Як видалити повністю кацапську мову з Windows 11?

Я перейшов на солов’їну, змінив усюди мову, але зіткнувся з такою проблемою, що в Windows 11 повністю прибрати її неможливо. В налаштуваннях «Час і мова» > «Мова і регіон» її немає, а в розкладці клавіатури все ще присутня.

👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Натисніть кнопку Пуск > Настройки > мова > мова &.

Виберіть Додати мову, додайте небажану мову або клавіатуру, а потім натисніть кнопку Далі > Інсталювати.

Після інсталяції мови або клавіатури натисніть кнопку Додаткові > Мовні параметри > Видалити.
крч треба спочатку встановити а потім видалити

Натисніть кнопку Пуск > Настройки > мова > мова &.

Виберіть Додати мову, додайте небажану мову або клавіатуру, а потім натисніть кнопку Далі > Інсталювати.

Після інсталяції мови або клавіатури натисніть кнопку Додаткові > Мовні параметри > Видалити.
крч треба спочатку встановити а потім видалити

В мене така сама ситуація, але проблема в тому, що я не переходив, і кацапської на цьому ПК ніколи не було.

Не розумію, за яких саме умов вона зʼявляється, але так само в списку її немає, і для того, щоб видалити, треба її додати, а потім видалити. Через час вона знову зʼявляється.

Перейти на англійську

Купував ноутбук в Польщі і відразу змінив мову у всіх налаштуваннях, вікно привітання, регіон, павершел, регістр, розкладка все «ок», но коли приходить якесь оновлення і відбувається перезагрузка то зявляється речення на польській мові. Можливо хто знає як змінити повністю?

Купував ноутбук в Польщі, з системи видалив польську і скрізь, привітання і все все на укр або англ, але як виходить якесь оновлення до віндовс і оновляється система, перезавантаження відбувається то є надписи на польській мові. Може хто знає як можна змінити?

Відкрийте «Панель керування»:

Натисніть Win + R, введіть control panel та натисніть Enter.
Або натисніть Пуск, введіть «Панель керування» та виберіть її зі списку.
У Панелі керування встановіть Перегляд: Великі значки або Дрібні значки (у верхньому правому куті).

Перейдіть до розділу «Регіон»:

Відкрийте вкладку «Адміністрування»:

Натисніть кнопку «Копіювати параметри...»:

У розділі «Копіювати параметри» ви зможете переглянути поточні мовні налаштування та налаштування екрану привітання.

Перевірте поточні налаштування:

У верхній частині вікна ви побачите «Поточний користувач» та «Екран привітання та системні облікові записи».
Переконайтеся, що у «Поточному користувачі» встановлені правильні налаштування (мова відображення, формат, розкладка клавіатури).

Скопіюйте налаштування до екрану привітання:
У нижній частині вікна встановіть прапорці:
«Екран привітання та системні облікові записи»
«Нові облікові записи користувачів»

Це дозволить застосувати ваші поточні мовні налаштування до екрану привітання та системних облікових записів.

Натисніть OK для збереження змін.

Перезавантажте комп’ютер

Привіт, браття! Підкажіть, чому пакет не повністю містить солов’їну? Основна — мова але в деяких моментах всеодно кацапська присутня. Наприклад — «Прівєтствіє» при завантаженні системи. Або Дефендер сповіщення видає не українською і тд, таких моментів немало. Вінда була придбана в Комфі разом із ноутбуком 2р тому.

ловіть покрокову інструкцію, як видалити небажані мови у розкладці клавіатури(мені на Windows 11 допомогло(перелазив кучу сайтів, нічого не допомагало)) gusak-service.com.ua/...​-klaviatury-u-windows-10

ось покроково, як видалити небажані розкладки(мені допомогло на Windows 11) gusak-service.com.ua/...​-klaviatury-u-windows-10

щоб видалити вітання і налаштування каца*ською , варто спробувати метод від Vadym Tsymovskyi (я таким чином українозував вінду 11) , АЛЕ є баг у вінді — не можна видалити з розкладки клавіатури «лишню» мову ! в моєму випадку польську (було потрібно певний час мати її в розкладці ) ! є можливість тільки добаляти нові мови , а видаляти немає !

така ж біда... в реєстрі і в параметрах видалив. Через деякий період чи після перезавантаження (поки не знаю точно) — з’являється можливість переключитися на неї. Хоча в параметра її немає. Допомагає наново встановити та видалити. Але проблема повертається. Може мову інтерфейсу теж змінити, тоді проблема зникне? )

Така сама проблема. Вже запарився додавати та видаляти її знову. Чи знайшли ви якесь нормальне рішення?

Амідопірін + галоперідол.

Навіть на англ версії лізе болгарська мова.
У всяких SSO діалогах наприклад.
В самих несподіваних місцях.
Частково в гугль екаунті знайшов залишки могучєга

Не знаю, в чём у вас проблема, у меня просто установлен США-международный как основной, и меня ничто не парит. Если попадается кацапский, или какой-то другой, я на это не обращаю внимания. Вообще как вариант можно поставить клавиатурную раскладку «канадская-международная», там есть полный набор всех диакритических знаков, чтобы писать на всех европейских языках, только для часто используемых знаков она не слишком удобна. На раскладке «США-международная» только часть, можно набирать испанскую ñ, французскую ç, также немецкие буквы.

Проблема в тому, що ми не хочемо бачити кацапську мову в списку клавіатур. В каментах також.

Вам нужно написать петицию на сайт Майкрософта на этот счёт, возможно они даже как-то на это отреагируют. Хотя это не точно. Насчёт каментов — это самая легкорешаемая проблема, просто настройте гугл-переводчик на автоматический перевод на нужный язык, например на турецкий, и всё.

Вам самому би знадобився перекладач, бо ви явно не розумієте питання. Розкладка лишня клавіатури сама додаєтся. От якби у вас сама додавалася китайська розкладка і вам треба було або кожен день вручну її видаляти, або постійно переключати, вам якось би допомогло те шо ви порадили?

Чому ще не було жартів про format c:

го на лінукс)

Linux топ, питань немає) Але мене влаштовує Windows 11

приємно як тут вата горить, просто від того, шо людина хоче позбутись всього свинособачого :)

Довгий час потрібен, щоб позбутись усього.
Наприклад технічна освіта.
Посібників українською вельми небагато.

Попит породить пропозицію, все буде, але так треба час. Хоча війна мала би бути максимальним каталізатором

В налаштуваннях «time & language» > «language & region», є розділ «Administrative language settings» у вікні що з’явиться обираємо вкладку «Administrative» > «welcome screen and new user accounts» > тицяємо кнопку «copy settings» > далі виставляємо два прапорці та підтверджуємо зміни.
Мені це допомогло.

дякую, саме цей спосіб допоміг — ось тут всюди змінив, перевантажив комп і ніякої кацапщини ibb.co/S7DrQw8

При перезавантаження і апдейтах все ще може бути кацапська

о дякую, поставив галочки в налаштуванні — сподіваюсь не з’явиться

Дякую) Спробую Ваш спосіб, надіюся більше не буде з’являтися

дуже дякую, самому таке знайти нереально

Дякую! Вже щось. На екрані вітання кацапська зникла нарешті! Сподіваюсь що більше не з’явиться ті там ні там.

А помітили як добре ФСБшні попи розмовляють Українською?

Нажаль краще переставити зовсім. Така проблема в мене на ван драйв, бо купив на старому імейлі від мс і нажаль той імейл юзав кацапетовску мову при створенні, і теперь навіть не зважаючи на те що вже роками всі девайси на англ, він часто пхає рос мову де інде. Така ж проблема з фб чи іншими аплікаціями або сайтами, вони дуже тугі в цьому плані.

Та ось якраз і не хотілося б вдаватися до таких кардинальних методів

Поставити англійську вінду не варіант?
В мене Manjaro, ставив як English , руської там нема вааще..
Windows таке не дозволить хіба?

P. S. Вангую, що більшість користувачів бере і на початку інсталояцію обирає Русская, бо іншої там може і нема

Я ставив англійську версію

Короче, анекдот.
Приходит мужик ко врачу и говорит:
— Доктор, вот мне повсюду кацапы мерещатся, ну вот буквально везде, что делать?
Тот показывает ему картинку «три богатыря»
— Что вы тут видите?
— Кацапов конечно. Три мужика в поле. Одни. Конечно кацапы.
Показывает картинку с гусиным клином
— А тут что?
— Гуси-кацапы естественно. Летят, и в жопы друг другу смотрят, понятно что кацапы.
— Так может и я тоже по-вашему кацап?
— Конечно кацап, откуда у вас иначе такие картинки.

Державною, будь ласка

полюбому надо репачить, а так хз как

Справжній ChatGPT видає на запит таке:

Q. Як видалити повністю кацапську мову з Windows 11?

A. Я розумію вашу проблему. Якщо ви бажаєте повністю видалити російську мову з розкладки клавіатури в Windows 11, можна виконати наступні кроки:

1. Відкрийте Налаштування Windows (натисніть клавішу Windows + I).
2. Оберіть пункт «Час і мова».
3. У списку мов виберіть російську мову, яку ви бажаєте видалити.
4. Натисніть кнопку «Опції» поруч з мовою.
5. Натисніть кнопку «Видалити» та підтвердіть дію.
6. Перезавантажте комп’ютер, щоб зміни набрали чинності.

Якщо російська мова все ще присутня в розкладці клавіатури після видалення, ви можете видалити її вручну зі списку мов клавіатури:

1. Відкрийте Налаштування Windows (натисніть клавішу Windows + I).
2. Оберіть пункт «Час і мова».
3. Оберіть пункт «Регіональні параметри додаткового обладнання».
4. Натисніть кнопку «Клавіатура».
5. Оберіть розкладку клавіатури, яку ви бажаєте видалити.
6. Натисніть кнопку «Видалити» та підтвердіть дію.
7. Перезавантажте комп’ютер, щоб зміни набрали чинності.

Я сподіваюся, що ці поради допоможуть вам вирішити вашу проблему.

Спочатку я також звернувся до справжнього ChatGPT, і він порадив мені те ж саме, але через деякий час знову з’явився кацапська.

З усіх можливих епітетів, якими я міг би описати цю мову, обрав найбільш толерантний.

Значит явно пора обратиться к специалисту по кукухе.

Говнокодер, нагадую, ти, борцун з корупцією, 5-й місяць шукаєш підтвердження своєї «кампітетності»
Невже тобі більше не смішно?
Ахахаха

Державною, будь ласка

Давай я вместо него державною:
Значить явно настав час звернутися до фахівця зі зозухі.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Підписатись на коментарі