Якого корпоративного мерчу нам не вистачає?

Більшість компаній копіює одна одну та витрачає гроші на типовий мерч для співробітників

• Худі
  • Футболки
  • Кружки
  • Пляшки
  • Термоси
  • Світловідбииваючі стрічки
  • Рюкзаки

Як правило все це — товари під сублімацію посередньої якості, тож одяг носять удома або на дачу. Кружки(чашки) цікаві лишень новачкам в ІТ, бо з кожною компанією додається чергова брендована біла кружка. Пляшки — зовсім рідкою. Універсальні рюкзаки — рідкість, тож купляєш собі міський в який влізе не тільки ноутбук з зарядкою, а й лоточок з їжею, повнорозмірні навушники, 1200сторінкова книга по Python та залишиться місце під дощовик або теплу кофту. Єдиним корисним гаджетом залишається стрічка за дефіциту освітлення.

А що дрібного та корисного дарують у Вашій компанії? Або не дарують, але було б непогано отримати?

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

бюджет на подорожі, бюджет на обіди, бюджет на you name it

Не знаю як у вас, а у мене у всіх компаніях з «одягом» було норм. І розмір можна було обрати (була серія примірок) та і стиль взагалі норм. Для того щоб в офіс піти однозначно так.
З не одягу, що було не дуже ок, так це дорожня подушка. Можливо через те що тоді вже був ковід, а потім війна.
Що ще було б зараз доречно, так це якісна банка на 10000 маг, яка може видати 65 Вт. Такий собі варіант що зможе підзарядити все. Чому 10к? а тому що вона маленька, завжди можна з собою тягати та й у майбутньому у літак з нею сісти проблем не буде.

Нужны корпоративные автомобили и квартиры.

автомобили и квартиры

автомобилеквартиры, щоб гребець жив на паркінгу білу галєри

можна навіть без двигуна, куди їм ще їздити треба?

Поділюсь думкою — я запропонував ьи обрати декілька речей (брендових у т.ч) і наліпити туди корпоративне лого або слоган (вишивкою, наприклад) із частковою компенсацією. Наприклад ноутбук з графіті і лого, або термодяг. Якість вибираєте ви, а лого — не ви )

Одна контора айпели брендовані дпвала

Кадровиця з виїздом
І на спині лого

На крайняк силіконова

Так, тому я перейменуюсь на FullStack UX/UI Product Designer and Merch Buyer...

Як раз нещодавно обговорював із знайомими, чому жодна ІТ-компанія не робить мерч із взуттям. Ну типу хоча б кроси якості вище за середню забрендувати, вай нот?

Если даже с футболками по размеру угадать не могут, то какова вероятность, что с обувью выйдет?

най мірки знімуть, 3д сканування склепіння стопи і т.п. )

Я таке лишень для формування взуття для лижників бачив.

ну а як ще викликати відчуття «унікальності» у гребця?)

Потому что это дресс-код. Я, например, ношу обувь ортопедическую а тут кеды... Одежда — это плохо. Салфетки, платки, полотенца — одноразовые — премиум класса, вот это порадовало бы меня.

Поки що з відривом лідує коврик для пляжу (лісу).
Таке собі вотер-пруф простирадло щоб валятись.
Навіть по снігу з гори на ньому їхали :)

Не зовсім брендований подарунок, але до відкриття МакДональдса в Одесі SoftServe подарував Біг-Мак меню :Р Нажаль доставка ще не працює, тому просто скинули гроші і довелося самому йти купляти, але було приємно всеодно)

Щодо

Якого корпоративного мерчу нам не вистачає?

я б з задоволенням користувався якісними повнорозмірними безпровідними навушниками з логотипом компанії. Ще як варіанти: туристичний намет, спальний мішок, надувний матрац, парасолька, шкарпетки, спортивні рукавички з пальцями / без пальців, фрісбі, м’ячі (футбол, баскетбол, волейбол, настільний теніс), чохол для мобільного телефона

Проте, як відмітили у багатьох інших коментарях — якщо воно буде фігової якості, то буде відправлено у смітник або задоначено дітям-сиротам. ІТ-спеціалісти зазвичай заробляють достатньо, щоб мати можливість купувати якісні речі і звикнути до певного рівня якості речей.

при айтишной зарплате пофиг что там дарятю сказал спасибо потом выбросил и купил что нужно

Якась контора в Україні дарувала співробітникам брендовані тесли. Від такого брендування я б не відмовився)

Проблема корпоративного мерчу, що він, як правило, низької якості. Просто замовляйте якісний мерч, не найдешевший.

Маю досить багато мерчу з Інтеліасу, майже весь якісний і такий, який не соромно носити.
Маю також футболки/рюкзаки/торби з інших контор, різниця відчутна, майже завжди лайно.
З самого «топового», що отримував в цій компанії в якості бонусу/подарунку це епл воч 4 серії та туристичний рюкзак Osprey Farpoint alantur.com.ua/...​kzak-osprey-farpoint.html на який просто маленькими літерами дописали назву контори.

Із «позорного» мерчу це були футболки однієї з ТОП-5 аутсорс контор які втрачали форму і вигляд вже після одного одягання йшли на шмаття.

В нас в компанії були також блокноти і розмальовки.
Особисто я був би радий таким речам:
— Килимок для миші
— власне, миша
— подушка
— мультитул

Лоточок для їжі! Щоб кодоміс згадував кожин день кому дякувати за гречку з сосикою! :-)

жодного, я стараюсь не користуватись жодними брендованими речима на публіці, щоб ніхто не знав, де саме я працюю
користуюсь лише кружками вдома, вже є міні колекція з 5 шт

Давайте більше мерчу федерального резерву США із Бенджамином Франкліном!

Мне не хватает корпоративной эйчарки

Жилетка-безрукавка — хорошая альтернатива футболкам. Да и при хорошем исполнении выглядит стильно.
Брендированный мультмитул или Victorinox/Wenger — реально полезная штука.
Повербанк — когда-то было круто, но сейчас у меня их целый штабель после зимы, мимо.

жилетку типо на голое тело одевать? Рили?

ну так отдай павербанки ненужные на ЗСУ, проблем-то. жилетку минусую.

Я проводила внутрішньокомандне опитування щодо мерчу.
Що нашим учасникам команди найбільше подобається: термос, худі, еко-торбинка.
Щоб хотіли: рюкзак, футболку та павербанк (опитування було в грудні)

в квизе был вариант просто дать деньгами?

Пакунок малюка від компанії то топ!

Люблю пледики та шкарпетки, які прилітають на день народження. (арома)Свічки також ніколи не будуть зайвими. Останнім часом надають досить багато різних сертифікатів (Амазон, Розетка, Ноттіно) на свята. Із дрібних приємностей — піни та термоси/термокружки/пляшки для води. :3

На фрілансі, ніц не дарують 😢

появилась некая агрессия после прочтения твоего сообщения

Не вистачає весла з логотипом компанії, хоча не всі ейчари одобряють. Але мені подобається.

Вже давно треба пошук роботи орієнтувати по welcome pack-у, зробити як в otta.com або skyworker.ai

Підписатись на коментарі