«Гей, GPT-4, напиши мені застосунок для iOS!» — розробник протестував нову версію мовної моделі
Розробник Мортен Джаст показав, як ChatGPT з мовною моделлю GPT-4 можна використовувати для створення застосунків для iPhone.
Він попросив створити застосунок, який щодня рекомендував би 5 нових фільмів з трейлерами та платформою для перегляду. В першій версії довелося попросити модель виправити
Here's version 1. Had to ask it to fix
— Morten Just (@mortenjust) March 15, 20232-3 of its own bugs, which it did (and apologized). The app compiled and did what I asked: pic.twitter.com/Mvq4J0ILqr
Після цього розробник попросив підлатати інтерфейс та додати трейлери фільмів:
With all that new space in the sheet, I asked it to add movie trailers, thinking «yeah, right» pic.twitter.com/b1iiVfLr9l
— Morten Just (@mortenjust) March 15, 2023
Мортен не мав впевненості, чи дані стрімінгів взагалі доступні, але попросив показати сервіси. Мовна модель описала, як оновити код: тобто замість того, щоб надавати весь код знову і знову, вона вибирала розділи в коді та навіть коментувала непов’язаний код.
«Тепер у мене є застосунок, яким, я майже впевнений, завтра скористаюся. Я жодного разу не використав API. Я навіть не вибирав API спочатку. Я лише дав кілька підказок GPT-4. Як хороший колега.», — резюмує розробник.
Весь код можна переглянути на github.
77 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів