Чи перегрівається MacBook Air M2?

Всім доброго дня! Зараз маю MacBook Air M1, зазвичай в мене запущені ці програми:

• Firefox
  • Figma
  • Intellij Idea
  • Nuxt 3 сервер розробки
  • Інколи докер з базою даних
  • Telegram

Від них ноутбук не майже не гріється. Хочу купити MacBook Air M2, але я читав, що він перегрівається навіть від звичайного використання. Чи може хтось підтвердити або спростувати це? Дякую.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Зачем тебе на личном ноутбуке запускать проекты для работы? Не мерзость ли это?

все будет хорошо до того момента когда откроете WebStorm)

Панове, питання до власників Air на M2. Як він витягує docker (8 images), пару проектів в PHPStorm та близько 20 вкладок у браузері з запущеним Postman в придачу ?
Хочу оновитись зі свого старенького Pro 15″ 2017 року, який місцями вже підтуплює і конкретно гріється...
Нові pro-шки не розглядаю із-за їх товщини, ваги і ціни. Плюс з діагоналями трабл, 14″ маленький а 16″ вже завеликий і важить тонну з гаком.
Тому дуже цікавить Air M2 512gb та З 16gb ОЗУ.

Ну цей коментар може й до М3 відноситись )
Так як не думаю що він буде кардинально відрізнятись від актуального нині на M2...

Я не помітив, щоб він грівся, але у мене не так багато зазвичай там і крутиться...

В мене робочий Air 13″ 8/256 на М2.
30-40 вкладок в Хромі, деякі файли PDF, пошта, Google Calendar, Телеграм, регулярно відео по Zoom і Google Meet. Ніби не гріється, перегріву точно не відчував. Акумулятор довго тримає

Уточнення: 16 Гб оперативної.

описаное тобой использование и не может нагреть его. Вот если бы ты про рендинг 4к описал, обучение модели ии, компиляция чего то большого, тогда да. А под твои условия исользования и ноут за 500$ подойдет

В мене Air M1 8/256. Ноутбук бомба, ніколи не перегрівається, буває приходжу з роботи і пересідаю з інтелівської «потужної» 15-ки на нього і кайфую. Єдине, оперативки буває мало, багато разів стикався з повідомленням від системи «закрити лишні програми».

Дякую за відповідь. В мене теж M1, але питаю саме про M2, бо планую перейти на нього.

Відповідь у стилі Reddit: I have M1. Love it.

В мене 8/256, і брати планую 8/256. Проблема в тому, що від Air M1 бене болять очі та щитовидка, а Air M2 ніби немає ШІМ і дитерингу. Я думаю, що він бракований, але брак неявний

Проблема в тому, що від Air M1 бене болять очі та щитовидка,

Что я только что прочитал?!!

Ви все вірно прочитали. Я думаю, що цей біль — один із симптомів ШІМ

у меня вообще понос от м1 на 8 гиг, пробовал использовать на 16 гигов, но там почки болят почему то

Пошукайте в гуглі “macbook air m1 eye strain”

www.notebookcheck.net/...​ily-MacBook.636637.0.html Тут тестують різні ноутбуки, пишуть, що немає. Також на форумах читав, що деяким користувачам допоміг перехід на M2. Взагалі це досить дивна проблема з екраном, не тільки в мене. Як я вже писав вище, думаю, що це якийсь неявний брак

М1 не юзав ніколи, а М2 цілком нормальний екран. Це я як людина з чутливими очами кажу, підбір монітору для мене — завжди квест.
100% яскравості для мене занадто, я майже всюди прикручую до третини яскравості або взагалі мінімуму.

Шановний вам не на Dou консультуватися, а до лікаря би звернутися і того сильно не тягнути... Бо то якась єресь у вас написана ... Почати з грамотного окуліста, якщо він «грамотний» то в курсі за роботу за компом і тд...

Дякую за пораду. Але проблема не в мені, тому що таке тільки при користуванні контретним ноутбуком, на інших такого немає

В pro серії значно кращий екран (мабуть найкращий з існуючих). Якщо берете на декілька років вперед, є сенс доплатити, різниця в ціні невелика.

Підписатись на коментарі