Збір на Вугледарський напрямок

Привіт,
Збираю для свого дядька Сергія і його підрозділу (26ий окремий стрілецький батальйон) додаткові «аксесуари» для зброї. Хлопці за тиждень-два мають йти на спеціальне завдання, а для того їм потрібні планки пікатінні, саундмодератор та приклад (по 24шт кожного) , які зроблять їх автомати тихішими і зручнішими для завдання.

Хлопці з перших днів боронили Київ, Київську область, білорусько-руский кордон, а зараз вони в Донецькій області, на нулі і їм дуже потрібна наша допомога.

Реквізити для допомоги:
Банка для ЗСУ — монобанка;
5375411202906165 — картка банки моно
PayPal: [email protected]

Для закриття збору і закупівлі маємо тиждень часу.
Всім дуже дякую за допомогу і підтримку,
більше інформації можу надати у фб
www.facebook.com/martapartem

Дякую і Слава Україні
Разом переможемо

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Збір закрито! дякую всім, хто долучився)

Ви про каліматорти забули.

вони в них є, тому ми беремо кришку з планкою пікатінні, бо коліматор є, а куди ставити нема)

Кришки з планкою пікатіні????? Це мажорно. Вони штурмовики чи піхота?

в даному завданні будуть як штурмовики) тому ми їх «готуємо» шоб все в них було для його виконання)

і ще про планку мені відписали таке,коли я запитувала за певні моделі: "Вітаю, Марто! Планки гарні, але з ними проблемка. Їх нема куди встановлювати. Бо вносити зміни в казенні інструменти категорично заборонено. Саме тому, я попросив оту коробку з планкою, бо вона дає те що треба без конструктивних змін в сам прилад."©

Я б порадив зробити як я — заміна кришки газової трубки з пікатіні. Каліматор стає, комплектом ще ручка переносу вогню іде. Коштує в рази дешевше. (Комлпект обвісу зараз можна знайти до 800 грн), якщо порівнювати з планками на кришкі ствольної коробки (від 20$ за китай, який треба допилювати з ак47, до наших виробників від 5К грн).

П.С.
Пікатіні на кришку ствольної коробки варто лише якщо приціл гіганський і змінює центр ваги, або їх кілька (коліматор та збільшувач).

я хлопцям передам) дякую))))

Підписатись на коментарі