Як знайти роботу, хоча б безкоштовно
Всіх вітаю. Останні пів року я вивчав JS, поверхово пройшовся по верстці, але в основному вчив ЯП, навіть закінчив курси з проектом. Протягом усього цього часу не хотів забивати свою голову ситуацією на ринку, вирішив, що повинен робити і все.
Але тепер зняв рожеві окуляри, і мене ніби з відра окатили льодяною водою.
На джунів шукають людей з досвідом роботи 1+, і впевненими знаннями JS+фреймворк, верстки, бажано тайпскріпт, препроцесори, вебпаки, npm. І це за зарплату в 500 $.
Взагалі почалася сильна паніка і відчай, не уявляю, що робити далі.
Допоможіть порадами, як краще шукати, де, що моніторити і т.д.? Мені б хоча б безкоштовно потрапити в компанію, щоб на практиці вивчати. Я не уявляю, як можна чисто теоретично вивчити стільки інформації, адже вона не закріплюється.
Не хочеться здаватися, але ситуація явно печальна. Зараз поки вивчу фреймворки і т.д., вони вимоги ще більше піднімуть на джунівські вакансії. Забавно, що 4 роки тому знайомий потрапив на позицію мідла, в крупну компанію, без досвіду роботи та знань тільки JS + основи реакта.
Я не бездарний і не безділля, не шукаю легкого шляху і готовий вчитися, вкладатися. Але ситуація з наймом мене просто шокувала. Як варіант, забити на JS і вивчити свіфт, є знайомий, який візьме на стажування + роботу в перспективі.
І легше знайти роботу, ніж у цьому фронтенді ... Ще рік зможу витримати без роботи, продовжуватиму вчитися, а тоді, якщо що, доведеться шукати вакансії на заводі. Можливо, що ви щось порадите, рекомендуєте, бажано без токсичності. І так тошно.
Найкращі коментарі пропустити