Відкрите опитування: чи застосовує сучасний інженер-програміст знання та практики DevOps?

Усі статті, обговорення, новини про DevOps — в одному місці. Підписуйтеся на DOU | DevOps!

У вересні минулого року я вирішив, що маю бажання поділитися своїми знаннями. Тоді я написав коротке повідомлення в розділі пошуку менторів та менті про те, що шукаю студентів для навчання спеціалізації DevOps.

До мого здивування, мені писали не тільки студенти чи початківці в цій галузі, писали також люди з напрямку QA та програмісти. Хтось просто хотів покращити свої знання, комусь було незрозуміло, як працюють пайплайни чи серверлес архітектура. І тут я замислився: насправді, існує багато команд, в яких немає інженерів DevOps, але вони також мають інфраструктуру проекту, яку комусь доводиться будувати та меінтейнити.

Базуючись на своєму припущенні я створив опитування, з питаннями наскільки часто доводиться IT інженерам в роботі працювати з клауд технологіями та DevOps інструментами. Мені цікаво, чи дійсно це може бути корисним підготувати матеріали DevOps для суміжних IT-спеціальностей?

Буду вдячний якщо пройдете невелике опитування (всього 5 питань) — forms.gle/2PouvMFyJYg1VADQ7

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

А вже писали що девопс не спеціалізація а практика яка поєднує всіх цих інженерів?

Підписатись на коментарі