Есть ли жизнь после 30?

Привет, я живу в Харькове с матерью и бабушкой, работаю на удаленке.

Через пару недель мне исполнится 30, и вот давит тоска на душе, что лучшие годы уже прошли и впереди только старость и одиночество.

Друзей у меня немного, все онлайн или разъехались по другим городам, про девушек вообще не хочется говорить. В школьные годы я был омегой, а в студенческие — хикканом, сидел дома, фильмы смотрел и в зал ходил. Пытался на последних курсах ходить на свидания с интернета, но дальше одной встречи не заходило. Потом я ушел с головой в карьеру, думал что с деньгами у меня будет шансов и девушка сама появится, но это был мираж, были только феи легкого поведения. Когда работал в офисе большой конторы, казалось что какая-то социальная жизнь есть и все нормально. А потом началось, то ковид, то полномасштабная война... Сейчас сижу дома и не выхожу из-за военкомов, жду развязки.

Как у вас прошли года после 30? Реально ли еще найти востребованную девушку помоложе в таком возрасте или уже только соглашаться на компромиссные варианты? При том что большинство востребованных женщин покинуло страну и интернет в последние годы сильно поднял планку.

👍ПодобаєтьсяСподобалось10
До обраногоВ обраному2
LinkedIn

Найкращі коментарі пропустити

Так хочеться процитувати Подревянського... " Тому шо треба не всякой хйуней заніматься, а жити інтєрєсно: читати книжки, бути шпіоном, дресірувать любіму обізяну, і ходить в оперу з красивими тьолками"

«дитя виховане в одностатевому шлюбі — мама та бабуся»...
Без образ, але треба давно відриватися від них, тоді дурні питання в голову лізти не будуть.
Не знаю як можна будувати кар’єру і чи яким бути задротом, щоб таке писати в 30. От чесно не знаю.
Мабуть краще пройти курс у психолога.
Це щира порада.
P. S. І да, навіть в 40 і далі життя бурлить, якщо ним займатись, а не дурницямм по життю

Ти для початку просто переселись кудись подалі від свого оточення і поживи сам. В 30 років життя тільки починається.

«я живу в Харькове с матерью и бабушкой, работаю на удаленке»

«Через пару недель мне исполнится 30, и вот давит тоска на душе, что лучшие годы уже прошли»

І це кращі роки?
Мої кращі роки почалися, коли я став жити сам, а потім ретельно підбирав, кого запрошувати приєднатись

Для більшості людей в 30 років життя ще навіть не починалося. Тому що в цьому віці більшість тільки вчиться жити по своїй программі, а не тій що заложили в них батьки/соціум (школа, універ, знайти роботу, завести сім’ю, купити житло).
Коли базова програма виконана, тільки тоді люди починають замислюватися над «а що далі?», вчаться розуміти свої бажання, вчаться брати на себе відповідальність за своє життя.
А ті, хто весь цей час ще живуть з бабусею, так взагалі ще навіть базову програму не виконали щоб рухатися далі.
Так що у ТС є шанс, що може до 40 років він такі почне жити. А може і ні.

Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

youtu.be/rIgdD2pptRg

Хах, ось теж історія від українського айтішника — 32 річного Євгєнія. Обернена крайність ніж у автора :)

Там в нього була прикольна історія від дівчини про українського айтішника, який довго її добивався, повез її потім в Амстердам, в нього декілька разів не встав і він написав їй, що це через неї тому, що вона жирна)) Цю історію ще на обаном.іт розбирали

Пам’ятаю таку, але тут в якомусь плані ще епічніше :) В будь-якому випадку можна наочно побачити, що навіть те, що на когось дівчата ведуться не завжди робить їх щасливими у стосунках і точно не перетворює їх автоматично у «альфа-самців», як тут у цій темі хочуть донести деякі не дуже досвідчені з жінками персонажі.

Парубок в історіі з відео нестабільний, потребує драм і створює/провокує іх. Він якраз у стосунках щасливий бо має усе що йому треба.

Немає, є тільки казочки для дорослих)

vm.tiktok.com/ZMY4XcPaX гарне відео по темі 😉

Да, забавно. Но меня в общем устраивает бартер деньги на секс, только мало кто и на это готов согласиться

если Вы предлагаете деньги за секс обычным девушкам то естественно что они на такое не соглашаются. Хорошо хоть по лицу не бьют за оскорбления.

Нет, я в тиндере создал объявление под фейковой анкетой, девушки лайкают, но большинство игнорят или сливаются. А я думал, если лайкают, то готовы рассмотреть такой вариант

Вы прям в анкете написали что ищете секс за деньги?

у Вас две анкеты в Тиндере или одна?
На анкету с фразой про деньги ни одна нормальная девушка не отзовется.

для Вас есть риск что Вы к «временной» девушке привыкнете и захотите отношения сделать более постоянными и взять взаимные обязательства, а она откажется потому что это не то о чем изначально договорились. Это будет неприятно.

Анкета, где я предлагаю встречи за финансовую поддержку.

только мало кто и на это готов согласиться

как думаете, почему?

Привіт,
Всі (тобто абсолюто всі — молодші 30 і старші) люблять давати поради.
Напишіть плани на рік — New Year Resolution посеред березня. Норм, ще більше як 9 місяців. Плюс щось залишиться на 2024 ;)

Це реально працює. Якщо ви вірите у Бога або щось значніше і могутніше за вас самих, то проговоріть ваші мрії, сподівання і челенджі з Ним. Перед тим — подумайте, за що ви вдячні у свій 30-й рік.

Власне, бути живим, досить здоровим і працювати у своєму домі під час війни — це не так погано ;)

Повірте, у вас багато крутого і цікавого попереду. Та й на сидіть тут в форумі довго, бо мрії і життя починаються за дверима вашої кімнати.

В якому віці ти вперше встромив?

В якому віці ти вперше встромив?

Дивлячись, куди саме :)

Це в районі першого квартиля в айті.

Але потім 4 роки не було. А всього 3 рази було.

А всього 3 рази було

Почему так мало? Может доведи цифру хотя бы до нескольких десятков? Чтобы тебя эта тема немного отпустила. Типу ну секс и секс, попробовал все, что хотел.

Може зароби декілька лямів уе, може підкачайся як Арні, може...
Якщо не дано

Він же писав про зустрічі за $. Я в тому ж контексті писав. 2к$ — 20 разів 🤷‍♂️. За 1-2 місяця впорається)

Долго боялся и не было подходящих вариантов, ходил вместо этого в массажные салоны
Впервый раз в 22, потом типа было чувство листву сбросил и хватит, дальше само по себе придет. В 26 попробовал во второй раз, но было немного не так, я хотел, но та девочка предлагала встретиться еще, а потом бахнул ковид. После ковида наступил развод родителей, ремонт дома, короче в 28 я попробовал третью девочку и уже что-то толковое получилось, а потом через два месяца вторжение рф и все. Она мне тоже предлагала встретиться повторно, но я сначала что-то тупил, а потом уже упустил момент. Так вот только в 28 я начал что-то хотеть и понимать, думал весной 2022 начну марафон знакомств и свиданий, а начались бомбардировки.
Хочется хотя бы до 10 довести, чтобы успокоиться и искать потом постоянного партнера или забить и жить соло.

А, про 3 рази — то ти писав, не рахуючи за $. Зрозумів. Але дивись. В тебе є якісь історії, де дівчини з тобою хотіли зустрічатися. Тобто не все так погано і є над чим працювати

Нет, как раз эти 3 раза только и были, и только за деньги. Просто последние две девушки давали мне свои номера, чтобы я снова с ними встречался. Но потом то карантин начался, то война.

А первая была иностранка, румынка в Париже, там я все равно не смог бы повторно, так как был только два дня.

ого. так может тоска не по румынке а по Парижу/поездкам?

Поездками по Европе я уже насытился, а румынка была хороша

Це ж не так працює, за гроші не рахується, тому лічильник зараз на 0 :)

А на рахунок сексу, реально порада пересилити себе і знайомитись і любитися не за гроші. Це ж не краще мастурбації. Доведи свій лічильник (той що вище) хоча б до 3 для початку і потім будеш дивуватися наскільки це у тебе надумана проблема.

Да, в этом есть смысл.
Я с 23 до 28 жил по принципу: получил зарплату — потратил в салоне.
Надо перестраиваться, тем более тот салон и закрыли уже недавно.
Просто я долгое время не искал новых знакомств, думал и так норм.
А в 29, после начала вторжения, уже накатила тоска от упущенных возможностей.

Я с 23 до 28 жил по принципу: получил зарплату — потратил в салоне.

Ты же писал про всего 3 раза

випив кави, відкрились нові ділянки пам’яті ))

Так то не секс был, а массаж с ручной работой, имитация

Вот это ты извращенец) зачем за такое вообще платить. Хотя ручная работа — это все-таки не то же самое, что на заводе 😀

Может типу залетает такой формат, хуле.

А що поганого? Гарні дівчата, з зовнішністю елітної ескортниці, стоїть копійки, мінімум ризику підхватити якусь болячку. Ну да, повноцінного сексу немає, зате все інше є.

Це як безалкогольне вино. А коштує так само

можно было жениться на массажистке.

после начала вторжения, уже накатила тоска от упущенных возможностей.

Это нормальная реакция. Страх смерти и неизвестность. Многие люди сейчас похожие чувства испытывают, каждый о своем. Лучше всего начинайте реализовать желания прямо сейчас, не откладывая до конца войны. Чтоб не добавлять себе стресса неприятными мыслями.

ну я б не сказав що це хороше життя після 30, особливо якщо вас вже кожен день щось болить, відвідини лікарів стають дедалі частіші.

Якщо кожен день щось болить, то і після 5 таке життя не дуже. Але цілком реально для середньої людини жити так, щоб не боліло і після 50 (на мою думку).

Є життя в ЗСУ за перемогу!

у них есть Боб , которому 72 года

типо принципал

в 30 это далеко не конец

живу 34 года

с 26 ти реформы Ющенка война призыв и прочее говно

но я вся еще жив

афтар живи назло

моему отцу 60 летъ матери 59 летъ

цифиря ничего не меняет

хочется пожрать поспать и . ццо

нету жизни после 30 готовься к смерти

Не впевнений, що автор не придумав усю історію, та якщо не придумав, то я радив би зробити навпаки, не так як тут усі порадили. Всі радять автору з’їхати від мами з бабусею, самому собі готувати, прати, прибирати, ще й кошти на оренду витрачати. Придбати авто, з яким повно мороки, ходити на всілякі танці-автоклуби-побачення.
А як на мене, все це зайве напруження та непотрібні «ризики». Мама з бабусею автору поганого не бажають і знають його як облупленого, на відміну від усіх дописувачів, тож дівчина, яку вони йому знайшли, якнайкраще йому (а головне — їм) підходить. Дівчині тій, схоже за все, автор теж подобається, тож автору залишилося лише запитати у мами й бабусі, чи можна дівчині пожити з ними, ну і запитати у дівчини, чи не проти вона переїхати до них, і питання з ким спати принаймні на період військового стану у автора буде закрито, без необхідності зайвий раз напружуватися і самому собі готувати, прибирати та прати чи «ризикувати», виходячи з дому на танці, в автоклуб, бари чи навіть винести сміття чи в магазин по хліб.
А оцей протест автора «вона мені не подобається» — це дитячий протест, бо, бачте, дівчину не він сам знайшов, а мама з бабусею, «мамі назло вуха відморожу».

Так їхати до городу ризиковано, автор он навіть в магазин по хліб не ходить.

ні одна нормальна дівчина на таке не погодиться, жити з мамами та бабусями

Для начала нужно у девушки спросить, где она жить хочет и рассмотреть варианты. Поскольку автор всё равно работает удалённо, то можно рассмотреть вариант снять часть дома в удалённом районе или южной или юго-западной сабарбии (Котляры, Безлюдовка, Песочин, Южный, Высокий, Бабаи, Мерефа). Это дешевле, чем снимать квартиру в новострое, а была б машина так жизнь в сабарбии вообще не составляла бы никаких проблем. Только вот девушка может не захотеть жить в пригороде или вообще в частном доме. Ну или автор на неё трезвыми глазами смотреть не может и трахать без трамадола, как один мой сокурсник, тогда проблема вообще решается сама собой.

Значить, йому потрібно шукати не нормальну дівчину, а ту, яка погодиться жити з мамами й бабусями. І схоже, що найскладніші роботу — знайти таку дівчину — мама й бабуся автора вже виконали.

ні одна нормальна дівчина на таке не погодиться, жити з мамами та бабусями

Хилые девушки нынче пошли, на все готовое хотят =) Нормальная девушка согласится на схватку с Боссом авторитарного матриархата, а после победы, размахивая попой перед глазами, уведет его в нужном направлении для возведения новой колонии.

а после победы, размахивая попой перед глазами

Размахивать попой и сиськами надо перед схваткой, это специальный spell как в ролевухах, вжух! — и вражеский юнит замер на 15 секунд! :-)

Так вони йому поганого не побажають(але залишати самотнім це не ок) і будуть його бавити до старості, жінок які будуть таке терпіти наврядчи вдасться знайти. А якщо й знайде то не надовго. Мати якісь обов’язки, авто чи мотоцикл, так морока, таке життя і це дає загартованість, впевненість в собі і тд. Якщо не хочеться наполягатиме, то краще нічого не робити і залишити як є. Он я щойно їхав додому, хлопчина років 15 садив на мопеда дівчину, думаю шо навіть йому перепаде сьогодні провести час з дівчиною. Навіть малий хлопчина не боїться мороки з тим мопедом. А ви за чоловіка 30ти років переживаєте щоб не мав мороки. А взагалі почитав коментарі що автору треба просто дівчина для інтиму в більш нічого, то тоді надія маленька дуже, ровесницям потрібен чоловік, а запропонувати молодим хіба що спонсорство.

Наверное, всё-таки ему 16, ибо в 15 права на мопед не дают. А за езду без прав и передачу мопеда малолетке родителей оштрафуют.

Ну може й так, суті не міняє.
А хіба вже потрібні права на мопед якщо він 50 кубів?

В Украине группу А1 (мопед до 50 куб.) ввела ещё Ю. Тимошенко в 2008 г. Без прав можно только на велосипеде или на лошади. И как же задолбали велосипедисты, которые прутся против движения.

В мене А,В,С то виходить мені на мопеді не можна.))) Ті шо проти шерсті знаю таких, там така теорія шо вони бачать авто і автомобіліст їх, сам на велі катаю, але такої теорії не розумію.

Я чула таку теорію про пішоходів, але ж велосипедист навіть згідно ПДР повинен рухатись як можна ближче до правого краю. Хоча, де більшість велосипедистів і де ПДР...

Всё, что не пешеход должно по ПДД ехать по направлению движения у правого края: велосипедист, всадник, даже на инвалидной коляске полагается двигаться по направлению движения и против движения ехать нельзя.

Безперечно, я мав на увазі окремих людей які не знають ПДР і будують свої теорії

Вроде для A можно открыть A1 по упрощённой схеме (без повторного прохождения мотошколы). Что касается езды против движения. Недавно была авария на трасе, где велосипедист мало того, что пёрся против движения, так ещё и без фонаря в тёмное время. Фура ему никаких шансов не оставила.

Ти ж у Вінниці, там же відокремлені велодоріжки є

На тротуарах они задолбали ещё больше.

жінок які будуть таке терпіти наврядчи вдасться знайти

Судячи з розповідей автора, мама з бабусею уже знайшли автору жінку яка буде таке терпіти.

Відчувати що готова терпіти і проходити через це різні речі. І до купи ми тут не знаємо які надії і сподівання в дівчини на ці стосунки, бо по дефолту жити окремо, то думаю шо вона так і думає. Навіть якщо жити всім разом, то якіб мама й бабуся не були гарними людьми, вони з’їдять ту дівчину( всякими порадами це по мінімуму) і жениху треба буде слухати і маму і дівчину. Я таке бачив.

Раз бабуся і мама самі цю дівчину знайшли, значить план де жити їй з їхнім нащадком у них уже погоджений, і скоріше за все, вони переконалися, що дівчина не проти їх плану.
А щодо того, що довго тиску мами й бабусі дівчина не витримає, то автору довго й не треба — до кінця військового стану, коли автор зможе не боячись ходити на побачення.

Мне она не нравится внешне, у нее есть один забавный недостаток — жесткий короткий волос и прическа кудрявая в стиле одуванчик, с ней она похожа на 50-летнюю бабку, а мне нравятся девушки с длинными прямыми волосами. Ну и лицо вроде бы не страшное, но совсем не в моем вкусе. В общем мне тяжело на нее смотреть во время разговора, и с такой прической она ходила все время, там наверное специфический волос, который нельзя отрастить и выровнять. Хотя характер у нее мягкий, и она мне симпатизирует, но что-то мне легче от этого не становится, наоборот хочется, чтобы она взяла инициативу разорвать отношения.

Ну так спіть з вимкненому світлом, все одно не виходячи з дому кращого варіанту не світить. А коли ситуація зміниться на краще і перестанете боятися виходити з дому, то знайдете щось краще.
Ну а дівчині порадьте змінити зачіску.

кучерявые волосы это редкость и красиво. Менять прическу чтобы стать клоном тысяч других- зачем? чтобы угодить/"понравиться" какому-то парню? Это в корне неправильно.

история- хороший пример о том что всем нравится разное

Мне кажется она выбрала меня своей целью и хочет меня окольцевать.
Но у меня нет к ней чувств, нет желания быть вместе, просто приятно от того что я хоть кому-то понравился, но пугает мысль, что может эта единственная девушка в жизни, которая так залипла на мне и второй раз уже не повезет. Но я не вижу с ней своего будущего. Может сейчас ее показное внимание это демоверсия, а потом она превратится в матрону и будет доминировать. Не, такое мне не нужно.

С вашим опытом вообще может оказаться, что она ничего от вас не хочет(в том числе и просто встречаться), просто контактная, а вы все нафантазировали.
Надо все таки больше опыта чтоб отличать хоть приблизительно, что каждая случайная девушка от вас хочет.

девушка может думать что делает одолжение ради бабушки/мамы, и не подозревать что парень тихий но переборчивый и ищет звезду инстаграма с крепкой попой и длинными прямыми волосами.

Та девушка вообще может думать что угодно и вообще не думать тоже может.
штука в том, что тут у жены не всегда отличаешь через 20 лет брака, не говоря про случайно выбранную девушку без сравнения с другими.
А вообещ у меня есть опыт когда меня просили просто погулять с сестрой знакомого 24лет, ибо у нее вообще никакого опыта не было к этому возрасту(вполне обычная на вид). А я был вне отношений.

с сестрой знакомого 24лет, ибо у нее вообще никакого опыта не было к этому возрасту

И как? После этого какие то магические умения передались?

Ну. Да?
Нашла через полгода мальчика в своем окружении(работала с ним и до этого 5+лет), вышла замуж, есть дети.
Ну или нет, и просто так совпало.

девушка может думать что делает одолжение ради бабушки/мамы

Типа одолжу я соседям спички и свою вагину для сына? =)

и ищет звезду инстаграма с крепкой попой и длинными прямыми волосами.

Как же немного надо, чтобы стать звездой инстаграма

Как же немного надо, чтобы стать звездой инстаграма

и не говорите...

Типа одолжу я соседям спички и свою вагину для сына? =)

они вроде пока еще платонически общаются. Схема взаимодействия следующая: если бабушки и мамы дружат, то вероятно у них схожие предпочтения и привычки, культурно-ценностный пласт общий. Следовательно, детям своим они передают эти же ценности. Логично? Сергей косвенно это предположение подтверждает намекая что девушка не такая раскрепощенная как он любит. Так же как на Сергея мама с бабушкой надавили чтобы он с девочкой познакомился, так и с девочкой вероятно беседу провели ее собственные мама/бабушка. «Хороший мальчик вести себя будет прилично сходи пообщайся». И девушка пошла общаться с Сергеем, потому что так же как и он не умеет говорить «спасибо, нет» своей маме/бабушке.

Сергей косвенно это предположение подтверждает намекая что девушка не такая раскрепощенная как он любит.

Это дело наживное- если девушка уверует в свою желанность, то там держите ее семеро =) Но сомневаюсь что он сформировал какие то там особые предпочтения, если кроме лицензированных шлюх никого не было.

мама с бабушкой надавили чтобы он с девочкой познакомился

Если не женщина, то хотя бы девушка, а то звучит как принуждение к педофилии

«Хороший мальчик вести себя будет прилично сходи пообщайся»

Что может звучать асексуальнее для женских ушей)

по всем пунктам +
«девочка/мальчик» — чтоб передать «семейную» атмосферу разговоров )

Сергей косвенно это предположение подтверждает намекая что девушка не такая раскрепощенная как он любит

думаю раскрепощенность имеет десятое значение. Она просто не такая симпатичная, как молодые эскортницы, к которым он привык

Сергей мог «влюбиться» в конкретную эскортницу, и теперь ищет такую же но по любви. То есть не просто типаж а копию максимально близкую к оригиналу.

симпатичность штука относительная:
www.instagram.com/...​prFQ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

www.instagram.com/...​pXyY/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

www.instagram.com/...​IEed/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Сомневаюсь. Он бы тогда только с ней время и проводил бы. Ну или если она уехала, например, то он бы и говорил о конкретном типаже. Ему же просто нравятся красивые стройные 18-22.

Ему же просто нравятся красивые стройные 18-22.

Угу, можно подумать кому то не нравятся =)

Так об этом и речь. Ему просто нравятся лучшие из лучших. Элитка) Дело не в какой-то раскрепощенности, т.е. навыках, которые можно наработать, а в генетике.

Ему просто нравятся лучшие из лучших. Элитка)

Стройная и молодая это еще не элитка, но я тщательно тред с запросами не читал.

Дело не в какой-то раскрепощенности

Хз что это за раскрепощенность то такая. Видать какие то нишевые сомнительные пристрастия =)

Да, просто генетические данные ее не нравятся, это даже не какие-то недостатки здоровья. Волосы не нравятся и лицо слишком еврейско-цыганское. Я боюсь передавать такие гены своим детям, поэтому наверное подсознательно избегаю физической близости с ней.

виникає логічне бажання подивитись на тебе — аполона із чудовими генами. давай фото в студію )

Так дело ж не в том, что гены хорошие или плохие, а в их совместимости. У девушки могут быть классные гены, но если он её трахать без стимуляторов не сможет, то толку.

Да, я не считаю ее плохой, просто химии взаимной нет.

Я и не говорил нигде, что я красивый, просто я пытаюсь донести разницу, одно дело когда девушка объективно некрасивая, имеются дефекты и другое дело, когда объективно нормальная внешность, но тебя не цепляет и чем-то даже отталкивает. Она хороший человек, и могла бы подойти, если бы я искал замену маме, но у меня сейчас другие потребности, я не хочу с ней создавать семью, потому что постоянно будет чего-то не хватать.

Думаю у меня есть условно 5-10 лет чтобы закрыть свои гештальты и к 40 годам, если повезет, найти своего человека. А возможно лучше нее я никого уже не встречу.

а тепер подивись на це все зі сторони: якийсь стрьомний тіп, умовно симпатичний, корчить з себе незрозуміло що і ставить вимоги до зовнішності дівчат наче він супермен. Як тобі? як думаєш іншим таке?
щодо постійно буде чогось нехватати — це буде, повір, але питання у тому, що тобі важливіше — шукати щось в інших, чого типу немає у людині, яка поруч з тобою.
Чи звернути увагу на те, що є у цій людині.
завжди і у будь якій людині можна знайти недоліки. у тобі знайти їх більше шансів для дівчат.
але ти вправі змінити вимоги до своїх бажань і очікувпнь, інакше тебе чекає постійне розчарування.

Ну тут просто автору не заходить зовнішність тієї дівчини і це норм, причини його за це засуджувати тут не бачу.

Але те, що йому треба хоч на деякий час попуститися — факт. Для того, щоб симпатичні дівчата звернули на нього увагу не тільки за гроші, треба з себе хоч щось представляти (або хоча б уміло це удавати). А цього не досягти, якщо не спілкуватися з жінками в реальному житті. І зрозуміло, що спочатку, поки немає досвіду на нього будуть звертати увагу тільки як тут кажуть не самі «востребувані женщіни».

а я не мав на увазі конкретно цю дівчину, він все одно буде шукати щось «краще» і юуде у стані розчарування

Если будут, бесплатно, имеется в виду, и не РП или ждавшие принца до 30+.

і ставить вимоги до зовнішності дівчат наче він супермен.

Раз он не супермен, то ему и коза невеста? =)) Промежуточные варианты между Моникой Беллуччи в молодости и козой есть? Чтоб что то думать насчет завышенных ожиданий надо видеть контекст, а то может там «я заварила дверь»

Ну объективная самооценка не мешает сташным жирным бабам раскатывать губу на мужиков при деньгах.
У него по крайней мере есть деньги по местным меркам, что с ее стороны? =)

Вдруг такие же деньги ) или квартира от бабушки.

Вдруг такие же деньги )

Маловероятно, но может быть. Ну тогда наравне в состязании. Дальше пусть меряются 5см за каждый размер =)

или квартира от бабушки.

Мелочь. Если это не центр мегаполиса. Квартира это разовый капитал, только если не сдается, что пыль на фоне долларовой зп.

до війні був. Іздила у відрядження, дуже подобалося.
Там є/було усе для культурного і комфортного життя.

Да, и достаточно компактный, и чистый.

Если это не центр мегаполиса

А «мегаполіс» — це Лондон, Нью-Йорк чи може Париж? Чи й Харків в нас вже «МЕГАполіс»? 😂

Принято думать, что мегаполис — любой город с населением больше миллиона человек.

ким прийнято? типу Харків, Дніпро чи Львів — то МЕГАполіси? Київ ще з натяжкою можна назвати, але просто мільон мешканців — то просто велике місто, а не якесь МЕГА :)

Дя, главное, чтобы с такими историями было вообще кому гены свои передавать, скорее будут коты в перспективе. Перебирать — это хорошо и правильно, но нужно еще и самому соответствовать.

Пишет что недоволен своей внешностью, может он подсознательно свои гены не хочет передавать. А то как-то непонятно. Или хочет чтоб его сын от внешности страдал? Гены надо улучшать и разнообразить.

Да я вообще похоже дошел до точки, где выигрышных ситуаций уже нет. Если я женюсь на этой девушке, то может быть я получу хорошую хозяйку, но про половую жизнь придется забыть, потому что внешне она проигрывает тем девушкам, с которыми у меня был опыт за деньги, да и просто случайным молодым девушкам на улице, будет сравнение не в ее пользу, а изменять будет уже аморально.
Если я брошу ее сейчас, то смогу гулять по девкам без угрызений совести, но хорошую жену уже может и не найду, и либо придется искать компромисс, либо оставаться холостяком. На двух стульях не усидишь, я уже проиграл.

Если я брошу ее сейчас

Так вы же не вместе

На двух стульях не усидишь, я уже проиграл.

Только у Вас в мыслях. Отпустите ситуацию и делайте то что хочется/что нравится.

внешне она проигрывает тем девушкам, с которыми у меня был опыт за деньги

Возможно это станет новостью, но женская внешность очень сильно меняется в процессе жизни. Женщины (и мужчины) счастливые выглядят в среднем лучше женщин несчастных.

Внешность и качества хозяйки мало коррелируют. Ухоженность и качества хозяйки- да, корреляция высокая. в сутках 16 активных часов которые можно потратить на работу и быт, или на работу и спортзал-красоту. Вам прийдется решить насколько важно чтобы работу по дому выполняла именно жена, или чтоб жена долго оставалась красивой а домашнюю работу делегировать.

Я теж був здивований, але далеко не всім подобаються. Багато кому, особливо це поширено серед темніших шарів населення землі, треба жінки «with a proper butt».
Ну а «симпатичність» обличчя це теж поняття дуже суб’єктивне.

це поширено серед темніших шарів населення землі

Ну я же про наши края, а не там где фапают на гипергузло- не даром там у них по 30см, иначе и не достанешь.
А нашим подавай влажные от 90/60/90/170см/50-55кг/B-C =)

Ні, не суб’єктивне

Кажуть, краса — це питання смаку, але Хамермеш з цим не погоджується. Він вважає, що більшість людей сходяться у думці про те, хто гарний, а хто ні.

«Якщо на вулиці ми з 10 людей оберемо кількох гарних. То наш вибір найімовірніше співпаде».

Він також стверджує, що на поняття краси не впливає такий чинник, як раса.

«Наші уявлення про красу сьогодні напрочуд схожі. Гарну африканську жінку оцінять у всьому світі. Те саме стосується азійки».

Найкраще це перевірити таким чином: скидуєш сюди фото жінки, яку сам особисто оцінюєш 10/10 і робиш опитування. Підозрюю, що середня оцінка буде нижче 7.

Тобто так, якщо взяти конвенційно привабливу дівчину і якогось квазімодо, то зрозуміло, що ніхто не скаже, що останній красивіший (хоча є різні фетиші). Мова більше про «середнячків-плюс» — для когось це середнячок, а для когось досить таки приваблива людина.

якщо взяти конвенційно привабливу дівчину і якогось квазімодо,

- дя, ну это же все относительно, дело вкуса, как говорится.

Да, была небольшая влюбленность в молоденькую фею 20 лет, но я понимаю что это такая игра, но хочется повторить такие эмоции с другими девушками, а с девушкой, которую бабушка подогнала, чувства совсем другие.

Ось яскравий приклад, що нафіг треба ходити до проституток, особливо за першим сексом. Це травмує психіку. Хай там перший секс і буде з якимось квазімодо, але це не створить завищених очікувань і потім можна буде при умові наполегливості органічно дійти до стосунків з дівчиною, яка справді заходить зовнішністю без усіх цих зайобів.

Ось яскравий приклад, що нафіг треба ходити до проституток, особливо за першим сексом.

Даешь пол ИТ девственников, которые портят исподнее, при первом же вопросе «кем Вы видите себя через 5 лет»? =))

Та то автор ще просто сімейного життя не нюхав. Уся ця ***ня «я хочу лише 10 із 10» дуже швидко лікується першим же місяцем життя разом такою дівчиною.

Я не знаю, як саме автор та молоді доу коментатори уявляють собі сімейне життя, але читаючи коменти, у мене склалося враження, що багато хто уявляє собі дружину як такий собі гібрид безкоштовної повії та матусі, яка хвалить, кормить і підтирає соплі удень, і трахає уночі.

Люди, дівчина — це не відяха, яку ти купив — і тепер ти самий крутий. Це жива істота людина, з якою вам треба уживатися, і якщо ви вважаєте, що це легко, треба лише відслюнявлювати 20% ваших мідловських доларів — то ніхуя, все набагато, дуже набагато складніше. Мама вас любить, бо ви красивий, мама звикла до ваших примх за тридцять років, в решті-решт ви, може, єдина булочка у мами, і куди вас дінеш.

Жінка або дівчина, сімʼя та відносини — то важка щоденна праця, в яку треба вкладатися часом, грошима, емоціями та своїм комфортом.

І вона неможлива лише з одніє сторони, що ти не роби. Якщо ти якимось дивом привів мамі з бабусею супермодель, то що ти зможеш їй дати? Як будеш кращим за всіх, з ким вона може зустрічатися та бути у відносинах? Як будеш вписуватися у її життя? Чи може запропонуєш їй своє задротське? Ввечері в дотку, на вихідних контр-страйк?

100%. кожне слово вірне

якось познайомила подружку «фітоняшку» з товаришем «ІТ-спортзал-зовнішність». Подружка після другого побачення втратила зацікавленість. Каже краще з меншою зп але щоб людина була жива і інтереси поза роботою не тільки тв на дивані і качалка.

Каже краще з меншою зп

Думал «подружка» скажет как с качками- лучше «с меньшим прессом» но интересный, а все опять про деньги =))

щоб людина була жива і інтереси поза роботою не тільки тв на дивані і качалка.

Хм а какие у нее интересы, кроме накачки жопы? А то часто сами не богаты, но развлекай меня полностью.

Хм а какие у нее интересы, кроме накачки жопы? А то часто сами не богаты, но развлекай меня полностью.

она профессиональная спортсменка + определенная международная известность и публичность/слава. не в инстаграм. Интересы- жизнь.

Думал «подружка» скажет как с качками- лучше «с меньшим прессом» но интересный, а все опять про деньги =))

😂 хочет денег- плохо. и не хочет денег- плохо. Вам прям не угодишь. ))

Пример конечно не про деньги а про важность совпадающих интересов и вкусов.

она профессиональная спортсменка + определенная международная известность и публичность/слава. не в инстаграм. Интересы- жизнь.

Так а интересы-то какие?

там длинный список интересов, характер у человека деятельный и активный, много энергии, дома сидеть не может.
А парень скорей наоборот. Мне сначала показалось что противоположности могут притянуться, будут дополнять, и вместе они гармонично смотрелись красивая пара. Но несовпадение оказалось решающим фактором.

там длинный список интересов, характер у человека деятельный и активный, много энергии, дома сидеть не может.

Это, прям, очень интересные интересы

Стандартная девушка с «очень богатым внутренним миром» — интересуюсь всем, но толком ничем

Суши, караоке, астрология, #веселиться, прогулки по пляжу

прогулки по пляжу это еще и бюджетно )

расскажите о своих ) гораздо более интересных

Там длинный список интересов, человек активный и деятельный, энергия бурлит, дома сидеть не могу. Интересы — жизнь.

так а какие вопросы тогда к девушке? Вы с ней прям близнецы )) soulmates

хорошая шутка )

уже замужем. История была давно. Я считаю что в любом случае парень ниче не потерял. Он сам где-то увидел фото девушки, очаровался, потом заметил что она у меня в контактах, попросил познакомить. Я спросила у подруги хочет ли она встретиться, подруга сказала что парень не ее обычный типаж по роду занятий, но внешность у него приятная и согласилась попробовать.
То есть парень проявил ту самую смелость и решительность про которую Вадим рассказывает чтобы познакомиться с девушкой оффлайн. Дальше пары встреч дело не пошло потому что слишком разные люди, интересы, стили жизни. Чтобы жить вместе, им обоим пришлось бы идти на слишком большие компромисы. Но парень таки сходил на несколько свиданий с красивой эффектной девушкой с которой в своей обычной жизни он бы не пересекся нигде.

она профессиональная спортсменка + определенная международная известность и публичность/слава.

Небось по танцам на пилоне?

Интересы- жизнь.

Что может быть конкретнее...

хочет денег- плохо. и не хочет денег- плохо.

Ничего сложного:
Мужик страшный, она красавица — пусть себе хочет денег
Мужик не страшный (что уже красавец :D) она красавица — пусть не хочет денег
Мужик не страшный она страшная — пусть дает деньги, борщ и ЖМЖ =)

а про важность совпадающих интересов и вкусов.

Если мужик не суицидник он тоже имеет интерес к жизни- бинго

Если профессионально — то это более чем спорт, причем весьма и весьма требовательный.
Да даже на хорошем любительском уровне там физподготовка должна быть очень приличная.

Если профессионально — то это более чем спорт, причем весьма и весьма требовательный.

Ну у меня через 20-25 метров по диагонали с окна квартиры коммерческий корпус с полдэнс студией на 4м почти окно в окно. Летом я миллионы раз слышал The Pussycat Dolls — Buttons и прочее подобное, но кринж когда там после 20 летних приходит младшая группа на занятие лет по 12-13 — хоть квартиру педобиру сдавай)

Ну у меня через 20-25 метров по диагонали с окна квартиры коммерческий корпус с полдэнс студией на 4м почти окно в окно. Летом я миллионы раз слышал The Pussycat Dolls — Buttons и прочее подобное, но кринж когда там после 20 летних приходит младшая группа на занятие лет по 12-13 — хоть квартиру педобиру сдавай)

Не понял в чем проблема.
Они там что, без хиджабов занимаются? Ну тогда определённо харам!

не угадали ) хотя это было б удобно -домашние сеансы, выходить никуда не надо

домашние сеансы, выходить никуда не надо

будет уже через месяц дома в растянутых трениках ходить, какие сеансы

на пилон в растянутых трениках- извращение!

Синхронное плаванье.
Любопытно куда сейчас критика повернет и к каким деталям начнут цепляться ))

Синхронное плаванье.
Любопытно куда сейчас критика повернет и к каким деталям начнут цепляться ))

Плавает — значит доска, как у дельфина =)))

это да , синхронистки обычно так выглядят

Та навіть, якщо і так, то що?
Навіть вебкам та ескорт — дуже складно, не у всіх виходить, а ескорт ще й небезпечно. Чи ти думаєш, що навіть якщо жінка готова торгувати тілом, то відразу зʼявиться купа бажаючих і потекуть рікою долари?

Идеальное тело. Не решаются вопросы ЖКХ после того как сиськи та письки сделаны. Вспомнила клип Ленинрада.
Стоимость детского питания? Основная функция груди раньше была какой?

Это ж все навязываеться, что бы услуги продать по ботоксу и прочих идеальных параметрах.

Нет, вечером CS, на выходные дота.

Тут еще может быть дело в том, что не совсем интересно, когда добился не самостоятельно, а когда товар сам идет в руки, такое не вызывает интерес.

Ну она приятная в общении, и я не надеюсь на супер красивую, но ее волосы и прическа портят все впечатление о ней.

Первый раз такое слышу) Чтобы кто-то сливал девушку, т.к. она кучерявая

А если бы сиськи были маленькие — то понял бы?

Конечно. Сиськи, лицо, стройность. А волосы — они же у женщин постоянно меняются

Если ты считаешь что первые три пункта не меняются, то у меня для тебя плохие новости

Так то если прическа, а есть у кого они кучерявые от природы- как пружины от матраса на голове =)

Не знаю, щоб ти за сіськи сказав, після того якби в тебе була двійня і тобі треба було купувати дитяче харчування. Зібрати всі витрати. Розмір був би той що треба))

Потім пішов би з пісенькою, и нету счастья в личной жизни, другие сиськи искать. Так как денег не хватает и ночью нужно бежать и груть питание, а не грудь и спит

Так как денег не хватает и ночью нужно бежать и груть питание, а не грудь и спит

Что? Домашние холодильники существуют, не понял в чем проблема купить прозапас, поясните.

тобі треба було купувати дитяче харчування

Деньги решают проблемы.

Смотря что за кучери. Я тоже не фанат, только если укладка такая, но одуванчики обычно не нравятся.

Кучери между ног.

Понюхай писю носиком — малыш прикинься пёсиком 🐾

Будем откровенны, с большой долей вероятности , симпотная эскортница без бабок, даже не посмотрит на такого парю.

Ну, у девушки могут быть свои интересы. Всё-таки IT-шник трезвого образа жизни — это неплохая партия. Особенно когда вокруг полно тех, кто или почти не зарабатывает, или спускает заработанное на бухло/дурь.

да, все верно. + война, впереди неизвестность, в быту одиночество, и парни кто воюет кто дома сидит. у себя дома, а не у тебя.
Люди существа социальные, даже интроверты.

Вы имеете право жить с человеком который Вам нравится, и точно так же эта девушка имеет право жить с человеком для которого она выглядит классной и желанной. Если Вы сейчас позволите маме-бабушке-девушке продавить Вас на эти отношения, то есть риск что испортите/поломаете жизнь и себе и ей.
Она решила Вас окольцевать потому что Ваша мама дала на это добро, а про Вас говорят/думают что Вы стеснительный, застенчивый и нерешительный, вне себя от счастья что Вам повезло встретить такую прекрасную девушку, просто не умеете выразить свои чувства. Девушка пребывает сейчас в глубоком заблуждении относительно Вашей истинной реакции на нее.

Скажите ей вежливо и прямо что отношения с ней никак не получатся, потому что у Вас конкретный типаж
который от нее сильно отличается. То есть не с ней что-то не так, а просто Вас привлекает другая внешность. Скажите что Вам нужен друг, и если она не против, вы можете вместе ходить на разные культурно-социальные мероприятия. Концерты, клубы, литературные вечера, в кафе дважды в месяц на кофе или ужин, танцы и тд. Как друзья, не романтические свидания.

Если девушка адекватная- сильно не обидится и согласится

Она решила Вас окольцевать потому что Ваша мама дала на это добро

или может у нее тоже не густо на личном фронте, и на улице ее не преследуют толпы мужиков, дергающих ее за руки, и она просто хочет экономить батарейки и иметь статус отношений для общества, чтобы не пришлось «оправдываться».

может и так быть. Сергей может быть вполне привлекательным молодым человеком, и не всем нравятся 2-метровые амбалы или птицы-говоруны. Кто-то может наоборот западает на тихих застенчивых субтильных парней.

Этот типаж стал популярным вместе с онеме

Мне кажется она выбрала меня своей целью и хочет меня окольцевать.

не в обиду, но чем с Вами еще заниматься кроме как окольцовывать и использовать умного стабильного папу для умных детей и «дом полная чаша»?

После 30-35 популярность на тусовках однозначно перестает быть критерием привлекательности мужчин и женщин. Люди обзаводятся семьями, становятся спокойней. То что раньше возможно в привычках/характере в 20 Вас делало «нетаким», резко станет плюсом, и из белой вороны Вы вполне можете преобразиться в обожаемого всеми приятного друга с красивой женой, детьми, и хорошим домом. Любовница или череда любовниц такого эффекта не даст, а семья- даст. Конечно, закрыть гештальты и «нагуляться» нужно до создания семьи. Меня однажды поразил разговор с пожилой 60-летней женщиной. Коренная «ленинградка», культура, манеры, образование, профессия искусствовед что-ли. Она пустилась в воспоминания и сказала «но я всю жизнь мечтала быть куртизанкой» (дословно, именно этот термин).

«нагуляться» нужно до создания семьи.

Навіщо?

Якщо є сильне нереалізоване бажання, то воно буде переслідувати і надалі. Далі будуть або спроби це бажання реалізувати (і конфлікти/драми в родині), або вічне відчуття що чогось не вистачає і Сергій не зможе повноцінно отримувати задоволення від сімейного життя.

е зможе повноцінно отримувати задоволення від сімейного життя.

Только вот жениться на куртизанке вряд ли многим захочется. Та же тема что с онлифансом нынче.

Ідіот. Навіть на вулицях США повно таких дівах (діваха на 3, максимум 4-), що вже про київське метро говорити.

Лучше б он на тренажерку и частного тренера потратил 10к, чем за обнимашки с общаком.

І на сдачу заказати 5-10 хороших екскортниць з повним сервісом і які виглядали б не гірше

Ну вот мне как раз на этом этапе нужна не жена, а именно любовница или их череда, не хватает в жизни страсти и эротики. Хочется быть как Рокко Сиффреди. Тянет именно к раскрепощенным ярким девушкам. Хочется побаловаться с такими и потом искать постоянную адекватную.

Но светит только дрочить в туалете xD

Кстати вот ещё один повод съехать от мамы и бабушки
Можно дрочить в любом месте квартиры

А убирать потом как? Так что всё равно в туалете будешь.
Тут скорее плюс в том, что можно дрочить не в наушниках.

возвращаясь к примеру с дорогой спортивной машиной: ее можно купить или взять в аренду, задорого. А бесплатно, к сожалению, ее дают только известным автогонщикам. Но даже им для этого приходиться прилагать немалые усилия и нести риски. Если Вы не «автогонщик», за аренду красивой спортивной машины нужно *дорого* платить. Больше чем за аренду жигуля. На жигуле может соседка даст из жалости даром покататься, а на феррари — не даст.

Если хочется быть как Рокко Сиффреди можно попробовать выглядеть и действовать как он, и начать сниматься в порно. И через 5+ лет прийдет слава... или не прийдет. К кому-то в индустрии вместо славы приходит СПИД и большие счета от докторов.

Кстати, в стране сейчас обостряется ситуация с гепатитом С — переливания крови, травмы/ранения и тд. Вы б поосторожней с куртизанками. Гепатит С лечить очень дорого — по слухам ок. $20’000+, в бесплатную госпрограмму лечения попасть не так быстро, и от этой болезни люди умирают.

А раскрепощенная не може бути дружиною?

Тут не в «розкутності» справа. Чєлу хочеця багато дівчат перепробувати, це ж з його постів видно. Високих, низьких, з великими цицями, з малими, блондинок, брюнеток, кольорових і так далі. Різних. Він ставить собі за приклад порноактора, це по рівню розвитку десь на рівні школяра що подивився «драйв» і вважає тепер себе Райяном Гослінгом сігма гігачадом. В нього не було того що у чоловіків зазвичай буває в періоді 16-25 років, оцих самих «гулянок», коли можуть бути справжні щирі почуття та пристрасть, коли більшості дівчат чхати на те скільки ти заробляєш і чи є в тебе квартира, для них романтика це залізти вночі на дах многоповерхівки з пляшкою сидру. Навіть якщо якась втомлена життям 32-річна Галя у котрої «часікі тікають» вирішить пов’язати з ним своє життя (з корисних мотивів перш за все, бо він погроміст із стабільним високим доходом, а не через якісь там почуття) і буде з ним займатися сексом, у нього буде зуд цієї невдоволенності та бажання спробувати більше. Оскільки харизми та зовнішності в нього немає, він піде по повіям щоб отримати сурогат інтиму. Але він ніколи не отримає те що хоче його душа, він не буде прокидатися поруч з молодим ніжним дівчам що дивитиметься на нього безтурботними закоханними очима та щирою посмішкою. Він візьме часік у якоїсь індивідуалки, (у котрої він сьогодні п’ятий і після нього ще буде троє), потикає хвилин 5-10, потріщить ще півгодини за життя і піде додому, думаючи «і це все?». Бо йому не секс потрібен, а почуття та емоції, котрих в нього ніколи не було і вже наврядчи буде, виходячи з його життєвої позиції та орієнтації на порноактерів як мірила чоловічої успішності, йобаний стид.

В нього не було того що у чоловіків зазвичай буває в періоді 16-25 років

Скорее 16-22 =) Нынче и в 18 куча прагматичных девушек. Наверно чем раньше начинают половую жизнь, тем раньше слезают розовые очки.

котрих в нього ніколи не було і вже наврядчи буде,

Не хватало нам еще потерь в тылу.

Нынче

Я це чув ще коли мені самому було 16 років про те що «дєвушкі сєйчас пошлі мєркантільниє, от парнєй ім только дєньгі подавай, романтіка умєрла» і думаю цій пісні сто літ в обід. Повно нормальних молодих дівчат, які не чекають від хлопця в 20 років дохід в кілька тисяч доларів та своє житло і раді гуляти містом та простій романтиці. Але для цього самому треба бути молодим-жартівливим, а не задроченим на собі закомплексованим сичуном, з такими і за гроші через силу гуляють.
Ну і зрозуміло що потрібно обирати серед «своїх», якщо ти студент у котрого з доходу тільки стипендія та їжа від батьків, то лізти до інстаграмних львиць у котрих фотки з курортів Дубаю це ідея так собі.

Повно нормальних молодих дівчат, які не чекають від хлопця в 20 років дохід в кілька тисяч доларів

«Повно» не полно, а с возрастом доля уменьшается. И не путай то что сейчас с тикотками и инстаграмами, и что было 15 лет назад.

Але для цього самому треба бути молодим-жартівливим

Что неужели женщины шпрехаются даром с желанными мужиками, даже если у них ни копейки, пока ищут стабильный вариант? Да не может быть. Но это не наш случай, а там где наш расклад не такой ободряющий =)

то лізти до інстаграмних львиць у котрих фотки з курортів Дубаю це ідея так собі.

Так ты ж только что сказал, что деньги не главное, если ты веселый и молодой? =) Как будто инстаграм это что то такое недостижимое типа Голливуда с богинями. Сейчас каждая туда свою жопу постит и год собирает деньги, чтобы слетать куда то лоукостом, наснимать завтраки от туда, ну или на работу слетала арабам по-королевски дуть в свисток- прям сливки общества.

И не путай то что сейчас с тикотками и инстаграмами, и что было 15 лет назад.

Мій період молодого активного особистого життя проходив в період з середини до кінця десятих, коли вже були і інстаграми, і тіндери. І я так само чув оцю шизу що «сєйчас бабам в соцсєтях самооцєнку повысілі до нєбєс, оні хотят только олігархов, а простых пацанов морозят».

Что неужели женщины шпрехаются даром с желанными мужиками, даже если у них ни копейки, пока ищут стабильный вариант? Да не может быть.

Молоді дівчата шпехаються з молодими пацанами навіть якщо у тих немає ні копійки, це так. В молодості у всіх вітер в голові і це норма. Якщо пацан з мізками і до чогось прагне в житті і результативно працює над цим, то дівчата потім з ними залишаються і створюють сім’ї. Якщо пацан довб***б і йому цікаво тільки курити шмаль і грати в плойку, то звичайно дівчата таких через деякий час кидають коли в них самих мізки з’являються і шукають когось понадійніше. На одних почуттях сумісне життя не побудуєш.

на работу слетала арабам по-королевски дуть в свисток- прям сливки общества.

Оце проекції подавлених фантазій пішли.

Мій період активного особистого життя проходив в період з середини до кінця десятих, коли вже були і інстаграми, і тіндери.

Ну и? Я хз в чем ты меня пытаешься убедить. Как будто ты какое исследование провел, что обладаешь релевантными данными, которые в состоянии опровергнуть то, о чем давно шумят интернеты. Тем более приплел сюда 16лет вместо 30

«сєйчас бабам в соцсєтях самооцєнку повысілі до нєбєс, оні хотят только олігархов, а простых пацанов морозят».

Мне тебе похвалить надо или что? А то уже второй раз заводишь пластинку о Дартаньяне и жалкіх поцонах, котрім на холяву нє даут.

На одних почуттях сумісне життя не побудуєш.

Глубокая мысль. Но как бы надо и женскую попку тоже поднимать и работать, если же есть ожидание, что мужик должен приносить существенно больше денег (с оглядкой на разницу в возрасте), чем она, то да, это уже меркантильность.

Оце проекції подавлених фантазій пішли.

Мечтаю быть арабом, да.

о чем давно шумят интернеты

Інцелофоруми та клікбейтні тіктоки це не всі інтернети. Вже мовчу про те що коли мова йде про стосунки, те про що тріщать в інтернетах досить опосередково відноситься до реального життя і варто вийти, поторкатися траву і поспілкуватися з живими людьми. Бо в інтернети ніхто не йде писати «у мене все добре, я знайшов класну дівчину\хлопця і ми щасливі», бо це нікому не цікаво. Йдуть зливати негатив та власні комплекси. А усякі недосвічені це читають і сприймають як зріз реального життя.

пластинку о Дартаньяне и жалкіх поцонах, котрім на холяву нє даут.

Так це те чим «шумлять інтернети», як ти сказав.

если же есть ожидание, что мужик должен приносить существенно больше денег

У мене завжди було питання до людей у котрих припікає від того що хтось хоче собі когось\щось «не по рівню». Вам не начхати? Люди завжди хочуть чогось кращого. А ось знайдуть вони це чи ні — життя покаже. Тож якщо якась касирша вєрочка з змошками, жиром і «вухами спаніеля» хоче собі олігарха на мазератті — нехай хоче. Якщо старіючий форумний інцел вася з залисинами та пузом хоче собі молоду цнотливу та вродливу дівчину що полюбить його за «душу» — нехай хоче. Їх справа. Ти тут до чого?

Мечтаю быть арабом, да.

Ну от ти й зізнався що просто заздриш тим у кого є більше грошей і можливостей спати з вродливими жінками.

хотіти можна будь кого, хоч топмодель тижня моди в Парижі, але ставити вимоги на такий рівень і не менше — це шлях до розчарування та депресії.

це шлях до розчарування та депресії

так весь прикол тут, що вимоги ставлять жінки, а депресія при цьому — у інфантілов чоловіків :) вони тут плачуться й хочуть, щоб «суспільство» змушувало жінок обирати «простих хлопців», а потім ще їм коритись (бо немає гендерної рівності)

ні, почитай уважно які вимоги ставить автор. причому явно завищенні і в деяких моментах надто звужено.

наоборот хочется, чтобы она взяла инициативу разорвать отношения.

В случае чего закажешь проституток, они ей скажут что вы расстаетесь=)

О, оце хлопець діло каже. Я б ще тільки окрему хату зняв би для себе, а дівчину відселив би до матері з бабусею. На обід та вечерю приходив би туди, також було б з ким побалакати. Для сексу най дівчина приходить до нього, несе сніданок, а з ранку йде назад.

Пан має рацію. Також, якщо дівчина не зможе інколи приходити, то можна інших запрошувати 😀

Сорі, але трохи смішно від постановки питання. Звісно що є, можливості відкривається все більше з кожним роком. Питання потрібно було сформувати по твоїй проблемі іншими словами. Я бачив аналогічну проблему як і в тебе навіть три випадки, і скажу що в двох випадках ще більш менш, а в третьому геть погано.
Перше що тобі потрібно зробити то це з’їхати на іншу квартиру( навіщо плати за квартиру як є де жити, це питання може поставати, але воно хибне). Бо ти дійсно живеш біля мами і бабусі, це комфортно напевно, бо ти не думаєш шо готувати, прати, прибирати. Але це не дає тобі розвиватися як самостійній людині причому вже дорослій. Знімай квартиру для себе, і це повинна бути квартира не така як в тебе зараз, краще в новобудові. І тікай від мами, хоч вона й рідна. І головне вчись жити самостійно створювати побут самостійно і в своїй оселі де ти головний, бо як буде дівчина дай Бог, то ти повинен будеш мати скіли також і для побуту, бо то є немаловажливим аспектом. І хай мама чи бабуся не приходить готувати чи прибирати і пайки передавати тобі, живи сам і думай за себе сам. А далі пробуй соціалізуватися, знайди собі хоббі, велик (сам так з дівчатами знайомився), зараз повно мітів, купи авто, так буле легше логістику самого себе і дівчини чи друзів організувати, в машину сів і приїхав до дівчини. То не обов’язково повинна бути якась тачка крута, я коли почав зустрічатися зі своє дружиною в мене була Таврія, але рекомендую купити тобі якусь іномарку(менше ломається).
Отож твій план такий
1. З’їхати і жити самостійно, навідуй ти рідних, не вони тебе, роби в квартирі все так як ти сам захочеш, а не мама, вчись на помилках, не шукай відмазок, бо з понеділка чи після закінчення війни, то відмазка.
2. Соціалізуватися, знайти клуб інтересів, автоклуб( там є дівчата також), якись вид спорту.
3. Ти вже дорослий, то не давай мамі чи бабусі втручатися в твої стосунки, ні в якому разі ні в якому, бо то буде кінець стосунків. Це на майбутнє тобі.

Життя після 30 критично залежить від стану здоров’я і запасу енергії. Не тої, що Ці/Чі/інша мана, а банальної витривалості, стану гормональної системи і т.д. Саме через збої роботи гормональної і загальну занедбаність організму більшості після 30 нічого не хочеться, крім полежати на дивані.
Тому привести в порядок здоров’я і фіз форму — це пріоритет. Для успіху в жінок ця умова недостатня, але обов’язкова — нафіга тобі купа дівчат, якщо в тебе нормально стояти не буде?

Щось ви пане вже перегібаєте))
Вже так кажете про 30 наче вам 50..

Та да шото загнул
Тут скорее на 50 тянет

Ви сучасних 30-річних бачили? Багато хто в двері не пролазить або не може розігнутись від радикуліту. Сидяча робота, надмірність в їжі, хрінова якість продуктів і екологія дає результат. Винятки — дуже сильна генетика або ті, хто займається собою системно. Я якраз належу до других, тому збоку трохи дико дивитись на 30літніх «пенсіонерів»

Я до 30 взагалі не займався спортом, жрав чіпси та іншу гидоту нон-стоп, взагалі не знав що то за калорії та ж/б/в, і не мав ніяких проблем із здоров‘ям чи зайвою вагою. Генетика в цьому плані не дуже, то ж справа не в цьому. То вже ближче до 40 починаєш розуміти як то класно, що ввечері не нажерся, тому спав гарно й зранку гарно почуваєшся :)

Це не генетика, просто до 30 тіло пробачає тобі це все, ну як пробачає, страждає але ти ще цього не помічаєш. А потім ближче до 40 твій стиль життя до 30 дасть про себе знати.

Про це і кажу, тому не розумію звідки оці всі

занедбаність організму більшості після 30 нічого не хочеться

Автор прав. Дивишся на деяких 30-літніх, а там уже повний пакет — зайва вага, недостаток м’язової маси (особо убого дивляться з животом і тонкими руками без біцухи, тобто непропорційно), тиск, головні болі, біль в спині чи шиї, віддишка при використанні сходів. Блін, у мого батті в 60 більше здоров’я і енергії ніж у них в 30.

Чи взагалі, бачиш чувак вроді в нормальній формі, думаєш, молодець для своїх 35. Потім взнаєш що йому не 35 а 25 чи 27, і думаєш, ти чому в 25 на 35 виглядаєш?

зайва вага, недостаток м’язової маси (особо убого дивляться з животом і тонкими руками без біцухи, тобто непропорційно),

может человеку так нравится

может человеку так нравится

Більш того, він рже з тих, хто все життя змушені пхати в себе салати і витрачати купу часу на різні фітнеси.

А потім розказує як комусь повезло з генетикою, а йому ні

І навіть абониметн в фітнес зал не допоможе. Постійно бачу таких, особливо серед дівчат. Займає тренажер на 10 хв, із них 1 хв працює, інші 9 сидить в телефоні і дивиться по сторонам. А ту 1 хв. коли працює, працює з мінімальною вагою що просто під вагою ноги/руки буде підніматися/тягнутися. Чи в кращому випадку йде на бігову доріжку і ходить в легкому темпі 20 хв з телефоном в руках.

І потім буде розказувати що пробувала зал, не працює, що просто генетика така і кость широка.

дівчатам і потрібно мінімальну вагу піднімати. просто часто і багато повторів.

судя по тому, что я вижу вокруг — запущенная фигура не является преградой для отношений и создания семьи. значит дело а другом.

я вчера в торговом центре ехала в лифте с парой, где мужчина был в инвалидной коляске, а она лет на 10 младше. я сначала подумала, что она социальный работник, но потом он обратился к ней «Schatz» , и потом ещё рассказывал, что она неправа и ведёт себя не так и он ждёт извинений. короче, обычная пара которая уже давно вместе 😝

судя по тому, что я вижу вокруг — запущенная фигура не является преградой для отношений и создания семьи.

Хіба що Європі, де процвітає бодіпозиитив, фемінізм і матріархат в одному флаконі. Ітого мужику просто вибирати немає з чого. Тому нормальний чувак буде в парі зі стрьомним бабіщем. Стрьомний чувак буде в парі зі ще більш стрьомним бабіщем, або взагалі сам.

Тому нормальний чувак буде в парі зі стрьомним бабіщем.

я не думаю, что им есть дело как ты их видишь, им важно как они себя ощущают. а ощущают они себя вполне норм со стремными в твоём понимании бабищами.

я до 30 лет жила в Украине и когда переехала в Европу была шокирована количеством красивых или симпатичных мужчин, это было очень непривычно. но страдала ли я от того, что в Украине красивые мужчины большая редкость и что мой муж был совсем некрасивым, а по меркам Европы как раз таки стремным? вот вообще нет. некрасивый муж — это вообще норма для украинки, так привычно и само собой я любила этого не очень красивого мужчину и была с ним счастлива. тоже самое и у европейцев — они любят своих в твоём понимании стремных бабищ и счастливы с ними )

я до 30 лет жила в Украине и когда переехала в Европу была шокирована количеством красивых или симпатичных мужчин

Я теж. Добре, що приїхав з дружиною :)

Ну, чоловікові Мами програміста це не сильно допомогло :)

Я теж. Добре, що приїхав з дружиною :)

ей тоже нравится?

красивого европейского мужчину? в смысле тебя?

Ну так вони вже звикли до своїх бабіщ. Плюс в 30-40 гормони вже не ті, лібідо вже не те, плотських утіх вже не так хочеться, і гарні тіла вже не так приваблюють, більше починає цінитися стабільність і ментальність. Да і українська жінка в 35-40 виглядає не сильно краще європейки, також починають себе запускати. У українок перевага до 35-40 років десь і чим більший вік, тим менша ця перевага.

Но ось якби в 30-40 років той же самий чувак був один, і йому на вибір запропонували середньостатистичну 30-літню європейку і середньостатистичну 30-літню українку — більшість би вибрали українку.

гарні тіла вже не так приваблюють

Бред

Факт, згадай себе в 15, 20, в 30 і 40. Хочеш сказати що нічого не змінилося, що тяга до жіночого тіла, до сексу такі ж самі як в 20? Якщо так то у тебе в 20 якісь проблеми були.

Я не кажу що взагалі не приваблюють. Просто ти вже будеш прикладати менше зусиль щоб добитися того тіла, ніж в 20, і якщо в 20 ти був би готовий уйти із дому ради дівчини, посваритися з рідними, бомжувати на вулиці чи уїхати в іншу країну, то зараз ти цього не зробиш, будеш шукати іншу ради якої не треба буде йти на такі жертви. Хіба що дівчина реально 10 із 10.

Факт, згадай себе в 15, 20, в 30 і 40. Хочеш сказати що нічого не змінилося, що тяга до жіночого тіла, до сексу такі ж самі як в 20? Якщо так то у тебе в 20 якісь проблеми були.

Тут проблема во изменениях в культурных нормах. 15 лет назад никто не делал себе дакфейсы, бодипозитив не был в моде и т.д. и т.п.

Просто ти вже будеш прикладати менше зусиль щоб добитися того тіла, ніж в 20

Потому что этих усилий меньше нужно? Статус + доход увеличивают привлекательность.

в 20 ти був би готовий уйти із дому ради дівчини, посваритися з рідними, бомжувати на вулиці чи уїхати в іншу країну

ох, блин, бедняга ))

українська жінка в 35-40 виглядає не сильно краще європейки

насправді, у цьому віці середньостатистично вже виглядає гірше за європейку. І чим старші тим сильніший розрив.

йому на вибір запропонували

тобто Ви вважаєте що європейцям не пропонують? досі залізна завіса і квитки в Украіну недосяжно дорогі для пересічного європейського чоловіка? Єдина причина з якоі ви не бачили натовпи 30-40-річних європейців в Украіні в останні 25 років- бо ім це не треба. Вони повністю задоволені своіми жінками в Європі.

По тій же причині чому 90% сінйорів сидять на одній роботі і нікуди не рухаються, тому що важко із зони комфорту попу витягнути. А якби підняли дупу, могли б заробляти в 2 рази більше.

Так і там, це ж треб підняти дупу, кудись поїхати, плюс мовний бар’єр, плюс потратити купу грошей, і при цьому всьому результат не гарантований. А ті поодинокі хто таки піднімають, їдуть, думаю задоволені. Думаєте вони не хочуть щоб європейки виглядали як українки? Думаєте коли качають порно, вибирають актрис щоб виглядали як типова європейка?

про порно цікавий поворот. Там начебто велике різноманіття типажів. і в 10
найбільш популярних украінок нема.

Так і там, це ж треб підняти дупу, кудись поїхати, плюс мовний бар’єр, плюс потратити купу грошей,

это для тех, кто хочет получить ощущение, что он богат

привез красивую женщину, отдал ей свою банковскую карту, она ему варит борщ, обхаживает, он ходит с ней в супермаркет показать всем какую красоту он теперь имеет

отдал ей свою банковскую карту

гы, или кинул полтос на неделю и ни в чем себе не отказывай.

гы, или кинул полтос на неделю и ни в чем себе не отказывай.

эт в Украине так, а тут подаст в суд и получит себе на карту 3/7 его зэпэшки, даже разводиться для такого не надо

ну сначала надо еще и понять, что так можно. А то ж муш может и обратный билет купить и давай досвиданья

да, ты прав, вот так с наскоку не выйдет, надо подождать 3 годика или ещё можно сразу обрюхатиться. можно даже от красивого африканца, в браке даже черненького запишут на муша, а пока он будет разводиться с ней и отказываться от отцовства, то пару лет пройдет минимум и там уже ПМЖ близко и социалочка

У нас без пмж даж с совместными детьми дают 30 дней на сборы и досвидос. Развод — то уже не проблема иммиграционных властей.

У нас без пмж даж с совместными детьми дают 30 дней на сборы и досвидос

то есть у вас разрешено детей разлучать с родителями? гуманно то как

не, у нас так нельзя и это имхо правильно. ребенку и так не повезло с семьёй, ещё и потерять вместе с семьёй одного из родителей — как то негуманно по отношению к человеку, который ещё вообще ничего в своей жизни не решает

Ну семья понаехов с 3мя детьми, виза на папу, маму домой, папе соцработника в помощь — тру стори

Ну семья понаехов с 3мя детьми, виза на папу, маму домой, папе соцработника в помощь — тру стори

А, ну вот видишь — они понаехи. Понпехам у нас тоже кукиш с маслом.

И мама не попыталась найти работу или пойти учиться, чтобы получить другую визу? А папа козел однако...

А, ну вот видишь — они понаехи.

так местных же выгнать нельзя)

И мама не попыталась найти работу или пойти учиться, чтобы получить другую визу?

за 30 дней анриал.
Вроде как вернулась другими путями, но вообще такие сюрпризы — довольно обычное явление, когда без скандалов так вот те билет, IND уже уведомлен, всех благ.

так местных же выгнать нельзя)

ну я в контексте треда — папа местный, мама красивая украинка, которую он привез издалека и у них общие дети

Вроде как вернулась другими путями, но вообще такие сюрпризы — довольно обычное явление,

у вас же тоже как у нас — после развода если один супруг не работает, то другой обязан 2-3 года его содержать? если это так, то зачем детям говнячить психику, а супругу, что с этими детьми сидел, создавать проблемы? ведь этих 2-3х лет вполне хватит, чтобы человек встал на ноги. как то не очень логично и совсем негуманно — эти 30 дней

содержание и иммиграционное законодательство — ортогональные вещи. Виза партнера до пмж — суровая штука.

Виза партнера до пмж — суровая штука.

ага, помню при первом локдауне в группу поддержки писала одна — живут в двушке, двое детей, муж блюкарточник. он ее бьёт и выгоняет с детьми на улицу зимой, когда бага не фиксится или пайплайн падает. и до ПМЖ там ещё 3 года. короч классно в Европку приехала.

Ну а вдруг тебе когда-то захочется экзотического мальчика поматросить) очень практично

та не, я добрая и в принципе стараюсь г-на в мир не нести

Но ось якби в 30-40 років той же самий чувак був один, і йому на вибір запропонували середньостатистичну 30-літню європейку і середньостатистичну 30-літню українку — більшість би вибрали українку.

а, ну вообще ты прав

предлагают — это в публичном доме и конечно выбрали бы то, что краше

Плюс в 30-40 гормони вже не ті

в 30, серьезно? =))) Мужик фертильный всю жизнь, если что то с гормонами не так, то это следствие здоровья. 80 летние деды на «массаж» ходят.

Покажи мені хоть одного дєда з таким же рівнем тотестерона як у нього було в 20.

Те що на «массаж» ходять це не означає що він закінчується «хепі ендом» ). Да і ходить 1 дєд із 10. Це якщо під дєдом 50-60 років рахувати. Ті що 80 то точно не ходять, хіба що ті, які мають гарне здоров’я і сидять на гормональній терапії і синіх пігулках )

Така уж біологія, що після 30 гормони починають помаленьку знижуватись. При інших рівних. Звісно якщо ти в 20 років бухав, курив, не висипався і мав вагу 100+, а в 30 зайнявся ЗОШом, скинув вагу, то в 30 у тебе гормони будуть стільки ж і навіть може більше ніж в 20. Але ж умови різні.

Іншими словами, фертилість зберігається звісно, но є нюанс. Замість 5 статевих актів за 1 день які ти міг зробити в 20, ти будеш робити 1 статевий акт за 5 тижнів в 60+ років.

Покажи мені хоть одного дєда з таким же рівнем тотестерона як у нього було в 20.

Ты же не о деде вещаешь, а о 30+, как будто там какое то существенное уменьшение их происходит. Понятно дело что и 25 не сравнится с периодом гормональной гиперактивности 16 летнего подростка, но потом все выравнивается и меняется медленно.

Хіба що Європі, де процвітає бодіпозиитив, фемінізм і матріархат в одному флаконі

Забыл бл*дизм с онлифансом еще =)
Там нынче если не разнесло в 20-к, то уже модель. Не понимаю как это можно тр*хать ни психологически, ни физически- youtu.be/PLcJZlRvXqs?t=679

Можно пояснительную бригаду? Тут бы не помешал контекст =)

видео про незакомплексованную рашн чик Ольга которая торгуется с американцами за паспорт и предлагает (как пранк) оплату натурой за кольцо и гражданство )
знакомится оффлайн ))

незакомплексованную рашн чик

По нынешних мерках пранков не закомплексованость это что то вроде:
youtu.be/u7ACdX-Ta2U?t=16
А это вообще домашние закомплексованные девочки
youtu.be/QcIXB63qHEg

оплату натурой за кольцо и гражданство )

Ну это я понял, просто не понял связи с линией бодипозитива и траха коров=)

Також не розумію. Ладно якщо вже є діти і після родів рознесло, то вже немає куди діватися. Саме тому виборі на довгосрок я дивлюся на тип фігури дівчини і на фігуру потенційної тещи. Є фігури які в молодості ще нічого так, але розумієш що після родів, після 40, буде м’яко говорячи не дуже.

Але ізначально вибирати таку, ну хз, може реально їм такі подобаються.

і думаєш, ти чому в 25 на 35 виглядаєш?

Если жрать натуральные продукты, не пить, не курить и не иметь машину, чтобы не было соблазна, то таких проблем не будет ни в 30, ни в 40.

как вроде вам не будет 58 клоуны)))))

ахахахахахаха

На мою думку, якщо людина у віці від 20 до 30 років у п’ятницю о 21 годині знаходиться вдома, то вона вчиняє непоправний злочин проти самої себе. Виправданням може бути тільки те, що вечірка починається о першій ночі або на руках мале дитя.

Именно так и прошла моя жизнь, почти без вечеринок

Нічого страшного, почати ніколи не пізно, головне почни робити щось з сказаного, а там вже як вийде і головне хвіст пістолетом)

А там гляди і дівчину знайдеш, тимбільш якщо в тебе ще першого кохання не було, то взагалі тебе чекає ще дуже крутий час та емоції на відміну від нас 🙃

Звісно і дров ще наломаєш, але то життя і на те воно прекрасне)

Не было социального круга. В универе вроде было пару друзей, они иногда меня звали посидеть где-то, потом один из них отвалился.Потом на айти курсах еще пару приятелей нашел, встречались раз в полгода, ребята потом тоже отвалились. А так только корпоративы на работе оставались и дни рождения родственников, но то такое.

Думаю нормально ли пойти вечером одному в заведение и там подходить к девушкам или все равно нужен напарник, которого нет?

1) нормально все. Нужно просто быть приятным, доброжелательным, и не нудить.
2) создавать социальный круг можно активно и самостоятельно. организовывайте сами и приглашайте людей. Сначала к вам приходят, потом вас зовут с собой, так появляется социальный круг и друзья.
3) Заведите напарником девушку или девушек. С которыми вы не спите но они вас будут социализировать и брать с собой в компании. С однополым напарником ходить чревато. Если выберете бойкого — на него будут западать все девушки и даже если девушка с вами согласится встретиться, она будет на вас смотреть как на компромисс: не смогла заинтересовать бойкого, но хоть кто-то. А вот если вы будете в компании с красивыми девушками и кого-то новую пригласите на свидание, то девушка будет подсознательно это воспринимать как победу над конкурентками. Совершенно другой психологический эффект.

повторю написаное раньше, через аллегорию.
Чтобы водить дорогие спортивные машины, нужно быть или автогонщиком и тогда машину дадут поводить даром, разные красивые машины, или нужно заплатить очень много денег чтобы своей личной спортивной машиной обладать.

Проблема с девушками в Вашем случае не только в том что Вы стесняетесь подойти, а в том что Вы не предлагаете девушкам вообще ничего интересного. Ни азарта/феерверка приятных эмоций, ни стабильности. Только унылую бесперспективную тину непонятных встреч где красивая популярная молодая девушка неизвестно зачем должна тратить свою молодость с Вами. Пока Вы ничего интересного не предлагаете, или праздник или надежность, дальше «привет» и первого кофе дела с девушками далеко не продвинутся.

или нужно заплатить очень много денег чтобы своей личной спортивной машиной обладать.

Личной это вы поспешили- нынче это понты с каршерингом =)

Кожна людина індивідуальна, не потрібно всіх гребсти під одну.. та ставити вердикт.

Помітьте будьласка перші три слова моєї репліки

Тоб-то не нажиратись кожної п‘ятниці в г@вно — це злочин проти себе? Цікава думка 🤔 Може він у п‘ятницю ввечері вдома, щоб на вихідні поїхати кудись з родиною або друзями, чи просто проводить час з дівчиною/дружиною?

По-перше, ніхто не хоче помічати три перші слова. Цікава тенденція. По-друге, вибачте, але кожен думає в міру своєї хай не рзпущеності, але сфери інтересів. В мене це було Carpathian Alians, різні Judas Priest, Scorpions, Therion та купа неформальних Київських фестивалів. В рідному місті посиденьки в Контрабасі зі своєю величезною компанією за прослуховуванням другої сцена української музики: Jazz Lyre, Illusions, ВІЙ, Малиновий Рай, Inferno, обійми дощу. В деяких випадках цікаві афтепаті. Поміж цим всим рандомно набирали всього чого можна і йшли зустрічати світанок до річки. Я багато зависав в селі, в хаті моїх дідусів та бабусь. Це неоціненна штука. Там теж своя тусовка, переміна міському житті. А ще з цим всім суміщав сімейне життя. Але найцікавіший мій досвід це Ingress. З 2014 по 2019 це була своя майже релігія з неймовірно розвиненою спільнотою. Як місцевою так і міжнародною. Поютубте Ingress Mission Day Dnipro для початку і оцініть атмосферу. Можете їм написати ая-яй що втратили лапоть життя за грою;)))) Далі без слова Dnipro і оцініть масштаби. Це гра яка манить пізнавати навколишній світ на цікавий манер. Як місцевий так і міжнародний. Це купа рандомних і захоплюючих поїздок, змагань аномалій міжнародних та місцевих. Це принесло мені купу неймовірних емоцій, подорожей та цікавих друзів, реально круте комьюніті з якими ми щодня спілкуємось в своєму чаті не дивлячись на те що майже не граємо років 4.

Звісно можна було помпезно це все пропустити мимо себе, сказати що я вище цього. Може якби люди в чорному прийшли і пояснили мені що так не можна, може я і не робив би цього всього.. Але мені хотілося жити тим життям, яким я хочу.

Зараз в мене надто спокійне домашнє життя. Вийшов на набережну — зараз 39, треба розбиратися що воно, тому не буду писати подкаст що можна робити з дівчиною чи дружиною ввечері в п’ятницю і всі вихідні. А ідей ще купа.

Але от лежу зараз як із жаровні достанутий і згадую це все і це так наповнює життєвою енергією.

1) до чого тут саме п‘ятниця вечір? Це аж ніяк не зв‘язано зі всіма тими активностями. Для мене — навпаки: це показник ненависного 9to6 життя, сенс якого дожити до вечора п‘ятниці і більше нічого.
2) інгрес — це той же умовний авто/мото клуб, який пропонували нижче: офлайн активності за інтересами. Там також треба шукати компанію, вливатися в двіж

слуш, ну не всем в кайф всю ночь не спать, плясать и общаться с пьяными людьми, которые ещё в основном не очень умные. это очень специфичное времяпровождение и не всем заходит

Я написав довгу розповідь користувачу Ray, гляньте будьласка якщо цікаво. Там деяка аргументація.

прочитала — и ещё раз говорю, что такое не всем заходит. есть люди, которых называют интровертами. это не забитость, не скромность, а нечто связанное с тем, как работает нервная система и вполне возможно это врождённое. таких людей примерно половина. шум и беготня их напрягает. а ещё им сложно заходит общение с малознакомыми людьми. речь не о small talk, а именно когда надо общаться, задавать какие то вопросы и отвечать на вопросы, рассказывать анекдоты, смеяться и пр. все это выматывает буквально физически. экстравертам не понять, когда после party, где интроверт строил из себя «нормального», ему физически и ментально плохо. но при этом мы живём в мире, где надо быть хоть минимально социально активным — хотя бы чтобы найти подругу/друга, продвинуться по работе, связи опять таки нужны. и бывает, что вот это и есть максимум, что может из себя выжать интроверт. для такого человека преступление против себя — это как раз вести тот образ жизни, что вели вы, потому что он не отдыхает а таким ритме, а истощается.

вроде от нехватки дофаминов люди ведут себя интровертировано

интроверт/экстраверт — это где у человека источник эмоций и переживаний (внутри/вне), а также как человек обрабатывают информацию. а дофамин — это про то может ли человек радоваться. но это конечно забавно, когда интровертов принимают за людей которые не радуются

я немного о другом. Информация не уровня научной статьи, а «поболтать» от знакомого психиатра-нарколога. Те ощущенич что Вы выше описывали, про дискомфорт от общения с людьми, купируется некоторыми лекарственными средствами которые стимулируют производство «гормонов радости», в тч радости и комфорта/удовольствия от общения с людьми. Из-за этого некоторые люди с асоциальным поведением, которым очень некомфортно в социуме именно по причине «общение/окружающие не приносят удовольствия» склонны/в группе риска злоупотреблять стимуляторами «дружелюбных» состояний. Грубо говоря, из интроверта можно *временно* сделать яркого экстраверта который жить не может без общения и громкой компании.

Те ощущенич что Вы выше описывали про дискомфорт от общения с людьми купируется некоторыми лекарственными средствами которые стимулируют производство «гормонов радости», в тч радости и комфорта/удовольствия от общения с людьми. Из-за этого некоторые люди с асоциальным поведением, которым очень некомфортно в социуме именно по причине «общение/окружающие не приносят удовольствия» склонны/в группе риска злоупотреблять стимуляторами «дружелюбных» состояний.

предлагаете ему начать бухать?
ну чтобы чуйствовать себя свободнее в приятной компашке

нет, искать здоровые источники гормонов радости, и избегать/удалять из ближнего круга общения генераторов негативных состояний. Спорт/физическая активность — один из самых здоровых методов, и отселение от «контролеров».
алкоголь, кстати, к перечню «генераторов радости» не относится. у него другой эффект.

искать здоровые источники гормонов радости, и избегать/удалять из ближнего круга общения генераторов негативных состояний. Спорт/физическая активность — один из самых здоровых методов,

я не скажу, что вот это прям помогает лично мне полюбить parties и стать экстравертом, но ЗОЖ действительно помогает меньше уставать от людей и становишься как бы более толстошкурым

раз:
" Introverts have fewer dopamine receptors than extroverts and are more sensitive to the negative effects of exciting situations. That explains why they may leave parties early or not even attend at all. Introverts, quickly feeling overwhelmed, seek solitude to recover from noise and stimulation."

два:
" Eat a diet that’s high in magnesium and tyrosine-rich foods. These are the building blocks of dopamine production. Tyrosine is an amino acid. It’s absorbed in your body and then goes to your brain, where it’s converted into dopamine. Foods known to increase dopamine include chicken, almonds, apples, avocados, bananas, beets, chocolate, green leafy vegetables, green tea, lima beans, oatmeal, oranges, peas, sesame and pumpkin seeds, tomatoes, turmeric, watermelon and wheat germ.
Engage in activities that make you happy or feel relaxed. This is thought to increase dopamine levels. Some examples include exercise, meditation, yoga, massage, playing with a pet, walking in nature or reading a book."

а еще потом начинается радикулит, который привносит в эту пресную жизнь приятную свежую нотку новых и неповторимых ощущений.

Тестостерон и специальные тренировки.

Звісно потрібно з’їзжати Київ/Львів, ти коли з’їдеш — почнеш почувати себе чоловіком, а не хлопчиком, спочатку буде не дуже, але через місяць звикнеш і почнеш кайфовати від життя.

Але так як переїдеш, тобі потрібно піти куди тобі хочеться, курси/спортзал/танці чи інші якійсь кружки (треба використовувати можливості великого міста), щоб було спілкування, якщо не знаєш чи подобається, то просто сходить подивишься і все, це потрібно щоб ти був задоволений від життя (люди це бачать і їх тягне до тебе).

Плюс ходи в театр, виставки і різні заходи, їх завжди вистачає, таким чином в тебе окрім кружків, ще більше можливості спілкуватись і знайомитись по інтересам (в контексті)

З приводу знайомств — соц сеті та подібні речі не рекомендував, бо ти можеш звикнути так знайомитись, а це погано для соц. зв’язків в реальному світі.

дуже слушні поради, усі пункти.

ти можеш звикнути так знайомитись, а це погано для соц. зв’язків в реальному світі.

Насправді якщо в реальному житті особливо соцсв’язків немає, то нормальна тема. У мене зараз майже всі друзі, з якими я регулярно бачуся — люди, з якими я познайомився через подругу із тіндера. До речі багато з тих, з ким я там ходив на побачення, але не склалося в романтичному плані — теж зараз мої хороші знайомі.

Тому їх і немає, що не живеш соціальним життям, та скоріш за все і хоббі немає.

Приведу свій приклад:
Елементарно, з шкільких років в мотоклубі тусовка чимала + велоклуб останні 2 роки, людей море як і спілкування, і пригод різних + ще танці латинські вже пів року як займаюсь, а там і вечірки кожну неділю, знайомся досхочу)

Та навіть по вихідним зустрічі в англ школі (навіть в теперішній час є), де виступають спікери, теж дівчат вистачає та хлопців.

Але, згоден можливі і такі варіанти як і з тіндером, але весь момент що ти тратиш час на це все, коли міг би займатись чимось кайфовим і за одно знайомитись з людьми)

>

До речі багато з тих, з ким я там ходив на побачення, але не склалося в романтичному плані — теж зараз мої хороші знайомі

Яких дівчат більше? Тих, що не захотіли продовжувати, чи тих, з ким не захотів продовжувати в романтичному плані?

Важко сказати, тому що коли я сидів на тіндері у мене іноді були побачення з трьома різними дівчатами за тиждень. І відповідно на деяких трохи забивав. А зараз у деяких чоловіки і діти. Теж непогані хлопці, на вєліках з одним іноді катаємо. До речі вони теж із сайтів знайомств.

Згадався мем: «Просто без задньої думки береш і знайомишся»

Почему вы просто во Львов не переедете?
Там и друзей заведете и, в целом, там поярче сейчас..

P.S. Маму и бабушку с собой не брать и созваниваться не чаще раза в неделю, или раз в мес будет достаточно.

не факт все залежить від людей, от я особивсто пожив декілька місяців у Львові, і незважаючи на те що ходив на роботу в офіс, так з ніким і не спілкувався і по місту завжди гуляв сам.

Друже, я тобі так скажу що життя може бути навіть і після 40-50-60-70-80-90 ))
Питаня в тому яке життя?

Твоя проблема що ти живеш в акваріум який побудували тобі мама і бабусяі. Де мама нагодує борщем а бабуся напече пиріжків. Але прийшов час подорослішати.
Доки ти не почнеш жити самостійно ти так і закінчиш життя ІТ пенсіонером в своїї хрущовці.
Тому рекомендую
1. Переїхати у велике місто наприклад в Київ. Зняти квартиру на 120 м2 на 24 поверсі з шикарним видом на місто білим роялем та джакузі. Це змінить твій свтогляд та звички.

2. Кожну Чт пятницю ходити на тусовки в бари на Жіночій день! Знайомитись і не розповідати про свою професію деталей і запрошувати на квартиру з білим роялем та джакузі. Далі що робити природа підкаже)) Тобі потрібно бачити дівчат вживу а не на Тіндері.
Дівчата люблять наполегливих і сміливих.

3. Купити будь яке авто чи мотоцикл та записатись в автоклуб чи мотоклуб. Тобі потрібна нормальна чоловіча тусовка де ви зможете і пивка бахнути і про футбол поговорити і про дівчат поговорити і про техніку. Тобі потрібно завести нових друзів нормальних мужиків.
Тобто розширити свій світогляд. Та наздолужити все то що пройшли твої друзі.

4. Якшо ти ІТ девелопер починай мряіти про свій стартап та ходи по тусовкам де тусять стартапери. Ідеї інших надихнуть тебе на свій проект.

5. Змінити роботу з ремоуту на роботу в офісі де будет більше 100 людей в компаніі. Тобі потрібна социалізація.

Якшо це все не допоможе. Значить проблема в тому що ти не хочеш нічого міняти а зочеш щоб те евсі пожалілі всім ДОУ ))
Не пожаліють а ще копняка під сраку дадуть.

Питання в тому не що ти будеш робити. коли тоб буде 30, а в тому як ти зустрінеш свої 60 ))
З яким багажем досягненнями та досвідом.
В тебе є два варіанти.
Синя таблетка -залшити все як є і вже готуватись до пенсіі тому шо ментально ти вже пенсіонер.
Червона таблетка- круто змінити своє життя.

Отже якшо ти прочитав мої поради молодець то ж дай відповідь на питання всім нам яку таблетку ти вибрав друже?

Без рояля, джакузі, і квартири в пентхаусі зараз взагалі нікуди)))

Купити будь яке авто чи мотоцикл та записатись в автоклуб чи мотоклуб. Тобі потрібна нормальна чоловіча тусовка де ви зможете і пивка бахнути і про футбол поговорити і про дівчат поговорити і про техніку. Тобі потрібно завести нових друзів нормальних мужиків.

<копіпаста>Как мне противно стало от твоей реплики, сразу повеяло запахом пивасика,
водочки, шашлыка, жизненных планов, обсуждения чьей-то судьбы, хихикания
полупьяных дурнораскрашенных женщин, золотых крестиков на шеях,
среднерусского леса, мусора на опушке, березок, ухающей 50-ти летней женщины,
застольных разговоров, мобильных телефонов, метро,
детей в яркой китайской одежде, загадочно-дебиловатых улыбок молодых матерей
в парках спальных районов, следа от самолёта в небе над подмосковным городком,
первых наркотиков шустрых светловолосых детей, молящих о еде собаками
у перехода. </копіпаста>

Валентин мені дуже прикро що у вашому житті автоклуб чи мотоклуб викликає саме такі асоціаціі.
Можливо у вас у русскіх в Падмосковье було саме так не знаю.

Але у нас Києві на авто сходках все було досить культурно і пиво було виключно безалкогольне. Збирались ми щопятниці в різних локаціях і обговорювали проблеми єксплуатаціі авто та варіантів тюнингу. А головне це було на почтаку 00-х коли не було фейсбуку. Але був клуб взаємопомочі. Тобто будь хто з наліпкою автоклубу міг отримати допомогу на дорозі якшо раптом сталась біда.
Автоклуб як приклад чоловічох дружби. Зараз можливо клуб ТРО буде більш доречним.
Так що кожен думає про своє.

По-перше, в мене така асоціація виникла не з автоклубами, а з фразами про «нормальних мужиків». «Нормальні» — це хто? А «ненормальні» тоді хто?
По-друге, давати пораду про «вступити в автоклуб» якось дивно і має під собою дуже багато assumptions про інтереси автора. Може автору взагалі не цікаві ті авто? Я ось наприклад маю авто, але мені абсолютно нецікаві оці «чоловічі розмови» про тачки, для мене машина це засіб переміщення з точки А в точку В, не більше. Кожен раз коли в якомусь чоловічому колі починається розмова про те «шо краще, тойота чи кіа? чому беха так часто ламається? шо краще, автомат чи мануал?» я починаю зівати. Те саме про футбольчик, мене ще десь в 5 років дід брав на чемпіонати нашого обласного центру і я не розумів в чому прикол спостерігати як 22 бугая бігають за м’ячиком. Це як давати автору поради «піди на якісь танці щоб там познайомитися з жінками». Якщо автору самі танці (чи авто) не цікаві, то користі від того що він піде туди буде трохи більше нуля, це буде виглядати неприродньо і люди будуть це відчувати і морозити його, тим самим ще більше понижуючи його самооцінку (бо він не буде розуміти що з ним не так і чому люди до нього так ставляться).
Проблема вашого коментарю в тому, що ви даєте поради з вашого досвіду і вашої особистості (ви, як я здогадуюся, впевнена в собі людина що не має проблем з друзями та жінками), котрі, як я здогадуюсь, не надто корелюють з досвідом та особистістю автора. Якщо автор зніме пентхаус в Києві з білим роялем, то він не перетвориться в одночас на плейбоя, а буде такою ж невпевненою в собі чмонею, тільки в пентхаусі з роялем (та ще й без солідної суми грошей, котру він за нього віддав). Якщо він піде зі своєю соціофобією в бари і спробує cold approach, він там просто згорить від сорому, втіче додому і буде нити на двачі про те які норміси їбануті давати такі поради. Це як будучи дутим качком-бодібілдером давати школяру-задохлику поради «та піди і просто відіжми сотку, це ж ізі». Так, нажаль, не працює.

Валентин дякую за ваш глибокий коментар українською.
Так погоджуюсь з вами не всі поради допоможуть автору поста Сергію.
Але якшо він не почне навіть рухатись у напрямку змін то він так і залишиться задротом до пенсіі.
Авто це так згоден з вами засіб а не культ. Чим новіше тачка менше гемору. Але автоклуб приклад чоловічої дружби якої не було у Сергія. Мені свого часу в 90-хх 00-х заміняли фейсбук автоклуби та музикальні тусовки.

Чи допоможе це Сергію я не знаю.
Але якшо він почне думати трошки інакше модливо він знайде всвій шлях до нового життя.
Але те що нас оточує формує нашу свідомість та сприйняття світу.
Гроші не роблять людину успішною. Але гроші дають впевненість в собі.

Я надав приклад в якому напрямку думати але я не даю конкретних порад робить так або інакше. Кожен має право на те щоб зробити своє життя як успішним так банально просрати його ховаючись вдома від своїх страхів.
Міняйся або помри лузером. Все дуже просто.

Воно приїдається все насправді, а після 30+ немає вже стільки енергії і часу на те все. Виясняється що машину і мотоцикл треба ремонтувати, гори більше втомлюють чим провітрюють, джакузі споживає дофіга води і всі такі нудні речі. Стартап взагалі замінить життя, при тому абсолютно все.
Хочеться просто лежати і заліпати в якийсь тікток/рілс/ютуб. Тому краще перераховане в вашому списку робити до 30)
Якщо б це були нормальні умови, а не всякі ковідли і війни було б легше.

Явно советы от пришедшего к успеху

Еще обычно пишут про бабушку, которая в 99 лет прыгнула с парашютом или про дедушку, который в 105 лет пробежал марафон.

про бабушку. которая в 99 лет прыгнула с парашютом

c дивана

и про дедушку, который в 105 лет пробежал марафон.

из комнаты до кухни

Є цікаві поради, напрямок думок зрозумів, але швидко зараз все змінити я не можу

Синя таблетка -залшити все як є і вже готуватись до пенсіі тому шо ментально ти вже пенсіонер.
Червона таблетка- круто змінити своє життя.

План круто змінити життя задрота на життя плейбоя ... десь я таке вже чув:

Я его заставила гульнуть, что называется, по полной. Таким образом я хотела ему показать, что жизнь может быть другой.

https://******.it/2018/08/10/psychologist-vs-30-yo-virgin-dev/

Зато в его жизни был ПРАЗДНИК. Он был задрот и сейчас он задрот, но зато у него хоть что-то в жизни было. Он так хорошо погулял!

Мені, от цікаво, кого ж тей хлопець знайде в барах?)

Тим більш, можливо хлопець взагалі не пьє, всяке буває.

може в чай-барi, там богема любить тусити

Це плюс, зараз самотні тридцятилітні — через одного алкаш чи pothead.

Ні
www.bbc.com/...​rainian/features-44122580
Чоловік, якому зараз 34, у вашій країні в середньому може прожити до 73

64.8 — це при народженні, чим більше прожив, тим довша очікувана тривалість життя

Мне 31 и я решила попробовать начать жизнь с нуля в другой стране и я не чувствую себя для этого старой (только спина от IT таки болит). В любом случае никогда не думай, что ты для чего то старый, ты так себе ещё хуже делаешь. Старайся быть открытым ко всему новому. Пробуй знакомится онлайн для начала. Ну и от мамы с бабушкой, как уже многие заметили, нужно всё таки сьезжать, а так ты и будешь себя чувствовать несамостоятельным и девушка сама не найдётся...

только спина от IT таки болит

Можу запропонувати поносити бронік по 12 годин на добу.

Думаете поможет вылечить?

Думаю, буде, з чим порівняти.

Я носив, правда, не 12 годин, а 4-5. Так от, від сидіння цілий день спина болить значно гірше. І не тільки спина. Правда, припускаю якщо носити по 12 годин і не один місяць так то може бути інша ситуація.

Доброго дня. Я представляю Міжнародну Ассоціацію Безглуздих Порад Які Ніхто Не Питав. Повідомляю, що ми радимо вам стати почесним членом Асоціації

30 лет — это вообще возраст ни о чём просто. Вот вообще. Ты ещё не жил даже. Ты потратил 10 лет на то, чтобы получить вполне себе норм профессию и достичь какого-то уровня. Многие тратят на это и 20 и 30 лет. Так что тут комплексовать не о чём.

Реально ли еще найти востребованную девушку помоложе

Вопрос неясен. Для чего девушка? Секс? Семья? Дети?

Вообще конечно прифронтовой город под обстрелами, откуда уехали все женщины, это не самое лучшее место для поиска девушки в прицнипе. Я бы посоветовал рубить с плеча. Перезжать сразу, например, в Польшу. Во-первых, сразу уезжаешь от мамы. Во-вторых, Польша — прекрасная страна с похожим на нас менталитетом. Кроме того, туда большинство наших женщин и уехали. Много клубов по интересам и т.п. Помимо всего прочего таким резким переездом попробуешь себя на прочность.

Можно в Тайланд, там девушки тебя сами найдут. Можно куда-то в Испанию/Португалию/Италию, если хочется тёплого морька и вкусного вина. Там тоже много наших.

Можно куда-то в Испанию/Португалию/Италию, если хочется тёплого морька и вкусного вина. Там тоже много наших.

Відразу видно що не володієте питанням.

Лол, ну да, ну да.
Я вообще-то в Испании живу.

Тому й не знаєте, що порада щодо виїзду за кордон для українських чоловіків зараз трохи нерелевантна.

порада щодо виїзду за кордон для українських чоловіків зараз трохи нерелевантна.

Это вы Андрею Щегелю расскажите, мне нужно тут глупости писать.

Питання ціни, відповідальності і сенсу.

а можна якось більш детально описати хто така "

востребованная девушка помоложе

?

цікаво, які критеріі.

Да у меня какой-то фетиш на типаж типа клубная тусовщица/эскортница/стриптизерша/гламурная фитоняшка, в общем не пригодные для длительных отношений девушки, с которыми я не пересекаюсь ни общими увлечениями, ни характером.

Тут наверное с психологом работать нужно

Ну так а в чем проблема пересекаться с такими только на денежной основе?

Пока что только так и получалось, но в Харькове теперь дефицит как обычных девушек, так и фей

Ну це зрозуміло — і краще не буде. Отже це ще один аргумент на користь залишити батьківську хату та переїхати до іншого міста.
Краще, звичайно — до іншої країни. У твоєму випадку — раджу до Польщі. Чому? Бо там найбільше жінок, які виїхали з України. Їх хлопці — залишилися. Жінки дуже практичні — отже більшість вже оцінило переваги розвинутої країни (особливо у порівнянні з рідним Крижоплем). Тому будуть шукати можливість залишитись.
Чоловік ІТшник — це найкраща перепустка у будь — яку країну Європи (дивись Блюкарт) і гарантія що там жінці не доведеться мити сортири. Отже якщо у Польщі шукати дівчину для переїзду у інші країни ЄС (наприклад на берег теплого моря) — то шанси знайти достатньо молоду та привабливу мають бути непогані.
Доречи це — унікальна можливість. За ситих часів миру більшість дівчат забезпечує татусь — і вони можуть дозволити собі обирати чоловіка за фізичною привабливістю. А у скрутні часи їм доведеться обирати чоловіків, які здатні прокормити родину. Отже гроші знову роблять ІТшників привабливими!

для переїзду у інші країни ЄС (наприклад на берег теплого моря)

У всіх морях, які омивають країни Європи, вода сьогодні холодна, і буде холодна ще кілька місяців. Чи Ви маєте на увазі заморські території, які мають деякі країни ЄС, на зразок Французької Гвіани?

У всіх морях, які омивають країни Європи, вода сьогодні холодна, і буде холодна ще кілька місяців.

world-weather.ru/water-temperature
Найбільш тепла зараз у Турції = +17 Цельсія. Не дуже тепла — але зайти трошки поплавати можна. На морі коли згін води буває влітку холодніша.
Зато вже в Травні = +22 і у Листопаді теж +22. Отже більш ніж пів-року можна купатися. А інші пів-року просто окунатися (+15 найнижча).
Завжди тепло ближче до Єкватору — але там через це багато усяких тропічних хвороб і отруйних гадів.

Найбільш тепла зараз у Турції = +17 Цельсія

Так, тому я і написав

У всіх морях, які омивають країни Європи, вода сьогодні холодна
Зато вже в Травні = +22 і у Листопаді теж +22

Це все ще холодна вода. Писав один дописувач на доу, що стандартна температура води у басейні під час Олімпійських ігор 26 градусів за шкалою Цельсія. Так це ще в тому басейні плавці з усієї сили плавають. Тож 22 градуси це ще занадто холодна вода.

Завжди тепло ближче до Єкватору — але там через це багато усяких тропічних хвороб і отруйних гадів.

Ну, вовків боятися — в ліс не ходити. У Турції, кажуть, кацапів багато, а вони часом дошкуляють ще гірше за отруйних гадів.

Це все ще холодна вода. Писав один дописувач на доу, що стандартна температура води у басейні під час Олімпійських ігор 26 градусів за шкалою Цельсія.

Подивився ту мапу — до +26 Чорне море навіть у Серпні не завжди прогрівається. У Вересні у Криму десь +24 — і цілком комфортно.
Хоча це залежить від товщини сала під шкірою. Дрищі навіть влітку мерзнуть.

важливо не тільки товщина сала, але і швидкість плавання. Якщо інтеснтивно плисти, за кілька хвилин зігріваєшся і потім годину-півтори можна комфортно почуватися навіть в проходолодній воді. Потім вже, коли починаєш втомлюватися/витратив багато енергіі, стає знову холодно.

Я також помітив, що люди з більшою кількістю підшкірного жиру легше витримують плавання в холодній воді. В мене при зрості приблизно метр дев’яносто маса лише 80 кілограмів, то для мене важко витримувати плавання в холодній воді.

так може це непогане рішення? Набрати десь 15 кг ваги і варіантів де оселитися стає на порядок більше, так як раптом вода 22 градуса теж норм?

Чесно кажучи, я давно намагаюся набрати вагу, та нічого не виходить.

питание с профицитом БЖУ (30-20-50), считать еженедельный калораж, тренировки с отягощениями на все тело в зале и результат будет. его просто не может не быть.

Якось забагато витрат часу на заняття, якими займатися нецікаво — рахувати калорії, тренуватися з обтяженнями. Краще цей час витратити на заняття, які подобаються, а коли нахабних загарбників виженуть і чоловіків почнуть випускати за кордон, поселитися на березі моря або океану, температура води в якому протягом року не опускається нижче двадцяти шести градусів за шкалою Цельсія, тож людям з незначною кількістю підшкірного жиру теж буде плавати не холодно.

так якщо нормально наісти жирка, то і в Одесі ок стане :) і не треба чекати поки кордони відкриють.

Так я вже давно намагаюся жирок наїсти, щоправда без тренувань з обтяженнями у спортзалі та без підрахунку калорій — просто їм усе смачне і побагато. Поки що результати не дозволяють надовго залізти в воду холоднішу 26 градусів за шкалою Цельсія.

А писали ж що в Одесі на усьому узбережжі мін більше, ніж піску.
Та ще й у морі плавають міни і кожен день вибухають як викине на берег.
Я так розумію тому і десант кацапи не висадили — бо нема куди: усюди тільки міни, до моря проходу нема.

Кажу знову, купи короткий тоненький гiдрiк та не люби мозок нi собi, не людям

В гідрокостюмі незручно пісок змивати, після того як спікся в пляжного волейбола.

Що? Для волейболу окрема одежа щоб не згорiти поки гiдрик у прісной водi полоскається

А що, існує спеціальний одяг для волейболу, в якому гравець не замазується в пісок? Бо в звичайній футболці все одно гравець в піску після гри.

Бо в звичайній футболці все одно гравець в піску після гри.

то й що?

Ти несеш якусь дичину. У гiдрику плавають, на сонцi в ньому не скачуть. Єдиного одягу на всі випадки життя не існує.

Існує там, де температура води в океані протягом року не опускається нижче 26 градусів за шкалою Цельсія. У футболці гравець грає у пляжного волейбола, щоб не обпектися, потім футболка за півсекунди скидається, за одну секунду гравець добігає до теплої води, плаває у комфортній теплій водичці і змиває пісок.

Тодi мiняю рекомендацiю: купи собi губозакаталку

Не намагатися здійснити мрію, звісно, найлегше, та перестати мріяти вже не настільки просто.

Лежання не сильно допоможе в досягненні мрії.

Есть такая штука как гидрокостюм, кстати во Франции отличный серфинг всю зиму

а в dry-suit навіть в Ісландіі в провал між плитами аквалангісти спускаються.

В гідрокостюмі незручно пісок змивати, після того як спікся в пляжного волейбола.

Для этого в европе есть душики на пляжиках. Ваш КО.

Після гри в пляжного волейбола до душа буде черга з гравців. Хоча з іншого боку, якщо навчитися швидко бігати, то можна буде прибігати до душа першим. Навчитися швидко бігати здається легше, ніж набрати 15 кілограмів.

фиг его знает. никогда не видел очереди. Но вам теоретику конечно виднее.

Так, після пляжного волейбола мені дійсно не доводилося митися у пляжному душі.
Пляжний душ був у одному готелі в Єгипті, де я відпочивав восени 2021 року. Дійсно дуже зручна штука, і вода там тепла. На жаль, у пляжного волейбола мені там спектися не довелося — сітка в тому готелі була мені по лікоть, ніякого задоволення така гра не принесла б. Мабуть, Ви все ж таки праві, і там, де є і сітки з адекватним розміром і душі на пляжі, черг до душу після гри у пляжного волейбола немає. З іншого боку, чергувати пляжний волейбол та плавання у морі з гідрокостюмом незручно, оскільки потрібно знімати гідрокостюм перед грою та одягати перед плаванням. Ну і один дописувач тут у гілці написав, що в гідрокостюмі у воді не так комфортно, як без гідрокостюму у теплій воді:

З костюмом купа гемора. Його надівати, знімати, мити, сушити і все-рівно не буде так комфортно в воді як в якомусь Тайланді, не говорячи вже про те що голова взагалі не захищена. Короче треба бути дуже великим фанатом серфінга щоб так заморачуватись, особливо якщо не живеш на пляжі і ще треба кудись їхати, паркуватися

в гідрокостюмі в пляжний волейбол? пан розуміється на збоченнях )

Мався на увазі наступний сценарій:
1. Спектися у пляжного волейбола, вимазатися в піску.
2. Одягти гідрокостюм.
3. Спробувати змити пісок.
4.

1.5. Окунутись у море і/або зганяти у пляжний душ і змити пісок

Окунутись у море

Коли температура води у морі цілий рік вище 26 градусів за шкалою Цельсія, то так. А от окунутися у холоднішій воді мені б не хотілося.

зганяти у пляжний душ

От про пляжні душі я зовсім забув. Коли я восени 2021 року відпочивав у Єгипті, то користувався пляжними душами, і вода у них була тепла, тож для змиття піску вони цілком придатні. Щоправда, у пляжного волейбола я там не грав — сітка в тому готелі була мені по лікоть, тож гра б ніякого задоволення не принесла. Мабуть через це у мене і не виробилася зв’язка «після пляжного волейбола можна помитися в душі».
З іншого боку, навіть з душем по черзі грати у пляжного волейбола і плавати у холодному морі з гідрокостюмом не так незручно, оскільки гідрокостюм потрібно постійно одягати перед тим як зайти у море і знімати перед тим як грати у волейбола, тож спершу спробую поселитися на березі моря або океану, температура води в якому ніколи не опускається нижче 26 градусів за шкалою Цельсія, а якщо не вдасться, то доведеться селитися там, де буду змушений плавати у гідрокостюмі.
До того ж, один дописувач тут у гілці написав, що в гідрокостюмі у воді не так комфортно, як без гідрокостюму у теплій воді:

З костюмом купа гемора. Його надівати, знімати, мити, сушити і все-рівно не буде так комфортно в воді як в якомусь Тайланді, не говорячи вже про те що голова взагалі не захищена. Короче треба бути дуже великим фанатом серфінга щоб так заморачуватись, особливо якщо не живеш на пляжі і ще треба кудись їхати, паркуватися
Коли температура води у морі цілий рік вище 26 градусів за шкалою Цельсія

Ви настільки часто пишете про 26 градусів, топ школи ЗНО ітп що вже пора звертатися за консультацією до спеціаліста

Лікар запитує:
— Запоями страждаєте?
— Що ви, лікарю? Я ними насолоджуюся

Я ними насолоджуюся

Та за дітей ваших страшно. Певно все дитинство отруїте їм олімпіадами та підготовкою до ЗНО

Для навчання у фізико-математичному ліцеї з топ-20 рейтингу ЗНО та участі в міжнародних олімпіадах недостатньо лише бажання батьків, потрібно ще бажання з боку дитини. Я тут на доу позапитував, як викликати у дитини бажання займатися олімпіадною математикою, і мені порадили один з найкращих математичних гуртків в Україні. Минулої осені я записав свою доньку на той гурток, і деякий час допомагав їй вирішувати задачі, які в тому гуртку давали для розв’язання вдома. Та моїй доньці не сподобалося витрачати вільний час на розв’язання математичних задач підвищеної складності, тож займатися в тому гуртку ми припинили, і більше я не планую влаштовувати доньку в ліцей з топ-20 рейтингу ЗНО. Коли підросте син, спробую його влаштувати в цей же гурток — можливо йому олімпіадна математика сподобається більше, ніж доньці.

1. Спектися у пляжного волейбола

Ти ж в курсі про рак шкіри?

Багато гравців грають у пляжного волейбола, невже всі вони хворіють на це?

Багато гравців грають у пляжного волейбола, невже всі вони хворіють на це?

Ну ти ж не перевіряв медичні картки тих хто грав усе життя і кому зараз 70 років?) Звісно солнце не 100-відсотково гарантує появу онкології.

Це лише збільшує ризики появи у майбутньому — а якщо не мазатись кремом та грати вдень — сильно збільшує.

Тому якщо не хочеш онкологію — захищайся від сонячного проміння, там де «температура води цілий рік не нижче 26 градусів» — це мега-актуально.

Важливо зрозуміти і запам’ятати 2 прости аксіоми стосовно УФ-промінів та сонячного світла:
* не має таких доз сонячного проміння які не пошкоджують клітини шкіри
* є статистично безпечні дози які за усе життя не накопичують велику кількість пошкоджень у клітинах і це не викличе рак

Я з сонцем не бавлюсь, у мене було кілька опіків у дитинстві, для мене усе закінчено )) А для вітаміну Д достатньо кожного ранку коли сонце ледве встало — 30хв full body sun bathing. Або те саме у вечері.

тобто? спочатку грати у волейбол а потім вдягати гідрокостюм для плавання? так ціле море поруч, мийся від піску скільки завгодно.
Подивіться diveskins для фрідайвінгу. Вони і від сонця захищають щоб не спектися, і плавати можна.

так ціле море поруч, мийся від піску скільки завгодно.

Ну так в тому ж і суть, що не хотілося б митися у холодній воді, в якій потрібно плавати в гідрокостюмі, через те і хочеться жити біля моря або океану, температура води в яких протягом року не опускається нижче 26 градусів за шкалою Цельсія, щоб можна було митися у морі від піску після того, як спікся у пляжного волейбола.

diveskins для фрідайвінгу

У них не жарко пектися у пляжного волейбола?

у костюмі (з лайкри- rashguard+tights or diveskin) саме варто плавати бо у Вас шкіра біла і еволюційно Ви не пристосовані голим по 12 годин під сонцем пектися. Відповідно, ризик від ультрафіолету для Вас вищий.
Костюм зручніший ніж крема SPF — не треба мастити все тіло, і при регулярному використанні ще й дешевші ніж крема.

Дякую, спробую при нагоді.

З костюмом купа гемора. Його надівати, знімати, мити, сушити і все-рівно не буде так комфортно в воді як в якомусь Тайланді, не говорячи вже про те що голова взагалі не захищена. Короче треба бути дуже великим фанатом серфінга щоб так заморачуватись, особливо якщо не живеш на пляжі і ще треба кудись їхати, паркуватися.

для голови є дайверські шапочки

но в Харькове теперь дефицит как обычных девушек, так и фей

Що з ними сталися, в ВСУ пішли? )

Феї поїхали працювати до Європи — ваш КО.
Доречи цікаво було б проаналізувати що пишуть європейські феміністки про українських біженок?
Радіють що їх жінки тепер можуть не бути сексуальними об’єктами? Бо боді-позитивних, неголених, вдягнених у мішки жінок не помічають на фоні зухвалих розмальованих та сексуальних українок. Чи знову незадоволені що українські жінки використовують свою жіночу привабливість, а не хочуть бути як чоловіки.

на фоне местных красота

зухвалих розмальованих та сексуальних українок

больше выглядит как фриковство и еще лица восточных европейцев кажутся красивыми только нам самим. это такая специфичная

привабливість

типа как красота азиаток или испанок.

Доречи цікаво було б проаналізувати що пишуть європейські феміністки про українських біженок?

если и пишут, то только в контексте беженцев и торговли людьми

Це у тебе від дефіциту спілкування. Або несвідомо ставиш собі завищену планку, щоб виправдати бездіяльність.

Я так думаю, що насправді ти не знаєш, які дівчата тобі подобаються. Бо ти з ними не спілкувався більш-менш тривалий час. Тусовщиці та ескортниці ж не завжди у повному бойовому облаштунку, як і звичайні дівчата не завжди у повсякденному.

Але у довготривалих відносинах зовнішність відходить на другий план (якщо не брати зовсім клініку типу нечищених зубів або +60 кг за півроку). Психологічний комфорт набагато важливіший, у будь-кого перестане стояти на найкрасивішу дівчину після півроку регулярних скандалів та єблі мозку.

не пригодные для длительных отношений девушки

Вони цілком придатні, нормальні звичайні дівчата, усе вищезгадане не обовʼязково означає статеву невпорядковану розпусту. А для когось навіть і вільні відносини це нормально.

Але у довготривалих відносинах зовнішність відходить на другий план

Зовнішніть є первинним фільтром. Якщо не пройшов — ніяких стосунків не буде. Або буде, де ти в ролі раба і нащо таке треба.

у довготривалих відносинах
первинним фільтром

Очевидно, що якщо ти не пройшов первинний фільтр, то і не буде ніяких довготривалих відносин.

Для більшості людей цілком реально досягти нормальної зовнішньості. Так, це може бути досить тривало і не дуже легко (зайва вага, спорт, лікування запущенних хронічних захворювань), також не дуже дешево (зуби, косметологія). Але для більшості людей, просто з посередньою зовнішньостю, без явних фізичних вад та важких захворювань, вклавши час та гроші можно виглядати відмінно.

Варто це зробити, щоб у кінці зрозуміти, що роль зовнішньості перебільшена :))

Ні, зріст та пропорції обличчя не змінити просто так. Якщо людина некрасива, то вона може станути просто доглянутою. Красунчиком він не стане. Особливо, якщо мова про чоловіка. Він не може використовувати косметику, підбори.

треба розвивати харизму. Чоловіків з харизмою жінки обожнюють, навіть якщо ці чоловіки відверто непривабливі за екстерьєром. Причому харизма це не обовьязково балабол чи палаючий екстраверт. Це трохи про інше, внутрішній стержень і вогонь/жага до життя.

у випадку автора- робити те про що мріє, отримувати задоволення, і не питати дозволу у мами/бабусі.

Треба. Але це вже інша тема. Треба хоча би стати самостійним, а не «не справился с бытом»

не розумію як можна «не справиться с бытом». Що саме? Відчув дискомфорт? так це не «не справился». Скучив за мамою і було самотньо в чужій квартирі?
Це нормальна реакція на зміну умов, якщо все життя прожив з кимось.

Так, але можна підібрати стиль, зачіску, бороду і тд.

У всього є свої межі, звісно, з дитини алкоголіків у третьому поколінні не зробиш англійскього лорда. Але у більшості випадків треба пройти «первинний фільтр», як ти це назвав, і цього можливо досягнути 80% відсоткам чоловіків.

Так, але можна підібрати стиль, зачіску, бороду і тд.

Що важливе — генетична врода. Зріст + пропорції обличчя. Те що ви написали — важливо, але це навіть не косметика. Це просто як протерти пил з машини та відполірувати. Феррарі — залишиться феррарі і завжди буде кращий за відполірований Жигулі.

Красивих людей з «генетичною вродою» — ну хай 10%, може, навіть меньше. Так, вони є, вони красиві, іншим не стати як вони, але навіщо ставати таким? Яку це вигоду дасть, окрім потішити своє его?

Якщо хочеться без зусиль чіпляти жінок у барі — так, це дуже допоможе. Бути богом тіндера по побаченням на ніч — теж допоможе. Побудувати відносини це не допоможе. Створити міцну родину — це не допоможе.

ферарі в популяціі дуже мало, для решти багато залежить від здорового способу життя і низки інших факторів

ну мужикам все-таки попроще — достаточно быть чуть симпатичнее гориллы и все :) спортивная фигура, интеллект и общая адекватность нивелируют какие-то погрешности внешности. важно, что все это можно сделать своим трудом. единственное, что нельзя поменять — это рост, коротышкам сложнее, из моих наблюдений.

є одне «але»: молоді дівчата бувають дуже романтичні, зовнішність/зріст і тд можуть взагалі не помічати і роль цьому віддають невисоку. Гормони грають, кохання сліпе, ітд. Вони часто самі ще не розібралися хто саме/яка зовнішність ім подобається, і починають зустрічаються з ... практично з будь-ким *свого віку*. В університеті це було дуже помітно.

Плюс зараз війна, страшно усім, слабким дівчатам страшно бути одній.

Їм і не треба ні в чому розбиратися. Алгоритм вибору партнера, а саме селекція по зовнішності, працює так само як і розпізновання образів. Все працює само собой. По любві красиві люди зустрічаються із красивими, середні — із середніми

ви б бачили з ким зустрічалися моі красиві однокурсниці і як закохано дивилися на своіх «неделонів» метр-в-кепке-в-прыжке. Гроші там так само не грали ролі ніякоі, усі були однаково бідні, жили в гуртожитку.
деякі після диплому навіть одружилися і дітей разом народили.

100% впевнений, що там красиві хлопці. Просто для жінки 80% чоловіків є некрасивими. Тому якщо жінка каже «трохи симпатичний», то це на справді красень. Це якщо по любві.
А якщо мова про стосунки по розрахунку, то всяке буває, згоден.

Ти підганяєш реальність під свої переконання. Красунчикам, звичайно, у всьому легше у житті (якщо тільки ти не тюрмі), але це стосується тих 10% найкрасивіших. Іншим, звичайним середнім чоловікам, треба бути доглянутими і здоровими, щоб з великим запасом пройти «відбір» за зовнішністю.

Я думаю ти підгоняєш. Коли я останній раз був в Києві, то спеціально звертав увагу на скільки відповідають по красі хлопець-дівчина до 30 років ±. Дивився на парочи, що йшли по вулиці. За моїм розумінням краси, саівпадіння було в 99% випадків

це цікава тема. коли людина приваблює, ця людина виглядає *персонально для тебе* дуже гарною/красивою. А для оточуючих — не обовьязково, можливо ім ця людина взагалі не подобається чи викликає легку відразу.

Просто для жінки 80% чоловіків є некрасивими.

може навпаки? більш природно бачити привабливими представників протилежноі статі, а не своєі.

якщо дівчині красивішими здаються не чоловіки а жінки, то це не гетеросексуальна орієнтація. Теж не погано, але не про більшість жінок.

По любві красиві люди зустрічаються із красивими, середні — із середніми

Це не так, особливо, якщо розглядати довготривалі стосунки

в общем не пригодные для длительных отношений девушки

а кто Вам сказал что они не пригодны для длительных отношений? и почему, собственно, непригодны? Особенно «гламурные фитоняшки»? Что мешает тренерше по фитнесу/аэробике создать счастливую семью и размножаться?

Непригодні? Друже — ти сам то пригодний для відносин?
Перестань ставити ярлики і дивитись упереджено на людей, а там і люди до тебе стануть тягнутися.
Дивись на людину без забарвлення: тусовщиця, стриптизерка і т. д.
Я знаю багато ню моделей, які живуть набагато моральніше ніж ті «праведники» які їх за це осуджують.
Світ неоднозначний

А до батька переіхати жити не варіант? Чи він веде асоціальний спосіб життя?

Існує ризик, що мама з бабусею не дадуть Вам створити здорові стосунки, і будуть псувати/ламати будь-які перспективні стосунки з людиною яка буде Вас робити щасливою. Будь-яка дівчина яка з Вами захоче бути у стосунках, це ризик для мами і бабусі що вони втратять чи послаблять контроль над Вами. І вони знають усі Ваші страхи, слабкі місця, тримають в руках «пульт маніпулятивного управління». Вони завжди знайдуть що сказати такого щоб знецінити дівчину у Ваших очах або вселити у Вас сумніви чи непевність у щирості дівчини і іі намірів. Вони будуть вибирати дівчину ідеальну для себе, а не для Вас. І не факт що така «ідеальна для мами» дівчина існує.

Чи він веде асоціальний спосіб життя?

Частично да.
Проблема, описанная вами, существует. Будут подбирать удобных для себя, но не тех, кто нравятся мне. Это тоже беспокоит

Да у меня какой-то фетиш на типаж типа клубная тусовщица

це може бути спроба реалізувати через «проксі» своі бажання. Типу мама яка хотіла стати космонавтов але не стала, дресирує доньку щоб через неі реалізувати власні мріі/амбіціі.
А для Вас така дівчина буде як квиток у сфери життя куди Ви самі хотіли б зайти але не наважуєтеся.
Вирівнюється фетиш реалізацією цих бажань самостійно. Тоді і мріі і дівчата перестають здаватися недосяжними. З практичноі тз, дівчина-тусовщиця в цьому може допомогти: на суперпопулярні тусовки через фейсконтроль завжди краще пропускають в компаніі з «гламурною фітоняшкою». Але це заняття не на період військового стану і війни.

Да у меня какой-то фетиш на типаж типа клубная тусовщица/эскортница/стриптизерша/гламурная фитоняшка,

У тебе порнозалежність з таким типажом

Фетиш на типажі якось проявляється в реальному житті ? чи це еротичні чи порнографічні вподобання?

По-перше, тобі бракує досвіду спілкування і відносин з жінками. Те, що інші проходили у школі, інституті, на першій роботі — ти не проходив. Це досвід спілкування з дівчатами різного віку, різних соціальних ролей, і коли ти сам у різних ролях.

Дуже образно, якщо ти не цілувався після уроків у підʼїзді, не гуляв після пар з 50 гривнями у кишені, не відчував себе на сьомому небі, ідучі з дівчиною у кафе після першої зарплатні, не мав сварок, вперше зʼїхавшись з дівчиною, і так далі.

Тобто, якщо у 30 весь твій досвід — це бамп інцельних тредів, а з живими жінками ти майже не спілкувався, то ти пропустив багато. Дуже багато. І це не наздогнати за один місяць.

Добра новина, що роки для цього теж не потрібні.

До чого це?

По-перше, не чекай. Починай вчитися спілкуватися вже зараз.
По-друге: не поспішай з відносинами. Ти будеш закохуватися у першу ліпшу дівчину, яка зверне на тебе увагу. Це треба контролювати.

Третє. Є дуже велика вирогідність абʼюзу з боку жінки, а також взування тебе на якісь матеріальні цінності, якщо вони у тебе є, звичайно. Тому не поспішай одружуватися, заводити дітей, та навіть зʼїжджатися.

Четверте, тобі треба спілкуватися з великою кількістю дівчат. Не спати, а саме дружити. Мати якесь хобі спільне, товаришувати. Навіть коли у тебе зʼявиться дівчина. Бо одна дівчина на непідготовлену голову — то біда, ти втратиш контроль, і наробиш дурниць.

Скажите эксперты, а вот на каком собеседованиисвидании уместно спрашивать «кем вы видите себя через 10 лет?»

Це потрібно виясняти ще на етапі розгляду резюме. Саме тому онлайн знайомства і класні що не потрібно витрачити час на побачення з людьми які абсолютно не підходять.

От як висунув й ще маєш бажання хоча з нею поговорити, то можна й запитатись ))))))))

Ни***, практически без шансов пока не съедешь от родни. А после 30 и знакомится сложней, хотя достойных баб навалом. Которые тоже ждали принца на коне. Но в любом случае лучшие годы для знакомств упущены(пянки/бары/дискотеки). Сейчас разве что по библиотекам ходить.

пянки/бары/дискотеки

саме там собі шукати пару

Да вот смотрю иногда фото или видео отчеты с ночных клубов, какие там малолетки упакованные веселятся, и давит в душе тоска, от того что я уже старый и интровертный для таких тусовок, хотя там ничего интересного нет и я бы все равно бы не пошел, ну девочки красивые, но не для меня.

я уже старый

У 30 старий? Чувак, тобі реально до психолога

Малолетки это что 16 летние, а 22-25 это слишком старая для тебя? =)
Девушки бывает и в 24 ноют что они старые- представь на сколько им страшнее и какая там паника, ввиду давления общества насчет красоты, молодости, замужества, семьи за которые спросят в любом серпентарии и истериками кому я буду нужна через пару лет.

Я имею в виду категорию 18-22 лет, у меня какой-то на них незакрытый гештальт и основной страх что после 30 буду для них дедом или это нормально в 30-40 иметь девушку 20 лет?

это нормально в 30-40 иметь девушку 20 лет?

нормально не нормально тебе не пох ?
Делай то, что хочешь сам

А что точно надо прям 18 летняя? Они же детьми будут казаться, тем более если пройдет еще пара лет, пока что то выгорит. Между 22 и 18 годами большая разница. Или тут надежда девственницу найти? =)
Думаю 18 летним особо не уперлось встречаться с 30+ ибо они на другой волне, но понятно всегда будут исключения. Плюс как ты сказал сам ты не особо драйвовый, чтобы втянуться в веселье и досуг и нивелировать разницу. Но если уж 20 летние парни почему то залезают на 40+ летних теток, то в женских глазах разница она меньше будет.

Ну у меня глазомер сбит, может мне и 22 будет казаться очень молодой и красивой, но требования я не вытяну. А может и 28 в хорошей форме встречу.

может мне и 22 будет *казаться* очень молодой и красивой

ага. Казаться молодой. в 22. 30-летнему.

на танцы запишитесь.
сальса, танго, бачата, если хорошая физическая форма- свинг. Для парных танцев *всегда* не хватает парней, и много одиноких девушек. Идеальное место для знакомства с девушкой. Даже если без романтики, появятся друзья женщины. И контакта физического много.

якої сипатичності там дівчата? вік? чи також є 30+ які прийшли хоть когось знайти? )

З власних спостережень: повний спектр від 18 до 30+, але медіана приблизно на 21-25. Симпатичності — вище середньоі, але без декольте і нічного макіяжу і міні спідниць. Танець це завжди про естетику, тобто дівчата які йдуть танцювати (а не набухатися в клуб) на це звертають увагу і самі виглядають відповідно. Принаймні мінімально покращують природні дані і гарно презентують. Плюс парні танці мають романтичну репутацію.
Переважно ті дівчата що прихидять ще у шлюбі не були, більшість з ВО і досить інтелигентні але не зануди, плюс теж прийшли на танці за «фізичним контактом» і сподіваються когось знайти.

Можливо є специфіка по місту, як саме в Харкові не знаю. Але типова ситуація так як вгорі описано. І Киів, і за кордоном Європа, США.

Буде епічно, якщо хлопець пішов на танці, щоб знайти дівчину, знайшов, але танцювати йому не дуже подобається. Далі він перестає ходити, вона продовжує, і хлопець ревнує через те, що його дівчину ходять лапати любителі «фізичного контакту». А їй це подобається. Іділія

«things we do for love...» )) доведеться хлопцю або танцювати або ревнувати. Танцювати корисніше для здоровья і стосунків

Нє, одні страшні бабки 25+, в окулярах з черепахи та пухових платках. Усі красиві дівчата ж у клубах бухають, самі красиві — у ескорті, і ще у Польщу виїхали /sarcasm

+ якщо дівчина навіть для заняття танцями нікого не змогла знайти, значить у неі точно *в даний момент* нікого нема, і вона шукає пару і хоче додати романтику в життя. ті хто пару і романтику активно не шукають, йдуть на фітнес/йогу.

Єбать ти Шерлок, капєц, а може дівчина просто полюбляє танцювати, а її чоловік — ні? Особисто знаю такі приклади. Не усе в житті крутиться навколо знайти хлопця/дівчину

Аміго вгорі пояснив чому так рідко трапляється що дівчина просто ходить танцювати, а чоловік сидить вдома і ревнує. )

youtu.be/NZwTf8hnGHE

якщо дівчина любить ось так танцювати, а іі чоловік сильно не любить і не проти щоб його дружина так танцювала з іншими, то в них мабуть різні темпераменти

youtu.be/4iDwk4n39R0

доречі, для цих танців невисокий зріст у чоловіка це скоріше плюс. З великою різницею в роств ці парні танці танцювати не зручно. Коли хлопець і дівчина приблизно однакового росту- найкраще. Подивіться будь-які відео. Чоловіків баскетболістів там нема, буває що чоловік в танцюючій парі нижчий за жінку, у жінок зріст ~160-170см

А чого одразу ревнує? Це гурток з танців, не свінгер-клуб

Так ви за чи проти щоб одинокий 30-річний юнак записався на танці з метою знайомства з дівчатами і фізичного контакту з ними ж. ?

Звісно за. Якщо знайде дівчину — питання, поставлене автором, буде вирішено, якщо не знайде дівчину, то танцювати навчиться, якщо по дорозі до танців вручать повістку — Батьківщина отримає ще одного захисника.

якщо по дорозі до танців вручать повістку — Батьківщина отримає ще одного захисника.

чи по дорозі на побачення з тіндеру

чи по дорозі на побачення з тіндеру

А там работница военкомата отведет домой на чай. Придется сменить пол и ходить на лесбийские- благо нынче наличие хобота не помеха, а с военного учета снимают =)

на танцы запишитесь.

А що — це був би не аби який розрив шаблонів:
www.youtube.com/watch?v=EnDcC3a9lec

чудове відео. якщо жартома- то гарна реклама танців для самотніх інтравертованих чоловіків. Дівчина у відео шикарна.
Якщо серйозно: у хлопця в цьому відео імовірно розлад ендокринноі системи, або побічний ефект міцних медикаментів. Він багато рухається і тренується, але вагу не втрачає. У звичайних людей заняття танцями і проблеми з надлишковою вагою вирішують.

Сейчас разве что по библиотекам ходить.

Напуркуа? Є тіндер, баду, etc

Якраз після 30 знайомитись з жінками стає дуже легко. Також доступний діапазон з десь 20 до <твій_поточний_вік>.

Також доступний діапазон з десь 20

Угу, только на этот женский диапазон 20-27, губу раскатывает весь мужской в 18-50 =)

а коли тобі самому 20, то весь чоловічий діапазон губу не розкатує чи як?
Тут мова про те, що багато дівчат хочуть кілька років + до свого віку, і часто не сприймають серйозно молодших хлопців. Тобто шанси у 30-річного на успіх в 27 річної за інших рівних значно вищі, ніж в 20річного.
Питання тут в тому, які в топікстартера «інші рівні» ...

а коли тобі самому 20, то весь чоловічий діапазон губу не розкатує чи як?

Когда тебе 20, то у тебя и тело и душа 20 летнего, в же ТС 30 лет и душа на все 45.

до свого віку, і часто не сприймають серйозно молодших хлопців.

А кто говорил о серьезном? Для потрахушек очень даже не против. Автор не хочет серьезных отношений, по этому козырь в женских глазах с браком и прочими атрибутами для ублажения женской состоятельности тут не прокатывает.

у 30-річного на успіх в 27 річної за інших рівних значно вищі

Кажется мы определили что мужской возраст не особо важен, как иные качества, а значит надо будет конкурировать по сути со всеми мужчинами, особенно при том что автор хочет 18-22, а не 27, где еще может прокатить на синдроме уходящего поезда.

губу раскатывает весь мужской в 18-50 =)

Воно то так, але якась вдала фраза у потрiбний час та в потрiбному мiсцi допомогають обiйти чергу, я перевiряв

Почекай ще трішки — скоро мама захоче онуків і сама почне шукати тобі самицю)

Мне 42. Хожу в зал (соточку жму на раза 3-4:-), ноги разгибаю 100×15 (не приседаю
42, только соточку на побольше.:)

Так, вищенаведені дописувачі праві, після 30 записуватися у ряди немічних стариганів та сплавлятися по Дніпру ще дещо ранувато.
Я після 30 навчився ходити на руках, вистрибувати з позиції лежачи на спині на ноги, робити виходи силою на гімнастичних кільцях, крутити «торнадо», поставив особистий рекорд у присіданнях «пістолетиком» — по 80 разів на кожну ногу, а сьогодні почав відвідувати індивідуальні заняття з акробатики — хочу навчитися різноманітні сальто крутити (зараз мені 36).

Во, он це я розумію спорт — турнік, швидкість, гнучкість, координація, кардіо, все те що реально впливає на якість життя і відчуття свого тіла. А он ці всі бойлери на масі, які жмуть соточку там, соточку тут при цьому по сходам на другий поверх піднятися не можуть (умовно) — тут ні спорта, ні здоров’я, ні естетики, тільки можливість похвастатись «да я соточку жму!» ніби це когось має вражати. Ні, не вражає, хіба що таких же ліфтерів як він сам.

Ну естетика там є, тільки своєрідна, і приваблює вона таких же бройлерів, а не жінок :)
Інша справа, що більшості треба хоч жир з пуза прибрати і трохи підкачати банки — уже плюс сто до привабливості. Але це досягається не стільки тренуваннями, скільки правильним харчуванням

Але це досягається не стільки тренуваннями, скільки правильним харчуванням

Та ді, і уж точно не ліфтінгом. Як бачиш в залі дівчину з жирком на пузі, з величезною попою, стегнами в 2-3 рази більше за твої, і ростом 160-165 і у неї кожен день це leg day з важкою вагою, думаєш: зупинись, іди краще педалі годину покрути, на бігову доріжку встань, в тебе і так ноги генетично здорові, а ти їх ще й качаєш...

не шариш ти у жіночій красі

Да, с метрической системой и 90-60-90 явные проблемы нынче у девушек...

Качати тільки ноги неправильно. Але якщо говорити про схуднення то без тренування з вагами можна схуднути так що шкіра буде висіти. Плюс правильна інтенсивність вправ з вагами може дати кращий результат на схуднення. Кардіо потрібно для здорового серця.

Ех. Менi в качалку було ходити тупо нудно, а от в пiнг-понг у клубi 2 години добре так побiгати та пропотiти, воно пiвднiмало тонус та якiсть життя

Мій колишній хлопець (До речі хірург за фахом), вважає, що кардіо — це нікчемна втрата часу, при тому що 10км пробіжить, ну мінімум за одну годину, при тому що я бігаю за 45-46 хв. Я вже мовчу про важке дихання під час хайку, сходи, і це у 34 роки. Але, головне, це жим. Я думаю, що немає сенсу таким людям, щось доводити😁

Печально, что это еще и врач, набазарит людям беды какой.

при тому що 10км пробіжить, ну мінімум за одну годину, при тому що я бігаю за 45-46 хв

І що? А скільки разів ти можеш сальто зробити на місці? Не скільки? Ну то що тобі щось доводити 😀.
Якщо ти тренуєш біг, а він — ні, то, наче, логічно, що ти більш вправна в цьому 🤷‍♂️.

Кардіо- це здоров’я. Це стиль життя. Якщо людина цього не розуміє, особливо лікар, це дуже дивно. І так, можу зробити сальто. Якщо людина після 10 хвилин сходами, задихається у молодому віці, то це печалька.

І так, можу зробити сальто

респект 🫡💪😎

можу зробити сальто

А як навчилися, самостійно дивлячись відеоуроки чи відвідували тренування з якогось виду спорту, де навчають крутити сальто?

Займалася із тренером на батутах)

І після того як сальто вийшло на батуті, воно почало виходити і на поверхнях, які не додають висоти стрибку — на траві та піску?

при тому що я бігаю за 45-46 хв

Это хороший любительский результат для средней девушки, что аж попахивает п****жом. Потому что, чтобы так бегать, нужно работать по 50-70 Км в неделю, включая пороговые и интервальные. Это отнимает кучу времени с питанием восстановлением, периодизацией итд.

Я бегаю с 13 лет:) последние 5 лет, каждое утро пробежка 5км, 2 раза в неделю велосипед 20-30 км, 2 раза плавание 1км+, плюс прогулки, хайки. Все возможно, зачем мне врать?:)

Я бегаю с 13 лет:)

Нет вопросов, если еще и база в детстве заложена.

Люблю двигаться и постоянно что-то делать. Родители тоже очень активные. Всю жизнь прогулки с семьей:)

Я бегаю с 13 лет:)

Пожалейте маньяков- у них не будет шансов догнать =)

ну прекрасно, только зачем хейтить бывшего, если ему нравится жать железо, а не скакать ежедневные километры?

как врач, он очевидно, понимает, что состояние сердечно-сосудистой системы характеризуется не быстротой бега или временем подъема по ступенькам, а скоростью восстановления нормального пульса после нагрузки. любой врач вам скажет, что для здоровья важнее регулярное низкоинтенсивное кардио, а не 10 км за 45 минут. плюс, здоровье — это также и состояние мышечной и костной тканей, которые достигаются только тренировками с отягощениями и остаются на долгие годы.

и в общем, да, такие объемы циклических тренировок — на любителя. для поддержания себя в хороших физической форме и состоянии духа вполне достаточно 3 тренировки в неделю в зале (1-1,5ч) + ежедневные 10 тыс шагов (в рамках дневной активности) + сбалансированное питание. ну и конечно, партнер, который тебя поддерживает, а не хейтит :)

Святослав, во-первых, я не скачу, а бегаю и хожу:) Во-вторых, мы сейчас говорим о здоровье, а ходьба, бег, велосипед, плавание, это здоровье. В-третьих, я никого не призываю заниматься столько, сколько занимаюсь я. Также, хочу отметить, что у меня нету браслетов и я не считаю километры, а просто гуляю в удовольствие. Мое тело отлично знает, что к чему и сколько. Теорию я знаю, на досуге в 2020 году получила сертификат фитнес тренера и диетолога от Американского института. И Вам, хорошего дня;)

Здається, Вашого співрозмовника звуть інакше)

Я готовлю самостоятельно, нормальную пищу и кушаю три раза в день. Два раза фрукты отдельно. Занимает совершенно немного времени:)

Потому что, чтобы так бегать, нужно работать по 50-70 Км в неделю

если посмотреть нормативы — это третий разряд)
ну, то есть, это хороший любительский результат, но п...ом он не попахивает, и по 50-70 км/нед гасать не обязательно, если только не готовишься на ОИ-2028

если посмотреть нормативы — это третий разряд)

В нормативах на разряд ничего не указано о недельных объемах бега спортсмена, его уровне аэробной базы итд

если только не готовишься на ОИ-2028

На олимпиаду в дисциплине 10 км, нужно ± 200 км в неделю работ для спортсмена.

Нахрен оно надо
Убить организм

Это объемы и интенсивность для элитных спортсменов, по сути биомашин из кении с кучей врожденных способностей. Смысл на них равняться?

колишній хлопець

А вы не из Харькова случайно? Может вам с топикстартером нужно бегать вместе?

Так соточку жать це не треба бути якимось супер здоровим качком. Свого часу жав 120. Не мав і близько якихось величезних форм. Великі м’язи начакують завдяки фармі. А взагалі треба просто тримати дієту, робити зарядку і позбутися шкідливих звичок. Що жати сотку що на турніку крутитися, це все фігня для понтів а не для здоров’я.

поддерживаю. для среднего мужчины весом в 80 кг способность пожать 1-1,2 своего веса — это норма физкультурника, а не лифтера.

Некоторым людям нравится жать соточку, а не турнички. Кому то нравится марки коллекционировать, как будто это кого то впечатляет, да? Эстетика, кстати, тоже понятие субъективное. Как бабы базарные, интеллектуальная элита, лол

які жмуть соточку там, соточку тут при цьому по сходам на другий поверх піднятися не можуть (умовно) — тут ні спорта, ні здоров’я,

я до ковида занималась пауэрлифтингом на любительском уровне. соточку не жала, всего 70, но тянула и приседала больше чем с соточкой, ноги разгибала 300 на 10 раз. так вот уболтали меня коллеги бежать с ними 5 км, тут в Берлине каждый год устраивают забеги — то бежим за профсоюз, то бежим за мир, то бежим потому что бежим. ну побежала. я раньше много бегала и есть с чем сравнить — так вот бежалось так сказать «на массе» на удивление легко и быстро. в команде была вторая.

конечно это все любительский спорт, ясен пень, профи лифтеры действительно бегают не очень. но я не думаю, что среди айтишников есть профи лифтеры и для среднего мужчины жать сотку — это просто дело техники и тренировки, на самом деле почти каждый может.

ні естетики

те, что действительно здоровые и выглядят специфично — это либо бодибилдеры на стероидах, но большинство из них сотку не жмут, задрачивают грудные средними и лёгкими весами. или профи лифтеры, но для них сотка — это разминочный вес.

Хм, у меня начинали суставы болеть на соточке, ну мож тренеры из местной качалки правильную технику не привили. Но один хрен скучно. А вот динамичный игровой индивидуальный спорт — самое то. Ну кста и рельефность мышыц красивше прорисовывалась без устрашаюших объёмов и строгих диет.

, у меня начинали суставы болеть на соточке, ну мож тренеры из местной качалки правильную технику не привили.

плечи? скорее всего вес был большой. все пауэрлифтерское лучше чтобы технику ставили лифтеры и там много чего вспомогательного идёт включая например растяжку или упражнения с резинкой.

Но один хрен скучно. А вот динамичный игровой индивидуальный спорт — самое то

после 2х лет локдауна мне стал скучен любой спорт, не могу себя заставить даже на пробежку выйти. ну а нафиг оно надо? и так нормуль😝

Ну кста и рельефность мышыц красивше прорисовывалась без устрашаюших объёмов и строгих диет.

у меня без диет и объемов получается тело по типу дрыщ — когда сзади пионерка, спереди пенсионерка

плечи?

Локти( правое плечо я уже потом убил.

скучен любой спорт,

Та да, попрыгал полчаса и на 3 дня жуткая крепатура, но потом легче

Та да, попрыгал полчаса и на 3 дня жуткая крепатура

и спать нормально не можешь, и работать, и настроение портится от этого, в конце концов меня начала посещать крамольная мысль — а может это все всемирный найоп про пользу спорта 😝

Ну не на столько же) спускаться по лестнице да ппц

а может это все всемирный найоп про пользу спорта 😝

Спорт здоровому человеку не поможет, а больному вреден ©

Можуть бути мікротравми від перетренування, може бути неправильна техніка, може вага ще завелика для тебе. Спробуй трохи ширший хват або зменшити вагу чи обидва варіанти. А взагалі попроси когось подивитись.

Колись давно розпланував, як я до соточки дійду. Йшов так плавненько, уже 80 нормально жав, і якось не розігрівся, порвав якісь зв’язки у плечі. Пройшло уже 15 років, і ніяк не можу більше 50, щоб плече не стало боліти. Лікарі розводять руками зі словами «а воно тобі треба?»

я до ковида занималась пауэрлифтингом на любительском уровне. соточку не жала, всего 70, но тянула и приседала больше чем с соточкой, ноги разгибала 300 на 10 раз. так вот уболтали меня коллеги бежать с ними 5 км, тут в Берлине каждый год устраивают забеги — то бежим за профсоюз, то бежим за мир, то бежим потому что бежим. ну побежала. я раньше много бегала и есть с чем сравнить — так вот бежалось так сказать «на массе» на удивление легко и быстро. в команде была вторая.

респект! вы совершенно правы, по сути, жим в 100 кг и низкоинтенсивный бег 5 км — это уровень просто здорового тренированного человека без лишнего веса. силовые тренировки — это же анаэробные упражнения, они точно так же необходимы для сердечно-сосудистой, как и низкоинтенсивное кардио.

тянула и приседала больше чем с соточкой

О, так Ви тоді теж маєте мати змогу зробити таку фотку з Іваном на плечах, як у темі про огляд житлових комплексів у Києві, коли він завітає у Берлін.

с тех пор был локдаун 2 года и потом моя беременность. во время беременности больше 80 я не тянула, а приседать вообще забила — живот мешал и как то клонило завалиться вперед. не факт, что я буду еще когда нибудь заниматься пауерлифтингом — у меня длинные ноги и тело дрыщеобразное, поэтому лифтер из меня так себе.

А, ну в такому випадку підіймати Івана, коли він відвідає Берлін, не рекомендуватиму.
Насправді я не зовсім впевнений, що присідаючи зі штангою, яка важить 105 кілограмів, спортсмен зможе підняти на плечах людину масою 105 кілограмів. А можливо, навпаки, зі штангою присісти і піднятися важче, ніж підняти людину аналогічної маси. Коли до локдауну я відвідував тренування зі змішаних бойових мистецтв, то тренувався зі спаринг-партнером з приблизно такими габаритами як у Івана, а от з якою масою штанги потрібно присідати, щоб підняти на плечах людину, що важить більше ста кілограмів, я на даний момент не знаю — якось зайду в спортлайф та перевірю, з якою масою штанги можу присідати та підніматися.

даже если я это снова смогу, то не факт, что Иван будет рад. мой муж очень обиделся, когда я его подняла, до сих пор припоминает.

Ну, як на мене, тут не ображатися, а радіти потрібно, що дружина така сильна. Ваш чоловік також більше ста кілограмів важить?

Ваш чоловік також більше ста кілограмів важить?

в смысле? я вешу меньше 100 кг, почти в два раза

«Також» я мав на увазі як Іван.
Мені здається, що якби Ви, з вагою вдвічі менше ніж у Івана, підняли його, він не образився б, а був би дуже вражений ;)
Та я, чесно кажучи, був би вражений ще більше за нього)

та ну, у Ивана есть жена. подумает ещё, что я его унесу. разъяренная жена Хед оф ДевОпс — это опасно

Нове слово в рекрутенгу і переманюванні девопсів. Ейчарам на замітку.

Може навпаки зрадіє, що нарешті унесли

Може навпаки зрадіє, що нарешті унесли

та не, мы ж в Европке
хотела бы, сама ушла и ещё б содержание от мужа получила если желание на то было б

мой муж очень обиделся, когда я его подняла, до сих пор припоминает.

Отлично дополняет образ местной Леди Димитреску=)

Отлично дополняет образ местной Леди Димитреску=)

да, так обычно кажется, когда сам тяжелее бутерброда ничего не поднимал и тех

у которых попа выше по качественному статусу

только на картинке видел

а так — ничего особенного, даже бикинистки обычно в состоянии поднять два своих веса

только на картинке видел

(с темного уголка доносится)
Пруфы! Нам нужны пруфы!!!

даже бикинистки обычно в состоянии поднять два своих веса

Ну так у них нет жирка- кости и немного мускулатуры, чтобы помаду поднимать, по этому 2 их веса это пыль. А теперь пожалуй посижу за этим бронестеклом =))

А теперь пожалуй посижу за этим бронестеклом =))

посиди пожалуйста подольше. а то ты как в той частушке — мимо тещиного дома я без шуток не хожу, то ей х*й в забор просуну, то ей жопу покажу

уже дня 4 так

уже дня 4 так

А сколько гласных я использовал есть статистика? xD

ты думаешь я сильно вчитываюсь, что ты там мне настрочиваешь? но в почтовом ящике штук 10 нотификаций только за вчера от оранжпипи, я хз чего ты мимо меня спокойно пройти не можешь

ты думаешь я сильно вчитываюсь, что ты там мне настрочиваешь?

Ну хз, я лично не считал сколько там у меня нотификаций от маман и график распределения не строил.

я хз чего ты мимо меня спокойно пройти не можешь

Что ж, ты меня подловила =) youtu.be/UbMUGUqzc1g?t=19

ты с кем общаешься? я ж тебе сказала — дуй мимо, хватит меня спамить. если влюбился, то вот моя фотка szm-media.sueddeutsche.de/...​1w907h1210/640/image.jpeg передерни на ночь и дуй баиньки сладких снов

Я вообще тащусь от utf-8 ноунеймов — твои буквы слишком изящны

передерни на ночь и дуй баиньки сладких снов

Если Делориан с ураном прилагается, то могу попробовать, но ничего не обещаю. И не поленилась же главное.

дуй мимо

Вот у тебя сейчас есть реальный шанс не спамить и закончить этот прорыв, начавшегося с Димитреску или иного тригерного петуха- пусть я слаб духом на игнор провокаций, но маман же выше всего этого =)

Гыгы, если девушки парней на великах катают, то почему бы и не поднять?

Гыгы, если девушки парней на великах катают, то почему бы и не поднять?

блин, ну а что тут такого, я реально не понимаю? 😝 прошлого мужа я поднимала вместе с дочкой, но он сам лёгкий был, 68 кг. он запрыгивал мне на спину, я приседала и ему на спину запрыгивала дочь. мы оба были спортивные и как то нормально было вот так дурачиться. я не знаю, я ещё на шпагат умею садиться и на руках стоять. надеюсь это никого не удивит 😶

он запрыгивал мне на спину, я приседала и ему на спину запрыгивала дочь

чето у меня флешбек от прочитанного)))
www.youtube.com/watch?v=vpfPVEpsW-w

чето у меня флешбек от прочитанного)))

это когда локдаун начался, тут же у всех качков истерика была, ну как же так теперь дальше жить. и знакомая приловчилась жать ногами диван.

это когда локдаун начался, тут же у всех качков истерика была, ну как же так теперь дальше жить. и знакомая приловчилась жать ногами диван.

у нас один из фитнес клубов довольно быстро, как прошли самые истеричные месяцы (с сокращением времени работы магазинов и соотв. уплотнением внутри народу) — половину оборудования просто выволок на улицу и оградил ленточками — народ качался под открытым небом

я в качалку давно не хожу уже (пока не хочется), но в локдаун я на бицуху жал велосипед свой — он как раз 14.3кг весит, почти как гирька пудовая

а качков можно понять
резко бросать качаться это может быть даже опасно
надо по чуть чуть снижать дозу

Уличные груши и боксёрские спарринги под мостами — романтика, блин.

у нас один из фитнес клубов довольно быстро, как прошли самые истеричные месяцы (с сокращением времени работы магазинов и соотв. уплотнением внутри народу) — половину оборудования просто выволок на улицу и оградил ленточками — народ качался под открытым небом

у нас тоже такое было, один из клубов выволок оборудование прямо в поле возле дороги

резко бросать качаться это может быть даже опасно
надо по чуть чуть снижать дозу

после локдауна половина не вернулась в зал — просто потому что сложно снова заставить себя перестать бухать и снова начать есть курогруди :Р

снова начать есть курогруди :Р

И сырые яйца! :-)
У меня были специальные ножницы
Для удобного раскалывания перепелиных яиц: basket-03.wb.ru/...​33319894/images/big/2.jpg

У меня были специальные ножницы

бгг)) гурман

вот! приятного аппетита youtu.be/-PHJ5_qwJqc

смузи из курогрудей с имбирём и морковкой 😭

смузи из курогрудей с имбирём и морковкой 😭

так значит «кошачий сок» — это не выдумка Альфа, а реальность!

это не выдумка Альфа, а реальность!

этот Альф, что на видео — Маркус Рюль выглядит как то не очень, я думала ему 60+, а ему всего 51. наглядный пример, что происходит с профи бодибилдерами с возрастом.

из моих знакомых 40+, кто выглядит действительно моложе, без преувеличения на 7-10 лет — у них у всех есть общее. это отсутствие лишнего веса, они не занимаются спортом, у них нет детей и они никогда не были женаты 😝😝

у них нет детей и они никогда не были женаты 😝😝

Вот да
Я помню ехал в поезде, ещё году в 2018. А напротив сидела хрупенькая девушка. И мне подумалось, вот как хорошо аспирантка едет погулять в горы. А через 15 минут разглядывания я увидел, что там морщинка, там износ кожи где веки переходят в лоб, да и волосы подкрашены от седины, и ей уже, по признакам, под 50 лет)))

А дети и жена да, мотают возраст. Жена не даёт спать)) дети просто изнуряют))

Но одно я могу сказать точно. Что жена и дети если без явных приколов — умножают на ноль тревожность. Моим мозгам никакая психотерапия и НЛП не помогали так хорошо, как наличие семьи))

А напротив сидела хрупенькая девушка.

Среди моих знакомых я наблюдала такое явление только у мужчин. Из женщин незамужние и бездетные в возрасте 40+ единственное, чем отличались — от них веяло какой то детскостью, не в смысле, что инфантилки, совсем нет, но была в них какая то внутренняя незаебаность и лёгкость.

мне вообще кажется, что опыт, которым обычно принято гордиться — ничего кроме усталости, цинизма и потери общей радости от жизни не приносят.

мне вообще кажется, что опыт, которым обычно принято гордиться

Если опытом гордятся — это признак психотравмы в прошлом.
Хотя, если не гордятся (успех любит тишину) — тоже признак травмы, только меньшей )

похоже на рецепт индийской еды, только в форме смузи и без специй. Куры есть, имбирь есть, кокосовое молоко и морковь есть.

Ага, уличные жимы в парке даже ленточкой обвязали, заборонено итить, ленточки сняли, держимордам объяснили, что нефиг шастать, иногда не очень вежливо

о да, у нас даже детские площадки были ленточками перевязаны

Насправді я не зовсім впевнений, що присідаючи зі штангою, яка важить 105 кілограмів, спортсмен зможе підняти на плечах людину масою 105 кілограмів. А можливо, навпаки, зі штангою присісти і піднятися важче, ніж підняти людину аналогічної маси.

со штангой чуть легче, потому что вектор веса отягощения приложен к оптимальной точке и легче сохранять равновесие всей конструкции в процессе подъема.

я приседал и с сыном на плечах, и с женой — ничего принципиально сложного. главное — пассажир должен ровно сидеть и не дрыгаться :)

Мій співробітник з попередньої роботи, майстер спорту з важкої атлетики, віджимався на брусах зі своєю дружиною за спиною :)
Ну це крім того що він також ходить на руках, крутить «торнадо» і вистрибує на ноги з позиції лежачи на спині.

не зовсім впевнений, що присідаючи зі штангою, яка важить 105 кілограмів, спортсмен зможе підняти на плечах людину масою 105 кілограмів

я не смогу, просто это ржач представить, что у меня на плечах сидит Иван

не, на самом деле смогу наверное если человек будет киллограм 60, но не 100+. со штангой приседать проще потому что ты знаешь, грубо говоря что от нее ожидать, а при максимальных весах там любая мелочь играет роль, вплоть до того, что я не с каждым грифом могла присесть — если он был чуть изогнут, то ничего не получалось.

а с человеком — я хз, там же масса по другому сконцентрирована, значит равновесие будет непривычно.

А представь сколько картошки можно за раз перенести)

Мій тренер зі змішаних бойових мистецтв, якими я кілька років займався до появи епідемії ковіду, не вважав бодібілдинг «справжнім» видом спорту. Він говорив, що силу також тренують для кращих успіхів у будь-якому «справжньому» виді спорту, та крім сили для будь-якого «справжнього» в його розумінні виду спорту потрібно тренувати витривалість, гнучкість, координацію, швидкість, спритність, реакцію, ну і звісно певні комбінації рухів специфічних для кожного окремого виду спорту. Бодібілдинг він вважав «несправжнім», оскільки серед цих показників для успіхів у бодибілдингу тренується лише сила. Та справа в тому, що робоча маса штанги, з якою він іноді робив жим лежачи, була 150 кг, тож легко говорити про те, що сила для «справжнього» спорту не більш важлива, ніж інші показники, коли сам володієш значною силою.

Сила тренується в пауерліфтингу, бодібілдинг це про зовнішній вигляд.
Пауерліфтери в найбільших вагових категоріях мають більше жиру тому що в них не завжди є цілі схуднути, ціль максимальна вага.
В бодібілдингу ж ціль показати по суті анатомічний чарт щоб жир не заважав бачити м’язи та м’язи були симетрічні, я чесно не розділяю які там в них естетичні стандарти мене були прості цілі по проценту жиру в організмі та симетрії м’язів.
Тепер про це як спорт. Я трохи поробив і те і інше.
Бодібілдинг трохи сбалансованіший від пауєрліфтингу тому що в тренуваннях часто включають кардіо (я не кажу що пауерліфтери не включають кардіо, кардіо важливо і там але інтенсивність різна). Наприклад бодібілдеру нормально пробігти 5км перед тренуванням і після або в той же день але зранку. Тому твердження що качки подихають на сходах не є правдою, так на початку в тебе може достатньо тільки ваги але чим далі ти тренується тим важливішим підтягувати сердце тому що ти повинен дроп сети та тренування з багатьма повтореннями і по силі ти можеш бути ок але якщо подихаєш через слабкість серця то не буде прогресу такого який буде з тренованим серцем.
Ходити 3 рази на тиждень робити різні м’язи в різні дні це не зовсім бодібілдинг,
Бодібілдинг як спорт це про:
1. 2-3 години на тренування 5-7 разів на тиждень.
2. Дієта на набір ваги та дієта на сушку, їжа як робота.
3. Дедлайни на набір ваги, схуднення, виступи, позування.
4. Кардіо.
5. Добавки.
6. Робота над м’язами які потрібно виділити на «анатомічному чарті»
7. Робота над різними техніками вправ.

Я тільки додам що якщо навіть ви це все зробите ви не будете виглядати як Арні, тому що ці великий чуваки юзають стероїди. Можете подивитись як виглядають чуваки з якихось natural bodybuilding league, що в принципи нормально і це більш естетично.
Стероїди і тестостерони приводять до багатьох проблем наприклад у Ларі Вілса як він сам сказав не виробляється природній тестостерон взагалі.
Я раніше не поважав бодібілдинг також але спробувавши можу сказати що це складно, цікаво і трохи інше. Як на мене більш схоже на якийсь конкурс краси, спортом його називати чи ні не знаю, в худ. гімнастиці результат також трекається суддями наприклад як і в бодібілдингу.
Пауерліфтинг це спорт точно наприклад. Там є рекорди, там є чітка ціль чітка вага яка була рекордною. Ціль пауєрліфтингу зробити основні вправи з найбільшою вагою.
Тут треба зазначити що пауерліфтинг це трохи легша (може і неправильно сказано) версія олімпійської важкої атлетики, а вона є частиною олімпійських ігор.
Чим би людина не займалась головне щоб це розвивало її.

Як я зрозумів, чому деякі спортсмени не вважають бодібілдинг спортом, так це тому, що в інших видах спорту більший, ніж у випадку бодібілдінгу, процент виділеного на заняття певним видом спорту часу приділяється відпрацюванню навиків, які безпосередньо будуть застосовані на змаганнях — для художньої гімнастики відпрацювання елементів виступу, для боротьби відпрацювання кидків, для баскетболу — відпрацювання навику безпосередньо в процесі гри, тоді як у бодібілдингу більшість часу приділяється вправам, які власне на змаганні повторюватися не будуть, зате підвищують силу спортсмена.
Щодо пауерліфтингу, то його можуть вважати «несправжнім» через те, що для успіхів у цьому виді спорту не потрібно тренувати швидкість виконання вправа, в той час як у тій же важкій атлетиці швидкість дуже важлива для піднімання штанги, та і в інших видах спорту швидкість також дуже важлива, нарівні з силою.

Мені вже за 30. Якщо продовжиш жити так як живеш то потім будеш сильно жаліти про марно просрані найкращі роки.
Зроби наступне:
1. Переїдь від мами в окреме житло.
2. Почни ходити на фітнес до індивідуального тренера та прокачай тіло.
3. Зроби крутий профіль в тіндері
4. Ходи на свіданки з дівчинами. Це як з співбесідами та першим працевлаштуванням у джунів. Перші 10 зафейлиш, але набереш експіріенс і далі не будеш виглядати в очах дівчини ідиотом. І потім кількість перейде в якість.
5. Не роби довгі стосунки з першою. Обирай із десятка

Тільки тіндер — гибле діло, забуть і ніколи туди не заглядуй, тут наче проскакували якісь ред піл фрази, але народ походу все ще не шарить. Тіндер і подібні апки не для середнього мужика і тим більше не для людей з майндсетом, який описаний в тексті. Шукай в інших місцях вживу

Лол, і де вживу шукати з таким майдсетом, як у автора?

Сейчас сижу дома и не выхожу из-за военкомов, жду развязки.

Хоча б в під’ізд вийти)

Ну якшо він інші пункти виконуватиме, то йому доведеться вийти. Якшо не виконуватиме, то йому нішо не поможе. Тут ситуація, що сама себе вирішує

А оголошення на стовбах слабо ? ;)
В пандемію було купа на зупинках «шукаю струнку симпатичну дівчину до 30-и без шкідливих звичок. Про себе: киянин!!».

було купа на зупинках

Надо было еще «Киевлянин с машиной» =)

Щоб вживу клеїти дівчат треба дуже круто прокачані софт скіли та навички знайомства. Краще почати з жирух з тіндера, а потім коли язик стане нормально підвішений — пожна шукати де завгодно

На тіндері навіть жируха стає одразу королевою тому, що отримує купу повідомлень та лайків. Так що не факт шо вийде навіть жируху зачепити там.

Може у вас з профайлом щось не так. Купляєш тіндер голд, пампиш анкету нагору раз в місяць, і немає проблем зацепляти не жирух на 5-10 років молодших за тебе. Так це не гарантує відносин і тим більше свадьби, але зацепити, напрацювати софт скіли і сходити на парочку побачень взагалі проблем немає.

Не зовсім правда, скіли треба, шоб за вечір зачепити one night stand. Вживу знайомитись не важко, якшо чувак буде чимось займатись, якшо вилазитиме поавати на байдарках, то буде знайомитись з дівчатами, шо плавають на байдарках поряд, якшо піде в зал, то може познайомитись з дівчатами з залу, хоча зал все таки не рекомендую, там люди своїми справами займаються. Люди дуже просто зближуються під час сумісної праці. Піди на кружок шиття, уроки ліпки чи якісь настолки, де люди збираються і отримаєш досвід спілкування з живими людьми.

А от листати сміття з завищеною самооцінкою в дейтінг апках з надією на якийсь досвід — це для тих, хто себе не любить і хоче не любити ще більше

А от листати сміття з завищеною самооцінкою в дейтінг апках

Так там якраз і сидять ті самі:

з дівчатами, шо плавають на байдарках поря
з дівчатами з залу

Головне вміти фільтрувати серед сміття які шукають папіка для себе, папіка для своєї дитини чи просто когось з ким можна було б на шару пожрати і наробити в інстаграм фоточок із туалету ресторану.

Та і взагалі, жінки ніколи не повинні бути ціллю — це завжди побічний продукт того життя, яке веде чоловік. Тому треба займатись своїми справами, фокусуватись на собі і тримати очі відкритими. Розвинеться в успішного чоловіка — будуть жінки кругом витись. Проблема потім тільки в тому, що він не зможе їх фільтрувати за браком досвіду

Розвинеться в успішного чоловіка — будуть жінки кругом витись.

Тупизм высшей категории, если конечно не цель вступить на роль «оленя». У меня старший троюродный брат вида подкаченного гопника, который за словом или кулаком в карман не полезет, на обычной зарплате рабочего, который в жизни никуда и никого там не водил по ресторанам и ничего не дарил. Рассказать какие потоки девушек там через него проходили, в том числе женатых за таких успешных? Ну правда в основном до того, как его конфу с ППА на очередной не дало осечку =)) Понятно, что пристроить попу хорошо, это привлекательно для девушки в определенном смысле, но это все ровно же не то, не надо себя обманывать. Работать там надо несколько в иной плоскости.

Розвинеться в успішного чоловіка — будуть жінки кругом витись.

А що це значіть у вашому розумінні?

А от найскладніший пункт № 5.

3. Зроби крутий профіль в тіндері

Поради і приклади будь-ласка )

Хотілось би реальні приклади а не абстрактні, очевидні поради типу якісні фотки і оригінальний, нескучний опис. Це я і так знаю.

У дівертито є відоси із реальними профілями

Подивися кілька відосіків, черговий «гуру пікапу» де якщо баба не пішла до тебе в квартиру на першому чи хоча б другому побачені то нах*й шлем таку бабу і шукаємо іншу, но в той же час, «всі баби бл*ді», тому що «скачуть на багатьох х*ях». Тобто пошук куска м’яса для секаса но ніяк не відносин. А ті хто шукають любові, відносин, то це «лохи», «підкаблучники», «олені», «неуважаємиє сєбя нічтожества» і ще мільйон подібних епітетів.

Або чувак знайшов нішу і хайпує, або десь в молодості получив психологічну травму на фоні відносин з дівчатами і остапа понесло.

Я понял) Тогда можешь посмотреть Сатью Дас. Тебе понравится

Зачем айтишнику нужна жена? Ответ — чтобы прокачаться как профессионалу. Ведь молодой айтишник пишет код и тут проходит HR, все, весь контекст сбивается, он уже представляют как вдул бы ей. И так по 100 раз в день. Жизнь — мучение. А когда приходит с работы еще и передергивает на порно. А может даже начать бухать, чтобы заглушить жажду телки, тогда он не кажется себе таким ущербным.

Но вот когда появилась жена стало ему легче. Конечно, он все еще мечтает присунуть HR, но уже не так сильно, уровень тестостерона в отношениях обычно проседает, теперь больше времени он может посвящать работе. Он неможко свысока смотрит на своих менее удачливых коллег, которые продолжают передергивать вечерами на порнозвезд. Проблем меньше не становится, но менеджить их становится легче. Плюс он на практике показывает, что способен поддерживать долгосрочные отношения с одним человеком, а это значит психически он вполне стабилен, а не какое-то неадекватное мурло. Да и вообще жизнь вдвоем веселей.

пєрвим дєлом самольоти, ну а дєвушкі патом (м)

он уже представляют как вдул бы ей.

Зачем же обламывать радость HRшам? Они курсы проходили, чтобы туда устроится и использовать влажный эффект мужской тюрьмы и женщины-адвоката для своего ЧСВ :D

проходит HR, все, весь контекст сбивается, он уже представляют как вдул бы ей.

Який вдуль на ремоуті?
А з дружиною на ремоуті можна потрахатися в робочий час.

Он неможко свысока смотрит на своих менее удачливых коллег, которые продолжают передергивать вечерами на порнозвезд

Смотря какая там еще жена и какие коллеги.
У них может быть секса больше и жизнь интереснее, чем пихать каждый день в одни ворота. Ещё неизвестно кто кому завидует

У них может быть секса больше и жизнь интереснее

жизнь интереснее когда секса больше? я чет думала это надоедает со временем, типа как каждое утро смотришь в одно и тоже самое окно, пьешь из одной и той же чашки кофе, жуешь печенье. окно можно поменять как и чашку, но это все равно тоже самое действие. и даже если вид из окна хороший и кофе качественный увеличение его количества вызовет рвоту, но не улучшение жизни.

жизнь интереснее когда секса больше?

Я этого не писал
Это вы придумали

вот смотри бог Кузя imgtest.mir24.tv/...​d3c4aedc00d6f81bf332c.jpg (извиняюсь за ссылку с болот, больше нигде не сохранилось про него)

он почти слепой, жирный, на вид дебил.
у него была жена официальная, 3 жены неофициальных, гарем и кандидатки в гарем. в гареме у него была даже какая то скрипачка. и ещё бабы ему деньги носили, бог Кузя был богат.

а ты говоришь, что в 30 жизнь заканчивается

у него была жена официальная, 3 жены неофициальных, гарем и кандидатки в гарем.

Так смотря что за жены- старые, страшные и жирные же тоже есть и им тоже хочется не
подогревать огурцы в микроволновке ))

в гареме у него была даже какая то скрипачка

А маман знает что нужно мужикам =)

бери пример с чувака — не стеснялся любить теток выше по статусу, там скрипачек всяких. они его мало то, что любили, уважали, и слушались, а ещё и содержали )

бери пример с чувака — не стеснялся любить теток выше по статусу,

Маман опять в деле xD
Выше по статусу это те, у которых попа выше по качественному статусу, а деньги за доминирование над реактами занесут =)

, а деньги за доминирование над реактами занесут =)

а ты когда над реактом доминируешь, то на работу одеваешь черные кожаные трусы и садишься на трон или косишь под нормального человека?

Ну упомянутые уже «нищие поэты» тоже зачастую имеют очередь из воздыхательниц)

Ну упомянутые уже «нищие поэты» тоже зачастую имеют очередь из воздыхательниц)

ага, как они это делают хз
но то, что у некоторых жизнь после 30 кипит и даже без бабла и смазливой мордахи — факт

Чи є життя після 30? Ти же знаєш живих людей 30+, правда? Значить є. Тобто ти питаєш не про життя в прямому сенсі, а вкладаєш якийсь свій сенс в це слово. В загальному плані, життя — це сукупність подій та твого ставлення до них, яке залежить від твоїх переконань — значень, які ти вкладаєш в слова. Подумай про це

От, наприклад, старість — так, попереду фізична старість, авжеж вона буде і скоріш вона буде після 30, ніж до. Об’єктивна фізична фізична старість буде приблизно в 60+ і залежить від фізичного здоров’я — правильно харчуйся, не нехтуй ходити на обстеження і проконсультуйся з лікарем як слідкувати за здоров’ям. Все інше що ти вкладаєш в це слово, залежить виключно від того що ти туди сам покладеш. Вирішиш що вже «старий» — прийде старість. Вирішиш що ще не «старий» — не будеш їм

Далі ти пишеш про самотність. Тут рецепт простий — вимикаєш вночі світло, вмикаєш фільм жахів і вуаля — ти вже не один :)
А якщо серьозно, то в тебе проблема з твоїми установками та переконаннями, якщо по-простому — бардак в голові. Починаючи з «життя», «старість» та «затребувані жінки» і закінчуючи ставленням до компромісів. Що ви з мамою робите, коли хочете разом подивитися фільм і обидва хочете подивитися різні? Розумієш про що я? Вміння знаходити компроміси — це чи не найголовніше в будь-яких стосунках та і взагалі в житті. Тому проблема не в компромісах, а в твойому уявленні цього та ставленні до цього

Одне тягне за собою інше, те саме про самотність — ти ж мамою та бабусею живеш, вже не самотній, правильно? Значить вкладаєш щось інше — що вкладаєш? Мабуть маєш на увазу романтичні стосунки — а що це таке для тебе? Може ти просто шукаєш заміну мамі, щоб безпечно сепаруватися? Чи ти хочеш створити свою сім’ю та завести дітей?

Проблема комплексна. Тобі здається, що вона в тому, що складно знайти «затребувану» жінку, але це кроляча нора, якщо розбиратися в цьому. Бо знайдеш ти заміну мамі і почнуться нові проблеми, бо тобі здається що ти шукаєш не це. Або якось знайдеш жінку, яка хоче створити сім’ю, а тобі треба заміна мами

Тобі треба йти до психотерапевта — КПТ(когнитивно-поведінкова терапія), а можливо і схема-терапія. Розібратися зі своїми установками, навести порядок в голові, розібратися що тобі треба та які переконання заважають. Далі разом з психотерапевтом сепаруватися від батьків та стати дорослою та самостійною людиною. А далі ти сам розберешся що тобі робити. І легше буде знайти «затребувану» жінку, тому що зараз ти зможеш собі знайти тільки маму

Тобі треба йти до психотерапевта — КПТ(когнитивно-поведінкова терапія), а можливо і схема-терапія

Та тут на лице непахане поле з установок. «Самці», «самки», «омеги», «жінки ведуться на тільки зовнішність, а я — страшко-карлик» і т.д.

Предлагаешь промыть человеку мозги?

«жінки ведуться на тільки зовнішність, а я — страшко-карлик» і т.д.

Что из этого не правда? Почему ты решил что топикстартер — красавчик?

Предлагаешь промыть человеку мозги?

Ну, припустимо, я пропоную. А ти думаєш не треба, типу все в порядку, ТС живе щасливим життям, а сюди написав щоб похвастатися як в нього все добре?

Что из этого не правда?

А ти красавчик? Всі твої знайомі в відносинах виключно красавчики, а всі-всі некрасиві чоловіки помирають в 31 від старості на самоті?

Всі твої знайомі в відносинах виключно красавчики, а всі-всі некрасиві чоловіки помирають в 31 від старості на самоті?

Да

Чув колись фразу «красота в очах дивлячегося»? :)

Я так скажу: люди з низькою самооцінкою і купою психотравм буду «страшками» для дівчат з будь-якою зовнішністю. Мав от приклад друга, який ззовні реально як Бред Пітт. Так він перший раз зайнявся сексом у 28 і то тільки тому, що послухав деякі мої поради. До цього дівчат він цікавив тільки на фотці чи до того моменту як відкривав рот.

Дивно, бо це явно клінічний випадок. Хоч дівчата хором люблять казати що зовнішність не важлива, але дуже часто дають саме із за неї, навіть знаючи, що далі стосунків не буде.

Ну тут проблема була більше не в тому, що не дають, а в тому, що чувак був наскільки закомплексований і не «брав» навіть коли дівчата самі лізли в штани (було і таке). Хоча про це також потім нив, а в той же час його тягнуло на якихось християнок і інших проблемних в плані інтиму. Випадок і правда клінічний

Ну може він тащився від таких дівчат, яким його тіпаж не заходив.
Я от наприклад зовсім не Піт, інший типаж, і моїм дівчатам він фе. Реально нецікава зовнішність для них.
А ті, що лізли в штани не сильно його цікавили. В мене теж набереться десь десяток дівчат, вроді і нічо, для когось може й вау, які самі чуть не прямим текстом казали, а я продинамив.

Мені якщо чесно теж не зрозумілий феномен, але на того друга дівчата реально липли. Типажом він як Пітт, тільки зріст десь близько 172 — не більше.
А лізли в штани йому за місцевою системою оцінювання 7/10, а цікавилися (до певного моменту) вісімки і навіть дев’ятки.
Зовнішність і справді дуже все полегшує я нічого не кажу, але сама по собі не є достатньою умовою у успішності з дівчатами, особливо у стосунках.

і не «брав» навіть коли дівчата самі лізли в штани (було і таке).

Видать романтизировал этот процес, а так как с этапом свиданий не выгорало т.к как это общение, то и до логической фазы секса не доходил.

Це так на сеансах психоаналізу промивають мізки?

Об’єктивні та універсальні критерії красоти в студію

Ми ніколи не зможемо вивести такі критерії (бо кожен критерій буде все далі і далі провалюватись в уточнення, і так до безконечності), але це не означає, що вони не існують. Ось чудова лекція Роберта Сапольськи на «майже» цю тему www.youtube.com/watch?v=o_rtu5yDRNs
Як приклад, 99% молодняка ссавців (не лише людей, а ссавців) у певному віці будуть видаватися нам милими і красивими. Чому? Бо є у них здоров’я і правильні пропорції. Кожен з цих критеріїв і розмитий, і неточний, але він дозволяє вловити суть.
Тому, скоріше за все, універсальним критерієм буде молодість (з певного до певного віку), здоров’я, певні пропорції тіла. Навіть малі діти самі, апріорно, без досвіду, цілком визначать цю красу. Пізніше ми навчаємося бачити красу глибше, але 100% вона базується на розумінні правильності пропорцій.

Саме тому вони і будуть провалюватися в уточнення, що немає цих критеріїв і вони індивідуальні. Я бачив молодих дівчат та хлопців, які були здорові, ще й з симетричниме рисами, але при цьому виглядали невпевнено і були погано одягнені, тому не виглядали красивими. І бачив людей з явними вадами, але вони їх скоріш прикрашали, були тими «ізюминками», типу шрамів чи деякої несиметричності лиця, або лопоухі, з неідеальним носом чи ластовинням. І вони виглядали дійсно красиво. А є ті, кому подобаються очевидні вади, я один раз зустрів дівчину, яка просто кайфувала від очевидно некрасивих рис, від неідеальностей, якихось прищів. Хтось кайфує від повних, хтось від худощавих. На кожен приклад красивого знайдеться той, хто скаже що йому це не подобається і на кожен приклад некрасивого знайдеться той, хто це любить. А дуже багато людей бачить красоту не в зовнішності, а в тому як людина поводиться, як говорить і ставить себе. Красота, по факту — це емоція, вона за визначенням сугубо суб’єктивна
Але щоб не розжовувати таку очевидну річ, є лаконічний стійкий вираз «красота в очах дивлячегося», яку ви спробували висміяти тупим жартом, при чому навіть помилилися, бо через поверхневі знання, думаєте що психоаналіз — це вся психологія. Ось це точно не було красиво, хоч я вас і не бачив :)

Тут явна пасивна агресія, індоктринація (достатня кількість любителів психологічних екзерсисів до болю нагадують сектантів) і повторювання анекдотичних тез про відсутність краси бо є ті, хто її, з певних особистих причин, заперечують.
Все живе, що навколо нас, є лише і винятково через корисність (або нешкідливість) для еволюції. Тому ми й маємо загальні уявлення про красу, незалежно від того, що можуть бути люди, яким ці загальні уявлення не подобаються.

Красота, по факту — це емоція, вона за визначенням сугубо суб’єктивна

По якому факту? Ліл.

Ви знову сплутали гілки, бо пасивна агресія в мене була там, де ми з вами обговорювали психологію, а тут як раз пасивною агресією був ваш невдалий жарт про психоаналіз. Ми просто з вами ведемо 3 відокремлені гілки і ви, здається, починаєте між ними плутатись

достатня кількість любителів психологічних екзерсисів до болю нагадують сектантів

А це не пасивна агресія, ні? :)
Я відповів ТС’у про доречність КПТ в його стані, це може йому допомогти в його ситуації, як допомагає багатьом людям. Ну, навіть якщо не допоможе, то не нашкодить точно. Моя мета — допомогти людині, а ваша яка? Донести свою правоту? Ось це вже починає нагадувати якесь вражене самолюбство, ви прибігли за мною з іншого топіку, де очевидно продемонстрували своє дилетанство і намагаєтесь тут відігратися, це вже щось нездорове

По якому факту?

А що це, по-вашому?

3 відокремлені гілки і ви, здається, починаєте між ними плутатись
дилетанство

Чергова пасивна агресія
А тепер просто тикну носом

розжовувати
тупим
поверхневі

Щодо

А це не пасивна агресія, ні? :)

Сектантам важко побачити, що вони сектанти. Вони намагаються індоктринувати якомога більше неофітів до своєї секти. Не ви перші, не ви останні.

І востаннє: давайте обговорювати не мене, а ідеї. Я можу будь яким, але це не стосується теми.

А що це, по-вашому?

Ваше уявлення не робить щось фактом. Навіть якщо вам це мільйон разів повторили це на щотижневих багаторічних розмовах з психологом, це не стає фактом.

Я відповів ТС’у про доречність КПТ в його стані, це може йому допомогти в його ситуації, як допомагає багатьом людям

А може погіршити стан. Але ви на себе цю відповідальність не візьмете: покращиться — я молодець, погіршиться — я тут ні до чого. .

Тобто ваш жарт — не пасивна агресія і ви обговорюєте ідеї, а не мене, а коли я вказую на недоречність цього — ви починаєте говорити про ідеї та пасивну агресію? І коли переходите на особистості з якимось сектанством, коли є маса як анекдотичних даних, так і РКІ, то це теж не перехід на особистості, а обговорення ідей? В чому ідея того, що ви мене огульно називаєте сектантом? В чому обговорення ідеї, коли ви видумуєте що мені там хто розповідав і про мої уявлення замість відповіді на просте питання? Ви серьозно? Ви самі пасивно-агресино переходите на особистості, з цього взагалі наша гілка тут почалася — з вашого переходу на особистості. І при цьому нагло звинювачуєте мене в цьому? П****ць, про що з вами розмовляти, коли замість відповіді на питання по темі, ви опускаєтесь до додумування мого досвіду? Дічь

А може погіршити стан

Які ваши докази?

Я людина, яка колись на повному серйозі в пізньому підлітковому віці читала РМЕС Богачова (монументальна праця у сфері самично-самцевої культури в пікапі) і скільки у мене тоді було дівчат? Нуль, навіть до поцілунка не доходило. А як тільки я почав розвивати особистість, як би це банально не звучало — «пішов на бокс»:), то все поступово наладилось, при тому що зовнішність у мене середня і по зросту я не мрія усіх дівчат — 178 см.

Якщо уже хочеться послухати когось толкового з біляпікапної тусовки, то на ютубі є хороший український канал під назвою «Максим Дівертіто». Я на нього наткнувся вже коли був міцно в теперішніх стосунках, але для бубочок як автор буде дуже корисно.

До речі, дійсно непоганий блогер, я теж натикався на нього, коли вийшов з тривалих відносин і вже працював фрилансером, щоб трохи розібратися в специфіці тіндеру, бо це сильно відрізняється від звичних знайомств через друзів та ситуативно

Якщо уже хочеться послухати когось толкового з біляпікапної тусовки, то на ютубі є хороший український канал під назвою «Максим Дівертіто»

Бл, это фейспалм просто! ((( Кого вы людям советуете, не калечьте им жизнь! Дивертито только в 35 лет себе нашел постоянную бабу и у него до сих пор нет детей. И кроме того, многие вещи, которые он говорит, нельзя считать объективными. Ведь если он такое скажет, то с большой вероятностью от него уйдет жена Марина. «Если у тебя есть девушка, но тебя тянет на секс с другими девушками, то у вас отношения — говно». А ничего, что мужчины полигамные и хотеть других — это нормально? Но да, Дивертито такого сказать не может, ведь рядом с ним обычно сидит Марина! Как и то, что он — жесткий укро-пропагандон, резко ставший «патриотом» в начале войны.

в 35 лет себе нашел постоянную бабу и у него до сих пор нет детей.
А ничего, что мужчины полигамные и хотеть других — это нормально

Ото у тебе каша в голові. Чайлдфрі — зло, а полігамія — круто. Ору:)

Как и то, что он — жесткий укро-пропагандон,

Не тільки каша, а ще в вата.

Чорт, давно тут на доу не попадалось подібних екземплярів. Просто facepalm ^)

Да, чайлдфри — зло, потому что мы все вымрем тогда.

вимруть чайлдфрі, Л -логіка.

Да, сначала они. Из ново-родившихся тоже часть будет чайлдфри. А учитывая то, что обычно заводят 2 и меньше детей, то понятие «чайлдфри» приведет просто к катастрофе! Вы бы хотя бы не агитировали за то, что это нормально. Человек ведь сам потом может передумать, да поздно уже будет заводить детей.

решта будуть як кролікі, Л — Логіка

агитировали

вказувати в пройопи в логіці, та ваше діло, можете хоч пропаганду шити

Не будут они как кролики! Этого нет сейчас, дальше и подавно не будет. Живые чайлдфри своими дебильными взглядами повлияют. См. на Англию, где Ахмед — самое популярное имя.

і що? з точки зору банальної ерудиції яка різниця Ахмеди чи Івани,
чайдфрі чи полігами, аби не Содом і Гомора

а білі з білими не срачі, Л — Логіка
може причина не в кольорі шкіри

Мсье теоретик? Причина не в цвете кожи, а в чужой культуре, которую они сюда тащат. А также в укладе жизни. Вы можете сколь угодно быть к ним толерантным, только вот они как считали вас русней неверной, так и будут считать. Да, кстати, с их интеллектуальным уровнем они нас белых и по цвету кожи будут дискриминировать.

Расисти на доу, це так мило. Зіганути не забув, дефективний?

решта будуть як кролікі

на планетi їх вже майже 8 мiльярдiв, двоногих кроликів, якi плодяться у будь-якому гiвнi, без прав, їжi, безпеки, вiльного доступу до питної води.

Childfree — це тi, хто не хоче розмножуватись в неволi.

Ну так ученые уже давно установили этот феномен- зверушки особо резво размножаются в плоховатых условиях, а в сытости и безопасности их фертильность очень падает. Это в общем то угроза для цивилизации, если только не найдут способ продления жизни.

ага, начинается разный там феминизм, Партеногенез («девственное размножение»)

зверушки особо резво размножаются в плоховатых условиях, а в сытости и безопасности их фертильность очень падает
Это в общем то угроза для цивилизации

Якщо ставити питання саме так, то, по-моєму, відповідь очевидна, просто вона тут нікому не сподобається :)

Да, сначала они. Из ново-родившихся тоже часть будет чайлдфри. А учитывая то, что обычно заводят 2 и меньше детей, то понятие «чайлдфри» приведет просто к катастрофе!

Ой, вей. Ви хвастаєтесь прогресом, айфонами та висадкою на місяць, але не здатні побудувати суспільство, куди хотілося би приводити дітей?
Може вам і треба вимерти?

Ммм, новорєг «не всьотакоднозначнік» Сподіваюсь модератору допоможуть тобі знайти правду

Шо ты несешь 🤦‍♂️

Дивертито только в 35 лет себе нашел постоянную бабу

Он в постоянных отношениях уже лет 12.

и у него до сих пор нет детей

Потому что ни он, ни его девушка не хотят детей. Это нормально.

Если у тебя есть девушка, но тебя тянет на секс с другими девушками, то у вас отношения — говно

Нет, он говорит, что если тянет на столько сильно, что прям готов изменять, то тогда зачем тебе вообще отношения? Расстанься, и занимайся сексом с другими сколько хочешь

Он в постоянных отношениях уже лет 12.
Потому что ни он, ни его девушка не хотят детей. Это нормально.

Нет, это не нормально, я считаю. Что-то не так со здоровьем, видимо, у них.
Да и где его баба раньше была, почему она нигде не светилась в медиа?

Нет, он говорит, что если тянет на столько сильно, что прям готов изменять, то тогда зачем тебе вообще отношения? Расстанься, и занимайся сексом с другими сколько хочешь

Лол, что за бред?))) То есть если я не готов изменять (но сильно хочется), потому что боюсь потерять бабу, то это норм)) А если уже решился сходить к шлюхе, то всё, п*зда отношениям?))) Ничего, что когда ты смотришь порно, то ты смотришь на голых баб и представляешь, как их тр*хаешь?)) А кстати, многие бабы любование голыми телками тоже воспринимают как измену. Тут я может соглашусь с дивертито, что они ебанутые. Но я давно отписан от канала, может он теперь и один только взгляд на них считает неприемлемым.

почему она нигде не светилась в медиа?

Она была в его инсте (пока не заблочили) и ФБ

решился сходить к шлюхе

Драть шлюх иногда это вобще не измена и нормальные жены это понимают.

любование голыми телками тоже воспринимают как измену.

У нас телки скоро по улице будут без трусов ходить, так что теперь на улицу не выходить.

думаю що ніхто не заважав і до цього ходити, як колись було в селах

Ну дык есть такая штука, как зависть. Такие будут ревновать, если пялиться не на фото или видео, а на картины Рубенса или Венеру Милосскую. Особенно если на последних изображениях сиськи больше :-)

то тогда зачем тебе вообще отношения?

потому что ипотека!

Макс прикольний тип, чисто для фану слухав. Ну він особливо нічому не вчить, просто показує на прикладах як НЕ ТРЕБА.
З ютубчиків толковий ще є Максим Вердікт. Він якраз і вчить розвиватися самому. Тобто приціл на себе. А пікапери прицілюються на дівчат, зі своїми тупими методиками. А дівчата усі різні, там працює лиш метод килимового бомбардування, типу зі 100 якихось 3 дурочки поведуться)

Я людина, яка колись на повному серйозі в пізньому підлітковому віці читала РМЕС Богачова

Ну, так скажімо, «теоретична» частина там непогана (типу що таке дівчата, чого їм треба, як вони обирають хлопців і тд). Це буквально перша глава, далі можна не читати :)))

А ось з практикою там таки дуже специфічно, бо уся книга орієнтована на такий собій «пікаперський» лайфстайл, що нафіг не впало 80% хлопців.

І так, ця книга _мені_ реально допомогла.

Та вся книжка така водяна нудятіна, що корисного там дуже мало, уже краще Алекса Леслі читати :) Я реально багато чого такого в молодості читав включно з англомовними кинжками від Mystery і ко. Теорія з пікаперських книжок ні краплі не допомогла, все ж, вона направлена більше на екстравертів, які хочуть не знайти собі дівчину, а просто максимізувати свій лічильник сексуальних партнерів.

Реально, що стало моїм успіхов — відкриття для себе сервісів знайомств, де ти знаєш, що дівчата хоча би мінімально відкриті для знайомств (можливо не з тобою, але це вже інший нюанс) і тому теоретично маючи більшу вхідну кількість навіть при низькому success рейті шанси значно зростають.

Я от не так давно наткнувся аж на 2 статті про радикальних інцелів-мізогіністів, там в них такий самий лексікон та набір установок. То поменше на іміджбордах треба тусоватися і побільше з дівчатами спілкуватися та дружити. До речі, взагалі дуже непогана практика мати кілька просто подруг, з ними і порадитися можна з приводу пошуку пари. Тільки не типу «я в неї закоханий, а вона мене тримає у френдзоні», а дійсно просто дружити. Я і в ігри з ними граю, і можу порадитися іноді з приводу зовнішнього вигляду чи якоїсь незрозумілої ситуації з жінками, і просто спілкуюсь, більше дізнаюсь чим вони цікавляться. Є іноді дуже цікаві дівчата, які не дуже підходять в якості партнера чи сексу

Ну блин это правда. Все ведутся на внешность. Вот тут и надо много чего по фиксить, а не заниматься самообманом с богатым внутренним миром. Вряд ли какая девушка откажется от секса с физически привлекательным самцом, пусть он полное интеллектуальное дно)

У тебе просто мабуть мало або немає сексу, і ти себе накрутив, що це найвища цінність у світі. Це ж зовсім не так.

youtube.com/...​ID5TQBZEi8c?feature=share

Q: What does it feel to be 81?
A: It feels great! I’m looking forward to next 20.
—-

Заздрю йому. Інколи в свої 35 не знаю в чому взагалі сенс і нащо це все.

Це черговий доказ того, що стан типу

не знаю в чому взагалі сенс і нащо це все

не є характерним для якогось певного віку, він буває в різному віці. Це виключно питання здоров’я. Хворіють у будь-якому віці, так само і здоровими бувають у будь-якому віці.

Всупай в ряди гедоністів і не будеш мати таких питань. Я от чітко розумію нащо це все — природа подарувала мені дофамін, серотонін, оксітоцин, ендорфіни, ендоканабіноїди, глутамат, гамааміномасляну кислоту та діметілтріптамін не для того, щоб я подовгу думав про сенс життя та генерував кортізол :)

Влітку 2021 я був у відділенні банку, поклав гроші на доларовий депозит на пів року (зняв за місяць до війни)
Поряд був дід 94 років, прийшов покласти на 2 річний депозит
І радісно казав, що за 2 роки прийде забере з великими процентами
Так що можна і у 94 бути оптимістом і заробляти гроші )

Поряд був дід 94 років, прийшов покласти на 2 річний депозит

Положил в долларах или в гривне?

Я у доларах (і зняв), у чому дід неважливо, то був Мегабанк )

чисто технічно дід удєлал Мєгу

Во-первых мне не 94, а во-вторых мне за мегабанк всё вернули со всеми процентами, а в-третьих у мегабанка была оплата коммуналки без комиссии еще и с кешбеком

з Мегою у валюті прокидос вийшов, ПА29.25

О, знайома ситуація. Якось поїхав порибалити на південь штату, а там два сивих дідусі. Щось там витягують вже з води. Я кажу «діду, а що там у вас?». Вони мені «та то лобстерів до сніданку хотів вполювати, але замалі, відпустив. Ну нічого, завтра будуть великі, тоді зроблю свою фірмову яєшню з лобстером»

Дед еще у Сталина военные облигации покупал)
И все верит.

Краще розкажіть хто якими бадами бавиться, препаратами, біохаками, анті ейнжингом, стимуляторами, може хтось ходить на якісь процедури, масажі. Діліться досвідом і саксес сторі.

Пью подарку, е-чай когда болею)

У вас в штатах набагато розвинутіша культура балування стимуляторами, це ми у тебе повинні питати :)

Какаю с подставкой под ногами

Замечательно выходит, лучший лайфхак

33.
нету.

Моя відповідь на питання в заголовку (теж хочеться виговоритися): однозначно ні! Тільки нікчемне існування. Сил ні на що не вистачає, нічого не хочеться... Намагаюсь боротись з цим за допомогою навчання, але, знову ж таки, сил дуже бракує.

Перевірте рівень тестостерону, вітаміну Д, вітамінів групи Б, гормони печінки, гормони щитоподібної залози — скоректуйте до норми за необхідністю, скоректуйте раціон харчування та почніть виконувати фізичні вправи — і будуть у вас сили на що завгодно, з’явиться бажання жити й розуміння того, що хочеться робити.

кстати насчёт витамина Д согласен. Сдал недавно анализ, у меня 13 при норме от 30. Так что его у всех сейчас не хватает

Вітамін D — це один з елементів синтезу серотоніну, брак якого зв’язують з депресивними станами — відсутність мотивації, сил, ангедонія, песимізм і т.д.
Також можу порекомендувати вживати їжу, багату на триптофан — червона риба, жирні сири, горіхи і ще погуглить, я всього не пам’ятаю. Це незамінна амінокислота, ми її отримуємо з їжі, саме з неї синтезується 5-htp, який метаболізується в серотонін. Або можете взяти окремо 5-htp, він продається в спорт. магазинах. Рекомендую брати до нього(або є вже все разом) з екстрактом зеленого чаю(egcg), завдяки ньому 5-htp буде метаболізуватися в серотонін саме в мізках, а не в периферії типу кишківника. В мене, наприклад, не дуже приемні відчуття в животі при прийомі 5-htp без egcg через велику кількість серотоніну в кишківнику і сам ефект не відчувається, бо 5-htp просто не доходить до мізків
Це не ліки і це цілком безпечно, бо ми і так його отримуємо з їжі. Але не очікуйте прям дива, просто стане трохи легше та життя стане трошки світліше. Краще не приймати більше 100-200мг 5-htp на добу та 400-800мг egcg, нічого страшного не станеться, але можуть бути неприємні відчуття. Плюс, серотонін далі метаболізується в мелатонін, тому це ще й покращить сон, стане легше засинати. І це не відміняє необхідність вітаміну D, особливо взимку він просто необхідний в наших широтах, у нас у всіх його недостаток. А влітку краще його не приймати, а просто виходити кожен день на сонце хоча б на 30-60 хвилин з відкритими кінцівками. Бо гипервітаміноз вітаміну D може викликати гіперкальціємію, це не дуже добре для суставів і нирок. Ще вітамін D є в деякій рибі, кажись в оселедці, але точно не пам’ятаю
І ще дуже доречна порада про перевірку щитоподібної залози — тирозін, який вона виробляє, регулює енергетичні механізми у всьому організмі і гипотіреоз може супроводжуватися втратою енергії, в’ялістю та прискоринем набиранням ваги через сповільнений метаболізм. Ще він метаболізується в дофамін, тому може знижуватися мотивація та насолода від приємних справ, так звана ангедонія

5-htp як снодійне діє, тому краще на ніч приймати. Не знаю як на рахунок настрою і серотоніну (хоча настрій таки покращується трохи), але найбільша користь від нього для мене це сни — завжди сни сняться, що приємно.

У мене з вітаміном D також якісь проблеми. Вроді живеш в Австралії, купа сонця, але все-одно біля низької границі норми (там щось 40-50). Так стараюсь на пряме сонце не виходити чи в час пік, але все-рівно получаю сонця більше середньо-статистичного європейця. І рибу їм, і молоко п’ю. Навіть коли приймаєш додатково 2000 одиниць в день, рівень вітаміну чуть покращується але все-рівно сильно нижче середнього.

Ну, можна сказати що і як снодійне, там такий ланцюжок: триптофан->5-htp->(тут вітамін D активує ген)->серотонін->мелатонін, от останній є одним з елементів циркадних ритмів, сигналізує про те, що вже пора спати. Але він не одразу в нього перетворяється, спочатку він в вигляді серотоніна тусується на складах нейрону та в пресинапсічній щілині, поки не метаболізується далі ± в потрібний час та якщо темнішає. Плюс від світла він розпадається, тому навіть якщо його стане більше вдень, то він просто швидко розпадеться. Але його не стане помітно багато, тому що процес метаболізму залежить від циркадних ритмів, тому вдень буде просто більше серотоніну, а ввечері більше мелатоніну. Мене навпаки 5-htp трохи стимулює за рахунок того, що знімає тривогу(в мене тривожний розлад) і вона перестає їсти мою енергію на фоні :)
А синтез і метаболізм вітаміну D залежить від купи факторів, починаючи від кольору шкіри та генів і до індексу маси тіла та захворювань нирок і печінки, так що тут не вгадаєш, треба перевірятися. Але у нас взимку 100% його недостатньо з їжі надходить, точно треба пити

Ще вітамін D є в деякій рибі, кажись в оселедці,

В будь якiй жирнiй рибi

O_O! Особливо після шостого 9-годинного робочого дня ще й фізичні вправи :)
До речі пробував і вправи коли роботи було менше і розчарувався в цьому.
Про гормони... мабуть, треба про це почитати...
Раціон харчування? Ох... як же все це складно. Не знаю де і взяти на це час/волю/гроші. Якщо чесно, ніколи цим не парився. Коротше, замкнуте коло. Нема моральних сил щось змінити, щоб ті сили з’явились (не тільки моральні).
Звісно, треба... треба...

Чудово вас розумію. На все свій час. Я в такому стані, як ви описуєте, прожив близько 10 років, поки не «приперло» і поки бажання почуватись здоровим і задоволеним не переважило «9-денний робочий день».

До речі пробував і вправи коли роботи було менше і розчарувався в цьому.

Щоб фізичні вправи приносили задоволення, а не страждання, треба спочатку виправити харчування. Поки виправляєте харчування — ніяких серйозних навантажень, просто регулярна зарядка для розігріву, щоб підготувати