна хвороба, особливо для ослаблених і малорухливих людей.

Хєрасє, «від пневмонії»

....

вже за 50, то це дуже серйозна хвороба, особливо для ослаблених і малорухливих людей.

Ви напевно недогледіли імена тих, хто помер.
Prince and George Michael.
Малорухливими та ослабленими їх не назвати.
Та й з грошами проблем не було, а себто з доступом до медицини.

Я кажу взагалі за пневмонію, дуже серьозна хвороба, особливо для людей у віці.

На рахунок ослабленості Принца та Джорджа Майкла — можу припустити (я не знаю, а гуглити лінь), що вищезгадані особи вживали надміру деякі цікаві речовини, або, наприклад, алкоголь. Що дуже ослаблює організм.

Я кажу взагалі за пневмонію

Про взагалі то точно.

що вищезгадані особи вживали надміру деякі цікаві речовини, або, наприклад, алкоголь.

Без цього ніяк.
Але напевно ніхто не взнає.
Скорше за все вони не бігли до лікаря від кожного чиху

Prince and George Michael.
Малорухливими та ослабленими їх не назвати.

Ослабленними — запросто.

Та й з грошами проблем не було, а себто з доступом до медицини.

Медики — не всемогущи

я_просто_люблю_пожрать.webp

если у человека проблемі с гормонами

обычно из 100 жириков проблемы с гормонами — ну у одного мб. еще у одного мб хроника. Остальные 98 — просто любят пожрать и класть они на все хотели

обменом веществ

откуда он возьмется ? если у большинства физическая нагрузка — это приехать в парк на машине и пройдясь 100 метров взять себе дабл капучино с сиропом и пройдясь еще 5 метров усесться от «усталости» на скамейку ?

но, оказівается, можно просто потерять удовольствие от еді (ну там, не знаю, жрать разную несъедобную отвратительную хрень)

очень много людей имеют дурные пищевые привычки, которые просто и легко лечатся:
— нет контроля порций
— нет контроля времени приема пищи
— нет понимании разницы между мусором и едой

обычно из 100 жириков проблемы с гормонами — ну у одного мб.

почитайте про кортизол.

есть у некоторых людей отклонения, я же не спорю.
но отклонения есть ну допустим у 5-7%, у остальных — все нормально. Не нужно отмазываться врачами, гормонами, широкой костью или еще чем-то.
если проблемы кортизола связаны с частыми стрессами (допустим на работе), есть опять же два простых варианта:
— сменить работу
— забить на работу (это так просто, просто ложишь х*р и все становится отлично)

но отклонения есть ну допустим у 5-7%, у остальных

У 50-70% отклонения. У 5-7% — серъезные, требующие немедленного лечения.

Не нужно отмазываться врачами, гормонами,

разумеется. Сила воли, «ты просто не хочешь» и прочие чудеса медицины.

есть опять же два простых варианта:
— сменить работу
— забить на работу (это так просто, просто ложишь х*р и все становится отлично)

просто купи себе дом.jpg

У 50-70% отклонения. У 5-7% — серъезные, требующие немедленного лечения.

да, у 110% отклонения

разумеется. Сила воли, «ты просто не хочешь» и прочие чудеса медицины

дисциплина, а не сила воли. Сила воли не нужна когда ты жрешь печеньки

просто купи себе дом.jpg

да, вот так просто.
А нет подожди, мы будем в постоянном стрессе 25 дней в месяц, а оставшиеся 5 дней потом будем бегать по врачам с диагнозом повышенный картизол и ожирение
стрессы на работе есть и бывают, но если они постоянные — меняйте что-то

да, у 110% отклонения

На сегодняшний день около 25% людей страдают заболеваниями эндокринной системы. ©
Это то что надо лечить.
те, у кого просто "что-то не в порядке"/"необследованные" — их чуть поболее будет

дисциплина, а не сила воли. Сила воли не нужна когда ты жрешь печеньки

А ты из тех ебалаев, которые считают что вполне себе можно бегать с травмой ноги? вон люди же бегают, а если кто не бегает — то у него просто дисциплины не хватает? :)

А нет подожди, мы будем в постоянном стрессе 25 дней в месяц, а оставшиеся 5 дней потом будем бегать по врачам с диагнозом повышенный картизол и ожирение

Да, видимо из этих ебалаев :)

стрессы на работе есть и бывают, но если они постоянные — меняйте что-то

как насчет «стресс из за войны»? «Просто переедь за границу»? :)
как насчет стресса — дети там, соседи? «хочешь, я убью соседей, что мешают спать»? :)
Стресс он бывает разный, не только из-за работы. Бывает комплексный, конда ни работа, ни семья, ни война по отдельности так уж сильно не влияют, но в целом оказывают негативное воздействие
бывают заболевания, которые провоцируют выработку кортизола (просто не болей! ©)
Бывают наследственные причины/предпосылки (просто поменяй себе наследственность! ©)

Не иди на поводу у «ошибки выжившего». Существуют тысячи причин и ситуаций, и далеко не все можно победить «дисциплиной» — иначе так бы и делали
«А вот я...»! Да, тебе повезло. У тебя была не депрессия, а просто недостаток глюкозы в организме — и потому плохое настроение. Ты поел — тебе полегчало. (это если брать классический пример «возьми себя в руки, тряпка депрессивная!»)

На сегодняшний день около 25% людей страдают заболеваниями эндокринной системы. ©
Это то что надо лечить.
те, у кого просто "что-то не в порядке"/"необследованные" — их чуть поболее будет

о, уже к 25 подтянулись. еще чуток и будет 10
у половины людей страдающим лишним весом диагноз только один — любовь к холодильнику, не нужно сложные диагнозы искать

А ты из тех ебалаев, которые считают что вполне себе можно бегать с травмой ноги? вон люди же бегают, а если кто не бегает — то у него просто дисциплины не хватает? :)

можно ходить ведь ? не ? спустя какое-то время начать по немногу бегать ?

как насчет «стресс из за войны»? «Просто переедь за границу»? :)

дважды прилетало рядом с работой, делали крышу/ворота/оптику. Я что-то могу тут изменить ? нет ? зачем мне стрессовать тут ?
если не можешь привыкнуть — да выезжай. У меня есть знакомые которые принципиально не хотят выезжать, хотя имеют бумаги

как насчет стресса — дети там, соседи? «хочешь, я убью соседей, что мешают спать»? :)

у меня ребенку 4 месяца и ремонт в соседней квартире. дальше что ?

Стресс он бывает разный, не только из-за работы. Бывает комплексный, конда ни работа, ни семья, ни война по отдельности так уж сильно не влияют, но в целом оказывают негативное воздействие

есть люди, у которых 20 минутная поездка заканчивается тремя стрессами, потому что тут его не пропустили, тут впереди вот этот едет не так как нужно, а вот там сзади слишком близко ко мне подьехал
на вопрос зачем вы это делаете и не можете вы просто забить на это и ехать без волнений — ответа нет

Да, видимо из этих ебалаев :)

ебалай, я тебе это все говорю, потому что я уже прошел всех врачей и все «диагнозы», пол года я по врачам ходил

я уже прошел всех врачей и все «диагнозы», пол года я по врачам ходил

О да. Вони вміють. У кожного лікаря свою болячку знайдеш. Добре що зараз появляються адекватні лікарі які радять змінити спосіб життя замість таблеток.

які радять змінити спосіб життя замість таблеток.

А есть еще лучше — они по результатам наблюдений меняют таблетки — и утренний сахар падает с 12 до 6,7

У кожного лікаря свою болячку знайдеш.

Це було ще в Джерома К. Джерома, «Троє в човні».

«Я почав прямо за алфавітом. Прочитав про анемію і переконався, що вона у мене є і що загострення має настати через два тижні. Брайтовой хворобою, як я з полегшенням встановив, я страждав лише в легкій формі, і, будь у мене вона одна, я міг би сподіватися прожити ще кілька років. Запалення легенів виявилося у мене з серйозними ускладненнями, а грудна жаба була, судячи з усього, вродженою. Так я сумлінно перебрав всі букви алфавіту, і єдина хвороба, якої я у себе не виявив, була пологова гарячка.»

Там ж було і про то як це лікувалося.

Там ж було і про то як це лікувалося.

Угу. Солнце, воздух и вода
И ожидаемая продолжительность жизни 45 лет

о, уже к 25 подтянулись. еще чуток и будет 10

читай вниматочно то что я писал изначально

. У 5-7% — серъезные, требующие немедленного лечения.

И что я нашел в статистике

На сегодняшний день около 25% людей страдают заболеваниями эндокринной системы
у половины людей страдающим лишним весом диагноз только один — любовь к холодильнику, не нужно сложные диагнозы искать

да-да-да, «они просто не хотят» ©

можно ходить ведь ? не ? спустя какое-то время начать по немногу бегать ?

Зависит от вида травмі ноги, не так ли? Например, с переломом — не слишком и побегаешь. А вот с гематомой — можно. И то и другое — травма.
Но ті живешь в мире гематом и считаешь — «у кого перелом — им просто не хватает дисциплині бегать»

дважды прилетало рядом с работой, делали крышу/ворота/оптику. Я что-то могу тут изменить ? нет ? зачем мне стрессовать тут ?

Повезло с нервами. Некоторім так не везёт.
С другой стороны, когда выключается инстинкт самосохранения и включается фатализм — это уже нервное расстройствой.

ебалай, я тебе это все говорю, потому что я уже прошел всех врачей и все «диагнозы», пол года я по врачам ходил

Если врачи были из тик-тока или инсты — охотно верю.
за полгода «пройти все диагнозы» можно только там.

Нафіг так жити? Нафіг лишати себе кайфа? Доречі не обов’язково жерти junk food щоб получати кайф. Навіть від правильно приготовленої броколі можна получати кайф.

Навіть від правильно приготовленої броколі можна получати кайф.

Добавити пополам спецiй?

Взагалі, добавляти це теж літературне слово, в словниковій статті можете подивитись на його вжиток в творах класиків української літератури.

Взагалі, добавляти це теж літературне слово, в словниковій статті можете подивитись на його вжиток в творах класиків української літератури.

Кстати, по ссылке — пример как раз вот такой:
" О сюди солі добавте... Сюди перцю... А ось осюди — гірчички"
Т.е. чотенько по исходному сообщению

Добавити пополам спецiй?

Схерали у романа бомбанула его неграммотность — непонятно.
На ровном же месте сагрился!
Может ему смузи недоложили или подвороты недоподвернули?

Друже, тобі не в айті треба було, а в пед. Перевіряв би зошити, домінував над третьокласниками, саме те, що треба.

Друже, тобі не в айті треба було, а в пед. Перевіряв би зошити, домінував над третьокласниками, саме те, що треба.

Дети бы его забуллили и затроллили, дети злые :(

как так ?
я не заморачиваюсь, чтобы еда была красивой / вкусной / только приготовленной / не той что я ел вчера
мне все равно, если я буду есть одно и тоже 5 дней в неделю

Знаю таких людей, які сприймають їжу як паливо, а не як щось, від чого можна получити насолоду і кайфанути. Вони лишені ще одного дофамінового стимулятора порівняно з іншими людьми, при інших рівних. Тут плакати треба, а не гордитися )

Зараз тут деякі скажуть «фууу, не приведи господь жити ради їжі». Ніт. Їжа це необхідність а не забаганка, всі ми їмо 2-4 раза в день. Тому в двічі приємно коли ти ще й кайфуєш від цього, поєднуєш приємне з корисним.

«фууу, не приведи господь жити ради їжі».

Не делайте из пищи культа © 😂

Плохо у вас с цитатами, товарищ Бендер :)
На самом деле — «вкусно жрать» — это здорово.
И это не обязательно устраивать традиционные Украинские застолья с кучей жирной еды и майонеза. Немного гребешков, пару побегов спаржи, легкий соус из обезжиренных сливок — и ланч уже приятен.

+500
Поки процес пожирання все супер.
Зате потім ППЦ крадеться

Отримувати кайф. Заебали со своим суржиком!

Чтоб чувак на русском рассказывал про правильные слова и конструкции на украинском я ещё не видел.. Чего только на доу не встретишь

Чтоб чувак на русском рассказывал про правильные слова и конструкции на украинском я ещё не видел.. Чего только на доу не встретишь

Не, ну я могу :)
меня СТРАШНО бесит когда слово «рахую» употребляют в смысле «имею мнение». А так делают, ну, довольно таки часто, от руского «считаю», где оно и «веду численный учет» и «имею мнение»
в украинском надо бы «вважаю», но люди используют подстрочній перевод
Есть еще штук 5 слов, которіе так же бесят, но сразу и не вспомнить, а «рахую» — єто вот постоянно

удовольствие пожрать — в голове
а ты, вернее та часть тебя, которая волевым усилием пытается воспринимать еду как необходимость — она где находится?

в макдональдсе за углом тусит наверное

да какая там суть, Игорёк? я просто спрашиваю

я ж не психиатр и не психотерапевт, чтобы в таких делах по сути уметь разбираться

И много ты знаешь таких пацанов с раена, которые дорастают до 50к зелени в месяц? В процентном соотношении к общему числу поголовья.

Какой же бобер тошнотик, просто невероятно.

И много ты знаешь таких пацанов с раена, которые дорастают до 50к зелени в месяц?

До війни можна було прогулятися по району і порахувати: круті тачки, квартири у новобудовах (хоча б середнього класу), особняки з басейном, усілякі кафешки, сауни, шашличні, хостели.
50К зелених у місяц — це нереально для найманого працівника. Але цілком реально: для
мусорів (починаючи від дільничного), суддів, прокурорів, чиновників, зав-відділенням у лікарні, директора популярної школи, митника, СБУшників. Наливайки, закладки, сауни з дівчатами, навіть шашлична — будь-який бізнес пов’язаний з ризиком (читай — кримінал). Різноманітні секти, єкстрасенси, а також попи РПЦ і інші святоші достатньо високого рангу. А може навіть і зав-складом десь на товарній станції чи начальник банківської філії.
Математика зрозуміла: якщо за день «через тебе» проходить скажімо $200К — то зробити аби з них 1% десь «губився» (миші поїли), чи тобі йшов1% відкат — цілком реальна задача. Ось тобі $2К на день = $60К на місяць.
Отже якщо брати Харків — то людей, які піднімають $50К на місяць буде не так вже й мало: до війни може і більше 10К було. А це — десь 1% з мільйона мешканців.
От рахуй: хай будинок 12 поверхів по 4 квартири — це 48 квартир. Хай будинок — 4 під’їзди, це 192 квартири. От можна сказати що у кожному такому будинку мешкає 2 родини, які піднімають $50К. Це — умовно, тому що такі люди навряд-чи будуть мешкати у звичайному будинку. Але це показує що в Україні заможних людей не так і мало (було).
І $50К на місяць — це тільки «середній клас». Чим більше посада — тим більше бабла. Наприклад у тебе є компанія, якій ще Гепа віддав ремонтувати усі дороги у місті. І от рахуй що з кожного мільйона, закопаного у дороги — 1% твій. А ще можна постачати обіди до шкіл, меблі, лавочки для метро за 200К кожна.
Це просто смішно, коли ІТшники зі своїми навіть $10К на місяць уявляють себе «середнім класом» — вони «старші жебраки», еліта серед найманих роботяг.

Це просто смішно, коли ІТшники зі своїми навіть $10К на місяць уявляють себе «середнім класом» — вони «старші жебраки»,

Ты сравниваешь средний класс с ворами
не надо так

Пожерти не проблема, сам люблю пожерти. Стараюсь лише уникати junk food, чистого цукру, продукти з високим вмістом транс жирів.

А ось сидячий образ життя + пожерти = ожиріння.

І не обов’язково в залі пахати, можна хобі якесь знайти, бадмінтон якийсь, ролики, велосипед, скалолазення, тощо. Та достатньо просто бути активним і не сидіти.

бо їм не дають

може то проблема в українських айтішниках, які до 30-и років задротять фреймворки в квартирі з мамою і бабусею?

28% чоловіків віком до 30 років не мали сексу за минулий рік: www.joe.ie/...​ripled-past-decade-663846 .
Проблема не тільки в українських айтишників

Мені вже більше 30 років — але так: через Ковід та війну з індивідуалками у Харкові стало усе погано.
А у Чорногорії я ще навіть не шукав що тут законно і як працює ринок. Але гадаю ціни тут теж не як у Харкові.

Кста, а шо там після 41?
Як воно там, мужики?
Бо поки шось ніпанятно )))

Бо поки шось ніпанятно )))

Як раз після 30 стає усе більше зрозуміло. А у 40 — вже тренд має бути очевидний.
По-перше тіло: якщо у 10 років ще незрозуміло що з тебе вирасте, то у 30 вже виросло. І цілком проявилися усі генетичні налаштування та вади. Генетика — це те, що формує наше тіло більш, як на 50%. Подивися на себе у дзеркало у 40 — і ти побачиш і батька і мати. У 20 ти міг качатися і бути як «містер Олімпія», але у 40 ти усе одно будеш мати усі успадковані вади.
Далі ідуть суто твої власно набуті хронічні захворювання. Якщо до 30 встиг посадити печінку, чи шлунок, чи нерви — то у 40 ефекти від усього у кращому разі подвояться. Людина не може відростити нову печінку, чи підшлункову, чи шлунок, чи будь-який великий орган. Усі пошкодження — залишаюся. І у 40 навіть фанати ЗОЖ будуть мати у кращому разі 70% тих органів, які мали в 20. І відповідно на 30% сповільнений метаболізм, на 30% довше відновлення після травм та хвороб, на 30% гіршу роботу мозку...

Печінка і шлунок якраз ті органи які регенеруються. Можна половину печінки відрізати, через деякий час вона відросте. А шлунок взагалі в 70 виглядає як в 20, якщо, звісно, язву собі якусь ненаїв.

Мені під 40.

По-перше тіло: якщо у 10 років ще незрозуміло що з тебе вирасте, то у 30 вже виросло. І цілком проявилися усі генетичні налаштування та вади. Генетика — це те, що формує наше тіло більш, як на 50%. Подивися на себе у дзеркало у 40 — і ти побачиш і батька і мати

Обличча — так. Є якись загальні риси з батьком та мати.
Тіло — ні. Жодної подібності ні з татом, ні, тим більше, з мамою.

У 20 ти міг качатися і бути як «містер Олімпія», але у 40 ти усе одно будеш мати усі успадковані вади

Займаюсь спортом. Достатньо правильно харчуватися, не бухати і ходити на тренерування, щоб мати хорошу статуру.
Подивись у гугле на 50-60 літніх бодібілдерів, які розпочали тренерування у 45-55 років та їх результати.

Далі ідуть суто твої власно набуті хронічні захворювання. Якщо до 30 встиг посадити печінку, чи шлунок, чи нерви — то у 40 ефекти від усього у кращому разі подвояться

Подвоїться якщо встиг посадити і продовжуєш садити бухлом та неправильним харчуванням.

І у 40 навіть фанати ЗОЖ будуть мати у кращому разі 70% тих органів, які мали в 20

А куди ж подінуться 30% органів із тіла?

І відповідно на 30% сповільнений метаболізм, на 30% довше відновлення після травм та хвороб, на 30% гіршу роботу мозку...

Мозок працює ясно. Я сказав би навіть краще, ніж у 20. Ти бачиш ті зв’язки, які не бачив у 20, ті закономірності, які не бачив навіть у 30, і при цьому всі дитячі травми опрацьовані та осмислені до цього часу і перестають впливати на тебе.

Також почуваюсь зараз краще ніж в 20, і фізична форма зараз краща ніж в 20, і фігура зараз краща ніж в 20. Лице правда, і стан шкіри, гірший, тут нічого не поробиш.

Правда в 20 я спортом не займався і не особо піклувався про харчування. А ось те що після 30-40 можна бути здоровим і фізично активним, а не по лікарям з хронічними болячками ходити — факт.

можна бути здоровим і фізично активним

не просто можна, а бажано, дивлячись на подальшу сумну траекторію біологічного тіла..

Dad Body, доречі, зараз вважається дуже привабливим серед молодих дівчат :)

це або неправда, або не працює без фоток на яхті) ніколи це еволюційно привабливим не було і не буде саме по собі

Не буду вам показувати фото на яхті, бо це форум кодерів

це мемчик запустили із-за деяких розтовстівших голлівудських зірок.

а так дівчатам зараз дрищі із k-pop-а подобаються

Це другорядне. Ключове — високий зріст, красиве обличчя, успішність. А там кому маленьке пузіко ок, кому мʼязи, кому дріщі

Dad Body

але я кажу, що і Van Damme батько, dad body is fine 😂

41 ще норм.
а от після 45 зразу почитнається піпєц. От мені позаминулого лютого наступило 45 і буквально наступного ж дня паніслась...

45 і буквально наступного ж дня паніслась...

Be more specific, please.

Привет. В 30 я жила с мамой, которая ухаживала за лежачей бабушкой, двумя братьями без работы и папой, который зарабатывал меньше меня. С кем ты живёшь не показатель, имхо. В 31 переехала в другой город. В 32 родила двойню, вышла замуж, сейчас продолжаю работать, путешествовать — для годной жизни сгодиться?))) Мне 40. Надо сказать ,что все таки к психологу я ходила в 28-29 лет чтобы сформировать, что хочу по жизни. Удачи. Честно говоря, в жизни когда ты понимаешь, что хочешь, происходит достаточно быстро, по-моему опыту.

Підтверджую. Чітко сформовані цілі матеріалізуються з такою швидкістю, що аж лячно

Ще хотіла додати, що мами не стало в мої 34, коли я була далеко. Сумно, тож з цього боку не жалкую, що провела біля неї час.

Комрад, не кисни, все у тебя хорошо, а будет еще лучше. Ведь жив-здороа. А это главное. Только единственное скажу. Будь внимателен с женщинами. Не связывайся с РСП ни в коем случае. Если не знаком с аббревиатурой, что это, то Набирай в Ютюб «МД Мужское движение» и прозревай, пока не поздно. )))

мужскоє двіженіє — це щось про гомоєблю?

Та що ви зразу? Мужскоє двіженіє — ета пра крепкую мужскую любовью :)

Чи є життя після 30? Життя є. Якщо є цілі, власна позиція та бажання те своє життя розвивати

Я знаю дівчину незаміжню, яка живе з мамою та бабусею, це просто бінго для вас.

І думаєш, вона не мріє з‘їхати до чоловіка і жити окремо? Не з його мамою звісно

Людоньки, коли у вас з’являються діти. Про все що ви мрієте — це жити з батьками, повірте.

У мене — четверо. Ніколи не мріяв жити з батьками, повірте.

Людоньки, коли у вас з’являються діти. Про все що ви мрієте — це жити з батьками, повірте.

Ни дай бох!
А вот сплавить куда-то этих засранцев и пожить наконец самим — постоянно

А потім мати постійні конфлікти з тими ж батьками (частіше з мамою), що ти все робиш не так, бо 20 років назад рекомендації по догляду за дітьми були зовсім інші, і виховували зовсім інакше. Знаємо, проходили)

Нещодавно спілкувався із колегою-індускою, що їздила рік тому в Індію, коли була вагітна і там народжувала. Вона із багатої сімʼї. Каже їй допомогали батьки і ще 4 наймані людини: бебісітер, що жила з ними 24/7, кухарка, масажистка і прибиральниця. Я питаю то чому ж ти взагалі повернулась, ти ж планувала повертатись жити до Індії, ось як раз була б нагода. Каже, що за декілька років, як вона пожила з чоловіком в іншій країні ЄС, звикла до того, що вона з ним приймають 100% рішень щодо свого життя. А там в Індії це майже неможливо. Батьки постійно навʼязують свою думку і родинні звʼязки дуже сильні і треба постійно воювати, коли відстоюєш свою точку зору.
І, каже, навіть така сильна допомога, яка в неї була — це дуже добре, але жити окремо, коли ніхто не втручається в діла твоєї сімʼї — дуже важливо і цінно.
Ми, звісно, не Індія, але я чув безліч історій, як люди розходились, бо не могли ужитися із батьками

Палю-годноту-не-благодарите:
Поскольку много з-тов прячется дома от военкомов, то в айти офисах довольно заметно сменился гендерный баланс. Короче, если у тебя есть деньги на такси до офиса и обратно (#тыжпрограммист), то у тебя возник шанс попытать счастья в служебном романе.

Ти врахуй що половина жінок дивляться на уклоністів як на немужиків, деякі взагалі рахують їх «ничтожествами». Так що коло кандидаток звужається.

Абсолютно не так, 99% так далеки от этой темы, что даже не поймут смысл твоего комента.
«Настоящий Мужик» сейчас это тот, у кого есть деньги, тачка, раскрученый инстаграм, хайповый шмот, и тп.

Так це на першому місці. На другому місці ВСУ (не прості вояки які по коліна в багнюці, а ті які в броніках в інстаграмі позуються і пишуть пафосні пости в фб із окопа чому пішли на фронт), і уже на третьому місці уклоністи. Так що як не крути, ти аутсайдер в очах більшості дам.

Ті, про яких ти кажеш, в основному зустрічаються в ФБ, і мають вигляд тьотєнєк за 50, товстих і кричащих — «усі мужуки на фронт!» Або дівчата, виросші в родині військових.
А про іншу більшість нижче в каменті розписали

А половина жінок, що тут — з-за кордону, а інша половина — збирається! (ц)

Виглядає на те, що ситуація змінилась не тільки в офлайні
Тиждень тому поставив собі тіндер, і моя анкета без студійних або просто крутих фоток за кермом чи десь на фоні закордонних пейзажів, без указання місця праці (але хз чи ІТ тут буде більше плюс чи мінус) і з вказаним зростом <1.7 м, щоб відсікти height supremacу-сток з самого початку — навіть вона набрала уже 14(!) лайків, що дуже непоганий результат

В мене лайків анкета майже не набирала ніколи. 99% — через матчі. Тобто, якщо лайкаєш, то тіндер показує мою анкету, не лайкаєш — не показує.

Якщо взяти у подруги тіндер і полистати мужиків, то насправді створити анкету яка виділяється і привертає увагу досить легко. Зазвичай безпрограшний варіант — активні види спорту, походи, фото з собаками і котами.

Якщо коротко, для тих хто не любить багато читати то життя після 30 тільки починається.

Якщо більш довша версія то спочатку треба розібратися у собі, чого ви хочете від життя, для чого ви живете, у чому сенс життя і т.д. Для цього раджу почати читати літературу про сенс життя, різну психологічну літературу, знайти ютуб блогерів на дану тематику, подивіться та почитайте інформацію про стосунки чоловіків та жінок. Частіше бувайте на однині зі собою коли ніхто вам не буде заважати і роздумуйте про життя, задавайте собі питання для чого я живу, чи подобається мені таке життя, що зробити щоб його покращити. А стосовно дівчини — спочатку наведіть порядок у своєму житті, навчіться насолоджуватися життям, радіти кожній миті і тоді хороша дівчина швидше за все вас сама знайде, бо побачить що ви цікава, щаслива особистість. Єдине що, ця хороша дівчина швидше за все не буде користуватися великою популярністю у чоловіків, бо багато чоловіків хочуть не хорошу, а ефектну, але для вас вона буде хороша, тому що буде розділяти ваші погляди на життя, буде з вами разом насолоджуватися життям.
І ще таке — коли ви наведете порядок у своєму житті і розберетесь зі самим собою то може статися так, що ви зрозумієте, що вам і не потрібно дівчини чи жінки, вам добре зі самим собою, ви щасливі. У такому випадку можливо краще залишатися самому, а можливо ви зустріните людину котра зробить ваше життя ще щасливішим, але це вже вирішувати вам.

Якщо захочете дізнатися, що почитати, що подивитись то пишіть у Лінкедін, скину матеріал котрий мені допоміг, можливо допоможе і вам.

P.S. Я був та є у схожій ситуації з автором — живу з мамою та старшим братом. Після 30 мав схожі депресійні симптоми про життя, але все пережив і зараз насолоджуюся життям :)))

У чат заходить реінкарнація Діогена і каже «придбай собі зручну бочку — і будеш щасливий без усього іншого».

Хорошие рекомендации, я немного поразмышлял и понял, что в целом у меня все есть и все хорошо, а из девушки не надо делать смысл жизни, хотя с ними конечно интереснее, чем без них.

Так нам дуже часто нав’язують думку, що щасливим можна бути тільки з кимось, і ми дуже часто у це віримо :) Насправді все у наших руках, а точніше у голові :)
Стосовно того, що з дівчиною цікавіше — все залежить. Може бути таке, що вона зробить ваше життя на порядок краще, а може бути таке, що зробить ваше життям пеклом, при цьому там і там буде цікаво, але в обох випадках є свій нюанс :))) Тому треба дивитися, розуміти що шукати, відфільтровувати. А мати дівчину лиж би мати теж ні до нічого доброго не призведе — так мучились самі, а так будете мучитись з кимось, і ще та людина кожен день на мозги капати буде :)))
Тому якщо у вас загалом все добре, то насолоджуйтесь далі життям, розвивайтесь і все буде добре :)

Так нам дуже часто нав’язують думку, що щасливим можна бути тільки з кимось

Нет, это базовые биологические потребности, вторая ступень пирамиды Маслоу.
Это равносильно сказать: -Нам навязывают мысль, что счастливым можно быть только когда ты сытый, выспавшийся и в тепле, и на голову не падают бомбы, но это все фигня, главное твое внутреннее счастье.

Все мы животные и нами движут 2 программы: выжить и размножиться 🤔. Это фундамент и причина всех наших желаний, целей, увлечений

Нет, это базовые биологические потребности, вторая ступень пирамиды Маслоу.

Соитие — вот базовая потребность, но это первая ступень. Семья и любовь это третья, что уже не относится к базовым биологическим. Так что

Так нам дуже часто нав’язують думку, що щасливим можна бути тільки з кимось, і ми дуже часто у це віримо :)

Имеет смысл

Йди єпать москалів. І життя зміниться

Життя — це процес, а процес — це прояв енергій.
Отже, мало енергії — мало життя.
Мало життя — мало життєвих проявів.
Якась така чудасія виходить.

Сидіти у кріслі та гарно заробляти на радість мамі та бабусі — це ж чудово, але це чомусь не радує, бо ж не живить життєву жагу. А її й наразі і нема.
Де ж тут життя?...

Що робити?
У першу чергу — позбутись всього зайвого, що зовні та усередині.
Наприклад, почати з того, щоб винести за межі свого житла зайві непотрібні речі.
Це ніколи не завадить зробити.

P.S. Щодо дівчат — то тут все i просто, і складно (2в1).
Дівчина, як продовження мами та бабусі — це одне, але навіщо.
Дівчина, як продовження тебе — тобі самому це не цікаво, бо там нема енергії.
Дівчина, як яскрава особистість?
О! А це вже «тепліше»...
Але що вона із тобою теперішнім робити буде???

Суть замечания в том, что иногда мы можем на самих себя ну столько всякой всячины незаметно навешать, что жизнь становится немила.
Мы смотрим на свою жизнь, пребывая в состоянии непонимания, как со всем этим жить :)
А жить надо.
И мы будем жить.
Ибо этот трудный период пройдёт.

Но таки сперва лучше начать расчищать свою жизнь от всего лишнего, начиная избавлением от старых ненужных вещей и от вещей, которые нам так и не пригодились до сих пор.

Через пару недель мне исполнится 30, и вот давит тоска на душе, что лучшие годы уже прошли и впереди только старость и одиночество

Такие мысли бывают когда 30-ка приближается, типа бле, первая цифра возраста уже 3 и т.д ))) В 31-32 это пройдет, обнаруживаешь что прошли не лучшие годы, а в каком-то свете беззаботные годы (универ, кенты — когда вам еще не западло было пересекаться и даже приехать для этого из другого города/области) и т.д. После 30-ки видишь, что все тоже самое что и было в 27,28,29 ))) Итого депресняк пропадает, понимаешь что выглядишь норм, не старый, и до пенсии еще далеко )))
Мне кажется что в след раз эти мысли про прожитую жизнь и одиночество вернутся не раньше чем стукнет 70. ))))

Да, уже пару недель прошло после ДРа, и стало уже легче, принял ситуацию

Мне 55 лет.
Даже не знаю, что и ответить автору... :(
Да нет, наверное.
Таки напишу.
Стабильная жизнь — это хорошо, но когда её в меру.

А вот переизбыток стабильности в жизни — это таки уничтожает её тихо и незаметно: сперва наступает насыщение, потом идёт пресыщение, после следует застой, ну и депрессия.

deleted. я не в той топік написав

Посмотрел в подкасте Доу фрагмент по этому топику, спасибо, приятно за поддержку, было интересно послушать)

Бери приклад з Ажнюка. Хоч зовнішність у нього звичайна, але розумний і язик підвішений, до того ж адекватність присутня. А цього уже цілком достатньо, щоб знайти собі нормальну дівчину, а «вострєбувані» у твоєму розумінні не за гроші тобі не потрібні. Але це уже приходить з досвідом.

а можна лінк? Зазвичай я не дивлюся їхню пусту балаканину

Реально ли еще найти востребованную девушку помоложе

дивися бо сильно вострєбувані можуть болєзні різні переносити. доведеться вийти з дому до врачя а там воєнком може бути

Отримає відстрочку.
Саме з цієї причини в військкоматі демонструють залупу на комісії, якщо там щось не так — буде тимчасова непридатність.

Делить женщин на «востребованных помоложе» и «компромиссные варианты» — це жах.

Делить женщин на «востребованных помоложе» и «компромиссные варианты» — це жах.

Ну, женщины ж делят мужчин (и варианты деления бывают похлеще).
Никого это (в первую очередь — женщин) — не возмущает.

якщо не приїхав на перше побачення на машині, не відкрив двері, не купив букет квітів, не оплатив рахунок в ресторані

Якщо ми не про школярів або студентів, то де тут проблеми якісь? Ви якось по іншому представляли собі доросле життя? ;)

ой дєвачкі как жє хочєтца алігарха і на мальдіви, а нє на работу

І що тут ненормального? Мальдіви, як не крути, краще за роботу 😂

300-500 грн на таксі туди, 300-500 грн на таксі назад, 1500-2000 грн. рахунок в ресторані, 500 грн. квіти — якось багато для першого побачення (а інші так само очікуються?). Що би що? © Поцілунок в щоку получити без жодних гарантій на наступні зустрічі та довгострокові відносини? (хіба що вона очікує наступні зустрічі не гірші а то і кращі)

Ну ІТшини ок, можуть таке собі позволити, і то 10 подібних побачень в місяць і уже суттєвий удар по бюджету. А як простим хлопцям і мужикам виживати з зарплатою 10-20 тис. в місяць? Як їм вести «доросле життя»?

10 подібних побачень в місяць

Що це за діч? Якщо це конвеєр, то тоді просто сиди у кафешці й приймай по черзі кандидаток, як на співбесідах 😂

300-500 грн на таксі туди, 300-500 грн на таксі назад

Мова наче шла про авто, а не таксі, чи як? Тоб-то мова про повсякденний транспорт, а не щось екстраординарне.

Як їм вести «доросле життя»?

Так у них, мабуть, своє «доросле життя», нічого про нього не знаю, але якось справляються д

Що це за діч? Якщо це конвеєр, то тоді просто сиди у кафешці й приймай по черзі кандидаток, як на співбесідах 😂

Так я про ту саму кандидатку, а саме про конфетно-букетовий період. Якщо ти на перше побачення за нею на машині з квітами заїхав і повіз в не самий дешевий ресторан, то від наступних зустрічей вона буде очікувати не меншого. Чи на друге побачення ти її в пузату хату на маршрутці повезеш чи на каву з круассанами? )

Мова наче шла про авто, а не таксі, чи як? Тоб-то мова про повсякденний транспорт, а не щось екстраординарне.

А якщо свого транспорта нема? Так по твоїй матріархальній логіці за дамою треба на таксі їхати, і потім назад таксі викликати. Обов’язково з квітами.

У мене особисто логіка проста. Якщо якась подія (8 березня, валентин, день народження), чи погана погода, то можна на таксі да і в хороший ресторан. А для рядових зустрічей, потусити, і тим більш перше побачення, можна і скромніше. Головне весело провести час разом насолоджуючись компанією друг друга, а не показушно грати в принца і принцесу і кидатися дешевими понтами.

Я б на перше побачення запрошувала на каву з круасанами. Якщо дівчина цінує хлопця, як людину, то все пройде ок. Якщо прийшла за грошима — то й навіщо вона потрібна?

Якщо ти на перше побачення за нею на машині з квітами заїхав і повіз в не самий дешевий ресторан

я тому і кажу, що не треба щось надзвичайне вигадувати — просто робиш те, що і звичайно (ну або трохи краще), тоб-то ведеш у той ресторан/кафешку, куди сам ходиш на вихідних, приїзжаєш так, як завжди на зустрічі, і «додаткових» витрат буде хіба що на квіточки (не треба весільних букетів й не буде дорого) або цукерки.

А якщо свого транспорта нема?

щіт хепенс © якщо «бідний студент», то можна й на метро/трамваї, і призначати у відповідних місцях побачення (у ТЦ наприклад, всередині, де не видно як ти приїхав).

по твоїй матріархальній логіці

прям ржу :) тоб-то мужику мати тачку — це матріархальна логіка? а патріархальна це яка? маршрутка наше всьо, чи взагалі педалі крутити?

якась подія (8 березня, валентин...

оце так ПОДІЯ!!! шо за таргани у вас там у мізках? нашо дозволяти маркетологам та тупим забобонам керувати своїм життям? Подія — це для тебе побачення з обраною тобою дівчиною у обраний тобою час, а не нав’язане незрозуміло ким «свято»

весело провести час разом насолоджуючись компанією друг друга, а не показушно грати в принца і принцесу

саме так. а про показушні понти це ви тут пишете. будьте собою і все. але, як на мене, дівчина у 25+ вже не готова на «рай у шалаші», тому навряд захоче будувати серйозні стосунки із чоловіком, в якого не має авто, чи який не може раз на тиждень сходити «аут фор діннер»... ми взагалі тут про айтішників чи про кого?

У тебе роздвоєння особистостей. То ти пишеш що за дамою обов’язково треба на машині/таксі заїжджати з квітами, якщо ти не лох. Потім пишеш що треба залишатися собою і бути простим. Визначся вже. Я то якраз простий, на таксі в булочну не їжджу, їжджу може раз в місяць. Не те що я не можу позволити, можу, просто дико викидати 500+ грн в день на транспорт, краще задоначу кудись і в метро спущусь, корона не спаде.

за дамою обов’язково треба на машині/таксі заїжджати з квітами, якщо ти не лох

ти щось трохи не так зрозумів: якщо ти «не лох», як ти сам висловився, то ти просто їздиш на авто — на роботу, у справах, в магазин, а не тільки «за дамой» :)

треба залишатися собою і бути простим

а що «непростого» у власному авто та кафе/ресторані у вихідні, для середнього айтішніка?

в метро спущусь, корона не спаде

«корона» тут взагалі ні до чого. якщо тобі подобається на метро, то нічого страшного. деяким дівчатам/жінкам теж може подобатися. але якщо дівчині не подобається штовхатися у транспорті, то скоріш за все вона не захоче заводити серйозні стосунки з чоловіком без авто.

але ж чоловік поруч не 100% часу, як вона сама кудись добирається?)

тут мінімум 4 опції:
1) жити у місці, де все необхідне (типу садочок/школа, магазин, кав’ярня, салон краси, спортзал, етк) в пешій досяжності, а інше — дивись пп. 2-4 нижче;
2) своє авто;
3) таксі (особливо, якщо рідко потрібне);
4) возить чоловік (або найманий водій, але це не для кодерів мабуть).
П.С. якщо чоловік не може забезпечити жоден з варіантів вище, то шанси на відносини суттєво знижуються

добре, допустим, А ДО чоловіка, який це все (ок, думаю пріорітетно 1+2, потім вже 4(видно чоловіку час нікуди дівати) забезпечував, як вона жила? вдома на жопі?)

як вона жила/живе не має особливого значення для того, як вона хоче жити з чоловіком, з яким хоче будувати стосунки. ми ж про це наче говоримо, ні?

ось тобі аналогія: ти працюєш в галімому офіці у «рога та копита», але шукаєш нову роботу — нормально, якщо ти будеш обирати нормальну компанію, з пристойним офісом, а не міняти «шило на мило»? ти ж на співбесіду (побачення) ходиш для того, що б щось змінити у своєму житті на краще, так?

не думайте, що я вас не розумію: соцліфт, гіпергамність, меррі-ап, оце от все)

просто якось не прикольно, що змінити життя на краще вона хоче не своїми зусиллями, а щоб на блюдечку дали (тут аналогія зі співбесідою троха слабшає, бо все одно на новій найкразий в світі роботі доведеться працювати))

Ну знаєте, будувати відносини — це теж доволі значні зусилля. Але мене більше дивує якесь негативне відношення до простого бажання жити краще. Ми ж тут навіть не про мільонерів, а просто про звичайних ІТшників із доходом у пару тисяч доларів на місяць — такі собі «принци» 😂
Ну й останнє: я ж просто констатую простий факт і пояснюю, чому у приїхавшого на маршрутці на побачення менше шансів завести відносини, ось і все. А якщо ви вважаєте це несправедливістю — ну що ж — life’s not fair ©

де ви побачили негатив до бажання жити краще?) ми всі тут зайняті ± тим самим, діти митників і політиків рідко йдуть в СТЕМ.

просто мені здається, в «бажанні жити краще» є німе «за чужий разунок», чи я помиляюсь?

Ви намагаєтесь звинувачувати жінок у меркантильності, чи взагалі натякаєте на оте обіженське та неполіткоректне про «усі баби ... леді»? З таким підходом тільки такі б... і світять, і то не факт

Даже в Киеве метро нет на Троещине, Борщаговке, ДВРЗ, Конче-Заспе и многих других интересных местах.

Мы с женой на первом свидании зашли в Макдональдс, потому что очень замёрзли гулять на улице и он был ближайший. И я был на тот момент безработный 20+ лет. Ну и ничего страшного вроде.

Що це за марнотратство) 2 кави або 2 келиха вина та піроженко — не дуже дорого

Ну по правді в соцмережах багато хто пробує робити контроверсійний контент, бо він добре залітає, а не тому, що справді так вважають.

Люди в принципі вибирають романтичних партнерів за якимось своїми критеріями і те, що ці критнрії існують не є чимось прямо поганим. Звичайно є і специфічні побажання, які можуть шокувати представника «прілічного общєства» ось як у автора чи утриманок із ваших знайомих, але не бачу тут причини накидуватися з непотрібним нікому моралізаторством — «кожен дрочить, як він хоче» :)

Я не знакома с такими женщинами.

Ну а я не знаком с такими мужчинами, которые делят
И кому теперь верить?

Нікому, просто прийняти факт, що навкруги жах :)

Да вот же прям в этой теме мадам проводит ассоциацию между мужчинами и едой

Якщо у вас є вибір істи усе чого хочеться, то нема необхідності істи смажених щурів, сушених хробаків, і ароматні кислі помиі
Можна повечеряти борщем, або фуагра, або шматом гарного м’яса з кровью

Можете познакомиться)

Вы не понимаете, это другое. Женщинам можно, потому что стрелочка не поворачивается. Учите матчасть.

sovet.kidstaff.com.ua

Велком, майже кожен день з’являються подібні теми

какую б реакцию вызвал такой пост?

Якщо тут — то скоріш за все потік дікпиків у особисті

Нє, ну якщо серйозно — то тонну хейту від інцелів і ± ті самі поради від інших

Це тому, що вони уже жизнь бачили, на відміну від автора. Нічого, це пройде. Я у третьому класі теж хотів ламборгіні, але потім перехотів

Вот, свіжак:
sovet.kidstaff.com.ua/question-3315346

Мадам обідилась що на перше побачення повела чувака в ресторан і замовила собі шампанське з устрицями, а той не заплатив, сказав що таку «ярку мадам» не потяне, заплатив за себе і пішов. А мадам в шоці, так як для неї це стандартний ресторан в якому вона через день їсть і устриці за «смішні 400 грн.» її стандартне замовлення.

Можливо, в цій історії чоловік шукав матеріальну підтримку, а не пропонував? :))

Да пофіг скривала не скривала. Просто он ці дешеві понти і запроси сучасних дам... Брендова одежа, не тому що вона брендова, а тому що їй типу «подобається», устриці з шампанським через день не тому що це дорогий, пафосний делікатес (в Україні), а тому що їй типу «подобається». Блін, да кому можуть устриці подобатися? Це делікатес який раз-два спробувати як апертайзер і все, і точно не повноцінна їжа. Не кажу що це несмачно (хоча для більшості людей устриці це таки фє), просто в українських ресторанах половина меню буде в мільйон раз смачніше і ситніше, ніж парочка устриць. Але ж це буде не так пафосно як устриці, що інші подумають включаючи офіціанта, подумають що з села приїхала (хоча так воно по факту і є).

Блін, якось ходив на побачення з такою яркою дівчиною. Знімає квартиру в центрі за 7к (коли подібні квартири чуть в стороні але все-рівно близько до центру тоді коштували 3-4к), при цьому попросила заїхати на таксі коли ресторан в 5 хв ходьби від її дома, вся така нафуфирена, ярка, в дорогих шмотках, но в той же час нила що грошей немає і доводиться у батьків позичати у яких якійсь бізнес в глуші. Коли поняла що мене не зацікавила, так і сказала: «не для того я із села виїжджала щоб жити за межами центра Києва».

устриці з шампанським через день не тому що це дорогий, пафосний делікатес (в Україні), а тому що їй типу «подобається». Блін, да кому можуть устриці подобатися?

мені подобаються устриці.
і це не «дорогий, пафосний» делікатес. в метро від 30 грн/шт., якщо вже так казати.
і так, для мене теж нормально в ресторані взяти саме устриць та, наприклад, добре бельгійське пиво (а це 150-200 грн. бутилка 0,33 в ресторані).
і я теж не розумію, що в цьому не так.
у всіх людей різні смаки.

Ох уж ці маніпуляції спочатку написати про ціну в метро 30 грн., а потім писати про ресторан. Називайте тоді ресторанну ціну. А то так можна сказати: не розумію чим вам не подобається карбонара в ресторані за 400 грн., вот паста в сільпо від 30 грн. за кілограм коштує.

Ну і ви же не через день як та мадам в устриці їсте, і не в метро. Я не спорю, можна їсти якщо реально подобаються більше ніж інші закуски/аепртайзери, но це не повноціне блюдо, і далеко недешевий апертайзер. Зате пафосний, в Україні. Не думаю що та мадам буде у якомусь В’єтнамі їх так же їсти як в Києві, там устрицями нікого не здивуєш, не так пафосно.

Називайте тоді ресторанну ціну.

60-70 грн. розміра 4 за шт. — це десь мінімум по рестіках. хоча в устриці не розмір є головним. такі ціни в тому ж флагмані.

Я не спорю, можна їсти якщо реально подобаються більше ніж інші закуски/аепртайзери, но це не повноціне блюдо, і далеко недешевий апертайзер.

так не завжди хочется їсти повноцінне блюдо.

Не думаю що та мадам буде у якомусь В’єтнамі їх так же їсти як в Києві, там устрицями нікого не здивуєш, не так пафосно.

про В’єтнам не знаю, бо не була, а от в нормандії/галісії, де, як вважаються, традиційні місця для устриц, вони коштують не дуже дорожче, ніж у нас (десь 1 евро/устрица). і там теж устриці їдять, я хз це там пафосно чи ні. я взагалі не розумію, чому устриці це пафосно, коли зараз є устриці в кожному «1 доллар» місці за 30-40 грн. на картонному пакуванні, як шаурма чи то фалафєль.

Ну і ви же не через день як та мадам в устриці їсте, і не в метро.

не через день, але раз на місяц купляю в метро чи в флагмані.
а коли є в кафе — замовляю майже завжди.
хоча я не пафосна чікса.
але чому б ні, чим це гірше ніж чергова версія салату цезар?

устриці з шампанським через день не тому що це дорогий, пафосний делікатес (в Україні)

Та вони ж 400 гривень коштували...

Просто, скажем так, материальная поддержка студенток 18-20 лет вполне понятна, а на кой икс она даме, у которой и так доход выше? И на кой икс это мужику в этом случае? Видно, решил, что она при таких доходах превратилась в президента РФ и свалил от греха подальше. В принципе, 400 грн. можно было и закрыть, но у мужика видать свои соображения.

а на кой икс она даме, у которой и так доход выше?

смешно

А что смешного? Если такие отношения ищет голодная студенточка 18-20 или пролетарочка на минималке, то это вполне понятно. Но когда таким занимается к примеру 30-летняя айтишница-сеньорита, то что-то с ней явно не так. И от такой нужно бежать со сверхзвуковой скоростью.

Все конечно индивидуально, но слышал много историй, где дама с норм зарплатой тратит в 1.5 раза больше и вся в кредитах, т.к. моря, машина, айфоны и «зачем тогда мужик, если он не помогает»

И от такой нужно бежать со сверхзвуковой скоростью.

согласен

Если напополам, или через раз платить, то стабильно получается что я мужчину субсидирую, потому что ем-пью гораздо меньше.

Платите тогда не каждый второй счет, а каждые 2 из 5, например

Стоит это прямым тестом проговорить. Типа

Мне очень приятно, когда ты за меня платишь, проявляешь заботу и т.п. Но я считаю, что это нормально, когда женщина может заплатить за себя. Например, поела я салатик за 300 грн, вот столько и заплатила. Ну только давай не будем заниматься дележкой прям до последней копейки. Раз ты заплатил, раз я. Ну или если я на диете и поела салатик за 300 грн, а ты не на диете и поел на 900 грн котлеток, то заплатишь за все ты, а я — через 1, 2 ужина. Ок?

Я для себя никак не могу подобрать рабочую модель как делить счет. Если напополам, или через раз платить, то стабильно получается что я мужчину субсидирую, потому что ем-пью гораздо меньше.

в украинских ресторанах не считают раздельно и не могут принести вам два счёта?

да, это неудобно. никогда не задумывалась, как это делают в немецких ресторанах — они никогда не спрашивают вместе/раздельно, когда принимают заказ, но всегда спрашивают вместе/раздельно когда просишь принести чек.

имхо самое неудобное когда один чек и человек, который оплачивает не муж — это то, что не можешь расслабиться и не смотреть на ценник.

зовите сразу домой и таких проблем не будет (шутка).
но есть и доля правды — есть еще варианты пикник/дача/пляж. там точно «каждый берет свое с собой».
у меня нет знакомых пар, которые начали встречаться после знакомства в кафе. но прям много кого я знаю, нашли друг друга после общих дружеских попоек, дач, зимних посиделок у друзей, пляжных тусовок, концертов и т.д.
и никаких проблем — бери с собой устрицы и ешь.

мужчина предлагает компромисс «заплатишь за меня в следующий раз», и ты такая, в уме «так это что, прийдется еще раз встречаться? а если я не планировала?»

я такое всегда воспринимала как проявление джентльменства — типа да-да, заплатишь, но не сейчас, а когда-нибудь, в следующий раз.

или первый раз мужчина за тебя платил в кафе условных $15, а в следующий раз вы идете в ресторан по $80-100 + ндс + чаевые с носа.

мне такое предлагали всегда с уточнением — в следующий раз угостишь меня кофе с тортиком. мне кажется, что нормальному человеку не зависимо от пола не очень то и приятно жрать за чужой счет, а если кому приятно, то мне с таким человеком не по пути.

Просто сказать официанту «посчитайте отдельно» не вариант?

А смысл ей за бесплатно давать, если можно за деньги?
Ты же на работу за бесплатно не ходишь? Хоть деньги у тебя есть.

Деньги у меня именно потому и есть, что я работаю. Что же касается тёлки. Если голодная студенточка или пролетарочка на минималке ищет себе спонсора, это вполне понятно. Она не может удовлетворить свои потребности другим путём. А когда бытовой проституцией начинает заниматься вроде бы успешная женщина со стабильным доходом, то это очень нехороший признак. Такая могла бы вполне давать только тем, кого хочет сама, для удовлетворения своих собственных сексуальных потребностей. Но она этого не делает, потому что этих самых потребностей у неё нет, т.к. она сексуально несостоятельна. Трахать таких — это на любителя, от резиновой куклы отличается не сильно, да и кукла дешевле обойдётся.

Может, они реальный уровень доходов друг друга только на очной встрече и узнали.
Сама ситуация, насколько понимаю, в принципе, не нова, и каких-то 150 лет назад певичка , кроме собственного дохода за выступления, имеющая...отношения, включающие материальную поддержку, никого не удивляли.

Смотрите, певички и актрисы в те времена зарабатывали не так много. Конечно, были и те, кто зарабатывал ещё меньше. Кроме того, общество было жёстко стратифицировано, а те же самые певички и актрисы нередко имели возможность пересекаться с представителями элиты, что рождало определённые соблазны у обоих сторон. Возьмём к примеру Доротею Бланд, она же Доротея Джордан (en.wikipedia.org/wiki/Dorothea_Jordan). Она фактически была гражданской женой принца Вильяма, официально жениться на ней он не мог без разрешения своего отца — короля Георга 3, но они заделали вместе 10 детей, от которых принц Вильям не отказывался. Ну и понятно, что при таких отношениях он содержал её и детей. Это один пример. Потом в Европе в те времена большинство стран континентальной Европы жили по Кодексу Наполеона, который унаследовал немало от предыдущего законодательства и по которому свободно выбирать себе супругу мог только круглый сирота. Отменили это вроде бы только после 2-й мировой войны, да поправят меня проживающие в Европе. В Англии это вроде бы ограничивалось только королевским домом. Ну а певичка или актриса считалась неподобающей супругой для представителя респектабельного буржуазного семейства. Но поскольку люди есть люди, то дела нередко принимали характер фактических брачных отношений. Плюс нужно понимать, что в те времена женщины средних и высших классов как правило самостоятельного дохода не имели, ну а в низших классах это были копейки. Всё это резко отличается от того, как дела обстоят в настоящее время. Поэтому, hic Rhodus, hic salta. И если нынешняя сеньорита-айтишница себе ищет спонсора, то что-то у неё явно не так. И одно из первых подозрений — это сексуальная несостоятельность. А где-то ближе к 40 годам понимаешь, что жизнь слишком коротка, чтобы тратить её на подобных баб.

Так а що у цій історії такого? Нє, ну бувають люди, які мало заробляють, з чого тут бути «в шоці»? А може вона взагалі просто не сподобалася йому, але він вирішив її не ображати, і придумав причину.

Імхо, ця історія упорота з усіх боків.

Зараз в пузатій хаті коштує поїсти від 200 грн.

А что не так? Женщина ведь как пиво — со временем прокисает, а мужчина как вино — время его только насыщает. Если и пить пиво — то только дорогое и свежее)

Жінки, скоріше, як парфуми (із плином часу вивітрюються), а от чоловіки, так, дійсно, як вино (набираються смаком).

а от чоловіки, так, дійсно, як вино (набираються смаком).

ммм... офигенное 100 летнее вино
а нет, то был дедуган, тьфу

вино 200 лет
ой, даже деда уже нет, труха какая-то

Пам’ятаєте стару комедію:

Имею желание купить дом, но не имею возможности. Имею возможность купить козу, но не имею желания.

Перефразовуючи:
«Имею желание иметь симпатичную девушку помоложе — но не имею возможности. Имею возможность иметь козу — но не имею желания.»

Фемінізм вірвався в чат.
Сподіваюсь ви з таким же обуренням сприймаєте обов’язок повзати під снарядами в багнюці на фронті саме чоловікам а не вам, жінкам, також.
Теж розділення — це жах!

youtu.be/rIgdD2pptRg

Хах, ось теж історія від українського айтішника — 32 річного Євгєнія. Обернена крайність ніж у автора :)

Там в нього була прикольна історія від дівчини про українського айтішника, який довго її добивався, повез її потім в Амстердам, в нього декілька разів не встав і він написав їй, що це через неї тому, що вона жирна)) Цю історію ще на обаном.іт розбирали

Пам’ятаю таку, але тут в якомусь плані ще епічніше :) В будь-якому випадку можна наочно побачити, що навіть те, що на когось дівчата ведуться не завжди робить їх щасливими у стосунках і точно не перетворює їх автоматично у «альфа-самців», як тут у цій темі хочуть донести деякі не дуже досвідчені з жінками персонажі.

Немає, є тільки казочки для дорослих)

Да, забавно. Но меня в общем устраивает бартер деньги на секс, только мало кто и на это готов согласиться

Нет, я в тиндере создал объявление под фейковой анкетой, девушки лайкают, но большинство игнорят или сливаются. А я думал, если лайкают, то готовы рассмотреть такой вариант

Анкета, где я предлагаю встречи за финансовую поддержку.

мало кто и на это готов согласиться

А ти часом не на Лінкедині собі подружок шукаєш? Так — там про роботу, але не про таку!
Якщо дівчина постить свої голі фото, пише «у активному пошуку», або прямо «шукаю спонсора» — то тут тільки дурень не зрозуміє про що йдеться.
Дівчина, яка шукає якихось «відносин» звичайно не буде виставляти свої голі фото для усіх (ви б хотіли аби ваша дівчина так робила?).
Якщо є сумніви — шукай платні вебками. Там можна і поспілкуватися. Більшість не проти підзаробити ще й побаченням. Звичайно якщо ти не маєш проблем зі здоров’ям та складаєш враження адекватної людини.
Зрозуміло що не треба удавати з себе БДСМ майстра або наполягати на чомусь незвичному. Не усе, що показують в порно, дівчата люблять насправді. Мало хто хоче потрапити на якогось маньяка чи збоченця що почне душити чи наставить синців на сідницях. Безпечний ІТ-задрот «незайманець» має набагато більше шансів отримати запрошення (роботи дівчині на 15 хвилин).

Привіт,
Всі (тобто абсолюто всі — молодші 30 і старші) люблять давати поради.
Напишіть плани на рік — New Year Resolution посеред березня. Норм, ще більше як 9 місяців. Плюс щось залишиться на 2024 ;)

Це реально працює. Якщо ви вірите у Бога або щось значніше і могутніше за вас самих, то проговоріть ваші мрії, сподівання і челенджі з Ним. Перед тим — подумайте, за що ви вдячні у свій 30-й рік.

Власне, бути живим, досить здоровим і працювати у своєму домі під час війни — це не так погано ;)

Повірте, у вас багато крутого і цікавого попереду. Та й на сидіть тут в форумі довго, бо мрії і життя починаються за дверима вашої кімнати.

В якому віці ти вперше встромив?

В якому віці ти вперше встромив?

Дивлячись, куди саме :)

Це в районі першого квартиля в айті.

Але потім 4 роки не було. А всього 3 рази було.

А всього 3 рази було

Почему так мало? Может доведи цифру хотя бы до нескольких десятков? Чтобы тебя эта тема немного отпустила. Типу ну секс и секс, попробовал все, что хотел.

Може зароби декілька лямів уе, може підкачайся як Арні, може...
Якщо не дано

Він же писав про зустрічі за $. Я в тому ж контексті писав. 2к$ — 20 разів 🤷‍♂️. За 1-2 місяця впорається)

Долго боялся и не было подходящих вариантов, ходил вместо этого в массажные салоны
Впервый раз в 22, потом типа было чувство листву сбросил и хватит, дальше само по себе придет. В 26 попробовал во второй раз, но было немного не так, я хотел, но та девочка предлагала встретиться еще, а потом бахнул ковид. После ковида наступил развод родителей, ремонт дома, короче в 28 я попробовал третью девочку и уже что-то толковое получилось, а потом через два месяца вторжение рф и все. Она мне тоже предлагала встретиться повторно, но я сначала что-то тупил, а потом уже упустил момент. Так вот только в 28 я начал что-то хотеть и понимать, думал весной 2022 начну марафон знакомств и свиданий, а начались бомбардировки.
Хочется хотя бы до 10 довести, чтобы успокоиться и искать потом постоянного партнера или забить и жить соло.

А, про 3 рази — то ти писав, не рахуючи за $. Зрозумів. Але дивись. В тебе є якісь історії, де дівчини з тобою хотіли зустрічатися. Тобто не все так погано і є над чим працювати

Нет, как раз эти 3 раза только и были, и только за деньги. Просто последние две девушки давали мне свои номера, чтобы я снова с ними встречался. Но потом то карантин начался, то война.

А первая была иностранка, румынка в Париже, там я все равно не смог бы повторно, так как был только два дня.

Поездками по Европе я уже насытился, а румынка была хороша

Це ж не так працює, за гроші не рахується, тому лічильник зараз на 0 :)

А на рахунок сексу, реально порада пересилити себе і знайомитись і любитися не за гроші. Це ж не краще мастурбації. Доведи свій лічильник (той що вище) хоча б до 3 для початку і потім будеш дивуватися наскільки це у тебе надумана проблема.

Да, в этом есть смысл.
Я с 23 до 28 жил по принципу: получил зарплату — потратил в салоне.
Надо перестраиваться, тем более тот салон и закрыли уже недавно.
Просто я долгое время не искал новых знакомств, думал и так норм.
А в 29, после начала вторжения, уже накатила тоска от упущенных возможностей.

Я с 23 до 28 жил по принципу: получил зарплату — потратил в салоне.

Ты же писал про всего 3 раза

випив кави, відкрились нові ділянки пам’яті ))

Так то не секс был, а массаж с ручной работой, имитация

Вот это ты извращенец) зачем за такое вообще платить. Хотя ручная работа — это все-таки не то же самое, что на заводе 😀

Может типу залетает такой формат, хуле.

А що поганого? Гарні дівчата, з зовнішністю елітної ескортниці, стоїть копійки, мінімум ризику підхватити якусь болячку. Ну да, повноцінного сексу немає, зате все інше є.

Це як безалкогольне вино. А коштує так само

І близько не так само, різниця десь в 3-4 раза.

І аналогія з вином не зовсім вдала.

ну я б не сказав що це хороше життя після 30, особливо якщо вас вже кожен день щось болить, відвідини лікарів стають дедалі частіші.

Якщо кожен день щось болить, то і після 5 таке життя не дуже. Але цілком реально для середньої людини жити так, щоб не боліло і після 50 (на мою думку).

Є життя в ЗСУ за перемогу!

у них есть Боб , которому 72 года

типо принципал

в 30 это далеко не конец

живу 34 года

с 26 ти реформы Ющенка война призыв и прочее говно

но я вся еще жив

афтар живи назло

моему отцу 60 летъ матери 59 летъ

цифиря ничего не меняет

хочется пожрать поспать и . ццо

нету жизни после 30 готовься к смерти

Не впевнений, що автор не придумав усю історію, та якщо не придумав, то я радив би зробити навпаки, не так як тут усі порадили. Всі радять автору з’їхати від мами з бабусею, самому собі готувати, прати, прибирати, ще й кошти на оренду витрачати. Придбати авто, з яким повно мороки, ходити на всілякі танці-автоклуби-побачення.
А як на мене, все це зайве напруження та непотрібні «ризики». Мама з бабусею автору поганого не бажають і знають його як облупленого, на відміну від усіх дописувачів, тож дівчина, яку вони йому знайшли, якнайкраще йому (а головне — їм) підходить. Дівчині тій, схоже за все, автор теж подобається, тож автору залишилося лише запитати у мами й бабусі, чи можна дівчині пожити з ними, ну і запитати у дівчини, чи не проти вона переїхати до них, і питання з ким спати принаймні на період військового стану у автора буде закрито, без необхідності зайвий раз напружуватися і самому собі готувати, прибирати та прати чи «ризикувати», виходячи з дому на танці, в автоклуб, бари чи навіть винести сміття чи в магазин по хліб.
А оцей протест автора «вона мені не подобається» — це дитячий протест, бо, бачте, дівчину не він сам знайшов, а мама з бабусею, «мамі назло вуха відморожу».

Так їхати до городу ризиковано, автор он навіть в магазин по хліб не ходить.

ні одна нормальна дівчина на таке не погодиться, жити з мамами та бабусями

Для начала нужно у девушки спросить, где она жить хочет и рассмотреть варианты. Поскольку автор всё равно работает удалённо, то можно рассмотреть вариант снять часть дома в удалённом районе или южной или юго-западной сабарбии (Котляры, Безлюдовка, Песочин, Южный, Высокий, Бабаи, Мерефа). Это дешевле, чем снимать квартиру в новострое, а была б машина так жизнь в сабарбии вообще не составляла бы никаких проблем. Только вот девушка может не захотеть жить в пригороде или вообще в частном доме. Ну или автор на неё трезвыми глазами смотреть не может и трахать без трамадола, как один мой сокурсник, тогда проблема вообще решается сама собой.

Значить, йому потрібно шукати не нормальну дівчину, а ту, яка погодиться жити з мамами й бабусями. І схоже, що найскладніші роботу — знайти таку дівчину — мама й бабуся автора вже виконали.

ні одна нормальна дівчина на таке не погодиться, жити з мамами та бабусями

Хилые девушки нынче пошли, на все готовое хотят =) Нормальная девушка согласится на схватку с Боссом авторитарного матриархата, а после победы, размахивая попой перед глазами, уведет его в нужном направлении для возведения новой колонии.

а после победы, размахивая попой перед глазами

Размахивать попой и сиськами надо перед схваткой, это специальный spell как в ролевухах, вжух! — и вражеский юнит замер на 15 секунд! :-)

Так вони йому поганого не побажають(але залишати самотнім це не ок) і будуть його бавити до старості, жінок які будуть таке терпіти наврядчи вдасться знайти. А якщо й знайде то не надовго. Мати якісь обов’язки, авто чи мотоцикл, так морока, таке життя і це дає загартованість, впевненість в собі і тд. Якщо не хочеться наполягатиме, то краще нічого не робити і залишити як є. Он я щойно їхав додому, хлопчина років 15 садив на мопеда дівчину, думаю шо навіть йому перепаде сьогодні провести час з дівчиною. Навіть малий хлопчина не боїться мороки з тим мопедом. А ви за чоловіка 30ти років переживаєте щоб не мав мороки. А взагалі почитав коментарі що автору треба просто дівчина для інтиму в більш нічого, то тоді надія маленька дуже, ровесницям потрібен чоловік, а запропонувати молодим хіба що спонсорство.

Наверное, всё-таки ему 16, ибо в 15 права на мопед не дают. А за езду без прав и передачу мопеда малолетке родителей оштрафуют.

Ну може й так, суті не міняє.
А хіба вже потрібні права на мопед якщо він 50 кубів?

В Украине группу А1 (мопед до 50 куб.) ввела ещё Ю. Тимошенко в 2008 г. Без прав можно только на велосипеде или на лошади. И как же задолбали велосипедисты, которые прутся против движения.

В мене А,В,С то виходить мені на мопеді не можна.))) Ті шо проти шерсті знаю таких, там така теорія шо вони бачать авто і автомобіліст їх, сам на велі катаю, але такої теорії не розумію.

Я чула таку теорію про пішоходів, але ж велосипедист навіть згідно ПДР повинен рухатись як можна ближче до правого краю. Хоча, де більшість велосипедистів і де ПДР...

Всё, что не пешеход должно по ПДД ехать по направлению движения у правого края: велосипедист, всадник, даже на инвалидной коляске полагается двигаться по направлению движения и против движения ехать нельзя.

Безперечно, я мав на увазі окремих людей які не знають ПДР і будують свої теорії

Вроде для A можно открыть A1 по упрощённой схеме (без повторного прохождения мотошколы). Что касается езды против движения. Недавно была авария на трасе, где велосипедист мало того, что пёрся против движения, так ещё и без фонаря в тёмное время. Фура ему никаких шансов не оставила.

Ти ж у Вінниці, там же відокремлені велодоріжки є

На тротуарах они задолбали ещё больше.

жінок які будуть таке терпіти наврядчи вдасться знайти

Судячи з розповідей автора, мама з бабусею уже знайшли автору жінку яка буде таке терпіти.

Відчувати що готова терпіти і проходити через це різні речі. І до купи ми тут не знаємо які надії і сподівання в дівчини на ці стосунки, бо по дефолту жити окремо, то думаю шо вона так і думає. Навіть якщо жити всім разом, то якіб мама й бабуся не були гарними людьми, вони з’їдять ту дівчину( всякими порадами це по мінімуму) і жениху треба буде слухати і маму і дівчину. Я таке бачив.

Раз бабуся і мама самі цю дівчину знайшли, значить план де жити їй з їхнім нащадком у них уже погоджений, і скоріше за все, вони переконалися, що дівчина не проти їх плану.
А щодо того, що довго тиску мами й бабусі дівчина не витримає, то автору довго й не треба — до кінця військового стану, коли автор зможе не боячись ходити на побачення.

Мне она не нравится внешне, у нее есть один забавный недостаток — жесткий короткий волос и прическа кудрявая в стиле одуванчик, с ней она похожа на 50-летнюю бабку, а мне нравятся девушки с длинными прямыми волосами. Ну и лицо вроде бы не страшное, но совсем не в моем вкусе. В общем мне тяжело на нее смотреть во время разговора, и с такой прической она ходила все время, там наверное специфический волос, который нельзя отрастить и выровнять. Хотя характер у нее мягкий, и она мне симпатизирует, но что-то мне легче от этого не становится, наоборот хочется, чтобы она взяла инициативу разорвать отношения.

Ну так спіть з вимкненому світлом, все одно не виходячи з дому кращого варіанту не світить. А коли ситуація зміниться на краще і перестанете боятися виходити з дому, то знайдете щось краще.
Ну а дівчині порадьте змінити зачіску.

Мне кажется она выбрала меня своей целью и хочет меня окольцевать.
Но у меня нет к ней чувств, нет желания быть вместе, просто приятно от того что я хоть кому-то понравился, но пугает мысль, что может эта единственная девушка в жизни, которая так залипла на мне и второй раз уже не повезет. Но я не вижу с ней своего будущего. Может сейчас ее показное внимание это демоверсия, а потом она превратится в матрону и будет доминировать. Не, такое мне не нужно.

С вашим опытом вообще может оказаться, что она ничего от вас не хочет(в том числе и просто встречаться), просто контактная, а вы все нафантазировали.
Надо все таки больше опыта чтоб отличать хоть приблизительно, что каждая случайная девушка от вас хочет.

Та девушка вообще может думать что угодно и вообще не думать тоже может.
штука в том, что тут у жены не всегда отличаешь через 20 лет брака, не говоря про случайно выбранную девушку без сравнения с другими.
А вообещ у меня есть опыт когда меня просили просто погулять с сестрой знакомого 24лет, ибо у нее вообще никакого опыта не было к этому возрасту(вполне обычная на вид). А я был вне отношений.

с сестрой знакомого 24лет, ибо у нее вообще никакого опыта не было к этому возрасту

И как? После этого какие то магические умения передались?

Ну. Да?
Нашла через полгода мальчика в своем окружении(работала с ним и до этого 5+лет), вышла замуж, есть дети.
Ну или нет, и просто так совпало.

девушка может думать что делает одолжение ради бабушки/мамы

Типа одолжу я соседям спички и свою вагину для сына? =)

и ищет звезду инстаграма с крепкой попой и длинными прямыми волосами.

Как же немного надо, чтобы стать звездой инстаграма

Сергей косвенно это предположение подтверждает намекая что девушка не такая раскрепощенная как он любит.

Это дело наживное- если девушка уверует в свою желанность, то там держите ее семеро =) Но сомневаюсь что он сформировал какие то там особые предпочтения, если кроме лицензированных шлюх никого не было.

мама с бабушкой надавили чтобы он с девочкой познакомился

Если не женщина, то хотя бы девушка, а то звучит как принуждение к педофилии

«Хороший мальчик вести себя будет прилично сходи пообщайся»

Что может звучать асексуальнее для женских ушей)

Сергей косвенно это предположение подтверждает намекая что девушка не такая раскрепощенная как он любит

думаю раскрепощенность имеет десятое значение. Она просто не такая симпатичная, как молодые эскортницы, к которым он привык

Сомневаюсь. Он бы тогда только с ней время и проводил бы. Ну или если она уехала, например, то он бы и говорил о конкретном типаже. Ему же просто нравятся красивые стройные 18-22.

Ему же просто нравятся красивые стройные 18-22.

Угу, можно подумать кому то не нравятся =)

Так об этом и речь. Ему просто нравятся лучшие из лучших. Элитка) Дело не в какой-то раскрепощенности, т.е. навыках, которые можно наработать, а в генетике.

Ему просто нравятся лучшие из лучших. Элитка)

Стройная и молодая это еще не элитка, но я тщательно тред с запросами не читал.

Дело не в какой-то раскрепощенности

Хз что это за раскрепощенность то такая. Видать какие то нишевые сомнительные пристрастия =)

Да, просто генетические данные ее не нравятся, это даже не какие-то недостатки здоровья. Волосы не нравятся и лицо слишком еврейско-цыганское. Я боюсь передавать такие гены своим детям, поэтому наверное подсознательно избегаю физической близости с ней.

виникає логічне бажання подивитись на тебе — аполона із чудовими генами. давай фото в студію )

Так дело ж не в том, что гены хорошие или плохие, а в их совместимости. У девушки могут быть классные гены, но если он её трахать без стимуляторов не сможет, то толку.

Да, я не считаю ее плохой, просто химии взаимной нет.

Я и не говорил нигде, что я красивый, просто я пытаюсь донести разницу, одно дело когда девушка объективно некрасивая, имеются дефекты и другое дело, когда объективно нормальная внешность, но тебя не цепляет и чем-то даже отталкивает. Она хороший человек, и могла бы подойти, если бы я искал замену маме, но у меня сейчас другие потребности, я не хочу с ней создавать семью, потому что постоянно будет чего-то не хватать.

Думаю у меня есть условно 5-10 лет чтобы закрыть свои гештальты и к 40 годам, если повезет, найти своего человека. А возможно лучше нее я никого уже не встречу.

а тепер подивись на це все зі сторони: якийсь стрьомний тіп, умовно симпатичний, корчить з себе незрозуміло що і ставить вимоги до зовнішності дівчат наче він супермен. Як тобі? як думаєш іншим таке?
щодо постійно буде чогось нехватати — це буде, повір, але питання у тому, що тобі важливіше — шукати щось в інших, чого типу немає у людині, яка поруч з тобою.
Чи звернути увагу на те, що є у цій людині.
завжди і у будь якій людині можна знайти недоліки. у тобі знайти їх більше шансів для дівчат.
але ти вправі змінити вимоги до своїх бажань і очікувпнь, інакше тебе чекає постійне розчарування.

Ну тут просто автору не заходить зовнішність тієї дівчини і це норм, причини його за це засуджувати тут не бачу.

Але те, що йому треба хоч на деякий час попуститися — факт. Для того, щоб симпатичні дівчата звернули на нього увагу не тільки за гроші, треба з себе хоч щось представляти (або хоча б уміло це удавати). А цього не досягти, якщо не спілкуватися з жінками в реальному житті. І зрозуміло, що спочатку, поки немає досвіду на нього будуть звертати увагу тільки як тут кажуть не самі «востребувані женщіни».

а я не мав на увазі конкретно цю дівчину, він все одно буде шукати щось «краще» і юуде у стані розчарування

Если будут, бесплатно, имеется в виду, и не РП или ждавшие принца до 30+.

і ставить вимоги до зовнішності дівчат наче він супермен.

Раз он не супермен, то ему и коза невеста? =)) Промежуточные варианты между Моникой Беллуччи в молодости и козой есть? Чтоб что то думать насчет завышенных ожиданий надо видеть контекст, а то может там «я заварила дверь»

Ну объективная самооценка не мешает сташным жирным бабам раскатывать губу на мужиков при деньгах.
У него по крайней мере есть деньги по местным меркам, что с ее стороны? =)

Вдруг такие же деньги )

Маловероятно, но может быть. Ну тогда наравне в состязании. Дальше пусть меряются 5см за каждый размер =)

или квартира от бабушки.

Мелочь. Если это не центр мегаполиса. Квартира это разовый капитал, только если не сдается, что пыль на фоне долларовой зп.

Да, и достаточно компактный, и чистый.

Если это не центр мегаполиса

А «мегаполіс» — це Лондон, Нью-Йорк чи може Париж? Чи й Харків в нас вже «МЕГАполіс»? 😂

Принято думать, что мегаполис — любой город с населением больше миллиона человек.

ким прийнято? типу Харків, Дніпро чи Львів — то МЕГАполіси? Київ ще з натяжкою можна назвати, але просто мільон мешканців — то просто велике місто, а не якесь МЕГА :)

Дя, главное, чтобы с такими историями было вообще кому гены свои передавать, скорее будут коты в перспективе. Перебирать — это хорошо и правильно, но нужно еще и самому соответствовать.

Да я вообще похоже дошел до точки, где выигрышных ситуаций уже нет. Если я женюсь на этой девушке, то может быть я получу хорошую хозяйку, но про половую жизнь придется забыть, потому что внешне она проигрывает тем девушкам, с которыми у меня был опыт за деньги, да и просто случайным молодым девушкам на улице, будет сравнение не в ее пользу, а изменять будет уже аморально.
Если я брошу ее сейчас, то смогу гулять по девкам без угрызений совести, но хорошую жену уже может и не найду, и либо придется искать компромисс, либо оставаться холостяком. На двух стульях не усидишь, я уже проиграл.

Если я брошу ее сейчас

Так вы же не вместе

Почему проиграл, разве оставаться холостяком значит проиграть? Будучи одиноким, думаешь, что вот бы было хорошо жениться, а женатым будешь думать, что вот дурак, как хорошо было холостяком :)
Из твоих рассуждений мне кажется, что тебе не нужна жена сейчас, тебе хочется коитуса, ну и отношений ещё в довесок. А про жену у тебя и представления наверное нет, что вообще такое для тебя хорошая жена. Мнение о хорошести ещё 10 раз поменяется в течение того времени как ты будешь получать опыт самостоятельной жизни (отдельно от родных) и каких-то отношений не за деньги.

Да я вообще похоже дошел до точки, где выигрышных ситуаций уже нет.

«Всё пропало» © :)
Что значит «уже»? Это из-за 30ти лет что ли? Это не тот возраст когда фсё. То, что ты упустил тусы в возрасте помладше, означает что у тебя мало опыта в отношениях, но не значит что не получится наладить личную жизнь. Я к примеру так же пропустил все в школьном возрасте и начале студенчества, но тем не менее потом какая никакая личная жизнь была.

Да, хороший коммент, думаю ты прав, нужно наверстывать личную жизнь.
Просто сейчас проблематично ходить на свидания, военкомы везде.

нужно наверстывать личную жизнь

В этом-то и проблема у тебя сейчас, я хотел предостеречь от женитьбы. Если не уверен в этой девушке, то лучше не надо, будешь себя мучить и ее.
А чтобы личную жизнь наладить, надо что-то менять, раз оно само собой не получилось. Съехать вариант ты уже пробовал, не пошло, как я понял, и учитывая

Просто сейчас проблематично ходить на свидания, военкомы везде.

что войне не видно конца в ближайшее время, то остается менять страну. Если в Харькове девушек убыло, то значит их где-то прибыло, вот там и искать.
Конечно, это всё сугубо имхо.

Змінити країну може бути не легше і навіть не менш «ризиковано», ніж сходити на побачення з дівчиною.

Виїхати треба один раз, а ходити на побачення — точно не один раз, тому у підсумку воно того варте

Зате якщо не ходити на побачення, а, скажімо, до кінця військового стану вирішити проблему «немає з ким спати» за допомогою дівчини, яку автору турботливо знайшли мама й бабуся, то «ризик» уже менший, ніж міняти країну.
До того ж, якщо змінити країну таки вдасться, то може виявитися, що хоча ходити на побачення за кордоном вже не так «ризиковано», та знайти дівчину за кордоном ще важче, ніж в Україні.

До того ж, якщо змінити країну таки вдасться, то може виявитися, що хоча ходити на побачення за кордоном вже не так «ризиковано», та знайти дівчину за кордоном ще важче, ніж в Україні.

Если чувак в знакомой ситуации и знакомом окружении жует сопли и не может завести знакомство, то в незнакомой культуре вообще без шансов
Ну разве что найдется любительница помойных кошачков, которая подберёт и обогреет. Так таких любительний и у нас выше крыше. Женсчины любят убогеньких.

Тут на доу неодноразово писали, що в Україні процент гарних жінок значно вищий, ніж за кордоном, а за кордоном процент гарних чоловіків значно вищий, ніж в Україні. Тому з дуже високою ймовірністю жінки, які переїхали за кордон з України, будуть для автора недоступні, оскільки за кордоном у них є вибір з гарних місцевих чоловіків, а місцеві гарні жінки для автора ще важче доступні ніж українки, через мовний бар’єр. А їхати щоб знайти негарну місцеву немає сенсу — таку мама з бабусею уже автору знайшли.

Тому з дуже високою ймовірністю жінки, які переїхали за кордон з України, будуть для автора недоступні, оскільки за кордоном у них є вибір з гарних місцевих чоловіків, а місцеві гарні жінки ще важче доступні ніж українки через мовний бар’єр.

Для жінок, які переїхали, так само існує мовний бар’єр з місцевими чоловіками. Плюс різні культури, може, якісь жінки не хочуть змінювати звички і віддадуть перевагу українцям.

По дописам на доу в мене склалося враження, що українські жінки цей мовний бар’єр долають легше за українських чоловіків, оскільки можу згадати кількох дописувачок, які вийшли заміж за місцевих чоловіків у США та Німеччині, одна з них спершу розлучилася з чоловіком, з яким приїхали в нову країну, і не можу згадати жодного дописувача, який після переїзду до іншої країни одружився на місцевій мешканці. На повноцінну статистику, звісно, моє спостереження не тягне.

українські жінки цей мовний бар’єр долають легше за українських чоловіків

Мені здається, що його більш «долають» місцеві чоловіки, бо зацікавлені у жінці.

Так, згоден, це формулювання дійсно набагато краще пояснює, чому українцям за кордоном пару знайти значно важче, ніж українкам, і переїзд за кордон заради пошуку гарної дівчини може бути для автора не найуспішнішою стратегією пошуку гарної дівчини.

Та це взагалі не допоможе. Від себе не втечеш, і усі свої страхи і проблеми повезеш з собою.

Візьмемо до прикладу жінку привабливої зовнішності, але яка не балакає англійською або місцевою мовою. Я собі не дуже уявляю навіть побачення — весь час тикати один одному телефон з гугл транслейтом, чи як? :) Про що з нею балакати, чим вона цікава?

можу згадати кількох дописувачок, які вийшли заміж за місцевих чоловіків у США та Німеччині, одна з них спершу розлучилася з чоловіком, з яким приїхали в нову країну

Це було до повномасштабного вторгнення? То мабуть вони готувалися до релокейту, вивчали мову. Це ж не те, що зараз, коли багато жінок поїхали посидіти на соц допомозі. Або через реальні причини небезпеки, чи через зруйноване житло. Коротше, ті, які і не думали нікуди їхати раніше.
Ну і крім того, на таку кількість жінок, які поїхали, європейців мабуть не вистачить :)

Скоріше тепер на європейок європейців не вистачить, ніж на українок :)

Щось воно не виходить, не складаються стосунки, я ж кажу, культура різна: українка 5 місяців вмовляла свого бойфренда німця купити їй айфон :)
ukr.media/world/451021

Європури, що з них візьмеш :)

за 5 мiсяцiв могла i заробити

Айфон, за словами авторки ролика, коштував 2 000 євро.

Це вона захотіла собі максимальну комплектацію на 1 ТБ і останню модель з найбільшим екраном.

Це вона захотіла собі максимальну комплектацію на 1 ТБ і останню модель з найбільшим екрано

там у девки на видео совсем не последняя модель сисек, а устаревшее что то

терпеливый немец попался — 5 месяцев терпел этот бред и не послал.